Fyra nya...


På de här bilderna har jag lyckats fånga mina fyra senaste inköp =) Vingarna från Berry Details har jag ju redan visat. Det vita pelarbordet köpte vi i helgen på IKEA. Blev helt perfekt att ha det bredvid soffan. Jordgloben kommer från Indiska och jag är så glad att jag fick tag i en tack vare ett tips från Johanna. misstänker att de kommer att sälja slut fort då priset ligger på endast 199 kr. Hittade även den perfekta förvaringen för våra pennor, det är egentligen en ljuslykta, men jag gillade att den var dekorativ samtidigt som den var funktionell. Kommer från Nordal och är köpt på Berry Details.


Love Hurts




Jag blev himla trött på kokböckerna som stod på tavellisten i köket. Kände att det var dags för något nytt! Sagt och gjort. Hittade två bortglömda ramar som jag blev nykär i =) Det blev ett citat ur låten "The Harold Song" av Ke$ha som jag har lyssnat väldigt på väldigt mycket på senaste. Är så nöjd med hur det ser ut nu, blev ett mycket lugnare intryck, kokböckerna med massa cupcakes och olika färger på gjorde att det så rörigt ut.


Första advent


Nu brinner det första ljuset i vår hemmagjorda adventsljusstake =) Idag har jag varit på Historiska Museet och ätit lunch med Kathi, Elsa och Alicia. Det var så mysigt att träffa tjejerna, har saknat dem massor! Här hemma har vi nu gjort tacopaj, så det blir middag i soffan framför några avsnitt av "The Event".
Hoppas att ni alla har en trevlig första advent! ♥


Animals


Skrev förut att jag hade hittat fina ugglor hos Ilva men att det kanske inte var läge att köpa hem ugglor när vi redan har massa andra djurprylar hemma. Tog en runda med kameran för att kolla exakt hur mycket vi har, och här är resultatet...inte alls så mycket tycker jag, eller är det?!


New Books


Två nya böcker är hemklickade på favoritstället Adlibris. Läste nyss ut en bok av Joyce Carol Oates som heter "Little Bird Of Heaven". Jag brukar ju älska hennes böcker, men just den fick bara godkänt. Inte alls dålig, men ingen "wow feeling" när sista sidan var läst. Tror att båda deswsa nya böcker kommer att vara grymt bra. Jag vet inte hur många läsare jag har som läser böcker, men ett tips är att spana på New York Times Bestseller list. Nästan alla böcker jag läst på senaste har jag hittat där, till exempel "Eat, Pray, Love", "The Help" och även dessa nyklickade ovan. Kanske ska sätta ihop en liten lista senaste med tips på några av de bästa böckerna jag har läst?


Wings



Jag har letat ett bra tag efter ett par vita vingar att hänga på stegen...och plötsligt händer det! =) Hittade dessa fina inne på Berry Details för endast 49 kr. Fanns även en modell mindre för 15 kr, ångrar lite att jag inte köpte dem också, men det fixar jag lätt. Berry Details ligger typ 7 minuter från mitt jobb, gissa om jag är där ofta på lunchen =)


Ont, det gör ont...


Dålig start på helgen...vaknade kl fyra imorse med ett dunkande huvud. Värktablett och sängen igen...men ingen sömn, vred och vände och försökte koppla bort smärtan. Runt halv sju ringde Fredriks väckarklocka och då hade jag fortfarande inte lyckats somna. Fredrik märkte direkt att det var nått som inte stämde med mig, berättade att jag hade så sjukt ont i huvudet men att vi inte hade fler värktabletter hemma. Utan att tveka tog han bilen till bensinmacken och kom hem med Ipren. Tog en tablett, drack ett glas vatten...Fredrik åkte iväg till jobbet.

Kändes som om hela huvudet skulle explodera, hela vänster sida gjorde så jäkla ont, käken, tänderna, ögonen, bakhuvudet. Var gråtfärdig! Blötte ner en handduk med kallt vatten och la över pannan. På det tryckte jag en massa kuddar runt omkring huvudet med öppning för mun och näsa. Vet hur länga jag låg så innan jag somnade, men jag vaknade av att jag fick sms, det var Fredrik som undrade om jag kände mig bättre, och klockan var redan 12!!! Ljust som bara den i hela rummet. Så fort jag ställde mig upp så dunkade det till i huvudet igen.

