MTV Australian Music Awards

image349
Pink, Nicole Richie och Fergie dök alla upp på MTV Australian Music Awards som tog plats i Sydney i söndags. Nicole var där för att dela ut priset till årets manliga artist. Pink var en av kvällens stora vinnare där hon bland annat tog hem priset för årets kvinnliga artist.
Fergie vann priset för årets sexigaste video- "Fergalicious"

Bio


image348
image347
Valborg idag men det blev ingen brasa eller nått sånt för min del, känns ju helt meningslöst att stirra in i en brasa och frysa ihjäl. Har varit med Eleonor istället. Först blev den en liten snabbspaning i lite affärer, hittade självklart en supersöt klänning inne på SALT som jag ville ha men när man inga pengar har så får man fortsätta att drömma...
Sen gick vi på bio, det blev filmen "Shooter". Den var riktigt bra faktiskt, spännande som bara den, kunde knappt sitta stilla i min stol. Men lite varning för en massa "amerikanska moment", ni vet en massa snack om att göra allt för sitt land, ett antal amerikanska flaggor och en typisk hjälte...you know what I mean... Eleonor var en snällis och bjöd på allt biomums =) älskar dom där snacksen, men jag får så himla ont i munnen efteråt...Till min lycka har dom fått in Coca Cola Zero på biografen, så himla gott!
hela vägen hem var en enda lång uppvisning i fjortisfylla. Fy vad jobbigt och tragiskt, blev helt slut i huvudet av att höra på deras snack om hur fulla dom var och vart dom skulle festa, dom kallade varandra för hora hit och dit och klängde på alla möjliga killar. Hoppas verkligen inte att något händer dom ikväll. Kan föreställa mig hur mycket olyckor och sånt som kommer att ske inatt, usch!

Dagens Outfit Måndag

image346
Klänning, Gina Tricot
Leggings, H&M
Guldballerinas, KappAhl
Halsband, I.Me.My
Solglasögon, H&M

Maskrosblad

Party I Buren

image345
Ja snacka om att Buddha och Zlatan blev alldeles vilda när dom fick maskrosblad. Var ute med Romeo och plockade en hel bunt, jag vet ju hur mycket dom älskar det. Dom tuggade i sig alltihopa på typ 7 minuter, ska nog ut och plocka lite mera sen så dom kan få lite imorgon också!

Love The Hair

image344
Love the hair! Vilket underbart hår både Nicole Richie och Lindsay Lohan har på den här bilden.
Ååååå! Jag vill också ha...


Jessica Alba

image343
Usch, Jessica Alba är oförskämt snygg =)

Sailor Girl

image342
Jeans: H&M  Topp: Forever 21 Skor: Scorett  Väska: Anya Hindmarch  Armband: CC Skye
Örhängen: TopShop  Nagellack: Mavala  Läppglans: Dior Kiss

Helgen Är Över

image339
Nu är ännu en helg över och det faktum att det är söndag känns lika jobbigt som vanligt. Har iallafall haft en riktigt trevlig helg. Höjdpunkten var ju definitivt lördagen. Var ju först på födelsedagsparty hos Patrick och käkade världens godaste cheesecake och sen utgång med Eleonor. Idag har jag varit riktigt trött. Patrick är så snäll och bjöd på middag och hade laddat ner lite nya filmer, vi kollade på "Wild Hogs" och "Bortspolad"

"Bortspolad" var riktigt rolig men den andra verkade lite småtriskt faktiskt, hann bara se halva sen somnade jag. är fortfarande supertrött, kommer nog sova riktigt gott inatt. Har varit ute på en riktigt långpromenad med Romeo också och han lyckades för första gången hälsa på en annan hund utan att han blev helt vild och arg, skönt, det är så jobbigt när man möter hundar och han bli helt galen. Vore ju mycket roligare om han gillade andra hundars sällskap.

Hoppas att alla har haft en superkul helg!


Party Party!

image337
Igår var det utgång som gällde för mig och Eleonor och snacka om att det blev en lyckad kväll. Först hade vi lite förfest på hennes balkong. Det var 30 grader där, helt underbart att sitta där i solen, sjuk skönt och mysigt. Fick nog till och med lite färg genom allt solpuder och brun utan sol =)
Sedan åkte vi iväg till vårat favoritställe där vi är riktigta stammisar- Nivå 22. Våran älsklingsbartender/ägaren gör nämligen världens godaste drinkar. Han är så himla rolig, utan honom hade vi nog inte gillat det stället lika mycket. Han fixar alltid fram stolar till oss så vi kan sitta med honom i baren.
Fy vad jag skrattade när vi var där, det var så himla många roliga människor där som jag och Eleonor kunde skratta åt =) Det blev en Grasshopper, Orgasm och Rosa Pantern för min del, mums så himla gott. Sen gick vi vidare till Snaps. Vi var först lite osäkra på om vi skulle komma in eller inte, eftersom vi inte har åldern inne än. men vi kom in utan att ens behöva visa legitimation, nice! =)
Gillar verkligen Snaps, för det första så har dom ju världens mysigaste uteservering och uteplatsen på baksidan är himla nice också. Och det är ett sånt himla soft ställe, avslappnat och trevligt. Sen blev det taxi hem och makaroner och knäckebröd hemma hos Eleonor, haha.
Verkligen en perfekt partykväll!

Tell Me

P. Diddy & Christina Aguilera- Tell Me


Den här grymma partylåten lär jag och Eleonor lyssna på en hel del ikväll =)

Reklambrudar

image336
Det gav nog ett ordentligt klirr i kassan hos dessa ladies efter att ha posat och gjort lite reklam för dessa märken...

Mariah Carey

image335
Gud, snacka om skillnad på Mariah Carey då och nu. Hon ser så himla plastig ut nu för tiden, plus att musiken inte alls är lika bra längre...

Dagens Outfit Lördag

image334
Så här ser kvällens Party outfit ut. är så himla nöjd med klänningen! Hoppas att det blir kul nu. Ska först till Patrick och äta mumsig cheesecake och sen till Eleonor för att börja med förfestandet =)
♥ Klänning, H&M
♥ Armband, H&M
♥ Guldballerinas, KappAhl
♥ Örhängen, Chanel
♥ Det blir nog en svart trench till det här från H&M


God Natt

image333
Yes, dags att gå och lägga sig, har ju en fullbokad dag imorgon. Först är det födelsedagsparty för Patrick och sen är det utgång med Eleonor, måste ju vara pigg och fräsch imorgon.
♥ God Natt♥

I Love Papa Roach

Papa Roach- Forever


Jag ÄLSKAR Papa Roach och den här låten är min absoluta favorit från nya skivan.
En vacker dag ska ♥Jacoby♥ bli min =)

A Match Made In Heaven

image331
Rosa  och grått- A Match Made In Heaven

Ketchup

Dagens Ketchupkonsumtion:
image330

Filmtips!

image329
För er som inte ska ut och festa i helgen har jag lite filmtips. Även om filmsmak är något personligt, så kan man nog inte göra annat än att gilla dessa 3 filmer.
"C.R.A.Z.Y" är verkligen en otroligt bra film, bästa filmen jag nånsin sett faktiskt- hittills. Rekomenderar verkligen den! "Little Miss Sunshine" är också väldans bra, mysig och rolig. "Déjà Vu" är väl inte riktigt på samma bra- nivå som de andra två men funkar verkligen, spännande. Gillar att den är lite klurig och att man måste hänga med och tänka själv.

Vår Vår Vår!

image327

image326
Det har varit såååååååå underbart idag. Har varit ute med Patrick i flera timmar och bara promenerat och fikat. Har verkligen njutit av solen. Älskar det här vädret, man blir ju så himla glad. Såg en supersöt hare som jag desperat försökte få en bra bild på, men det lyckades väl sådär. Den märkte ju att jag var efter med kameran och till slut skuttade den iväg. Lyckades iallafall få en relativt bra bild
image328
   Lyckades dock bättre med bilden på fjärillen, fast den fick Patrick ta eftersom jag tycker att fjärillar är lite läskiga. Alla träd som blommar är så fina. Längtar hysteriskt mycket efter sommaren då det är varm hela tiden. Lyckades inte få så mycket färg på grund av min brun utan sol, men lite nya fräknar fick jag iallafall =)

Dagens Outfit Fredag

image325
Dagens outfit är självklart fotad ute, har ju inte varit inne på hela dagen, så himla skönt väder det har varit idag.
Allt är från H&M förutom halsbandet som kommer från I.Me.My

Underbar Duett


Jessica Simpson & David Bisbal- "Angels"

Jag och Eleonor kan lyssna på den här hur många gånger i rad som helst i all oändlighet. Love it! =)

Carmen Electra

image324
Helt underbar bild på Carmen Electra, så fin!

