Dagens Outfit

image1982
Kklänning från Gina Tricot, Kofta från Cubus, Scarf köpt i Helsingfors, Väska från Jouels
Solglasögon & Strumpbyxor från H&M

Frukost

image1981
Ska börja försöka mig på att vara lite nyttigare och det gäller främst att försöka dra ner på pasta och bröd intaget. Jag är verkligenen riktigt pasta lover och tar gärna mackor istället för middag, not so good!
Så den här veckan tänkte jag se om jag kan hålla mig ifrån pastan och brödet. Dagens frukost fick därför bestå av ett kokt ägg, en tomat, en halv avokado coh ett glas annansjuice. Det svåra under dagen är att hålla sig ifrån mellanmålen på jobbet, vi får ofta nybakat bröd med smör och ost...sååå gott ju! Får se hur denna vecka går =)

Amanda Bynes goes brown

image1980
Skådespelerskan Amanda Bynes har uppdaterat sitt hår med en ny mörkbrun färg. När jag först såg det tyckte jag inte riktigt om det, men nu gillar jag det verkligen. Visst det ljusa håret var superfint men det mörka klär henne verkligen, plus att hon ser lite äldre ut. I like it!

Rihannas nya video!

image1979
Titta på Rihannas nya video "Take A Bow" här

Härligt väder idag...

image1978
Det har varit riktigt trist att behöva vara inne och vara sjuk medan det är välrdens finaste väder utanför fönstret. Men idag fick det vara nog! Haha, gick iväg en stund hem till Patrick och köpte med mig glass som vi sedan njöt av i solen på hans balkong. Sååå himla mysigt! Börjar känna mig lite bättre när det gäller smärtan i örat, men yrseln och illamåendet har blivit värre, och det är så himla läskigt at gå runt och vara så snurrig. Hoppas verkligen att jag vaknar imorgon och känner mig helt frisk (I wish!) imorgon är det ju födelsedagskalas och jobb som gäller för mig.

Drömplagg

image1977

Hämtat ut paket...

image1976
Trots att jag vet helt borta igår så var jag bara tvungen att gå till posten och hämta mina paket. Det ena var från Ellos med jackan jag beställde för ett tag sen och den var helt underbar! Är så glad över att den var precis så som jag hade hoppats. Sedan var det även ett paket från cdon som innehöll 4 cd- skivor och en bok.

Fahrmans Mode

image1975
Har hittat en blogg som jag gillar väldigt mycket! Alla känner vi ju till Sofi Fahrman...men hennes syster Frida som jobbar som mode- och skönhetsredaktör på Metro, har en riktigt härlig blogg. Fastnade verkligen och har suttit ett bra tag nu och läst. Ett litet tips helt enkelt, läs hennes blogg!

Happy Birthday Patrick!

image1974

Get The Look

image1972

Öroninflammation

image1971
Var hos läkaren och det visade sig att det var en örininflammation jag hade fått, en riktigt ordentlig dessuton. Känner mig verkligen helt borta och det är så jäkla trist. Vi som skulle ut och fira Patricks födelsedag ikväll...Fick penicillin iallfall så nu är det bara att hoppas att man blir frisk snabbt!

Iväg till läkaren..

Ska strax åka iväg till läkaren. Har haft grymt ont i örat inatt, visste inte hur jag skulle ta mig igenom natten. Inte ens två värktabletter hjälpte. Till slut måste jag ha somnat av ren utmattning. Det började ju sista dagen i München då jag fick hög feber och kände mig aldeles yr. Veckan fortsatte med yrsel och illamående och igår när jag var hos Sofia på förmiddagen så satte örat igång. Ringde till jobbet och sa att jag inte kunde komma och åkte hem för att vila. Väl hemma var jag snurrigare än någonsin kändes som om golvet rörde sig under fötterna. Och örat värkte bara mer och mer...Och vid nio tiden hade jag så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Och nu vakande jag av ett extremt illamående, örat dunkar och jag hör absolut inget på det örat...Har ringt jobbet och sagt att jag inte kommer, så nu ska jag väl ta och klä på mig och komma iväg...Så himla irriterande, hatar verkligen att bli sjuk, känns alltid så dumt att vara borta från jobbet och nu missar jag även en mattelektion idag...men men finns inte så mycket att göra åt saken.... 

