Pimp My Fridge




Fredrik har köpt nya fina magneter till vårt kylskåp, fina diamanter (kommer från Bolagret). Så nu har vi satt upp lite fina bilder som gör en glad när man är köket =) Sötast är den lilla lappen som Fredrik har satt ditt, hihi, fick syn på den igår =) Då smälte mitt lilla hjärta vill jag lova, han är såååå himla söt min Fredrik ♥ I love you Boo!


Söt Present



Igår när jag kom hem låg det ett litet rosa paket till mig på bordet från Fredrik. Jag fick dessa söta grytlappar från Himla, ååå dom är så söta! ♥ Han vet verkligen precis vad jag tycker om =)


Plaza & Kaffe


Har varit uppe sedan 06:30 imorse. Vaknar jämt när Fredrik och Leo går upp och idag kunde jag inte somna om. Jag älskar att vara uppe tidigt, det är en sådan mysig känsla. Sitter fortfarande med nya numret av Plaza och är inne på min andra kopp kaffe...God morgon på er allihopa!


Söta Ugglor


Ååå jag vill ha en sån här söt liten uggla här hemma. Skulle vara så söt på vardagsrumsbordet tillsammans med de andra ljuslyktorna som står där. Den turkosa är min favorit!
De söta ugglorna går att klicka hem från Nunc Inredning och kostar 65 kr/st


Nya blommor



Igår när vi var på shoppingrunda i Nacka Forum så kom jag ju bland annat hem med Muffins boken och ljuslyktan. Även dessa växter från Åhlens fick följa med. Har letat som en tok efter sådana här växter och jag vet inte ens vad de heter! De är inte riktiga men de är väldigt bra gjorda! Jag älskar hur de ser ut i våra köksfönster nu.
Så jäkla nöjd! =) Krukorna kommer från Blomsterpassagen på Karlaplan (i Fältöversten).


Skinny Bitch is alive!


Nu har jag återupplivat den andra delen av bloggen "Skinny Bitch" för att skriva om mat och sånt, kändes så tråkigt att ta upp det i den här bloggen...(klicka på bilden för att komma dit) Så nu vet ni! =)


Dagens Outfit Måndag


Leggings från H&M, Tunika från VILA, Sjal köpt i London och Converse på fötterna


Muffins


På Åhlens hittade jag den här boken med massa muffins recept. Jag har redan galet många bakböcker med just temat muffins och cupcakes. Så jag tvekade lite först, men slog till ändå. Och nu i efterhand är jag så glad att jag köpte den. Underbar bok, bra uppdelad med hälften goda matmuffins och hälfen söta cupcakes. Även ett helt kapitel med bara olika glasyrer. Hittade massa recept som jag vill prova på så det blir nog lite bakning här hemma inom kort!


Lotus


Köpte en liten lotus ljuslykta idag på Stockhome. Typ hundra år efer hypen av de här lyktorna, men jag kände bara att den skulle passa så fint, speciellt i färgen tillsammans med de andra lyktorna på bordet. Det blir nog en till i en annan grön/blå färg, sedan får det vara bra med lyktor på bordet!


Oh Deer!


Nu har vi fått en till medlem i familjen =) Den förra döpte vi ju till Ludwig, så den här fick heta Edward.
Lilla Eddie är en hjort i metall som vi inte har haft ihjäl själva, jag lovar =) 
Fredrik hittade den på Bolagret, och jag tyckte väl att det var lite för dyr för att följa med hem, men Fredrik blev så förtjust i den...ja så nu hänger den här hemma på väggen.


Food Diary


Så här såg dagens middag ut. Har fått många förfrågningar om vad jag äter och om jag kan föra lite mer matdagbok, så jag ska försöka bli bättre på det! =)
Det blev iallafall kokta morätter med en liten klick smör och vitlök, tonfisk, ruccola, fetaost, majs, rödlök och gröna oliver. Till det hade jag två matskedar Ajvar relish (det är så galet gott!) och en tesked laktosfri creme fraiche.