Bra Låtar

image323

White & Blue

image322
Det är farligt när man sitter och kollar runt och hittar kläder och kombinationer som man verkligen vill ha själv. Som det här till exempel, vill verkligen ha det här, och gärna som partyoutfit nu på lördag...*drömmer vidare*

Shorts: TopShop  Linne: H&M  Kavaj: Forever 21 Skor: TopShop Clutch: Accessorize
Halsband: TopShop Armband: Asos Örhängen: Chanel

Shopbop

image321

Because Of You

Ne-Yo, "Because Of You"

Kan inte få nog av den här låten, den är sååå underbar!
Lyssna och Njut

Underbar Dag

image316
Idag har det verkligen varit en underbar dag. Inte nog med att det har varit helt fantastiskt väder har även haft det så himla mysigt med min älskling. Vi har varit i stan mesta delen av dagen. Först gick vi bara runt och kollade affärer sen blev det en fika. Drack min första latte på 4 månader och den var syndigt god =) Sen efter det ville vi fortfarande njuta av det sköna vädret på någon uteservering, så det fick bli Kickis Bar & Café. Supermysigt att sitta där i solen och dricka goda Smirnoff Ice och Bacardi Breezer. Personalen var så himla trevlig, helt annorlunda att sitta där på dagen, mycket trevligare. Ville aldrig gå därifrån  men till slut var det dags att röra sig hemåt.

image317
Min älskling var även så snäll och bjöd på en helt underbar klänning som jagh ar velat haft superlänge. Så nu har jag något att ha på mig p ålördag också. Och efter den här dagen med drinkar i solen ser jag verkligen fram emot lördag då jag och Eleonor ska ut och göra stan osäker, haha =)
Voer ju väldigt trevligt om vädret ville vara lika fint då också så vi kunde sitta på Eleonors balkong och förfesta lite som vi gjorde förra sommaren. Vi får väl se hur vädret blir helt enkelt!

Här är min underbara klänning! =)




Dagens Outfit Torsdag

image315

♥ Klänning, KappAhl
♥ Leggings, H&M
♥ Diadem, H&M
♥ Halsband "Tro, hopp & kärlek", Glitter

Need It!

image313
Behöver verkligen lite nyheter i garderoben. Det har blivit en hel del klänningar på senaste. En vit väska måste jag verkligen hitta, har bara mina bruna skinnväskor och dom känns så himla "höstiga". En vit vore verkligen fräscht och då gärna en som har guldkedjor på, guld och vitt är ju en sån himla fin kombination.
Behöver även en svart kofta, skönt nu när det börjar bli lite varmare och man inte vill köra med jacka över klänningen, en svart kofta passar liksom till allt.
Sen skulle ett par nya ballerinas inte sitta helt fel och även ett nytt läppglans i någon fin ljusrosa färg.

Nyheter!

image312
Nu har det äntligen kommit in massor med nyheter på H&M:s webshop. Massa fina plagg tycker jag och speciellt bra att det är så många tunikor. Skulle inte alls ha något emot att klicka hem dessa darlings!


Romeo Likes Tea

image311
Romeo är en sån knäpp hund. Förutom att han gillar att käka morötter, gurka och päron så gillar han även te. Detta upptäckte vi när han i smyg hoppade upp på bordskanten och drack upp resterna ur en tekopp. Han ser så himla rolig ut när han gör det, nästan hela huvudet försvinner ner i koppen, plus att bakifrån ser han så himla
rolig ut med tassarna så brett isär på bordet. Han bidrar til många skratt här hemma kan jag lova =)

Dagens Outfit Onsdag

image310
Dagens jag ser ut så här! Tröjan från Gina Tricot var verkligen ett superbra köp, älskar den verkligen =)
♥ Jeans, H&M
♥ Topp, Gina Tricot
♥ Skinnjacka, Tiger
♥ Väska, Fiorelli

Skinny

image309
Yes, ett äpple och ett glas vatten om dagen är receptet på denna underbart vackra kropp. Toppa sedan med valfri drog som dämpar dina hungerskänslor. Börjar du nu så är du nog redo för beachen 2007...

Så himla sjukt att detta är idealet, så himla fult. Dom ser ju ut som små pojkar där på catwalken, inte det minsta attraktiva i mina ögon, och kläderna hänger som påsar.
Läste i Aftonbladet att efter ett antal dödsfall inom modevärlden orsakat av anorexi har man nu i Spanien satt en BMI gräns på 18 för modellerna. Detta innebär att en tjej som är 175 cm lång måste väga 55 kg. Milano har också gått i samma fotspår och satt in gränser för hur smala modellerna får vara.
Även vissa klädbutiker går in för ett mer hälsosamt ideal, de vill ända föreställningen att supersmala kvinnor är trendiga. De kommer att ersätta sina skyltdockor så att de inte är mindre än storlek 36.
I Sverige började H&M och Lindex redan förra året byta ut sina skyltdockor. H&M har tagit bort sina smalaste dockor och Lindex har nu dockor i storlek 38.
Gina Tricot har gått ut med att de minsann också har ersatt både dockorna och modellerna till storlek 38, vilket bara är ren bullshit enligt mig. Tjejen i deras reklam på tv är supersmal och är med all säkerhet en storlek 34 och det samma gäller deras skyltdockor.

Vad tycker ni om hela den här debatten som pågår om för smala modeller/skyltdockor. Är det  viktigt eller är det bara löjligt?

Party Outfit

image308
Börjar verkligen se fram emot att gå ut och parta på lördag! Vet absolut inte vad jag ska ha på mig *som vanligt* och jag har inte råd att köpa nått nytt heller. Skulle mer än gärna ha på mig det här, men det kan jag ju fortsätta att drömma om....

Birthday Party!

image307
Jaha då var födelsedagsfesten över. Mycket trevligt var det, även om aptiten inte riktigt var på topp. och prinsesstårta kunde jag ju absolut inte äta, det var ju det sista jag åt innan jag blev magsjuk. Bara jag tittade på tårtan ville jag spy! Det blev en chokladboll för min del istället, men jag borde inte ha ätit hela, det blev lite för mycket även det.
Patrick verkade nöjd med alla sina saker iallafall och det är ju bra =)

Dagens Outfit Tisdag

image306
Sådär, nu är jag färdig för lite födelsedagskul! Så himla skönt att få sminka och fixa till sig. Känner mig fortfarande lite hänging och har huvudvärk men med smink och lite brun utan sol känner man sig och ser framför allt  mycket piggare och fräschare ut! =)
♥ Klänning, Gina Tricot
♥ Leggings, Eve Of Eden
♥ Stövlar, Wedins
♥ Armband, H&M
♥ Halsband, Pilgrim (lånat av mamma)

Britney Och Hatten

image305
Sedan Britney Spears satte sina fötter utanför rehabkliniken Promises så har hon ständigt en hatt eller annan huvudbonad på sig. Vad beror detta på? Har hon plötsligt fått en kärlek till hattar eller har det något med hennes peruker att göra???

Presenterna

image304
Sådär! Nu är alla presenterna inhandlade och inslagna. Hoppas nu bara att han blir nöjd med allt...
Det var lite brist på inslagspapper här hemma så det fick bli lite blandat, inte så snyggt men det är ju innehållet som räknas
Nu är det bara jag ska ska bli inslagen i något snyggt fodral =)


Like A Boy


Jag ÄLSKAR Ciaras nya låt " Like A Boy". Riktigt härlig partlåt! =)

Grattis Älskling!

image301
Idag fyller min älskling 23 år.
Grattis Grattis!

Good Night

image300
För ovanlighetens skull är jag supertrött redan nu. Och det känns så himla skönt. Har ju inte direkt fått mycket sömn inatt eftersom jag har sprungit fram och tillbaka till toaletten...
Nu ska det bli skönt att äntligen lägga sig i tid och sedan komma upp hyfsat tidigt och inte sova bort hela dagen som jag brukar göra. Imorgon blir det en snabbis in till stan för lite sista minuten shopping. Min älskling fyller ju år imorgon och tack vare min jäkla magsjuka idag var det ju omöjligt att ta sig in till stan som planerat. Men jag vet ju iaf vad jag ska köpa till honom, bara en sista liten grej =)
Det ska bli mysigt imorgon, käka middag och så, ser fram emot det.
♥ God natt

Underbar Klänning

image299
Ojojoj vad jag gillar den här klänningen. Nyinkommen på Ellos. Dom får verkligen in massa fina grejer hela tiden.
Kostar 299 kr

The Style Of: Rachel Bilson

image298
Rachel Bilson har verkigen en underbar stil, hon har alltid så himla söta kläder och känns alltid helt rätt.
Jag la till en väska också för en komplett outfit =)

Ladies In Blue

image297
Den här gången i klänningsduellen är det dags för blåa klänningar. Vem av dessa babes har den finaste klänningen?

