Inspiration: Nicole Richie

image1435
Nicole Richies stil är helt enkelt underbar! Jag älskar allt hon tar på sig =)

Drömplagg

image1434

Beställning

image1433
Jag borde inte ha gjort det, men det blev en liten beställning från Ellos...Har velat ha skorna en evighet och klänningen har jag ju i svart och i grönt och jag älskar dom!

My New Bag!

image1432
Köpte en ny väska i tordags när jag och Eleonor var på outlet på Gärdet. Planen var ju att jag skulle hitta mig ett par snygga stövlar men jag blev så jäkla besviken på utbudet. Hittade bara ett enda par skor som var snygga och de fanns självklart inte kvar i min storlek. Så det fick bli en väska =)

I Love Acne

image1431
Att spana på Acnes webshop ger mig verkligen shoppinglust! Allt är ju så himla snyggt plus att man blir så inspirerad! I ♥ Acne

På väg hem till mig...

image1430
Yes, har ju velat ha dessa leggings från American Apparel men de har varit slut hos Nelly.se. Kollade min mail och såg att jag hade fått 100 kr i presentkort hos Nelly från cdon.com (?) Vet inte varför jag fick det, men jag klagar inte =) Tog en titt på Nelly och såg att de hade fått in dem i lagret, så nu slog jag till.
 Väntar med spänning...

Dagens Outfit Onsdag

image1429
Dagens outfit kanske inte direkt är så anpassad efter vädret =) Men solen skiner och jag ska ändå bara sitta hemma hos Patrick och mysa. Plus att jag ville inviga mina gröna ballerinas och de matchar färgen på klänningen så jäkla bra.
♥ Klänning, Ellos ♥ Ballerinas, Bruno Bresciani

I Like It Lindsay!

image1428
Jag är ju ett stort fan av Lindsay Lohans stil och hon gör mig verkligen inte besviken med den här outfiten. Älskar den blåa skinnjackan. Är så himla sugen på att köpa en skinnjacka i "färg". Har för tillfället en vit och en svart, men skulle mer än gärna vilja ha en röd, grå, mörkblå eller mörkgrön.

Spana in Asos rea!

image1427
Ett hett tips är att ta en titt på Asos rea. Det finns massor med kläder och skor till superbilliga priser!
Hittade massa saker jag vill beställa, främst skor och klänningar...men jag är stark och säger nej till min inre djävul som vill spendera varenda krona jag har =)

Dagens Outfit Tisdag

image1426
♥ Klänning, Indiska ♥ Skjorta, Anna Holtblad ♥ Strumpbyxor, H&M ♥ Ballerinas, Skopunkten

Wentworth Miller

image1425
Helt underbart snygg!

Sååå snyggt!

image1424
Så jäkla snyggt! Kläderna, frisyren, sminket...fab!

True Love!

image1423
Detta är sann kärlek, haha =)
You and me forever!

Inspiration: Rachel Bilson

image1422
Jag älskar verkligen Rachel Bilsons stil. Hon är så jäkla duktigt på att blanda vintage med nytt, plus att hon är så galet söt!

Watch a new video!

Linkin Park- Shadow Of The Day
Kylie Minogue- 2 Hearts
Fergie- Clumsy
Rihanna & Ne- Yo- Hate That I Love You
Britney Spears- Gimme More
Nicole Scherzinger- Baby Love
Timbaland & The Hives- Throw It On Me
Gwen Stefani- Now That You Got It
Sugababes- About You Now
Enrique Iglesias- Tired Of Being Sorry

Partykväll med min Darling!

image1421
Vi var så jäkla snygga igår =)

Dagens Outfit Lördag

image1420
Nu är jag färdig för party! Ska iväg till Eleonor nu och dricka vin =) Är väldigt nöjd med mina röda läppar, så snyggt! Lite ovant bara att se sig i spegeln och se ett par superröda läppar...Och klänningen bara älskar jag, så glad över att jag hittade den!
♥ Klänning, H&M ♥ Lackpumps, Din Sko ♥ Nitarmband, Punkt Shop & H&M

Red Lips

image1419
Röda läppar är riktigt snyggt tycker jag och ikväll hade jag ju tänkt att prova på det själv. Det tog verkligen en evighet innan jag hittade den perfekta nyansen, ville inte ha det för mörkt men samtidigt inte för hysteriskt rött. Men som sagt, hittade den perfekta från L'Oreal, Ungefär som Scarletts färg. Ska bli intressant att se hur jag ser ut sen. Lite jobbigt att man måste hålla koll på läpparna under hela kvällen så att det ser bra ut...
Vad tycker ni om röda läppar? Hot or not?