De senaste tre veckorna har jag lagt om kosten lite, har ätit mer än vad jag brukar göra. Detta för att jag nu har gått ner så pass mycket så att kroppen behöver få sig en liten "shock", annars blir den så van vid att äta lite och übernyttigt så att det slutar ge effekt. Under dessa tre veckor har jag dock fortfarande gått ner 0,6 kg, ett total på 13 kg. Idag har jag börjat med samma strikta matvanor som innan så jag förväntar mig att jag har gått ner minst 2 kg till efter två veckor. Så på söndag om två veckor skriver jag igen om hur mycket jag har gått ner =)
Tills dess kommer jag försöka lägga upp så mycket Food Diary som möjligt!


Dagens Outfit Söndag


Nu sticker jag och Fredrik iväg till Nacka Forum för lite shopping =) Ska leta efter dödskalle tröjan från Gina Tricot samt lite fint till hemmet från Åhlens. Jag kör på en rosa outfit idag;
Kjol från Monki, Body från Gina Tricot, Skinnjacka från Tiger och scarf från H&M


Skull


Love at first sight! Denna snygga tee från Gina Tricot ska inom kort flytta in i min garderob!


Lördag


Igår hade vi en underbart mysig dag, jag och min älskling! På förmiddagen gjorde vi massa nödvändiga saker så som att handla lite mer mat, tvätta och städa lite hemme. Planen var sedan att vi skulle åka in till Snaps för att dricka öl i solen. Men väl på väg mot t banan så ångrade vi oss. Vi hoppade istället in i bilen och åkte med musiken på högsta volym in till söder istället för lite shopping och middag. Jag köpte ingenting men Fredrik köpte minsann lite grejer till hemmer som jag ska visa lite senare. Sedan käkade vi middag på vårt ställe- Thaiköket. Hit gick vi flera gånger förut på mysiga dejter i vintermörkret innan vi liksom riktigt hade blivit tillsammans =)
De har världens godaste thai där ♥
Sedan åkte vi hem för att mysa lite framför en film. Det var våran lördag!


Eclipse


Åååå den verkar vara galet bra! Spana in den nya, lite längre trailern till "Eclipse" som har premiär den 30 juni.
Jag LÄNGTAR!!!


Rosor & Rosé


Jag har världens bästa älskling! Efter en ganska jobbig dag med envis huvudvärk och en sen runda till Willys för att storhandla så står detta på bordet och väntade när vi kom hem. Rosa rosor till mig och en flaska rosé =) (yes en hel flaska till mig och rött vin till honom)
Gotti gotti! Så nu blir det vin, mys och film. Happy friday ♥


Grattis Romeo


Hipp Hipp Hurra för världens sötaste Romeo som fyller 5 år idag ♥


Tv- bänken






Äntligen är vår nya fina tv- bänk på plats här hemma! Det har verkligen varit mycket leverans strul med den, gjorde beställningen redan den 28 februari! Men nu är den här och rummet ser så himla mycket bättre ut än innan, bara lite dekoration på den som fattas och en tv på väggen ovanför.


Dagens Outfit Onsdag


Idag blev det en outfit som påminner mig väldigt mycket om den tiden när jag jobbade på dagis. Kidsen älskade verkligen när jag hade på mig Musse tröjan =) Tar nog på mig den lilla ullkappan idag, det ser inte alls varmt ut...Hade en massa tid över så jag passade även på att locka håret idag, kul med lite vardagslyx! =)

Kjol & Kofta från Gina Tricot, Tee från Lindex, Ballerinas från Wedins och jacka från H&M


Magazine




Igår hämtade jag ut denna skönhet på posten. Tidskriftssamlare från On Interiör som jag beställde förra veckan, den blev helt perfekt i köket där jag kommer att förvara alla mat tidningar.


Shopping på Åhlens...