Dagens Outfit Måndag

image296
Så himla skönt att ta en lång dusch och klä på sig något "normalt". Ska ut i friska luften en snabbis med Romeo, känns skönare att komma ut en stund än att bara sitta inne och tycka synd om sig själv.
♥ Jeans, Cubus
♥ T- shirt, Ralph Lauren
♥ Kofta, Mango

Trötter

image294
image295
Som sagt, Romeo är en jäkel på att ligga i soffan och slappa =)

Basic Always Looks Good

image293
Håller man sig till klassiska basplagg så kan det nästan omöjligt bli fel, man ser alltid fräsch och välklädd ut.
Jeans, J Brand ♥ Topp, Dry Lake ♥ Trench, Patrizia Pepe ♥ Skor, Bottega Veneta
Väska, Marc Jacobs ♥ Scarf, Louis Vuitton ♥ Solglasögon, Valentino

Veckans Darling: Jesse Metcalf

   image288image286
image289

Veckans darling är den heta Jesse Metcalf som vi alla känner igen som trädgårdskillen från "Desperate Housewives". Han är riktigt mumsig =P Här kommer lite snabb fakta om veckans darling:

♥ Hans fullständiga namn är Jesse Eden Metcalf
♥ Han är född den 9:e december 1978 i California
♥ Han har påbrå från Italien, Portugal och Frankrike
♥ Han gillar även att sjunga och spela gitarr och är med i ett band.
♥ Medverkar i 3 Doors Down videon "Let me go"
♥ Han jobbade som modell innan han började intressera sig för film.
♥ Jesse är rökare
♥ Hans favoritband är Rolling Stones

Filmer:




Sjukling

Jaha, då har man gått och blivit sjuk. Och den värsta sjukdommen av de alla- magsjuka. Har kramat toalettstolen hela natten...fy så himla vidrigt! Förstår inte vem som har kunnat smitta mig, ingen i min omgivning har varit sjuk. Är helt utmattad och trött nu, men kan inte somna på grund av illamåendet. Åt en piggelin nyss och den hjälpte faktiskt lite. Mamma var så himla snäll och gick ner och köpte en Coca Cola Zero och Piggelin, så nu har jag lite att roa mig med:
image285
Det är verkligen tur att jag har alla säsonger av "Newlyweds", Jessica Simpson gör mig genast på bättre humör med sina dumma kometarer och allt. Och Cosmopolitan kom förra veckan men har ännu inte läst den, så nu passar det ju perfekt.



The List

Älskar alla dessa listor som finns på olika bloggsidor, hittade en som jag gillade, so here it comes!

Kär?: Jaaaaaaaaaaaaaaaaa =)
Önskar du att du bodde någon annanstans?: Jag skulle ju inte direkt ha något emot att bo i stan...
Tänker du på självmord?: Nej, absolut inte!
Tycker du att du är attraktiv?: Yes, snyggast i hela världen!
Dricker du?: Om du bjuder =)
Använder du droger?: Det vore väl lite dumt att erkänna det här...men nej, det gör jag inte.
Röker du?: Nej fy vad vidrigt!
Vilket schampo använder du?: Gliss, Schwarzkopf
Vilken parfym använder du?: Gucci Envy Me
Vad är du rädd för?: Luftballonger
Gillar du att tvätta?: Om sanningen ska fram så vet jag inte ens hur man gör
Gillar du berg och dalbanan?: Självklart, jag är väl ingen tråkmåns heller!

Senaste...
Filmen du hyrde?:
"Scoop" och "Daltry Calhoun"
Filmen du köpte?: "Just My Luck" & "John Tucker Must Die"
Boken du läste?: "Vakande Ögon" av Dean Koontz
Låten du hörde?: Nelly Furtado- "Say It Right"
Låten du laddade ner?: Linkin Parks ny skiva "Minutes To Midnight"
Personen du ringde?: Patrick
Personen som ringde dig?: Patrick
Tv- program du såg?: Miami Ink
Personen du tänkte på?: Patrick
Personen du fick E- mail av?: Tamara
Personen du fick brev av?: Tamara
Personen du fick sms av?: Rebecca
Saken du köpte?: En klänning


För eller emot?
Utnyttja någon?: För
Självmord?: Emot
Ungdomar som röker?: Töntigt
Använda droger?: Emot
Köra onykter?: Emot!!!!!!!!
Förhållanden?: För, såklart

Favorit...
Mat?: Makaroner med grillkrydda och ketcuhp
Låt?: Elvis Presley- "You Gave Me A Mountain"
Sak att göra?: Shoppa
Sport?:Räknas dans??
Dryck?: Rosa pantern
Kläder?: Klänning
Film?: Mean Girls
Bil?: I don't care much for cars
Serie?: Desperate Housewives & Sex And The City

Har du någonsin...
Gråtit över en kille?: Yes, vem har inte det!?
Gråtit över en tjej?: Nope
Ljugit för någon?: Bara några få gånger =)
Varit i slagsmål?: Yes
Blivit arresterad?: Nja...nä!
Träffat någon från internet IRL?: Japp

Antal...
Gånger du varit kär?: No comment
Gånger ditt hjärta brustit?: Det är helt nu iallafall
Hjärtan brustna på grund av dig?: Hoppas att det är en jäkla massa!
Tjejer du kysst?: Hahahahaaha
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med?: 3
Gånger ditt namn varit med i tidningen?: En endaste ynka gång! Men jag planerar många fler framöver.
Ärr du har på kroppen?: 2

Vad har du gjort idag?: Firat Romeos födelsedag, varit med Eleonor och kollat på film
Var det kul?: Självklart!
Brukar du svära mycket?: När jag blir arg går inga känsliga öron säkra!
När stiger du upp på morgonen?: När jag vaknar
Gillar du att slåss?: I love it!
Vad har du på dig?: Se dagens outfit söndag
Vad ska du göra  ikväll?: Kvällen har redan passerat
Vad är du allergisk mot?: Inget
Var har du ont? I nacken på grund av allt bloggande
Använder du hårspray?: På gränsen till missbruk
Kan du stå på händer?: I wish...
Håkan Hellström eller The Ark?: Jag tar hellre Christina Aguilera
Salt eller socker?: Inget utav dem
Gillar du ketchup?:
Mer än allt annat på denna jord
Är du glad nu?: Ja, typ
Var du glad igår?: Yes
Vad dansar du till?: Bra partymusik
Kan du sjunga?: I min egen lilla värld är jag världsbäst på det!
Spaghetti eller makaroner?: Båda funkar lika bra
Land du vill besöka(just nu)?: USA





I Need To Party!

Satt och tittade på alla min partybilder (och det är många kan jag lova) Jag och Eleonor var ju flitiga partymyror förra året. Och just på grund av intensiteten fick jag nog, det kändes lixom som man bara gick ut på grund av ren rutin. Så det blev en paus efter nyårsafton, gick endast ut sen när jag fyllde år ( i mars). Men nu börjar faktiskt suget och partyhumöret komma tillbaka och eventuellt blir det utgång i helgen =)

image264




Movies

image261image260
image262image263
Snacka om att det har varit en riktigt filmhelg, har hunnit sett en massa nya filmer.
Scoop: Rolig och mycket välgjord film, Woody Allen är ju så himla bra i den här filmen och Scarlett Johansson är lika underbar som vanligt.
Daltry Calhoun: Varning för B- film. Riktigt kass asså, den hade absolut ingen mening och var inte ett dugg rolig.
The Hitcher: Helt klart bäst av dom alla om man gillar skräckisar. Trodde först att det skulle vara en riktigt larvig och kass film, men vad fel jag hade. Riktigt spännande och bra, nerverna var på helspänn hela tiden. Ett stort plus för att Sophia Bush var med (hon som spelar Brooke i One Tree Hill) Gillar verkligen henne!
Music and Lyrics: Hugh Grant är ju alltid bra och det är tack vare honom den här filmen funkar, Drew Barrymore gillar jag inte alls i den här filmen. Seg och rätt tråkig faktiskt men lite småkul här och där.

Romeos Party

image259
Här är lite bilder från Romeos party, haha =) Han är nu mätt och belåten efter att ha smaskat i sig en bit prinsesstårta.

Dagens Outfit Söndag

image257

♥ Topp, Gina Tricot ♥ Jeans, Åhlens ♥ Scarf, Glitter ♥ Halsband, Pieces


Sara Likes

image256
Gillar verkligen dessa små söta linnen. De kommer från Ellos och kostar 169 kr. Finns även i vitt. Är riktigt sugen på att beställa en svart och en gul, men efter min misslyckade beställning som jag gjorde sist från Ellos så vet jag inte riktigt om jag vågar mig på det. Det är ju så mycket bättre när man får prova grejerna och se hur de verkligen sitter...

Happy Birthday!

image255

Ett Litet Fynd!

image253
Sprang runt lite i stan efter jobbet idag och hittade denna lilla sötnos som genast blev min. Kostade ynka 179 kr och har söta fickor i fram som jag älskar. Hittade detta fynd Kappahl, tro det eller ej! Funkar både som tunika och klänning.

Christina Aguilera

image252
Christina Aguilera är alltid så himla fräsch och söt.
Men kolla in hennes midja! Det kan inte vara många centimeter runt den...