Har tagit en till värktablett...egentligen så hjälper de inte när migränen väl har brutit ut, men det dämpar en aning. Ligger så stilla jag kan nu och väntar på att min älskling ska komma hem. Han har lovat att köpa med sig julmust och Ben & Jerry's. Han är världens bästa ♥


En liten eftermiddagspaus...

Tar en liten kort paus från jobbet för att rensa tankarna lite. Ibland blir man så inne i arbetet att det blir lite smått kaos bland tankarna =) Bloggen har varit stendöd den här veckan, men det beror på tidsbrist och jag tycker att det är jättetråkigt, men så är det! Nu tänkte jag tipsa om de här söta kökshanddukarna från Hemtex med mitt favoritdjur på =) Jättesöta till julen utan att det behöver vara massa tomtar och sådant på. Kostar 39 kr styck och finns även i rött. Jag kanske tar en sväng till Hemtex en snabbis efter jobbet! Nä, det var en kort paus jag skulle ta, så nu är det back to work!

Hoppas att alla har en trevlig tordag ♥


Rebecca & Fiona


Rebecca och Fiona är två galet snygga och coola DJ tjejer! Jag är helt såld på deras serie som du kan spana in på SVT Play


Ugglor


Jag är ju väldigt svag för djur när det gäller inredning. Gissa om jag föll direkt för dessa ugglor från Ilva! Vill ju klicka hem dem på en gång så klart. Den stora ugglan är en vas och den lilla är en ljusstake. Kan man ha för mycker olika djurdekorationer hemma?
Jag ska nog göra ett litet inlägg där jag fotar alla djurprylar här hemma =)


They say that true love hurts, well this could almost kill me


Hur jäkla bra är den här låten från Ke$has senaste album! Har lyssnat på den hela morgonen =)


Goodbye my friend...


I've had the time of my life...and I owe it all to you ♥

Just nu sitter Eleonor på ett flygplan tillsammans med Jason, på väg till USA. Hon flyttar för att gifta sig och starta ett liv tillsammans med honom och jag är sååå glad för min bäste väns skull!
Igår var det avskedsmiddag för Eleonor och det var så himla mysigt, men samtidigt hade jag en klump i halsen hela kvällen. När det väl var dags att säga hej då på riktigt så brast det totalt. Usch vad ledsen jag var...kramade Eleonor så länge och ville inte alls släppa. Var ledsen hela vägen hem i bilen och hela natten har jag drömt om henne...har suttit och tittat på alla våra bilder nu på morgonen, vi har gjort så mycket kul tillsammans, vilket party team =) I love you darling ♥


Morgonläsning


Enligt vanlig rutin är det kaffe och tidningar som gäller för mig den här lördagsmorgonen. Spännande att läsa den hypade intervjun med Helena Seger i senaste numret av Elle. Hoppas att få massa med julinspiration i nya numret av Sköna hem. Happy Saturday ♥


Spartacus: Blood and sand


Jag älskar verkligen att se på serier, och då är det maraton som gäller för min del, vill se flera avsnitt på rad, det är bäst! Jag och Fredrik plöjde nyligen igenom "Spartacus: Blood and sand" på tre dagar och vi båda är helt sålda! Nu längtar vi efter säsong 2. Så jäkla bra serie! Mycket våld och snusk, så varning för känsliga ;) Men så jäkla bra karaktärer och intriger och spänning! Jag vet att den går på tv 6 just nu, men jag har hört att de censurerar bort allt våld och snusk så i stort sett visa de halva avsnitt, fattar inte varför de köper in den om de ändå ska censurera den!?


White Light Moment


Ååå vad jag gillar den här låten!


2 år


Idag har det varit du och jag i 2 fina år ♥


Möhippa










I lördags var det party party för hela slanten då det var möhippa för min älskade Eleonor- och ja, våra män var med =) Och det var faktiskt helt perfekt, jag tror jag pratar för oss alla när jag säger att det var en grymt bra kväll!