Tog en sväng förbi Åhléns idag för att köpa diskstället som jag blev helt kär i när jag såg det i helgen. Och tur var väl det, för det fanns bara ett enda kvar! Och nu står det i vårt kök och är så jäkla snyggt! Å vad nöjd jag är!
Köpte även blåa servetter merd stjärnor på som matchade burkarna i köket =)

Igår hade vi byggarbetare här hemma för lite renovering. Vi ska nämligen få en ny fläkt över spisen samt ett nytt skåp. Ena snubben klampar in i köket och säger " Vill du behålla den där så får du ta bort den!" Han syftade på väggdekoren oavnför spisen, asså så jäkla irriterande att precis en dag efter att jag hade satt upp den så fick jag veta att vi skulle få en fläkt. Så det var bara för mig att ta fram en vass kniv och försöka få bort den, och stressad blev jag ju också eftersom han stod bredvid mig och suckade och hade bråttom med att börja arbeta.

Så i stort sett så slet jag ner den! Var så ledsen inombords...men när dom hade gått så började pilla med den och det var ju inga problem alls med att få upp den på väggen igen =) Dock sitter "Appétit" helt snett, haha, men det var så jäkla svårt och till slut okade jag inte pilla mer med den, men jag ska fixa den så fort som möjligt!

Arbetet i köket blev dom dock inte färdiga med, suck...


Fynd!


Fyndade den här snygga toppen idag på H&M Trend för en 50- lapp! I love it ♥


New Books



Mina böcker jag beställde för ett tag sen har äntligen kommit! Två nya böcker i min samling av Good Homes, "101 Kitchens" och "101 Creativ Touches", älskade köksinspirationen men den andra var inte riktigt som jag hade förväntat mig, trodde att den skulle fokusera på detaljer och sådant med det var mer en how-to-do bok med massa tips på hur man syr och pysslar och gör om möbler, vilket inte riktigt är min grej. Ska nog beställa två nya väldigt snart igen =)
Blev även en kokbok- "Leilas Middagstips", hon är ju en favorit och jag hittade så klart en massa mumsiga grejer att laga och baka!
Beställde även en fjärde bok, men den har inte släppts än så den får jag vänta på ett tag till!


Dagens Outfit Tisdag


Idag har jag på mig blommig klänning från H&M Garden Collection, Skinnjacka från Tiger,
Rosa Converse och hatt från H&M.


Amelia 2 år


I bilen blir man lätt uttråkad på en lång resa, bra att man kan fördriva tiden med att ta ego foton =)

Mormor och födelsedagsbarnet Amelia                                            Rebecca & Kevin        

Leo & Fredrik ♥

Diego och Leo spelade schack...
    
Jag & Kevin                                                                                     Mamma & Romeo

Moi =)

Amelia & Leo

Hade det super trevligt igår hemma hos Carina och Diego där vi firade söta Amelia på hennes 2- årsdag.


Gårdagens Outfit...


Igår när vi var på kalas så invigde jag min nya tunika från H&M, och jag bara älskar den! Kände mig så fin och bekväm hela dagen =) Under den hade jag en fodralklänning, även den från H&M, ballerinas köpta i Rom och skinnjacka från Tiger.


Hippie Style


Blir superinspirerad av dessa bilder på Kate Bosworth. Hur fint är hennes hårband!? Underbart enligt mig och hon matchar fint med klänningen och Ray Bans. Vill springa iväg till närmaste H&M eller Gina Tricot redan idag och leta upp något liknande! =)


The Lion King



Jag, Fredrik och Leo har precis kollat på "Lejonkungen". Den är ju helt underbar! Jag vet inte hur mycket jag grät, hade ju tårar i ögonen hela tiden. Och ibland skrattade vi allihopa ihjäl oss, Timon och Pumba är ju bara för roliga =) Den är helt klart en av Disneys bästa!


Långklänning


Jag har aldrig någonsin ägt eller haft på en långklänning, men i år känner jag mig lite sugen på en. Dock ska den i så fall vara så enkel som möjligt och denna från H&M (för ynka 99 kr) föll mig verkligen i smaken! Ser riktigt så där nonchalant vardagssnygg ut matchat med lite stora örhangen, armband och ringar för en "boho look". Gladiatorsandaler tycker jag är snyggast till långa klänningar, och för en härlig sommarkväll skulle jag addra en liten ljus jeansjacka och en hatt. Allt kommer från H&M.


Två nya i garderoben...