Lite shopping...

image1418
Jag och Eleonor åkte iväg för att handla dricka på Systembolaget till morgondagens partykväll. Självklart blev det även lite span i butiker och jag kunde inte hålla i pengarna och köpte lite nya prylar =)
♥ En svart tunika från Lindex med stenar vid kragen
♥ Rött läppstift från L'Oreal
Ballerinas med rosa sidanband från Skovision
är väldigt nöjd med dagens shopping, tunikan kostade bara 140 kr för jag hade en rabattkupong. Skorna gick på endast 25 kr!!! Hittade dom i en reakorg och kunde inte motstå, dom är så himla söta.
Det röda läppstiftet tänkte jag prova imorgon, tycker att det är så jäkla coolt att ha röda läppar till guldskimmrande hy och endast eyeliner och massa mascara. Tänkte att jag skulle köra på lite Christina Aguilera look imorgon med min nya LBD, höga heels, lockigt hår och röda läppar. Lite läskigt är det men det blir nog bra =)

Nu ska jag iväg till ♥Patrick♥ och laga lite lasagne och sen vänta på Idol. Är så avundsjuk på Eleonor som ska dit ikväll och titta på det live!

Trevlig helg!

The Inspirationbook

image1409


Satt och läste nya numret av Elle igår och som vanligt blev jag inspirerad som bara den av alla moderepotage. Men oftast så glömmer man ju bort alla ideér och inspiration man får när man läser tidningar och sen lagras dom bara på en hög. Så jag tänkte att jag ska ta fram alla gamla tidningar och klippa ut och spara sånt som jag gillar och inspireras av. Började lite igår och det är verkligen superkul! Perfekt att titta i när man inte riktigt vet hur man ska matcha eller vad man ska ha på sig på partyt. Min lilla bok med inspiration är född =)

Dagens Outfit Torsdag

image1408
Tunika från Primark, Leggings från Gina Tricot, Knästrumpor från H&M, Skor från Wedins, Mössa från Indiska
Väska från Massimo Dutti

Garderobsrensning!

image1407
De här godbitarna blev mina när Sofia hade garderobsrensning. Riktiga lyxplagg i nyskick, det var som julafton för mig, haha!  Är superglad över mina nya älsklingar, välkommen till garderoben =)
Blus från Ralph Lauren i 100% silke
Skinnballerinas från Marni
Finstickad klänning från InWear
Flätat läderskärp från Ralph Lauren

Väskor från Nuknuk

image1406
Är helt kär i dessa väskor från nuknuk.se
Väskan är i skinnimitation och finns i färgerna kamel eller beige och kostar 349 kr. Och beställer man just nu så är det fraktfritt. Vill verkligen beställa den kamelfärgade, den är verkligen ursnygg!

Lackleggings- Ja tack!

image1405
Ibörjan när silver och guldleggings kom ut på marknaden var jag verkligen anti, tyckte att det var ruskigt fult och kunde inte förstå hur någon normal människa kunde sätta på sig något sådant. Samma sak gällde svarta lackleggings, men nu har jag insett hur jäkla snyggt det är med ett par svarta. Det är ju hur coolt som helst, speciellt när man ska ut och parta, med ett långt linne och höga heels! Men dessa från American Apparel är ju typ helt omöjliga att få tag i, kollade Nelly.se och man måste tydligen skriva upp sig på väntelista, helt sjukt =) Och jag kan ju tänka mig hur lång den där listan är...Vet ju att Gina Tricot har, men ryktet går ju att de alltid är slut.
Någon som vet vart man kan få tag i ett par någon annanstans? 

Drömplagg

image1404
Alla kläderna kommer från Ellos. Man kan verkligen hitta riktigt snygga och billiga outfits på postorder och Ellos har ju verkligen ryckt upp sig och fått in massa snygga plagg!