Numbers



Jag är ute i god tid och har redan pysslat ihop årets adventsljus =) Hittade siffrorna på Clas Ohlson och kom på idén utifrån dem. Burkarna är gamla sylt, majonäs och olivburkar. Fyllde burkarna med sand, klistrade på siffrorna och stoppade ner ljus. Enkelt och snyggt tycker jag, och framför allt så blir jag nog ensam om denna kreation =) Så här såg det ut förra året...


White Christmas


I år blir det en vit jul hemma hos oss. Har massor med idéer på vad jag vill göra och några små projekt är redan klara. Fåglar, renar, vitt, glitter och cremélila är vad jag vill ha här hemma!


Albin Loán


Jag måste tipsa om duktiga Albin Loán som jag fick äran att arbeta med under min första vecka på jobbet. Han gick jämt och sjöng om dagarna =) och han sjunger sååå bra! Nu satsar han på sin musik och jag tror att han kommer gå långt! Denna låt lyssnar jag på varje dag medan jag jobbar. Kolla även in hans hemsida där det finns fler låtar eller lyssna på Spotify. Han har även en blogg!


Happy Friday!


Ännu en arbetsvecka har nått sitt slut och det är äntligen fredag! Woohoo =) Ikväll blir det Idol, Häagen-Dazs, nya tidningar och mys med Fredrik ♥


New England


Inslag av New England tycker jag är himla snyggt. Gillar inte när man kör 100 % och har segelbåtar, måsar och stjärnor på precis allt! Det ska vara balans...

1. Tidningskorg från Åhlens 2. Kudde från bluered.se 3. Ljuslykta från Jotex
4. Vita trälådor från nogautvalt.se 5. Vita tygkorgar från H&M Home 6. Ram från Zara Home
7. Soffbord från Ellos 8. Bordslampa från Ellos 9. Rottingskista från bluered.se


Bokstäver


Här är resultatet av dagens pyssel med alla stenar som jag och Leo släpade hem. Vi satt och målade i 4 timmar! Vet inte riktigt vad jag ska ha stenarna till men jag funderar på att faktiskt ha dem i en skål, kanske en hjärtformad vore fint, så ser det ut som små godisbitar. Även fint att bilda små ord här och där när man känner för det.


Ut i skogen...




Idag har jag och Leo traskat runt i skogen och letat efter skatter. Vi kom hem med några löv, kottar och en massa stenar. Jag har nämligen haft en idé om ett pyssel med stenar och det har jag och Leo suttit med hela eftermiddagen...alldelse strax ska jag visa vad det blev =)


Fredrik och Leo ♥


Världens finaste! ♥
Är så nöjd med de fina bilderna jag fick på Leo och Fredrik imorse. Ska framkallas pronto! =)


God Morgon Lördag


Jag, Fredrik och Leo har precis ätit en supergod frukost! Nu tittar vi på lite barnprogram och snart är det dags att gå ut en sväng. Fredrik och Leo ska iväg och köpa grejer till bilen, vi har nämligen köpt en ny Mercedes så nu håller Fredrik på och fixar för fullt med den, ren och fin och perfekt ska den vara =)
Jag skulle egentligen ha träffat min darling Eleonor idag, men hon har blivit sjuk så det blir tyvärr inte av, sååå himla tråkigt! Vet inte vad jag ska hitta på istället. Funderar på att ta en sväng till stan kanske, behöver lite prylar inför allt pyssel jag har planerat i helgen =) Har fått massa roliga idéer! Behöver köpa vit och svart sprayfärg, decoupagelim, vita ljus i olika storlekar och så behöver jag ta en sväng i skogen och plocka stenar. Några canvasdukar i minsta storleken skulle jag också behöva. En Panduro vore ju bästa stället att hitta allt på.


Dream


Blev lite kär i det här kuddfodralet med texten "Dream" från LaRedoute. Skulle passa perfekt på sängen, synd att det inte fanns i fler färger, hade ju varit ännu mer perfekt för mig om den hade funnits i svart/vitt =) Men fint var det iallafall. Kostar 199 kr och är i 100% bomull.


The Social Network


Jag och Fredrik såg "The Social Network" igår och den var SÅ BRA! =) Se den!


RSS 2.0