Många av er har nog redan sett det, men H&M har en ordentlig rea just nu i alla butiker. Jag kände mig näst intill hysterisk när jag sprang runt och tittade på allt fint som finns att fynda. Allt kostar 50, 100, 150 eller 200 kr. Två nya fina plagg har fått flyttat in i garderoben Den tidigare prislappen för dessa var 900 kr för båda, nu fick jag dem för 150 kr/st! Jag är vääldigt nöjd med mina nya älsklingar =)


Grattis Janine!


Ett stort grattis till Janine som idag joinar mig i tantåldern och fyller 24 år =) Hihi, hoppas att du får underbar dag darling =)


Träskyltar


Här kommer ett litet morgontips! Stil Companiet har just nu 15% rabatt på alla träskyltar och lådor, så passa på att klicka hem något fint till hemmet! =) Själv är jag väldigt sugen på att klicka hem den lilla lådan för kryddor.


Förstoring


Igår kom äntligen förstoringen som jag hade beställt från Fuji! Det är min favoritbild på oss tre så jag ville så gärna att vi skulle förstora och rama in den och jag är sååå nöjd! =) Förmodligen hamnar den på tavellisten vi ska köpa och ha inne i köket, om inte så får den pryda någon av våra väggar här hemma!


Blue


Klickade precis hem tre blåa plagg från H&M. En underbar klänning från The Garden Collection, en kofta och en enkel basklänning. Blev även den underbara fjärilsringen som jag har suktat länge efter ♥


Bon Appétit!







Har äntligen fått upp väggdekoren i köket. Satte den ovanför spisen, det är ju där maten tillagas =) Blev himla nöjd, det gjorde så mycket och köket känns jättefint nu! Har ju även glömt att visa min fina brödlåda som jag fick i födelsedagspresent av Janine, Fia och Åsa, älskar den! Är väldigt nöjd med köket nu känner jag, bara en ny lampa som fattas ovanför spisen samt att göra något med utrymmet under bänken längst ner mot fönstret, samt byta ut bänkskivan.


Sex And The City 2


Asså hur kan man längta så mycket efter en film!? Men jag gör verkligen det, längtar sååå efter att sitta i biosalongen bredvid Eleonor och se "Sex And The City 2". Jag får rysningar när jag ser trailern och nästan som en klump i halsen av lycka, haha! =)


Fabulous Living


Ååå jag blev så glad när jag av misstag hamnade på på webshopen Fabulous Living och hittade tidningsförvaringen från On Interiör som jag suktade efter när jag var i Helsingfors men aldrig hann köpa. Nu är den på väg hem till mig! I vitt trä med text, ska ha mina Elle Mat & Vin tidningar i den i köket tänkte jag =)


Julie & Julia


Har precis sett färdigt på den underbara filmen "Julie & Julia" och jag blev så himla glad av den! Hehe nu är det säkert lite tantvarning på mig, men I can't help it- jag gillade den verkligen =)
Ett tips är att käka middag innan, man blir toksugen på allt gott som lagas...


You're So Fab!


Hittade den här tjejens blogg idag av en slump och blev totalt såld på hennes snygga stil! Helt plötsligt känns allt som jag har i garderoben väääldigt trist =) Check her out!


Två nya...


Har gjort en liten mini shopping idag och kom hem med två små fina grejer. En låda i vitt trä med glaslock och 8 små fack och en bokstav. Lådan hittade jag i favvobutiken Grosso på Karlaplan, den är så fin! Än så länge ligger mina fina servettringar i form av fjärilar i den, får se vad jag fyller på med i de andra facken. Bokstaven L står för Leo =) Hittade den på Drömhuset på Östermalms Torg, ett tips till er som är ute efter bokstäver är att gå dit! Perfekt storlek (ca 18 cm), de kan stå av sig själva och priset ligger på ynka 29 kr!