Höstpromenad med Romeo

image1403
Har precis varit på en promenad med Romeo. Himla härligt väder idag...Trodde att lite frisk luft skulle hjälpa mot min huvudvärk med det gjorde det inte. Skönt att man är ledig idag så man kan ligga och ta det lugnt, vanliga huvudvärkstabletter hjälper ju inte mot migrän. Måste verkligen köpa nya tabletter, det är så jäkla jobbigt att gå runt hela dagen med huvudvärk, tur att man har blivit van så att det inte är lika jobbigt som förut.
Nu ska jag väl hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning, ska träffa min älskling sen när han har slutat jobbet. Laga middag och mysa och kolla på Heroes =)

Inspiration: Kate Moss

image1402
Kate Moss är en av de största stilikonerna. Personligen gillar jag verkligen henns stil, hon ser ju så jäkla coolt ut jämt! Fast när det gäller Kate så finns det ju många delade meningar om henne. Vad tycker ni, är hon en stilikon eller är hon bara överskattad?

Dagens Outfit Tisdag

image1401
Klänning & strumpbyxor från H&M, Skor från Don Donna, Skinnjacka från Tiger, Hatt från Gucci, Väska från KappAhl

Höstbilder

image1400
Idag har jag och Eleonor (och lilla Romeo också) varit ute och tagit lite höstbilder. Vi har ju en liten tradition att ta lite egobilder när det blir nya årstider och nu var det dags för hösten =)

Köpt nya klänningar...

image1399
Det blev lite shopping igår =) Köpte två nya klänningar från H&M. Det blev en finstickad, randig klänning och ett svart partyfodral. Är helt kär i den svarta klänningen, den är helt perfekt, räkna med att den kommer få gå på party ofta =)

Foxy!

image1398
Skådespelerskan Megan Fox är verkligen snygg! Och den röda klänningen tillsammans med hennes svarta hår ser ruskigt bra ut. Somliga drar högsta vinsten i det genetiska lotteriet...

Varning för känsliga tittare!


Det här klippet visar hur djur dödas för att komma åt deras päls och det är helt enkelt vidrigt! Hemska bilder som gör riktigt ont att se. Jag grät som bara den när jag såg det här och jag har liksom en stor klump i magen efteråt. Så jag varnar verkligen alla er som är känsliga, samtidigt är det förhoppningsvis en ögonöppnare för er alla som använder päls. Det är inte rättvist att djur ska lida på det här sättet bara för att människor ska ha kunna bära deras päls, det är verkligen helt jävla fel! Och jag blir så jäkla förbannad på att människor gör så här och att det fortfarande över huvudtaget finns en pälsmarknad.

Your Song

image1397
Jag kan inte sluta lyssna på när Mattias Andréasson sjunger "Your Song" från Idol i fredags...han är bara för underbar =)
Kolla in snyggingen här


Den perfekta koftan

image1396
Å vad jag önskar att Lauren Conrad hade hittat den här ursnygga koftan på H&M och att jag redan idag kunde gå och köpa en likadan. Den är ju bara för snygg! Är ju på jakt efter en lång kofta, den perfekta koftan rättare sagt, men jag hittar absolut ingen som jag gillar i min prisklass och som har det rätta materialet...

Nya Strumpbyxor

image1395

Nicole Scherzinger does Blender

image1394
Nicole Scherzinger pryder nya numret av Blender Magazine och hon är ju bara för snygg! Kolla in hennes kropp liksom, skulle göra vad som helst för att se ut som henne...

I Now Pronounce You Chuck And Larry


image1393
Såg den här filmen med Eleonor igår och fy fan vad rolig den var! Asså jag skrattade typ hela tiden, jag rekomenderar verkligen att ni ser den här =)

Milo Vetimiglia

image1392
Milo Ventimiglia från Heroes är galet het tycker jag! Mums =)

Britneys Blackout

image1391
Britney Spears kommande album kommer att heta "Blackout" och släpps den 30:e oktober. Yes vad jag längtar, det gamla Britney fanet inom mig har inte dött känner jag, ska bli så spännade att höra låtarna även om de flesta redan har läckt ut på nätet...