Dagen Outfit Lördag

image251

Dagens outfit fick gå lite åt det guldiga, man måste ju festa till det lite även om man bara ska vara hemma och titta på film =)
♣ Jeans, H&M
♣ Linne & Cardigan, H&M
♣ Skinnjacka, Tiger
♣ Scarf, H&M
♣ Halsband, H&M
♣ Ballerinas, Kappahl


Dagens Outfit Fredag

image250
♥ Jeans, H&M ♥ Skjorta, Vila ♥ Slip-over, Gina Tricot ♥ Halsband, I.Me.My


Me Like!

image249

Drömmer mig bort till sommaren idag när vädret inte alls är på topp. Gillar verkligen den här kjolen jättemycket och meningen är att man ska ha linnet innanför eftersom det är lite hög midja på kjolen. Så himla snyggt, me like!
♥ Linne, H&M ♥ Kjol, TopShop ♥ Skor, Burberry ♥ Väska, Chloé ♥ Halsband, Asos ♥ Armband, Accessorize

The Attack Of The Rat

Ingen trevlig start på dagen måste jag säga. Det första jag gjorde var att sätta fötterna i en pöl med kiss utanför dörren. Romeos verk såklart...Så det blev en promenad med honom på en gång. och ute var det ju inte direkt mysigt, fy vad det blåser, kändes som om kylan gick rakt igenom kroppen. Men Romeo märkte såklart inte av det och skuttade runt glatt- tills han stötte på en råtta. Först såg vi den på långt håll och då sjönk han ner mot marken på en gång i smygarposition. Råttan som dök upp ur ett hål i en husvägg kilar in igen och Romeo sätter fart mot hålet. Helt plötsligt sticker råttan ut huvudet igen och gissa vem som hoppar högt av rädsla. Haha Romeo måste ha tagit ett skutt åt sidan på minst en och halv meter. Det är ingen breaveheart man har till hund direkt =)
image248

High Waist

image247
Jessica Simpson har verkligen gått in helhjärtat för det här med hög midja...Frågan är om hon kanske har gått lite för långt!? Vad tycker ni, snyggt eller fult?

Recycling

I kändislandet är tjejerna väääldigt duktiga på återanvändining...när det gäller männen! Dom liksom tar över varandras avlagda killar. Sån brist kan det ju inte vara på män!?
image245image246
När Hilary Duff tröttnade på sin rocker Joel Madden så tog Nicole Richie mer än gärna över honom

I Dream Of Coffee

image244
jag är verkligen fruktansvärt sugenkaffe, på gränsen till helt jäkla desperat snart! Har inte druckigt en droppe kaffe på fyra månader, bestämde mig nämligen för att sluta när de blev nytt år.
Men det börjar bli riktigt jobbigt nu, drömmer om att få känna smaken av en latte igen, eller få en härligt stor kopp kaffe på morgonen. Hela poängen med att sluta var ju att jag skulle bli nyttigare (skulle även sluta med cola light, godis, fett...blablabla, det vanliga som man lovar efter att man har hällt i sig massa bubbel)
En hel månad var jag duktig och gick på köpet ner 5,5 kilo, sen gick det bara utför (och uppför på vågen...)
Har satt i mig allt jag lovade att avstå ifrån- utom kaffe.
Nu är ju frågan om det är någon idé att avstå från kaffe? Det skulle ju kännas som en synd att sätta på kaffebryggaren igen. Får se hur många dagar till jag klarar mig innan min svaghet vinner över mig.

To be continued...

Classy vs Dirrty

image243
Vilken stil passar Aguilera bäst i? Den gamla "dirrty" eller den nya Marilyn classy looken?

Shopping!

image242
Det har varit härligt att sätta sprätt på lite pengar idag, skönt när man kan köpa ganska mycket på en gång så man känner att man har lite saker att välja mellan. Äntligen hittade jag ett par nya ballerina också, guldfärgade och endast 179 kr från Kappahls egna skokollektion. Supersköna och mjuka, finns även i silver. Patrick var så himla snäll och betalade hälften =)
♥ Topp med prickar, Gina Tricot
♥ Tunika (som resten av Sverige har likadan), Gina Tricot
♥ Basic topp, Gina tricot
♥ Trosor med dödskallar, Gina Tricot
♥ Scarf, H&M
♥ Ballerinas, Kappahl

Köpte även äntligen ett par nya jeans, det blev ett par svarta stuprör från H&M, så himla nöjd med dom.

Dagens Outfit Torsdag

image241
Superenkel outfit idag, skulle ju knata runt i stan och då gäller det att det är lätt att ta av och på så man kan prova massa kläder.
♣ Poloklänning, H&M
♣ Leggings, Eve Of Eden, JC
♣ Stövlar, Wedins

Rain

image240
Självklart så ska det regna på min shoppingdag, fy vad irriterande. Borde man ta det som ett sign att man inte ska till stan idag? Nä, jag ska minsann iväg =) Skulle inte ha något emot att möta regnet i desa underbara gummistövlar från marc Jacobs och paraplyet från Burberry, men däremot skulle min ekonomi ha något emot det =)

Känner mig så himla seg just nu! Somnade inte förens klockan blev fem imorse, helt sjukt! Men på senaste har det varit så varje dag, jag kan bara inte somna. Hade ställt klockan på tio imorse men kom inte alls upp när den ringde. En halvtimme senare fick jag ett sms från Vero Moda Club där det stod att man fick 20% på valfri vara endast idag. Och då vaknade jag minsann, haha =)
Nä nu ska jag vä'l ta och fixa till mig så man kommer iväg nån gång.

Bye Bye!♥

Tillskott I Filmhyllan

image239

What Are You Wearing?

image238

Ladies In White

image237
Vitt är ju alltid en fräsch färg, vilken även kändisarna verkar gilla när de ska vara lite extra fina.
Vilken av dessa vita klänningar tycker du är finast?

♥Rösta
på din favorit!♥



Svart/Rött

image236
Gillar verkligen den här outfiten, I wish it was mine...Gillar när man bryter av en svart outfit med en färklick, i detta fall rött!
♥ Jeans:TopShop ♥ T-shirt: TopShop ♥Skinnjacka: M by Madonna ♥ Skor: Skopunkten
♥ Väska: Accessorize ♥ Nagellack: Mavala

Onsdag

image232

Jaha, då var ännu en dag över och som vanligt sitter jag uppe som den nattugglan jag är. Har fått riktigt svårt att sova på senaste så det är lika bra att vara uppe och sysselsätta sig.
Har varit med min älskling idag som sagt vilket har varit väldigt mysigt. Sen på kvällen åkte jag iväg och jobbade, vilket var riktigt skönt. Har ju varit ledig i två veckor, man känner sig så isolerad och asocial när man bara är hemma.
Imorgon blir det en ♥shoppingrunda♥ i stan, fast ordet shopping får man ju inte säga högt efterom Patrick ska med. För då kommer han väl med någon dålig ursäkt för att slippa följa med =)
Jag behöver verkligen uppdatera garderoben. Har lixom inga snygga jeans för tillfället, ska spana efter ett par svarta stuprörsjeans. Och självklart måste jag spana in alla nya klänningar som med all säkerhet att intagit affärerna. Och ett par nya ballerinas skulle oxå sitta fint, känns som om jag knallar runt i samma varje dag vilket blir väldigt tråkigt. Ett par röda i lack vore nice...
Har suttit och spanat runt på cdon.com oxå, det kliar verkligen i fingret som vill trycka på "beställ" knappen. Vill så gärna köpa Linkin parks nya skiva, "Minutes to midnight", älskar ju nya singeln...Det är så dumt när man beställer från nätet. Det är så lätt att klicka in massa saker i "shoppingkorgen" det känns ju inte som om man gör av med pengar- tills räkningen kommer! Då ångrar jag alltid att jag betällde massa gejer.

That's it ♥




Walk In The Park

image231

Promenad
Himla mysig dag det har varit idag. På förmiddagen var jag, Patrick och Romeo ute och promenerade. Det va inte alls lika varmt som det såg ut att vara, trist, vill så gärna att det ska vara varmt och skönt varje dag.
Var även till posten en sväng och hämtade mitt paket från Ellos, var så himla förväntansfull...men jag blev så jäkla besviken!!!! Ena klänningen var alldeles för kort och den andra var helt genomskinlig...Såååå irriterande!
Så nu är det bara att skicka tilbaka alltihop...

Love At First Sight

image230

Yes, det var verkligen love at first sight när jag såg den här lilla sötnosen.
Den är ju inte dyr direkt, så jag skulle ju faktiskt kunna beställa
den. Måste iaf vänta på mitt andra paket som jag har beställt...Borde
ju inte köpa något nytt alls, men det är ju så fruktansvärt svårt när
det kommer in massa vårnyheter till höger och vänster. Önskar verkligen
att man hade ett bankkonto i samma size som Paris Hilton...No money, no funny!


Cute Sneakers

image229
Jag är riktigt kär i dessa sötnosar. Vill, vill, vill ha ett par. Förmodligen i blått eftersom det passar till mer.
Finns att beställa hos Ellos och kostar 699 kr.

