Friis & Company- 70%



Klickade in på Friis & Company och såg att de nu har slutrea. Är så nöjd med det jag beställde förra gången så jag funderar på att göra en till beställning. Vill bland annat klicka hem den svarta halsduken med de färgglada bollarna, Halsbandet & armbandet, de lila pumpsen med rosett och ett par mörkbruna ballerinas i skinn (ej på bild). Frakten kostar 59 kr och väljer man att betala med faktura tillkommer ytterligare en avgift på 29 kr. Får se om det blir någon beställning...=)

Dagens Outfit Fredag


Ny tunika från Indiska, Leggings från H&M, Kofta från Zara, Jacka från United Colors Of Benetton
Halsband från Gina Tricot, Stövlar från Chicas

Tack älskling!


Fick de här fina sakerna av min underbara Fredrik idag ♥ Bruna stövlar med högt skaft från Belle Shoes och en väska från Charmant. Tack älskling! =)

Min älskling...





Du gör mig väldigt, väldigt lycklig...

Dagens Outfit Lördag


Kjol, Body & mössa från Gina Tricot, Skinnjacka från Tiger, Halsduk från Åhlens
Väska från Massimo Dutti, Gummistövlar från Friis & Company


United Colors Of Benetton



Köpte en ny jacka i veckan från United Colors Of Benetton. Har spanat på den så jäkla länge, men bara drömt om att den skulle bli min. Kostade från början 1849 kr, så det vara bara att glömma. Men sen blev det 50% men då blev det liksom inte av att jag köpte den - och tur var det för jag fick den på 70%, blev min för endast 554 kr. Nästan löjligt billigt. Tycker om den så himla mycket, så fin. Luvan är helt fantastisk, stor och med päls i och runt kanten. Har dock inte vågat använda den än, den är ju så himla fin och just nu är det ju så snuskigt väder med snö och regn.

Baka?


Funderar på att baka denna underbara paj idag. Den ser ju helt fantastiskt god ut! Självklart kommer receptet från Leila Lindholms bok "A piece of cake". Citronpaj med hallonmaräng...mmm kan inte vara annat än gott. Och jag måste öva lite, funderar nämligen att göra denna när jag fyller år.

Äntligen helg!


Det är så galet skönt med lite helg, har varit en ganska jobbig vecka har varit så galet trött. Ligger och pratar med min älskling i telefon i flera timmar innan vi ska gå och lägga oss. Tiden bara flyger iväg och helt plötsligt är det alldeles för sent. Igår var jag så trött efter 4,5 timmars sömn. Tog en promenad på rasten, Gärdet är så fint och speciellt igår när vädret var så fint, snö och sol och inte alls kallt. Pratade med min älskling så klart =)

Vaknade 8.40 imorse av en mardröm och kunde inte somna om igen, så jag har suttit fastklistrad vid datan enda sen dess. Är fortfarande så glad över att den funkar och på söndag kommer Fredrik hit igen och ska hjälpa mig med hårddisken på  min förra data som gick sönder. Har ju så många bilder i den som jag inte vill förlora. Han är duktig min älskling ♥ Jag kan förundras över vilken underbar människa han är, så glad att jag har honom, känner mig så trygg, omtyckt, uppskattad och framför allt så glad och positiv när jag är med honom. Han ger mig bra energi och jag vill alltid vara i hans närhet. Åh Fredrik...vad gör du med mig egentligen, haha, kan man bli mer kär?

Dagens Outfit Torsdag


Topp från MQ, Kjol från Gina Tricot, Stövlar från Chicas

Singstar!




Har sjungit Singstar med Melanie ett bra tag nu, det är ju så jäkla kul och tiden bara flyger iväg. Igår kom det två nya som jag hade beställt: "Rock Ballads" och "Schlager", massa bra låtar! Men ABBA är fortfarande favoriten! Ska beställa fler, CDON har kampanj just nu, två Singstar spel för 299 kr. Men ibland tycker jag dock att det är så konstiga låtval, drömmen vore ju om det fanns en med bara Britney Spears eller Elvis =)

Lady GaGa


Jag är lite smått kär i Lady GaGa, har varit det enda sedan jag såg henne i videon "Just Dance" hon är ju så galet cool. Köpte hennes skiva för ett tag sen och den går på högvarv här hemma hela dagarna, jäkligt bra partymusik!
Söt var hon iallafall på de här bilderna med rosettfrisyr, skulle också vilja prova på att göra så fast med allt hår, ska rota fram en ett gammalt nummer av Sofis mode där det stod hur man gjorde.

Fina Fredrik...


Fina älsklingen var här igår, pussade och kramade honom så jäkla mycket ♥

Cupcakes!