Mums med tårta!

image1967
Romeo mumsade i sig en hel tårtbit minsann =) Och sen en liten kopp te också. Efter det gick han raka vägen till sin säng och där ligger han fortfarande...Grattis på födelsedagen älskling!

Happy Birthday Romeo!

image1965
Idag fyller min älskade vovve 3 år! Om ett tag ska han få lite prinsesstårta och te som han älskar =)

Dagens Outfit

image1964
Oversize tee & Kavaj från Gina Tricot, Strumpbyxor och Scarf från H&M, Ballerinas från Primark
Väska från Jouels

Amanda Jenssen

image1963

Get The Look

image1962

Söndag

image1961
Känns som om den här dagen har varit galet lång. Känner mig mycket bättre nu, har ju haft feber ända sedan jag vaknade igår, och inatt hade jag riktigt hög feber och sov så himla oroligt. Men nu tror jag inte att det blir mer feber. Skönt att jag fick komma ut en stund i det fina vädret iallafall. Tog en promenad med Patrick och sen blev det lite kaffe på McDonald's. Det är så härligt att våren är här, man känner sig så glad och allt känns helt plötsligt mycket lättare...

Dagens Outfit Söndag

image1960
Leggings från American Apparel, Linne och scarf från H&M, Skinnjacka från Tiger
Ballerinas från Din Sko, Clutch från Glitter

Hemma från München igen....

image1959
Kom hem igår från München och kände mig heldeppad. Jag har verkligen haft den perfekta helgen. Kände mig verkligen lycklig där, funderar faktiskt på att flytta dit. Vore så underbart att kunna träffa Rebecca, Andreas och barnen hur ofta som helst. Det var verkligen heart breaking att lämna dom igår, det var så hemskt att behöva säga hej då och jag grät hela vägen till flygplatsen...Det har verkligen varit så härligt att vara där, kände direkt att det var en stad jag trivdes i, kände mig verkligen hemma där...

München är underbart!

Nu är jag här i München and I love it! Vi landade igår och Rebecca kom och mötte oss på flygplatsen. Jag började gråta så fort jag såg henne, så himla kul att träffa henne igen. Sen åkte vi in till stan, tog en latte och gick på lite shopping. Sedan åkte vi till deras lägenhet och den är helt fantastisk, så mysigt område och såååå fin lägenhet.
Vi åt lite snabb lunch och sen åkte vi iväg och hämtade barnen. och jag kan inte ens beskriva hur glad jag blev när jag såg min lilla Ebba och Alexis! Och det var så skönt att se att dom också blev lika glada, min rädsla var ju att dom skulle ha glömt bort mig eller vara blyga inför mig.
Sofia och Rebecca tog med barnen till zoo och jag fick en karta och begav mig ut på stan för lite upptäcktsfärd och shopping. Och jag måste säga att jag verkligen älskar den här staden!!! Känner mig så hemma och det var så mysigt att gå runt och utforska staden på egen hand, har fotat massor! Människorna här är så trevliga och det är verkligen lugnt här. Vädret var helt fantastiskt och jag kände mig bara så himla glad. Gick runt i flera timmar, hittade massa coola butiker men konstigt nog blev det inge shopping, ville ha tiden till att hinna se så mycket som möjligt.
När jag kom hem igen lekte jag hela kvällen med barnen ute på gården, och sen blev det läggdags för dem med sagor och massa kramar och mys. Vill bara krama och pussa på mina små älsklingar hela tiden.
När barnen väl hade somnat åt vi en supermysig (och god!) middag och bara pratade en massa tjejsnack, så trevligt. Sen blev det efterrät med Ben & Jerry's, färska jordgubbar och latte. Var helt slut när det väl var dags för sängen, somnade direkt!
Nu på morgonen har vi haft en riktigt långfrukost, med juice, förskt bröd och kaffe. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för att sedan åka iväg och äta lunch med Andreas. Gud vad kul det ska bli, har ju saknat honom sjukt mycket. Eftermiddagen tänkte jag spendera med barnen i någon park. Vill aldrig åka härifrån!

Tidningar

image1957

Get The Look

image1956
Härligt avslappnad outfit som jag mer än gärna skulle bära imorgon när det är flygplatsen som gäller för mig. Ska nog slänga ihop något liknande imorgon! Hatar att känna mig obekväm när jag ska flyga, det räcker med att jag är livrädd!