Dagens Outfit Tisdag

image228
Dagens outfit fick bli lite mer påklädd, det är ju inte lika fint väder som igår.
♥ Klänning, Indiska
♥ Topp, Calvin Klein
♥ Leggings, H&M
♥ Skor, Wedins
♥ Väska, Massimo Dutti
♥ Halsband, I.Me.My

Spring Is In The Air

image227
Gult är väldigt fräscht nu till våren och jag gillar speciellt den här lite mer ljusa nyansen av gult.
♥ Jeans, Hudson
♥ Topp, TopShop
♥ Väska, Wedins
♥ Ballerinas, Shopbop
♥ Halsband, Kenneth Jay Lane

Paris

image226
Oh My God!
Det är allt jag säger...och lite till...Hur i hela världen har hon lyckats med detta? Jag tvivlar ju stark på att det är ett par nya implantat hon har skaffat sig (hon har ju uttalat sig om att hon tycket att silikonbröst är fult och vulgärt)
Här talar vi verkligen om en wonderbra med superduper push- up.
Ja du Paris det finns väl inte så mycket att säga än att det här verkligen var fult och vulgärt...

Quiz

image224
Hur stor koll har du egentligen på kändisvärlden? Testa dig själv och ta reda på hur mycket du vet egentligen!

1. Vad heter Christina Aguileras man?
a) Johnny Black
b) Marcus J Fray
c) Jordan Bratman
d) Leo Jones

2. Vad heter Britney Spears söner?
a) Liam James & Romeo Scott
b) Sean Preston & Jayden James
c) Kenyon Love & William Cruz
d) Brandon Jay & Sean John

3. Vad heter Gwen Stefanis egna klädesmärke?
a) G.W.E.N
b) L.A.M.B
c) L.O.V.E
d) P.H.A.T

4. Vad heter serien som Nick Lachey och Jessica Simpson hade på Mtv?
a) Nick + Jessica
b) U & Me Forever
c) Newlyweds
d) Nick ´n Jess

5. I villket band är Gwyneth Paltrows man sångare i?
a) Janes Addiction
b) Maroon 5
c) Coldplay
d) U2

6. Vilken känd skådespelerska är med i Justin Timberlakes nya video "What Goes Around"?
a) Cameron Diaz
b) Scarlett Johansson
c) Jessica Biel
d) Penelope Cruz

7. Vilket land kommer Shakira ifrån?
a) Chile
b) Puerto Rico
c) Cuba
d) Colombia

8. Vem tillhör denna tatuering?
a) Catherine Zeta Jones
b) Angelina Jolie
c) Victoria Beckham
d) Jennifer Lopez

9. Vad heter Paris Hiltons hund?
a) Bambi
b) Baby
c) Tinkerbell
d) Marylin

10. Vad heter sångerskan Pink egentligen?
a) Alecia Moore
b) Allison Stone
c) Alice Grey
d) Anne Clover

Här är svaren:


Happy Birthday!

image223
Idag fyller Victoria Beckham 32 år. Grattis grattis!

Romeo

image222
Romeo älskar verkligen att sova, det är vad han gör 70% av dagarna, den lilla latmasken. Kan inte låta bli att fota honom när han ligger där, han är ju sååå söt. Men jag kan ju meddela att han inte gillar det, haha...=)

Tatuering

image221
Idag har det varit en spännande dag, Eleonor har tatuerat sig! Självklart kände jag att jag bara måste följa med, det är ju så coolt. Jag blev supernervös när vi kom in i studion, Evil Eye Tattoo Studio på söder. Ljudet av nålar är ju så himla hemskt, kände mig så lättad över att Eleonor som skulle göra det och inte jag =)
Det visade sig att tatueraren, Fredrik, var sååå himla söt. Fy vad jobbigt att ha en snygging som ska tatuera en när man är nervös och allt. Jag vill ha en riktig fuling när det är min tur, haha!
Sen satte igång, fy vad vidrigt det var när nålen gick igång och han gjorde den första linjen. Och stackars Eleonor tyckte ju inte direkt att det var smärtfritt. Men hon fick hålla mig i handen och klämma av sig smärtan.
Två och en halv timme tog det och resultatet  blev helt underbart. Riktigt fint blev det.
Nu ser jag verkligen fram emot när det är min tur. Men fy vad rädd jag kommer att vara, jag såg ju hur Eleonor led...men men, vill man vara fin får man lida pin, eller hur Eleonor? =)

Dagens Outfit Måndag

image220
♥ Tunika, H&M
♥ Jeans, Cubus
♥ Kavaj, Gina Tricot
♥ Skor, Skopunkten
♥ Halsband, I.Me.My

Veckans Darling: Scarlett Johansson

image216image219
image217image218
Scarlett är veckans darling helt enkelt på grund av att hon är så underbar. Snygg som få och dessutom en riktigt duktig skådespelerska. Här kommer lite snabba fakta om denna sköna donna:

♥ Föddes den 22:a november 1984 i New York City
♥ Är döpt efter karaktären Scarlett O'Hara från filmen "Borta med vinden"
Hon fick 4 miljoner dollar för kontraktet med L'Oreal
♥ Har en tvillingbror som heter Hunter
♥ Är tillsammans med skådespelaren Josh Harnett
♥ Scarlett är vänterhänt
♥ Hennes favoritmärken är: Marc Jacobs, Chanel, Cucci och Prada
♥ Hennes farfar hette Eijner Christensen och bodde i Köpenhamn
♥ Hon har även påbrå från Sverige och Polen

Filmer:

The Style Of: Vanessa Minnillo

image209

Cruz For Mango

image208

Spanska klädkedjan Mango tar nu efter det vinnande konceptet att samarbeta med superstjärnor som H&M gjorde med Madonna. Skådespelerskan Penelope Cruz och hennes syster Monica Cruz har tillsammans designat en höst- och vinterkollektion som består av både kläder och accessoarer. Modellen för kampanjen blir såklart Penelope. Det är ännu inte klart om kollektionen kommer att säljas i den svenska Mango- butikerna.

Nick vs John

Som vi alla vet så har Nick Lachey och Jessica Simpson skiljt sig *snyft snyft* Jessica är numera tillsammans med sångaren John Mayer. Nu är frågan: vem gillar ni bäst? Borde Jessica givit äktenskapet med Nick en andra chans eller gjorde hon rätt som dumpade honom och startade någonting nytt med John?
image206
image207

Helgen

Nu var det roliga slut...

Yes, nu är helgen slut. Och som vanligt så känns det jobbigt att det är söndag, även fast jag inte ens ska upp och jobba imorgon. Plus att just den här helgen har varit extra tung av en anledning...
i fredags varajg iallfall med Patrick, vi käkade god middag och kollade på film. Det blev "Little Miss Sunshine" och "300". Hade inget hopp alls om "300", ville inte ens se den från början, trodde att det skulle vara en kass testosteron rulle med massa blod och övervåld. Och visst hade jag rätt, haha, men den var ju mycket mer än så. Det var faktiskt riktigt bra. Ruskigt snygga effekter, blev imponerad hela tiden.
"Little Miss Sunshine" var helt underbar! jag rekomenderar verkligen, jag både skrattade och grät. Se den!


Vi passade även på att ta lite fina bilder ute. Vädret var ju så himla fint. Så skönt när solen lyser på en, allt känns så bra på något sätt när sommaren börjar komma. Och idag har ju vädret varit ännu bättre, helt otroligt hur varmt det har varit idag. Visst känns det lite skumt när det kommer så plötsligt, man känner sig lixom inte riktigt redo för att klä av sig än, jag är ju himla vit =) Men jag får väl passa på att sola lite i veckan, hoppas att det fina vädret håller i sig.
image203
I lördags blev det en liten runda i affärer, vill så gärna hitta ett par nya skor nu till sommaren, ett par nya ballerinas vore najs. Men jag hittade absolut inga som jag föll för. Tittade även på lite klänningar, H&M har fått in supersöta för endast 98 kr i massa olika färger. Men jag bestämde mig för att hålla i pengarna *duktigt*.
På kvällen var det jobb som gällde. Hade med mig Romeo och jag är så himla stolt över honom. Han har verkligen förändrats på bara några dagar. Nu känns det vekrligen som om man kan ta med honom överallt utan att behöva oroa sig för hans beteénde. Skönt, ett problem mindre, tusen kvar =)

                                 
Det var allt för idag!   
                                  
        Kram!                             

Ny Frisyr

image200
Sångerskan Rihanna har skaffat sig en ny frisyr, väldigt Victoria Beckham...Snyggt eller fult?

Happy Birthday!

image199
Idag fyller skådespelerskan Sarah Michelle Geller 30 år. Grattis grattis!

Dagens Outfit Fredag

Dagens outfit blev fotograferad utomhus, det var ju så himla fint väder, plus att det blir så fina bilder när solen skiner. Duktiga Patrick fick vara fotograf =)
image194image196
image197image198

♥ Topp, H&M
♥ Jeans, Cubus
♥ Jacka, Vero Moda
♥ Väska, Jewels
♥ Solglasögon, H&M
♥ Halsband, I.Me.My
♥ Armband, Gina Tricot


Budget Outfit

image192
Dagens kläder i Drömfabriken är en riktigt budget outfit, vilket bevisar att det inte behöver kosta för att vara snyggt!
♥ Jeans, H&M 398 Kr
♥ Topp, H&M 149 Kr
♥ Kavaj, H&H 249 Kr
♥ Skor, Scorett 299 Kr
♥ Väska, Wedins 149 Kr
♥ Örhängen, H&M 39 Kr


Purple Ladies

image190
Lila är en härlig färg, men vilken av dessa ladies har den finaste klänningen?