Balkongen


Nu när våren närmar sig börjar det bli dags att fixa på balkongen så att man kan sitta där och mysa! Har hittat allt som jag vill ha, ska bara mäta lite på balkongen så att allt får plats, vi har ju en ganska liten balkong. Sittbänken från IKEA är underbar! Tänk vad fint med de söta fjärillskuddarna och den rosa pläden. Bordet är det lilla LACK bordet från IKEA, hoppas att det ska funka, annars får det nog bli ett sådant bord som man kan hänga över balkongräcket. Ett parasoll vore härligt och självklart en massa vita lyktor =)
Hinken för kalla drycker vore underbar, tänk att fylla den med massa Heineken och sitta på balkongen en
hel kväll =)


Mera Cult Design


Igår köpte jag en ny del till min samling av Cult Design som jag ska ha i köket. Det blev vasen som diskborsten ska bo i. Det som fattas nu är tvålpumpen, lotionpumpen och fatet!


Magazines


Att prenumerera på tidningar är en underbar vardagslyx. Jag blir så himla glad när jag kommer hem och ser att "Sköna Hem" och "Elle Interiör" har kommit! Utöver dem prenumererar jag även på Elle Mat & Vin. Har även klickat hem prenumerationer på "Residence" och "Allt i Hemmet".


Birds


Just nu är jag helt insnöad på fåglar och har spanat in en hel del här och där. Brickan från IKEA ligger högt upp på önskelistan, tittar på den varje gång jag är där men aldrig blir det något köp, den kostar ju trots allt bara 49 kr! Nästa gång följer den med hem...Vill även ha fågelburen, skulle vara superfin ute på balkongen just nu när våren närmar sig, men en växt eller några blockljus i.

1. Kuddfodral från Ellos
2. Bricka från IKEA
3. Krokar från Qualy
4. Skål från Broarne
5. Fågelbur från Jotex
6. Fågeldekorationer från Mique
7. Gemhållare från Qualy
8. Väggdekor från Ferm Living


Books


Klickade hem lite böcker från cdon som just nu har en kampanj- köp nu och betala efter midsommar + fraktfritt. Det kunde jag inte motstå! Blev tre inredningsböcker och en kokbok. Böckerna från Good Homes samlar jag på, har sedan tidigare "101 Bedrooms" och "101 Livingrooms", så nu blir det två nya i samlingen. Väldigt fina böcker med massa bilder och inspiration. Är supernyfiken på "Inred Lantligt Inne & Ute", kommer säkert att vara superfin och inspirerande, dock är releasedatumet någon gång i början av maj, så jag får vänta lite på den. Leila är ju en favorit när det gäller bakning så nu tänkte jag spana in hennes matlagning, den är säkert lika underbar!


Min fina vas!


Köpte med mig 20 rosa tulpaner på vägen hem och fick äntligen använda min fina nya vas som jag fick av Nina i födelsedagspresent. I love it! Den är så himla fin


Klick Klick!


Helt plötsligt sa det bara "klick" och så var dessa kronor på väg hem till mig =)


Förlovade!


Världens bästa Eleonor har förlovat sig med sin kärlek Jason och jag är så otroligt glad för deras skull ♥


Cult Design


Igår när jag kom hem fick jag en fin present från Cult Design av Fredrik =) Han ven verkligen vad jag gillar, ååå vad glad jag blev! Så nu står det här lilla setet med salt och peppar på vårat köksbord. Så snyggt att han hade valt träfärgat på den lilla brickan, nu tänker jag även välja det till diskmedelspumpen och allt det som ska stå på diskbänken.


Erbjudande




Det låg ett väldigt trevligt erbjudande i brevlådan när jag kom hem igår. Tre nummer av "Allt i hemmet" och så fick man välja mellan vilka grejer man ville ha som premie. Såg överkastet med stjärnor på ena sidan och ränder på andra och tvekade inte en sekund! =) Så himla snyggt ju, ååå jag längtar tills det kommer =)


Minus igen...


Vågen imorse visade att jag har gått ner ytterligare 1,4 kg. Totalt är det nu 12,5 kg.
Guuud det känns helt underbart! =)


Hemma igen...