Dagens Outfit

image1390

♥ Kjol, H&M ♥ Polotröja, Lindex ♥ Leggings, Gina Tricot ♥ Stövlar, Wedins ♥

Drömplagg

image1389
Den här outfiten skulle jag mer än gärna bära om det var utgång som gällde ikväll. Gillar verkligen looken med tee och en kjol med hög midja.
♥ Tee och clutch från Marc Jacobs ♥ Kjol och mössa från H&M ♥ Strumpbyxor och pumps från Ellos
Armband från bagsandfashion.com

Så fin outfit!

image1388
Älskar den här outfiten som Kristen Bell bär, så himla fint!

Facebook

image1387
Facebook är beroendeframkallande! Klockan är över två och ändå kan jag inte slita mig ifrån datan och gå och lägga mig. Någon mer som har drabbats av facebook- syndromet? =)

Årets sexigaste kvinna?

image1383

Charlize Theron har blivit vald till årets sexigaste kvinna av tidningen Esquire. Visst, Charlize är riktigt vacker men hon känns inte direkt så aktuell just nu. Hon har väl redan toppat liknande listor förut...vad tycker ni, är Charlize årets sexigaste kvinna eller borde någon annan ha den titeln?

Classic Chanel Bag

image1382
Den här klassiska väskan från Chanel är en av mina favoritväskor. Och nu har den kommit in på second hand butiken Två Tre Gånger. Går ju förbi där varje dag efter jobbet och jag måste alltid stanna och titta i deras skyltfönster och igår såg jag denna skönheten där. Ska nog in där imorgon innan jobbet och se vad den kostar, men jag antar att den kommer vara alldeles för dyr för mig...

Barbiedolls

image1381
På den här bilden ser Dita Von Teese och Victoria Beckham ut som två dockor tycker jag, dom ser ju så jäkla stela ut!

Dagens Outfit

image1380
♥ Skjorta, Anna Holtblad ♥ Lång tröja, H&M ♥ Leggings, Gina Tricot ♥ Mössa, Indiska
♥ Pumps, Din Sko

Dollface

image1379
Australiensiska modellen Gemma Ward är galet söt, snacka om att hon har ett riktigt dockansikte!

Snygga armband!

image1378
Har hittat massa snygga armband på Bagsandfashion.com och billiga är dom också. Skulle vilja beställa alla fast jag får nog nöja mig med ett eller två =) Det finns även väskor och massa andra smycken. Någon som har beställt därifrån tidigare som vet hur kvalitén är?

Jag såg...

image1377
Igår blev det många kändisar för min del. Först var det idolkillarna Daniel och Mattias som jag såg. Dom kom springande på humlegårdsgatan och där gick jag med barnvagn och typ blockerade hela vägen så Mattias sa "ursäkta" med världens sötaste smile. Han är galet snygg och han luktade så jäkla gott =)
Några sekunder efter det såg jag Pernilla Wahlgren, hon var riktigt snygg i en gräddvit trench och höga svarta stövlar. Sen såg jag även en känd idrottstjej, men eftersom jag har noll koll på sport så vet jag inte vad hon heter...

Shopping!

image1374

Det blev lite nya saker för min del idag på shoppingrundan med Eleonor. Köpte en helt underbar oversize skjorta från Pink Collection by Lindex, 10% går till bröstcancerfonden så jag fick inte bara ett helt underbart plagg utan gjorde även en god gärning på köpet =) Sen blev det en kofta från Bik Bok, så himla sött att den var a- line formad, plus att färgen var underbar. Hittade äntligen en halsduk, det blev en  STOR svart/vit mönstrad i ullblanding från H&M, kommer säkert att värma bra! Självklart fick även ett par skor följa med hem, ett par mörkblåa, platta stövlar från Din Sko. Mycket nöjd med dagens köp =)

Dagens Outfit

image1373
Ska iväg till söder med Eleonor nu. Ska spana in nya gallerian, plus att jag måste köpa lite nödvändigheter så som vantar och halsduk, det börjar ju bli riktigt kallt ute nu! Dagens outfit ser ut så här:
♥ Klänning, H&M ♥ Strumpbyxor, H&M ♥ Skinnjacka, Tiger ♥ Pashminasjal, köpt i London
♥ Skor, Din Sko ♥ Väska, Jouels

Alltid med ett glas i handen...

image1372
Det är nästan komiskt att titta på mina och Eleonors partybilder, på hälften av alla bilder har vi någon form av dricka i handen, antingen ett glas eller en flaska =) Partygirls 4- ever!