Rösta på din favorit!!!

Juicy Bikini

image188image189
Underbart söt bikini från Juicy Couture. Finns hos Nelly.se och kostar 1595 kr
Vill ha!!! =)

Dream on...

image187
Ännu en outfit som jag väldigt gärna skulle vilja ha till sommaren. Om man ändå vore gjord av pengar....=)
♣ Topp, LaRedoute
♣ Shorts, H&M
♣ Skor, Urban Outfitters
♣ Väska, Marc Jacobs
♣ Diadem, H&M

Justin & Christina

image186
Underbara bilder på två underbara darlings ♥


Dagens Outfit Torsdag

image179

Promenad


Har precis kommit in efter en långpromenad med Romeo, inte så lyckat direkt. Det var massa hundar ute och d blir han lixom helt galen. Det går inte att gå förbi en hund utan att han blir hysterisk. Det är så himla jobbigt, vill att han ska vara en sån hund som bara kan gå förbi en annan hund utan att ge ifrån sig massa ljud och hålla på.
En annan sak som irriterar mig när man är ute och går med honom är att det är så himla mycket glassplitter överallt. Man måste ju bära upp honom hela tiden för att han inte ska trampa i glas. Förstår inte vad det är fär människor som slänger glasflaskor omkring sig på det där viset, så svårt kan det ju inte vara att lägga den i papperskorgen istället...
Hämtade ut mitt paket från posten också, ännu en bok från cdon.com:
image177
Senare idag ska jag träffa Natalia, äntligen. Tack vare mig så har det blivit uppskjutet och försenat så många gånger. Men nu blir det av till slut. Vi kommer väl förmodligen gå en sväng med Romeo, hon är nämligen så himla duktig med hundar, vill att hon ska se hur Romeo är och så kanske hon kan ge några tips på hur han kan bli bättre, haha =)

Veckans Darling: Orlando Bloom

image169image170

image171
♥ Orlando Bloom ♥

Det är väl omöjligt någon som inte tycker att Orlando är rktigt ögongodis. Här kommer lite snabb- fakta om veckans darling!

♥ Hans fullständiga namn är Orlando Jonathan Blanchard Bloom
♥ Föddes den 13:e januari 1977 i Canterbury, England
♥ Är döpt efter Virginia Woolfs romanfigur från boken med samma namn
♥ Är allergisk mot jordnötssmör
♥ Har en hund som heter Sidi
♥ Har två tatueringar
♥ Pratar flytande franska

Filmer:


Beställning På Ellos

Gjorde precis en beställning på Ellos, kunde inte låta bli, hihi =) Det här beställde jag:
image164image165
Hoppas bara att det passar nu också...

Jenna Jameson

Porrstjärnan Jenna Jameson brukade som ni kanske vet ha en typisk "bimbo- look"
image157   image159  image160

Men nu har hon bytt ut den mot en mycket fräschare. Hon har gjort sig av med sina extentions och skaffat sig en riktigt söt frisyr, och klädstilen är en klar förbättring. Go Jenna!

image161   image162  image163

Vilken stil gillar ni bäst?

Dagens Outfit Onsdag

image156
♥ Tunika, Gina Tricot
Svarta leggings, Eve Of Eden, JC
♥ Skor, Skopunkten
♥ Halsband & Armband, I.Me.My

Onsdag

Vilket förrädiskt väder det är ute, det ser så himla fint ut med solen som skiner med det är värsta stormen ute. Så himla irriterande. Har varit ute på en långpromenad med Romeo. Tog en sväng förbi posten för att hämta ut mitt paket från CDON.COM men det hade inte kommit in än, jag skulle komma tillbaka efter klockan tre sa han....Vi tog även en sväng in på djuraffären i hopp om att Lola skulle vara där, men det var hon inte. Romeo får fortsätta att drömma om henne.
Nu ägnar sig Romeo åt sin favorit syssla, nämligen att sova. Han är verkligen världens lataste hund, han sover överallt och hela tiden.
image155   image154
Har även äntligen fått iväg min ansökan till universitet, första gången jag är ute i god tid, alla andra gånger har jag gjort det i panik precis dagen innan sista ansökningsdagen. Så här såg min ansökan ut:

1. Socionomprogrammet, 210 p
2. Socionomprogrammet med inriktning mot socialpedagogik, 210 p
3. Sociologi, kurs, 30 p
4. Litteraturvetenskap, kurs, 30 p


Hoppas, hoppas, hoppas att jag kommer in på mitt första val. Är lite trött på att bara läsa enstaka kurser, vill komma in på ett helt program och känna att jag kommer någonstans.

Ska förmodligen ta en liten sväng till IKEA senare idag med mamma, ska köpa lite prylar. Får se hur det går, eftersom det är det värsta stället jag vet. oändlitg stort och massa folk överallt *mardröm*
Man kan ju lixom aldrig känna att man kan hoppa in en snabbis och bara ta det man ska ha. Men men jag hoppas att det  inte är så mycket folk idag.

That's it for now!
Puss!


HotSpot: Girlmovies

image153
Att slå sig ner i soffan med några tjejkompisar och se på en film är aldrig helt fel. Oftast har ju vi tjejer en tendens till att vilja se lite "tjejiga" filmer där det snackad mycket mode och smink och självklart måste det ju vara en massa romantik också =) Här är mina favoriter som jag aldrig tröttnar att se på.
Vilken är din favorit?


Eva Longoria

image146



Som sagt så var det ju inge Desperate Housewives ikväll. Men
misströsta inte mina vänner, här kommer lite bilder på den vackra Eva
Longoria som plåster på såren =)




Tisdag

Gud vilken seeg morgon det har varit. Vaknade så himla sent, vilket jag hatar att göra. kom inte upp förens tolv! Har sovit så himla dåligt inatt på grund av att det har varit värsta livet i buren. Zlatan och Buddha har rivit runt i buren som två dårar, höll på att bli galen!


När jag väl kom upp var det bara att skynda sig ut på promenad med Romeo. Och ibland är han så tråkig att gå ut med, han vägrar lixom att gå åt vissa håll, någon som vet vad detta beror på?
Sitter här och väntar på att Patrick ska sluta, så jag kan gå och möta honom. Vi ska käka middag och kolla på film. Hade för mig att han sa igår att han hade laddat ner "300" och "Litte Miss Sunshine".
Så himla trist att det inte är något avsnitt av "Desperate Housewives", jäkla hockey visar dom istället! All sport borde visas på en egen kanal som dom slipper ta upp tid för andra program.

Nu ringde Patrick, så nu är det dags att gå!
Bye Bye

Do It All

Kändisar får aldrig nog av att expandera sina talanger, film, musik, doft och design. Visst kan jag förstå att man vill prova på olika saker, men oftast så blir resultatet inte så lyckat. Som t. ex när Paris Hilton skulle försöka sig på en musikkarriär (visst "Stars Are Blind" och "Nothing In This World" var riktigt bra, men hur mycket av Paris talang var egentligen inblandat?) Eller som när Britney Spears skulle försöka sig på en filmkarriär...
Böcker är ett populärt media att försöka sig på bland kändisarna, frågan är vilka som egentligen lyckas så bra med det?


Vilka har ni läst? Vad tycker ni?

Svart & Vitt

image127
Svart och vitt är en kombination som alltid funkar! Vill verkligen ha den här outfiten, begäret är STORT  =)
♣ Klänning, TopShop ♣ Armband, Accessora ♣ Skor, Urban Outfitters ♣ Väska, Åhlens ♣



Dagens Outfit Tisdag

image126

Dagens outfit ser ut så här:

* Topp, H&M
* Jeans, Åhlens
* Skor, H&M
* Halsband, I.ME.MY
* Jacka, Gina Tricot
* Halsduk, Burberry
Svarta naglar

Drinkar

image125
Dessa drinkar bara måste ni prova på. Grasshopper är helt underbar!

Zombie                                                blue Hawaiian                      Grasshopper

3 delar Rom                                       1 del bacardi                         1 del Creme de Menthe
1 del Brandy                                       1 del Blå Curacao                1 del Creme de Cacao
1 del sockerlag                                  4 delar ananasjuice             2 delar grädde
2 delar apelsinjuice                           1 del grädde
2 delar ananasjuice                           is
1 del citronjuice
is

skaka!                                                     blanda!                                     Skaka!


Mini

image124

Den här bilden ger verkligen perspektiv på hur liten och smal Victoria Beckham egentligen är. Det ser helt sjukt ut!

2 x Jessica

image123

Ååå vad jag längtar efter att få se dessa filmer och självklart är anledningen till denna längtan att Jessica Simpson är med i båda. Inte för att hon är någon supertalang när det gäller att göra filmer, men hon är ju så himla söt att titta på!

Topp 10

image122
Så här ser topp 10 av mina favoritlåtar ut i min Mp3  den här veckan!

Katastrof!