Dagens Outfit

image1955
Jack Daniel's Tee, Punkt Shop, Strumpbyxor, H&M, Skinnjacka, Tiger, Skor, Converse

Tisdag

image1954
Måste verkligen komma i säng nu, ska upp om sex timmar. Ska köra ett pass med extra jobb imorgon innan jobbet, kommer bli tungt men jag har ju så himla svårt att säga nej, det är ju pengar liksom....Hade mitt matteprov idag som inte gick så värst bra misstänker jag. Har ju inte pluggat något alls...plus att jag var uppe så sent inatt, hade miljoner saker att tänka på. Och imorse kände jag mig så deppad på grund av gårdagens bekymmer att jag inte ens ville gå upp ur sängen, ville verkligen inte gå iväg och ha det där jäkla provet...men jag pallrade mig iväg och när det väl var över kändes det genast bättre. Och helt plötsligt vände allt idag och det känns bättre en någosin, känns som att allt löser sig, skön känsla...Det är läskigt hur beroende man är av att vardagen och att allt fungerar som vanligt, jag har verkligen jättelätt för att få ångest och känna att allt är jobbigt.
Saknar Lillian jättemycket och det kommer nog ta ett tag att känna att det är lika roligt att gå till jobbet, vi hade verkligen sjukt kul. Men vi har ju planerat att jag ska ta en weekend till Norge snart, ska bli så nice =)

Imorgon är det sista dagen på jobbet för den här veckan, sen på torsdag bär det äntligen av till München, ska bli galet kul! Längtar så otroligt mycket efter Rebecca, Andreas, Alexis och Ebba...kommer vara tungt att åka därifrån sen, bara jag ser dom kommer jag börja gråta. Men kul ska det bli iallafall!
Nu är det dags att sova, hoppas att jag inte är allt för trött imorgon...Good Night!

This is not a plastic bag!

image1951

Blev lite shopping efter jobbet, det är svårt att låta bli när man jobbar precis vid Fältöversten. Skulle egentligen köpa lite prylar som jag behöver till resan på torsdag...men istället blev det ett par ballerinas med en strass dödskalle på. Blev mina för endast 75 kr! Halva rea priset på Wedins, köpte ett par till lillasyster också. På Lindex hittade jag en supersöt tygpåse med texten "This is not a plastic bag" från deras ekologiska kollektion. Hittade även ett par täta lila strumpbyxor i realådan för 15 kr.

Get The Look

image1950

It's A Girl!

image1949

Call Me When You're Sober...

image1948
God morgon, god morgon! Fy vad trött jag är, men jag somnade tidigt igår iallfall....vaknade dock av ett telefonsamtal mitt i natten som gjorde mig både glad och irriterad...mest glad I guess...
Anyway, ska strax iväg och jobba, det blir dubbelt upp för mig idag, först fem timmar hos Kathi och sen fyra timmar hos Sofia. Kommer vara hemma runt nio ikväll, och då är det plugga matte som gäller för mig, har varit så lat i helgen och inte pluggat något alls.
Igår var jag hos Patrick och tittade på Juno, riktigt mysig film måste jag säga! Men det blev inge Lost, verkar vara säsongsuppehåll eller nått, finns inga nya ansnitt att ladda ner...Nu ska jag lyssna lite på min nya favvolåt- Numb med Amanda Jenssen- och fixa det sista innan jag drar!

Amanda Jenssen- Numb

image1947
Ni som känner mig vet att jag är helt galen i Amanda Jenssen, hon berör verkligen mig. Och den här låten är så fin, så fin...Längtar efter hennes skiva "Killing My Darlings" som släpps den 7 maj.

Amanda Jenssen- Numb

Lite nytt...

image1946
Ett nytt nitarmband och lite ny läsning i form av Dean koontz "Odd Thomas", en av mina favorit författare!

Elvis, kaffe och foton...