Lindsay har lämnat rehab

image1371
Enligt uppgifter lämnade Lindsay Lohan rehab kliniken i fredags. Lindsay skrev in sig i augusti och förlängde vistelsen för att hon kände att hon behövde det.  Lindsay lämnade kliniken med pappa Michael Lohan. De återförenades efter att inte ha träffats på 3 år, han besökte Lindsay på kliniken och han säger att från och med nu ska han finnas i hennes liv så mycket som möjligt.
Enligt uppgifter vill Lindsay ut i Europa och studera men redan den 15:e oktober ska Lindsay börja spela in nya filmen "Dare to love me".
Jag hoppas verkligen att hon tar det lugnt nu, egentligen borde hon ställa in alla sina projekt den närmaste tiden, fast det är väl lättare sagt än gjort. Det vore så tragiskt om hon skulle falla dit igen, jag håller tummarna för min älskade LiLo ♥

Underbar Outfit!

image1369
Jag är helt kär i den här outfiten som "Carrie" har på sig, så snyggt med de höga stövlarna! Ska bli så kul att se alla kläder i Sex and the city: The movie. Jag längtar verkligen efter filmen, jag och Eleonor har redan bestämt att vi ska ha en girls night out med bio och sedan drinkar, haha =) Det preliminära releasedatumet för filmen är 30:e maj 2008.

Vill åka till Paris

image1368
Nästa resemål för mig blir till Paris. Har hittat massa billiga resor och vill bara iväg så fort som möjligt. Men på grund av Patricks jobb måste vi vänta till april, lite trist eftersom jag ville åka efter jul och fira nyår där, men men bara jag får komma dit blir jag nöjd =)

Sååå söta handskar!

image1367
Är dom inte bara för söta!? Dessa skinnhandskar skulle sitta fint på mina händer i höst, ska spana på Bianco imorgon...De kostar 250 kr. Vill ha både röda och svarta men det blir nog bara de svarta för min del

Dagens Outfit

image1366
♥ Tunika, KappAhl ♥ Strumpbyxor, H&M ♥ Skor, Wedins ♥ Scarf, Peekaboo (London)

Paris Fashion Week 2007

image1365
Rachel Bilson ser verkligen underbar ut i dessa två outfits som hon bar under Paris Fashion Week. Den rosa klänningen är verkligen underbar! Vilken av dessa två gillar ni bäst?

Drömkoftan ska bli min...

image1364
Den här bilden gör ju verkligen inte koftan rättvisa, den är så galet snygg på riktigt, jag bara måste få tag i den. Koftan är snyggt oversize med luva och finns i svart eller lila. Kommer från Indiska och kostar 399 kr.

Musik just nu...

Jag är en flitig besökare av youtube, är inne flera gånger om dagen. Kan sitta och lyssna på musik där i evigheter...Här är de videos/låtarna som jag lyssnar mest på just nu. Bäst är nog Jewel med Foolish Games. Det var Eleonor som tipsade om den låten, den är så jäkla bra, heartbreaking...

Rihanna feat Ne- Yo- Hate that I love you
Darren Hayes & Delta Goodrem- Lost Without You
The Fray- How to save a life
Timbaland feat One Republic- Apologize
Britney Spears- Baby Boy
Kent- Ingenting
Switchfoot- Only Hope
The Fray- Over My Head
Ashlee Simpson- Undiscovered
Jewel- Foolish Games
Foo Fighters- My Hero
Paramore- Misery Business
Rihanna- Cry

Bio med Patrick

image1363
Nu ska jag iväg på bio med min älskling. Vi ska se Stardust, har inte direkt läst något om den, men den verkar cool! Hoppas att den är bra iallafall...