Är man världsstjärna och tjänar massor med pengar så känns det ju som om man skulle kunna välja det allra bästa inom klädväg. men tydligen så är det sant som man säger: Man kan inte köpa stil...
image119
Stackars Britta, hon tar verkligen priset för taskig klädstil. Jag menar, vart hittar hon ens alla dessa gräsliga plagg? Det är som om en blind person har valt ut hennes outfit varje gång.

image120
Hon är en jäkel på att dansa, hon sjunger som en Gud...men hon kan absolut inte klä sig. Varken på eller utanför scenen får hon till det. Kom igen, alla desa magkorta tröjor med fransar och krafs på, något snyggare måste hon ju kunna hitta att ha på sig. Skaffa en vettig stylist!!!

image121
Behövs det ens någon beskrivning för denna bild. Någon kanske borde berätta för tjejerna i Pussycat Dolls att less is more...

Liparazzi

image118

Vill så gärna ha ett sånt här läppglans. En sån himla praktisk liten grej, Liparazzi Lipgloss har nämligen läppglans, spegel och lampa i ett! Detta läppglans har synts på bland annat Lindsay Lohan, Sienna Miller och The Pussycat Dolls.
Finns i fem fina färger och kostar ca 200 kr.

Prison Break

image111

Så var ännu ett avsnitt av Prison Break över. Fy vad bra den serien är asså. mina nerver klarar knappt av all spänning, haha! Och det är ju inte helt fel att vila ögonen på Wentworth Miller *mums*


Systrarna Simpson

image109

Det är skrämmande hur lik Ashlee har blivit sin syster Jessica! Personligen så tycker jag att Jessica är 100 gånger snyggare. Vilken av systrarna Simpson gillar ni bäst?

Shopping!

image105

Kom hem med lite nyheter från stan idag. Sprang runt som en tok för att hitta jordgubbs- halsbandet. Det var en sån himla lättnad när jag äntligen fick tag i det. Har ju typ drömt om dessa halsband sen jag såg att Nina hade köpt dom. Ett äpple och en jordgubbe, himla gulligt =)

Sen köpte jag även en brun basic- klänning från H&M. Tänkte att den kunde bli grymt snygg med ett skärp i midjan och ett par heta stövlar. Plus att den även funkar som en skön sommarklänning. Billig var den också, kostad bara 129 kr. Fanns även i färgerna grått, gult och rosa. Det blev även en svart topp i singoalla modell, har sån jäkla brist på tröjor och sånt nu, har ju bara köpt en massa klänningar på senaste =)





Dagens Outfit Måndag

image104

Dagens outfit fick bli bekväm eftersom jag ska ta en runda på stan och kolla läget =)

♥ Jeans, Cubus
♥ Linne, BikBok
♥ Kofta, Mango
♥ Skor, Wedins
♥ Halsband, H&M

Haha

image103

Love Is In The Air

image102

Ryktet går att det är en romans på gång mellan Reese Witherspoon och Jake Gyllenhaal. Paret sågs tillsammans på en middag för några veckor sen. Och enligt en källa nära till Jake så ärh an väldigt förtjust i Reese.
Dom skulle ju verkligen vara ett sött par tillsammans, eller vad tycker ni?

Söta!

image100

Är helt kär i dessa söta T- shirts. Den ena med Musse och Mimmi och den andra med Bambi. Är av märket
Ink + paint
och finns att köpa på Lyxoutlet.se för 499 kr resp 599 kr. Lite för mycket pengar för min ekonomi för en T- shirt, men så himla söta är dom asså!

The Style Of: Christina Aguilera

image98
Tycker att det är supersnyggt att bryta av en enkel, mörk outfit med riktigt färgglada accessoarer. Älskar verkligen det här som Aguilera har lyckats få ihop! Självklart är det obligatoriskt med snyggt nagellack i rött till =) och för den som vågar även röda läppar!

♣ Randig Topp, Ellos
♣ Gråa Stuprörsjeans, Cheap Monday
♣ Skinnjacka, M By Madonna
♣ Pumps, Scorett
♣ Väska, Wedins

Romeo

image97

Fy vad trött jag är nu! Igår var det påskmiddag hemma hos Patricks mamma. Nina, Johan & Ludde va där också. Det var så himla gott! Och vin blev det oxå och på något underligt vis så lyckades jag få in mig en hel flaska själv, haha. Jag och Nina satt i köket sen och babblade som bara den.
Efter maten och allt blev det TP, fortfarande superbesviken över att jag inte vann, men men life goes on! Nästa gång tänker jag minsann vinna =)

Imorse vakande jag och kände för att städa och det verkade smitta av sig på Patrick oxå eftersom han utan protester började dammsuga och ha sig. Men precis som ca 80% av alla killar så har han en tendens till att slarva när han städar. Det mesta som ligger framma lägger han bara i första bästa låda eller skåp och så dammsuger han bara dom ytorna som syns dvs att bakom soffan eller under sängen har dammsugaren praktiskt taget aldrig varit...

Sen kom mamma och lämnade Romeo eftersom dom skulle åka bort, och det första han gör då är att spy på Patricks matta och sen försökte han kissa mot bordet, men då hann jag hindra honom iaf =)
Sen skulle vi försöka på oss ett lite möta med Ludde när Nina och Johan kom, men det gick ju som förväntat inte alls bra. Romeo  + andra hundar är helt enkelt en omöjlig uträkning. Vilket är lite trist, men det är så han är, min lilla♥ Romeo ♥
Snart ska jag kila iväg och träffa Eleonor en sväng, får se vad vi hittar på.

Puss å kram!


Skål!

image96

Haha, ibland slinker det ner en drink för mycket...

Fredagskvällen

Igår blev det filmkväll med min älskling. Vi köpte vaniljglass, kolasås, daim och maränger...och självklart blev det min nya favorit Coca Cola Zero. en är så himla god! Typiskt, jag som hade varit så duktig och slutat dricka Cola Light..hm.
 
Vi hyrde "Monster House" och "In My Father's Den". Och båda filmerna var sååå himla bra! Monster House var ju bara så cool. Det va ju en barnfilm från början, men dom satte 11- års gäns på den sen på biograferna, och det förstår jag. Jag hoppade till flera gånger, haha.
Den andra filmen var riktigt bra, sorlig och riktigt gripande. Men det här är verkligen ingen film för er som inte gillar drama. patrick till exempel bara suckade och led genom hela filmen. Typiskt killar, det måste hända saker hela tiden, blod våld och sex! Haha =)




Dagen Outfit Lördag

image92

Dagens outfit fick gå lite i gult, det är ju trots allt påsk! =) Haha, fast det är ju en väääldigt ljus gul färg på klänning.

♥ T- shirt klänning, Gina Tricot ♥ Ballerinas, Skopunkten ♥ Leggings, Eve Of Eden, JC ♥

Now & Then

image91


Nicole Richie har verkligen genomgått en total förändring. Från att ha
stått i skuggan av paris och haft en extremt tacky stil till en
vandrande pinne med full koll på modet. Hennes ansikte är helt
annorlunda än förut!
Den nya stilen är ju helt klart en
förbättring, men hon borde satsa på att gå upp några kilo, hon ser ju
bara sjuk ut när hon är sådär läskigt smal. Men hur hon är ser ut så är
hon iallafall 100 gånger coolare än Paris Hilton!

Inte Utan Min...

image89

Det här är de produkterna som jag inte skulle klara mig utan! Jag rekomenderar verkligen shimmer pudret från H&M:s egna märke, kostar bara 29 kr och är verkligen superbra. Glöm alla dyra varianter, den här håller verkligen måttet, Jag använder den varje dag tillsammans med mitt solpuder, det gör verkligen att man ser fräsch ut. Finns i färgerna Bronze och Gold.

♥ Bronzing Powder, IsaDora
♥ 2000 Calorie Mascara, Max Factor
♥ Eight Hour Creme, Elisabeth Arden
♥ Oliva Day Creme, CCS/ Apoteket
♥ Shimmer Powder, By H&M

Dagens Outfit Fredag

image88

Yes, dagens outfit ser ut så här. Bäst att ta på sig byxor idag, det är ju så himla kallt! Älskar mitt nya rosa nagellack från Viva La Diva =)

♥ A- line topp, H&M
♥ Jeans, Åhlens
♥ Stövlar, Wedins
♥ Halsband med körsbär, H&M


Britney Spears

image70

Herregud vad jag längtar efter att Britney ska göra comeback. Och helst då i samma form som sitt forna jag. Hon var ju lixom snygg som få! Det är så himla sorgligt att se hur hon mår och ser ut nu. Hon har alltid varit min älskling, de var verkligen love at first sight när jag såg "Baby one more time" på Mtv första gången.
Men nu är ju skilsmässan färdig och hon är utskriven från rehab, hoppas att det är början på något bra.



I ♥ you Britney!

With Love By Hilary Duff

image61

Hilary Duff gör det som så många andra kändisar redan gjort och  lanserar en egen parfym. Den heter "With Love" och är en blommig, fruktig orientalisk doft.