God morning darlings! Sitter här och dricker lite morgonkaffe och lyssnar på min gud- Elvis. Känns så otroligt skönt att äntligen få sova hur länge jag vill och bara ha en ledig dag. Igår efter jobbet blev det även ett pass med extrajobb. Led mig igenom hela dagen med en migrän från helvetet. Till och med käkarna gjorde ont och jag såg nästan stjärnor av smärta. När jag äntligen var hemma för dagen mötte jag Eleonor och tröstade mig med pizza och Ben & Jerry's Fossil Fuel. Det blev en hel del "singel"l prat. Det är så konstigt att när man var inne i hela förhållande bubblan så kände man hur mysigt det skulle ha varit att flytta ihop och man hade till och med accepterat tanken på att ha barn. Men nu när man är singel så är man nästan otroligt tacksam att man aldrig gav sig in på något sådant. Nu tänker jag bara på alla möjligheter jag har att göra precis vad jag vill och bara har mig själv att tänka på. Har hittat en utbildning i Spanien som jag funderar på att söka till, det blir då fashion design eller fashion marketing. Och drömmarna om att åka till USA med Eleonor är inte längre lika långt borta. Vi har kommit överens om att nästa sommar, då jäklar är det staterna som gäller för oss!

Sitter och redigerar foton, ska göra en riktigt stor beställning, det var verkligen längesen jag beställde foton, så jag har ju en hel del att framkalla. Idag ser planen ut på följande sätt; lite plugg, har ju matteprov på tisdag och sen blir det nog en sväng hem till Patrick på kvällen. Håller tummarna för att det har kommit in nya Lost avsnitt, annars blir det väl någon film...

Cocoo is the shit!

image1944

Nytt i garderoben...

image1943

Ashlee är förlovad!

image1942
Ahslee Simpson och pojkvännen Pete Wentz har förlovat sig. Paret har varit tillsammans sedan oktober 2006. Aslee och Pete är lite av ett favortpar, har alltid tyckt att de passar så bra ihop. Mest av allt gillar jag bådas still, haha, snacka om att man är ytlig. Men dom är verkligen riktigt snygga ihop, och jag blir nästan lite avundsjuk på Ashlee, Pete är jäkligt het tycker jag!

Girl's night

image1941
Ikväll har jag och Nina varit på Cosmopolitans girls nigtLevi's store på Norrmalms torg. Det var massa folk där och massa snygga kläder. Men priserna är ju lite galna plus att man absolut inte kände sig på shoppinghumör när man fick stå och trängas. Vi var ju mest där för the free stuff =) Dom bjöd på juice och nyttiga bars. Jag och Nina klunkade i oss av juicen som bara den, riktigt gott. Och på väg ut fick man med sig en goodie bag som innehöll: En långärmad tee från Levi's, nya numret av Cosmopolitan, Raplh Lauren parfym och mascara från Maybelline.
Spanade in en galet het kille som jobbade där, hehe, tänkte nästan fota honom i smyg men jag fegade ur, han var så het och man vill ju inte bli taget på bar gärning och framstå som en psykopat =)

Pink Lady!

image1940

Dagens Outfit

image1939
Skjorta från Gina Tricot, Strumpbyxor från Falke, Skinnjacka från Tiger
Skor från H&M, Väska från
Massimo Dutti

Gissa om min vita skjorta blev helt genomskinlig när det regnade på mig idag på väg hem från jobbet, inget paraply, ingen halsduk...bara jag, min skjorta och min bh, haha =) Nä fy fan vad pinsamt det var, såg ut som en deltagare i en miss wet t- shirt tävling.
Har varit sjukt trött idag, den där tre och en halv timmes mattelektionen innan jobbet tar verkligen kraften ur en. men jag börjar faktiskt förstå mer och mer och det känns väldigt skönt. Nästa vecka är det prov och det tänker jag klara. Plugg i helgen!
Har varit med Natalia idag, vi har varit här hos mig och ätit pizza och kollat på film. Och imorgon ska jag träffa Nina, vi ska på någon girls night som Cosmo har, ska bli nice =)
Ska försöka komma i säng nu, ska upp halv sex imorgon, det är jag som öppnar...bläääää!

Sjuk film...

image1938

Celebrity Crush

image1937

Jacka från Ellos

image1936

Rutigt

image1935
Mary- Kate Olsen. Ashley Olsen, Lindsay Lohan, Kate Bosworth

Jag är en riktitg sucker för randigt, speciellt i marina färger eller svart/vitt. Men en sådan här rutig skjorta i röda toner är verkligen snyggt! Snyggast är att ha den oversize till jeans á la Ashley Olsen. Frågan är vart man ska hitta en sådan skjorta, inget som direkt finns i butikerna. Patrick har en sjukt snygg skkjorta i precis samma färger, vore ju nice med en herrskjorta så den blir så där härligt oversize, sen kan jag även tänka mig att H&M LOGG kan ha rutiga skjortor. Annars tror jag stenhårt att det bästa stället att leta på är Carlings, och då gärna på herravdelningen. Gissa vem som ska spana där på nästa shoppingrunda =)