Igår bakade jag cupcakes med receptet ur Leila Lindholms bok "A piece of cake". Det blev så jäkla gott! Godaste blev nog de med hallon. Smeten blev så jäkla god och fluffig och så gott med hallon i och sen glasyren på, mmm finns inte många kvar av dom idag kan jag säga =)
Dom med choklad blev också jättegoda, dekorerade med silverkulor och eftersom min älskling var här kände jag mig extra kärleksfull så det blev några med hjärtan på =)

Randigt


Tittade på den här snygga randiga toppen inne på Gina Tricot igår, glömde helt bort att köpa den sen. Men flytta in i min garderob ska den göra iallafall! Skönt material, lite slappt och tunt, vilket gör att den sökert sitter fint, det blir nog en i varje färg för mig, snyggt basplagg för endast 149 kr!

Shopping!




Igår blev det lite shopping i Farsta Centrum. Det var inte alls meningen egentligen att jag skulle shoppa, föjde bara med mamma för att få komma hemigrån ett tag (har legat hemma och varit sjuk) men hittade en massa bra fynd som jag inte kunde motstå! Ett par svarta (ser bruna ut på bilden) stövlar med högt skaft och hög klack, jag verkligen älskar dem! Hittade dem på DNA och blev mina för endast 239 kr, helt galet billigt! Sen blev det ett par till skor, från Wedins, blev mina för 149 kr. På MQ hittade jag en grön/svart randig topp, gillade att den i stort sett är i samma modell som en body upptill, kommer att matchas med en svart vippkjol, 124 kr!

Grattis Ebba!


Igår fyllde min lilla sötnos Ebba 3 år. Önskar verkligen att jag hade kunnat få fira tillsammans med henne...Hoppas att paketet jag skickade i torsdags inte kommer fram allt för sent nu så att hon får sina presenter snart. Stort grattis till dig lilla gumman, saknar dig ♥

Lindsay Lohan for Fornarina



Lindsay Lohan är nya ansiktet för Fornarinas vår/sommar kampanj. Inte direkt några speciella bilder men Lindsay, min älskling är hot as usual!

Friis & Company





Idag kom äntligen mina grejer som jag beställde för ett tag sen från Friis & Company. Allt var så himla fint och så sött paketerat, allt kom i små söta påsar och dustbags. Svart väska med nitar, flätat läderarmband med guldrosett och ett par leopardmönstrade  tofflor. Supernöjd med allt! =)

Paket till München!





Igår satt jag i två timmar och fixade och pysslade med ett paket som jag idag skickade till kidsen i München. Lilla Ebba fyller 3 år imorgon, till henne har jag köpt en kofta från Zara och en kjol från Esprit, hon kommer vara så jäkla söt i det! Pysslade även ihop ett litet grattiskort till henne. Till Alexis köpte jag en tröja från Zara och två böcker. Hoppas nu bara att det inte tar för lång tid innan det kommer fram. Hade köpt mer grejer men det fick inte plats, vilket var synd, men förhoppningsvis träffas vi snart så jag kan ge det till dem.

Yes Man


Jag och Fredrik har varit på bio ikväll och sett "Yes Man". Så jäkla kul, Jim Carrey är ju bara för bra, fan vad jag skrattade =) Och det är så mysigt att gå på bio med min älskling, sitter och bara njuter av hans närvaro. Min underbara älskling ♥

Nu ska det bakas!



Idag kom jag äntligen iväg och köpte boken "A piece of cake" . Nästa helg ska jag prova att baka lite och jag tänker börja med den här mumsiga kolapajen med pekannötter, den ser helt underbar ut!

Dagens Outfit Söndag


Klänning från MQ, Jacka från H&M, Strumpbyxor från Lindex
Skor från Wedins, Halsband från Gina Tricot

Lite shopping




Lite shopping har det blivit på senaste och det här är några av sakerna. Halsduk från H&M, gillade verkligen färgen (och priset!), blev min för endast 39 kr! Sedan hittade jag äntligen det perfekta pärlhalsbandet! Har ju velat ha ett, i lite längre modell och gärna med rosett- så gissa hur glad jag blev när jag såg detta fina halsband på Gina Tricot, köpte det utan att blinka! Har invigt det idag and I love it!
På Zara hittade jag världens sötaste kofta till lilla Ebba som fyller tre år nästa fredag. Har hittat en sak till som jag ska in och köpa imorgon, sedan ska jag skicka iväg det till Munchen i början av veckan och hoppas på att det kommer fram i tid!
Lite annat har jag också hittat, bland annat hittade jag en riktigt snygg basic klänning på MQ igår som jag bara älskar. Skönt att jag inte har varit så hysterisk på rean i år!