Vi har också lanserat egna dofter:

99 moste desirable women

Sidan AskMen.com har listat de mest åtråvärda kvinnorna 2007. Vinnaren på första plats blev sångerskan Beyonce. på förra årets lista låg hon på plats 50, snacka om att klättra till toppen fort! Förra årets vinnare var Jessica Alba som detta år klättrat ner till plats 3. Här är top 10:

1. Beyonce  2. Scarlett Johansson  3. Jessica Alba  4. Adriana Lima  5. Jessica Biel


6. Alessandra Ambrosio  7. Shakira  8. Maria Menounos  9. Angelina Jolie  10 Elisha Cuthbert

Bikinibabe

Carin Da Silva från Let's dance är Nellys nya bikinibabe, inget dåligt val måste jag säga, hon är ju supersnygg. Och bikinisarna är också väldigt snygga, speciellt den gröna, skulle inte alls ha något emot att ha den på stranden i sommar.


Movienight

Nu är jag tillbaka hemma igen från Eleonor. Det har varit en riktigt konstig dag tycker jag, men jag kan inte förklara hur. Det har typ varit dagen som Gud glömde...och vilken jäkla storm det har varit. Sjukt irriterande, det kom en hel del svordommar över våra läppar vill jag lova. Jag menar hur skönt är det när det kommer värsta vinden som blåser rakt in i tröjan. Fast det värsta är när det blåser bakifrån och allt hår lägger sig i ansiktet och har man dessutom läppglans på sig...ja ni förstår.
Vi hade iaf en liten movienight hemma hos Eleonor. Först kollade vi som sagt på "Because i said so". Den var helt ok, men slösa inte pengar på denna och se den på bio, vänta i så fall tills den kommer ut på DVD. Och så kollade vi även på "The search for the next doll". Helt underbart program. Ett gäng tjejer tävlar om vem som ska bli den sjunde medlemmen i Pussycat dolls. Inte för att lixom behöver en ny medlem, de andra tjejerna exklusive Nicole Scherzinger är ju redan överflödiga. Men kul är det att titta på iaf, massa intriger och rivalitet. Som tur är åkte vårat hatobjekt ut och våran älskling fick stanna.
Sen blev det ytterligare en film--->
Och den var så himla gullig, en riktig feel good movie. Det blev en hel del
Fan...jag som skulle försöka minska sockerintaget, haha det gick ju väldigt bra. Det vore så himla bra om en chokladkaka kostade typ hundra kronor, då skulle det ju vara så himla lätt att sluta =)
Imorgon ska jag ta en lååång morgonpromenad som kompensation.

Kate Moss For Topshop

image44
Helt underbart! kate Moss har i samarbete med Topshop skapat en kollektion som ska spegla hennes egna stil. Kollektionen kan sammanfattas med orden rock, vintage och söta klänningar.
Finns i butik från och med 1:a maj.

David LaChapell

image29
David LaChapell är definitivt min favorit fotograf. Alla hans bilder är så otroligt häftiga. Blir lika imponerad varje gång jag ser en ny bild. Dom är så färgstarka och fantasifulla. Här är några av mina favoriter!



Promenad

Tog en liten promenad med Romeo , han stod vid dörren och gnällde och tittade på mig med den där söta blicken som säger att han vill ut. Första biten gick vi utan koppel och då blir han så himla glad, han tar små skutt och viftar på svansen. Önskar att han kunde få gå lös hela tiden, men det funkar ju inte på grund av alla andra hundar...Plus att han har en tendens att bli rädd för gamla människor och då gärna morrar och skäller på dom. Jag fattar inte vad det är med gamla människor han inte gillar. Bara det kommer en på långt håll med käpp eller nått så stannar han upp och håller ögonen på dom.
Vi gick in på djuraffären för att köpa mat till Zlatan och Buddha och där inne blev han helt vild, främst för att det var en annan liten chinese crested där inne, en supersöt liten girlie som hette Lola, jag tror bestämt att Romeo blev kär i henne, haha =)
Sen gick vi och hämtade ut ett paket på posten. Så himla pinsamt, jag är alltid där inne och hämtar ut paket, dom tänker väl "surprise surprise här kommer hon igen" haha. Det var ett paket från CDON.COM som innehöll detta:


Donna Tartts böcker verkar superbra! Men först ska jag läsa alla mina Dean Koontz böcker som jag har beställt. Har fått en hang- up på att beställa böcker. Det är så himla mysigt att läsa en riktigt bra bok!
Senare ska jag över en sväng till Eleonor, vi ska förmodligen kolla på:


Looking forward to it =)


I want candy...

image21

Nu får det faktiskt vara nog med allt godisätande, det har blivit en hel del på senaste och det känns verkligen inte bra varken för tänderna eller kroppen. Så nu känner jag att jag måste låta bli det ett tag, får se bara hur bra det kommer att gå...=P

Guld + Vitt

image20

Himla fräsch kombination med guld och vitt och speciellt om man har en het solbränna också. Skulle definitivt vilja ha den här outfiten i sommar!

♥ Klänning/Tunika, Ellos
♥ Skor, LaRedoute
♥ Väska, Chloé
♥ Scarf, Burberry
♥ Halsband, Kenneth Jay Lane
♥ Örhängen, Juicy Couture
♥ Solglasögon, Chanel
♥ Armband, Asos

Avril Lavigne

image18

Oj, känner knappt igen henne längre. Snacka om att hon har bytt stil. Från punkig till classy och hon är ju så mycket snyggare nu. Hon har dessutom släppt en ny skiva som heter "The best damn thing" och nya singeln heter "Girlfriend"

Kolla in videon dessutom på youtube.com. Gillar verkligen färgerna och hennes kläder i videon, så himla girlie =)

Godsaker från Juicy Couture

image17

Jenny From The Block

image16

Jennifer Lopez är äntligen tillbaka med nytt material. Började bli lite orolig att man inte skulle få höra några fler härlig partylåtar. Nya skivan heter "Como Ama Una Mujer" och första singeln heter "Que Hiciste". Det är första gången J Lo släpper en skiva som är helt på spanska.
Jag älskar nya singeln och hoppas att resten av skivan är lika bra. Finns att köpa på CDON.COM för 149 kr.

Nyheter i garderoben

image15


Har spenderat dagen i stan med Eleonor. Och självklart kunde jag inte låta bli att spendera lite pengar och ta hem lite nya älsklingar. Det mesta hittade jag på Gina Tricot, tycker att dom har fått in så himla mycket fint till våren, plus att det inte alls är dyrt där. Trosorna tycker jag va så himla söta, reafynd dessutom, kostade bara 24.50!

? Vit klänning med fickor, Gina Tricot
? Ljusgul T- shirt klänning, Gina Tricot
? Rosa tygskor, H&M Divided
? Svart armband, Gina Tricot
? Neonrosa nagellack, Viva La Diva
? Rosa hipsters med dödskallar, Gina Tricot

I Mitt Påskägg

image14

Jag vill minsann inte ha något godis i mitt påskägg i år. Något av detta skulle vara väääldigt trevligt att få =)

♥ Ögonskuggor, Pop Cherub, Lancome
♥ Parfym, Envy Me, Gucci
♥ Hårinpackning, Dynamite, Fudge

Dagens Outfit Onsdag

image13

Dagens outfit blev av någon anledning helt svart! Men det såg helt ok ut ändå =)

♥ Skjortklänning, Indiska
♥ Ballerinas, Skopunkten
♥ Halsband, Pieces
♥ Väska, Fiorelli
♥ Leggings, H&M


Topp 10

image12

Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra utan min älskade lilla mp3. Det är så skönt att koppla bort alla ljud, speciellt på tunnelbanan, och stället få höra underbar musik.
Just nu är det här mina 10 favoritlåtar som inte kommer bli borttagna på ett bra tag!

Drömfabriken

image11

Yes, i drömfabriken så skulle denna outfit tillhöra mig =)

♥ Skinnjacka, M by Madonna
♥ T- Shirt, Ed Hardy
♥ Väska, Asos
♥ Solglasögon, Gucci
♥ Jeans, Cheap Monday
♥ Armband, CC Skye
♥ Ballerinas, H&M

Matthew Williamson

image10

Hittade så himla många underbara plagg ur Matthew Williamsons vårkollektion, allt är verkligen superfint. Klänningen i mitten är min favorit. Han lyckas alltid göra så femenina och söta plagg. Var helt såld på hans Butterfly kollektion som Debenhams sålde för ca 2 år sen.

Ugly Betty


                                         
Ugly Betty är äntligen tillbaka!


image9     

Den 17 april börjar Uggly Betty igen på Kanal 5. Längtar! =)


The Style of: Nicole Richie

image6

En enkel bas med vitt linne och jeans blir på nolltid en het outfit med snygga accessoarer till. Se bara på Nicole!

♥ Scarf, H&M
♥ Diadem, H&M
♥ Armband, CC Skye
♥ Solglasögon, Chanel
♥ Jeans, Acne
♥ Vitt linne, H&M
♥ Pumps, Scorett

Dagens Outfit Tisdag

image4

Yes, detta är vad jag har sprungit runt och varit söt i idag, haha =)

♥Klänning med fickor, Indiska
♥Strumpbyxor, H&M
♥Stövlar, Wedins
♥Scarf, Second hand, Helsingfors
♥Väska, Fiorelli
♥Halsband, H&M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0