I Can't Live Without Your Stupid Love...

image1934
Vaknade för ett tag sen av att telefonen ringde. Somnade direkt efter att jag hade kollat på La Ink...imorgon ska jag till FredrikEvil Eye Tattoo och boka tid för min tatuering, ska bli så nice. Hoppas verkligen att jag får en tid i april, vill inte vänta längre! Efter jobbet imorgon blir det lite After Work med lite folk från de andra avdelningarna, ska bli nice eftersom jag inte riktigt har pratat med dom, bara lite strösnack på gården då och då. Får se vilket ställe vi hamnar på. Känner mig inte ett dugg taggad för det just nu, är så jäkla sliten efter igår. Men några öl ska man nog orka med imorgon. Jag har bivit en riktig youtube nörd, sitter helt fastklistrad i flera timmar och bara lyssnar på underbar musik. Är så jäkla mycket skivor jag vill beställa på cdon nu, Bon Jovi, Depeche Mode, Pink Floyd, Skid Row, Paramore...men jag har absolut inte råd att beställa något alls, om två veckor åker jag ju till München, vill ju gärna kunna shoppa lite. Plus att jag verkligen är i desperat behov av att klippa och färga håret igen, och så tatueringen...no money no funny!

Amanda Jenssen- I Can't Sleep

I love this song...


                                                                                                  Skid Row- Wasted Time

Herregud vad jag lyssnar på den här låten, konstant, hela tiden. Och när jag inte lyssnar går jag runt och sjunger på den. Det är typiskt mig att göra så med låtar, blir helt fast och så lyssnar jag som en tok en hel vecka eller nått, och sen veckan därpå är det en ny låt.

Just Married!

image1933
Beyoncé och Jay- Z har gift sig! Paret har varit tillsammans i 6 år och i fredags blev de man och hustru. Paret hade en liten cermoni i New York med bara de närmaste släktingarna och vännerna.

Väska

image1932

Girls' night out!

image1930
Gårdagen var verkligen lyckad! Började med lite party hemma hos Lillian och tjejerna. Asså jag skrattade så mycket att jag fick träningsvärk i kinderna, hade så jäkla kul! Sen drog vi till söder och hamnade på Kingsize. Först var det stendött och jag tappade mitt party mood direkt, men sen helt plötsligt var stället fullproppat och vi dansade som bara den! Kvällen avslutades sedan helt fantastiskt...

Dagens Outfit

image1925

Nu är hag äntligen färdig med allt och ska strax gå iväg till Lillian. Känner mig riktigt på g!
Kvällen outfit ser ut så här:
Fodralklänning från Gina Tricot, Strumpbyxor från H&M, Skinnjacka från Tiger, Heels från Wedins,
Halsband från Six, Nitarmband från H&M och Punkt Shop, Orm armband från Cocoo
Clutch med nitar från Glitter

Party Ikväll!

image1924
Ikväll är det party som gäller! Har precis varit iväg till Systembolaget och fixat lite dricka. Ska strax börja fixa mig, får se vad jag hittar att ha på mig. Mina Lackisar från AA blir det iallfall...mitt favorit partyplagg!
Ska ut med Lillian och några av hennes kopmisar så först blir det förfest hemma hos henne. Efter der blir det förmodligen Mosebacke. Dags för duschen nu!

Get The Look

image1922
I'm lovin' this outfit! Så jäkla snyggt, blir riktigt inspirerad till att bära någonting liknande till kvällens party.
Leggins från AA, Blus från Ellos, Clutch och pumps från Asos
Armband från Cocoo och nagellack från Chanel.

Önskelistan

image1921
Denna månadens önskelista är nog den där jag verkligen vill ha alltihopa så där extremt mycket ( och förmodligen kommer att se till att få tag i allt).
En ny jacka behöver jag verkligen, nu börjar ju vårvädret komma och det blir lite tröttsamt att bara gå runt i skinnjacka hela tiden. Har en svart trench men jag tycker att den är lite för lång plus att jag har tröttnat på modellen. Vill ha denna från Ellos med lite vidd i. Denna ska absolut beställas den här månaden!