Älskling...


♥ Älsklingen...den mest underbara, finaste, bästa, gulligaste, fantastiska...ja, jag kan hålla på länge, har bara bra och fina ord om Fredrik, min babe...

Skor


Kikade in på H&M's hemsida och hittade två par skor som garanterat kommer att bäras i sommar. Söta blommiga ballerinas, passar bra till mig som så ofta bär svart, piggar upp lite och dom är ju så jäkla söta!
Sen bara måste jag ha de svarta, de fanns ju förra sommaren också och då letade jag desperat men fick inte tag i några. Så i år ska jag vara ute i god tid!

Äntligen!!!


Äntligen är min data igång! Köpte den i början av september och sen har den bara legat i sin låda i flera månader. Problemet har varit att den har haft problem med att koppla upp till det trådlösa nätet. Har haft tre personer som har varit här och försökt lösa problemet, men utan att lyckas. Men så i tisdags så var Fredrik här, och gissa om min älskling lyckades lösa det =) Är så himla glad att den äntligen är igång, har ju väntat så jäkla länge!
Och Photoshop har han fixat till mig också, dock behöver jag nog en snabbgenomgång av programmet, har ju nästan glömt bort allt. Det var ju trots allt fyra år sen jag höll på med Photoshop. Men så jäkla glad är jag iallafall, du är bäst Fredrik =)

A Piece Of Cake


Var över en sväng till Nina och Johan idag, hade ju fortfarande inte sett lilla Theo. Söt som socker var han iallafall, så liten och mysig =) Nina hade köpt Leila Lindholms bok "A Piece Of Cake". Bläddrade igenom den och den var ju helt otrolig, vilka jäkla recept. Jag måste köpa den och sträckbaka i en hel vecka =)

Lite nytt...





Tee från Monki med "fjädrar" på och en lila skål på fot från Indiska, tänkte att jag skulle använda den till smycken och lite random crap som man inte riktigt vet vart man ska lägga =)


Lördag


Idag har jag hängt med gulliga Ebba och Gustav. Det var nästan ett halvår sendan jag var där sist. Det var helt galet hur stor Gustav hade blivit, så söt! Det blev mycket kramar och pussar ♥

The DayThe Earth Stood Still


Hade en galet mysig kväll med min älsking igår. Först blev det lite shopping på söder, det var så mysigt att gå hand i hand med honom...sen blev det som jag hade hoppats- middag på Mongolian Barbecue =) Och fasiken vad vi käkade! Efter maten promenerade vi genom Gamla stan för att någolunda försöka bli av med den jobbiga känslan av att vara totalt propmätt! Bio till sist, vi såg "The Day The Earth Stood Still" som förmodligen var årets sämsta film, helt katastrofal! Men galet mysigt var det att sitta bredvid min älskling, hjälp vad kär jag är...♥

Carrie & Mr Big





Det är inga nya bilder, men fasiken vad jag gillar dessa bilder på Carrie & Mr Big tagna för Vogue. Såg filmen för tredje gången i torsdags och den är ju bara så himla bra. Jag sitter där med en klump i halsen i stort sätt genom hela filmen, och tårarna kommer till och med på ställen där det inte är sorgligt. Ser verkligen fram emot att få se mer av tjejerna när den andra filmen kommer.

Dagens Outfit Fredag


Klänning från Åhléns, Jacka från H&M, Päls från Gina Tricot
Stvkar från Dish, Väska från Purple Shop

Ska strax åka in till stan och möta Fredrik ♥ Det blir nog middag och bio, men ingen aning om vilken film det blir, men det finns en del som jag vill se. Och till middag är jag galet sugen på att käka på Mongolian Barbecue, mums! =)

Beställning: Friis & Company


Gjorde nyss en liten beställning på Friis & Company. Hittade några små fynd som jag inte kunde motstå =)
En svart väska med silvernitar, vet inte hur många gånger jag har tittat på den här väskan, jag älskar ju nitar! Ett underbart  armband i mörkbrunt läder med stor metall rosett. Och sist men inte minst så blev ett par söta leopardtofflor, köpte ett par till lillasyster också. Åh vad jag längtar tills grejerna kommer =) 

Nya stövlar


Köpte ett par nya stövlar för ca en månad sen men totalt glömt att visa upp dem! Hittade dem på rea för en tusenlapp på Wedins, från märket Dish. I skinn med lite foder i, är så jäkla nöjd! Supersköna att gå i och med högt skaft som jag älskar, de går till halva knät.

Nytt år!

Oj vad mysigt vi hade det på nyårsafton, jag och min älskling ♥

RSS 2.0