Nu är jag tillbaka i Stockholm igen efter ett par underbara dagar i Helsingfors. Känns alltid lika konstigt och jobbigt att komma hem, även fast jag har längtat ihjäl mig efter Fredrik och bara allmänt längtat efter lägenheten (haha vad stört egentligen). Men det är ju så himla mysigt att få hänga med pappa, för sedan vet man att det dröjer ett par månader tills vi ses igen, och det gör mig alltid ledsen...
Har haft det bra iallafall, dock blev det inte så mycket shopping, men det spelar egentligen inte så stor roll. Jag och pappa har kollat på film, promenerat i områden där jag aldrig har varit, käkat thaimat i stan, kollat på massa dokumentärer och lyssnat på en massa Elvis så klart =)


Lovely pink...


Jag är helt, hopplöst kär i det här fina porslinet från IB Laursen. Vill ha allt i den fina rosa färgen! Funderar på att börja samla detta, det är inte alls så farligt dyrt. Skålarna och kopparna kostar 45 kr/st, vispskålen kostar 129 kr, alla 3 hjärtformarna för 195 kr och alla 3 stora skålarna för 385 kr.
Finns att klicka hem från Broarne.


Gult är inte fult!


Så här i påsktider bjuder jag på lite gula godbitar!

Kudde från Ellos, Skor från Converse, Pastaburk från Dixie, Läppglans från H&M
Brödrost från Dualit, Klänning från Ellos, ljuslykta från Iittala, Väska från Mullberry
Gratängform från Rice


Kofta


Supersnygg kofta från Gina Tricot som jag bara måste lägga vantarna på! Passar ju helt perfekt nu till våren,  snygg med skinnjacka över och sedan när det blir ännu varmare så blir den snygg att ha över en enkel klänning. Kommer som sagt från Gina Tricot, är i 100% bomull och blir din för 199 kr. 


Pink Kitchen





Köpte nya numret av Plaza på Arlanda men hann aldrig läsa den på flyget. Så jag startade den här fredagen med en kopp kaffe och lite inredningsinspiration. Och jag blev ju helt kär i det rosa köket! Gud så fint, det vore ju en dröm att laga mat i ett sådant kök, men jag tror inte att Fredrik skulle bli helt såld på det =)


Spanat i butiker...




Här är några godbitar som jag fann idag på min lilla shoppingrunda; Liten rosa väska med rosett, Rosa ballerinas med rosett, grå qviltad väska med stor guldnit och sötaste bikiniöverdelen! Allt detta hittade jag på Seppälä





Inne på Anttila blev jag ju nästan galen på allt fint som fanns! Det fanns massa olika vita trälådor med text på och massa vita korgar i alla storlekar och former med vita stjärnor på blått tyg. Vill hemskt gärna ha den stora vita lådan som det står MAGAZINES på samt några små korgar. Men hur ska jag i så fall få hem det? Har ju en ganska stor väska med mig, men jag är så rädd att lådan skulle bli kantstött eller förstörd på något sätt. Jag har ju sett hur väskorna på flygplatsen behandlas. Men man kanske kan ta den i handbaggage? Ååååå varför finns inte allt det här fina i Sverige!?!?!?!






Inne på Stockmann blev jag också helt galen i allt fint som fanns. Massa fina stjärnor från Gant, tvålar från Savon De Marsielle, bokstäver och galet mycket fint porslin och dekorationer. Härifrån köpte jag med med två saker...

Tandborstmugg och en liten låda för badrumsprylar, båda i vitt porslin med texten BATH på. Å vad fina dom kommer att bli hemma i badrummet =)





Aleksi 13 är ett riktigt paradis för den som är ute efter väskor och skor. Gud så många fina väskor jag hittade! Och inte är det speciellt dyra heller, ingen av de här väskorna kostar mer än 600kr. Galet mycket skor med nitar fanns det också och alla möjliga färger på Converse som dessutom var på 20%. Jag ångrar verkligen att jag inte tog med mig mer pengar, fast å andra sidan kanske det var lika bra annars hade jag nog tyvärr shoppat för flera tusen!


Dagens Outfit Torsdag


Tunika från Gina Tricot, Leggings med nitar från Lindex, Trench från Ellos, Sjal från H&M
Väska som jag fått av Fredrik, Converse & Ray Bans.


RSS 2.0