Min tatuering vill jag få gjord den här månaden, börjar nästan känna mig helt desperat, vill bara att den ska sitta där på min fot så fort som möjligt. Måste bara ta mig iväg till tatueraren och beställa en tid...

Slukar böcker som en tok nu för tiden, har läst ut fyra stycken på en och en halv månad. Och nu är jag sugen på lite nya böcker i bokhyllan. The Dirt:: Mötley Crüe: Confessions of the worl's most notorious rock band är en bok som jag har velat läsa länge nu.

Rosa Converse är något jag bara måste ha! Älskar mina vita som jag köpte förra veckan och ett par i rosa vore ju bara för nice. Dock är de tyvärr lite svåra att få tag i, men jag ska leta som en tok tills jag hittar dem!

Supersnygg och enkel påsväska från Dogeared med coola trycket: "Your plastic bag can kiss my canvas" Snyggt sätt att vara snäll mot miljön!

Blondie

image1917

Idag efter jobbet blev det lite efterlängtad shopping. Hittade äntligen mitt Blondie linne som jag har letat som en tok efter. Hade gett upp hoppet när den plötsligt bara hängde framför mig, är sååå glad! Sen blev det även en vit oversize skjorta och en blommig tunika från Gina Tricot. På H&M hittade jag ett par supersöta ballerinas, kunde inte motstå! =) Så nu är man lite fattigare, lite lyckligare!

Stars are blind

image1916
Chanel hade mycket stjärnor i sin vårkollektion och det verkar vara en stor trend just nu. Denna söta kjol från Asos är helt underbar tycker jag. Perfekt vippig och lagom med stjärnor. Vill verkligen beställa den, kostar 416 kr.

Covergirl

image1915
Madonna pryder nya numret av båda Vanity Fair och Elle den här månaden. Madonna är aktuell med sitt elfte album Hard Candy som släpps den 28 april. Lyssna på första singeln 4 minutes to save the world med Justin Timberlake här

Dagens Outfit Onsdag

image1914
Idag har jag på mig strumpbyxor från H&M, oversize tee från Gina Tricot, väska från Glitter, scarf köpt i London och skinnjacka från Tiger

Angela Gotborn

image1913
Jag är lite kär i dessa underbara armband i guld och silke från Angela Gotborn. Priset ligger på 595 kr vilket jag tycker är galet dyrt, men för er som har råd finns de att köpa på accessora.se

Drömplagg

image1912

Converse- äntligen!

image1909

Förra veckan blev det två par nya skor. Äntligen har jag mina vita Converse som jag har velat ha så länge, har använt dom varje dag and I love them! Det blev även ett par Chloé inspirerade pumps från H&M, fyndade dem för endast 98 kr och kommer vara så fina tillsammans med min snygga väska från Massismo Dutti i samma färg.
I just can't get enough of shoes!

Nicole Richie gravid igen!

image1908
Yes, ryktet går att Nicole Richie och Joel Madden redan väntar sitt andra barn...Herregud Nicole var ju nyss gravid liksom! Fast det är väl lika bra att göra det på en gång om man planerar att skaffa fler barn...
Älskar verkligen den här bilden på den lilla söta familjen, så himla fin!

Ryan Star


Älskade programet Rockstar Supernova när det gick på tv för ett bra tag sen. Och i söndags när jag träffade B så spelade han den här för mig och jag blev helt jäkla kär, helt underbar version av Losing My Religion, och pianot och hans röst och allt är så jäkla bra. Lyssnar på den här typ hela tiden.

Little Sister

image1907
Tog dessa söta bilder på Melanie i lördags innan alla gäster kom, hon var så himla söt i sin hippie look. I söndags fyllde hon 11 år, av mig fick hon en grå skinnjacka, ett par ballerinas från Jouels och ett par örhängen från SIX.
Love you little sister ♥

Dagens Outfit Tisdag

image1906
Klänning och scarf från Gina Tricot, Skinnjacka från Tiger, Skor från Converse

Party i lördags...

image1904
Ååå det var så himla kul i lördags. Först hade vi lite födelsedagsparty här hemma för både mig och Melanie, det var riktigt kul att det var så många som kom, fullt hus! =) Fick lite mer presenter också, och underbart god mat hade vi. och i mitt rum var det party med drinkar. Eleonor, Lillian och Natalia var här. Partystämningen var verkligen på hög nivå och vi haed en underbar partykväll sen!

RSS 2.0