UPDATE 01.06: Har precis kommit hem från bion och filmen var sååå underbar! I love it, definitivt en film som jag ska köpa, vill kunna se den om och om igen.

Britney Spears- Gimme More


Här är den första versionen av Britneys nya video. Den "riktiga" versionen ska tydligne ha premiär på måndag. Hela konceptet i videon känns lite larvigt, man tycker att Britney borde ha mognat lite de senaste åren...Men låten är så jäkla bra iallfall tycker jag, en riktigt skön partylåt!

Skinnjacka + klänning

image1362

Hello Lover!

image1360
Jag skulle ge min vänstra tumme för dessa darlings från Burberry Prorsum, dom är så jäkla fabulous!

Höst på Djurgården

image1359
Har varit på Djurgården idag när jag jobbade med barnen. Det var så himla vackert, solen sken och det är så himla fint nu när löven har blivit gula...Härligt! Inte lika härligt var det när en fågel bajsade på min hand....haha =)

Birthday Party!

image1358
Det blev riktigt kul igår när vi firade lite här hemma att mamma fyllde år. Åt supergod mat och tårta såklart! Vi blev ganska många, tog tyvärr inte så många bilder, hade så trevligt! Och mamma gillade sina presenter som jag hade köpt också, så det var ju skönt =)

Dagens Outfit Torsdag

image1357
♥ Jeans, H&M ♥ Topp, H&M ♥ Jacka, Bik Bok ♥ Skor, H&M ♥ Halsduk, Burberry ♥ Mössa, Indiska

Grattis mamma!

image1356
Idag fyller min mamma 40 år, Grattis grattis!

Gäst outfit

image1355
Jag var bara tvungen att ta med min lillasyster Melanie som gäst outfit, så himla snyggt!
♥ Jeans, linne, hängslen, WOW
Lackballerinas, Skopunkten
Örhängen, present från Chile

Sugen på att beställa....

image1354

Är riktigt sugen på att beställa den här söta tunikan från Ellos. Den kostar nu endast 99 kr...

Vinterjackan är köpt!

image1349
Äntligen har jag köpt en vinterjacka. Det blev en ullparkas från H&M och jag är så himla nöjd. Gillar verkligen allt med jackan, modellen är så nice och pälsluvan är så härlig. Ett riktigt bra köp, hade en rabattkupong också, så jag fick den för endast 479 kr. Så nu är jag redo när kylan kommer!

Köpt presenter till mamma...

image1348
Har precis kommit hem efter vad som känns som en galet lång dag. Var uppe redan klockan sex imorse, åkte iväg till jobbet och sen efter det har jag sprungit runt på stan och letat presenter till mamma som fyller år imorgon. Det var riktigt svårt att hitta något den här gången, det brukar annars vara riktigt lätt att veta vad jag ska köpa till henne, men men, hoppas att hon blir nöjd med det jag köpte iallafall. Senare ikväll ska jag slå in allt, köpte fint papper och snöre och allt  =) Måste även ta tag i mitt hysteriskt stökiga rum, imorgon kommer det ju gäster, kommer ta evigheter att städa upp, det är verkligen kaos!

Tillskott i skosamlingen...

image1347
Yepp, ett par skor till har det blivit i helgen...Blev helt kär i dessa darlings från Skovision i lack och med rejäl klack. Kommer vara galet snygga till stuprörsjeans eller en kort klänning... Välkommen till familjen ♥

Britney tar till extrema metoder...

image1345
Det ser ut som om Britney börjar hitta tillbaka till sin gamla form men enligt källor är det inte genom träning och sund kost stjärnan tappar kilon. Det säga att Britney använder astmainhalator för att dämpa hungern. Astmamedicin innehåller efedrin och detta ämne hjälper till att dämpa sötsuget. Användandet av denna metod slutade illa för den australiska fotomodellen Krissy Taylor som dog endast 17 år gammal 1995 efter att ha använt sig av inhalator för att dämpa hungern.
Vänner till Britney säger att hon är villig att göra vad som helst för att gå ner i vikt efter kritiken hon fick om sin kropp när hon uppträdde på Mtv galan och de fruktar att det ska sluta lika illa för Britney som det gjorde för Krissy Taylor...

RSS 2.0