Tisdag





Hade en sån skön rast idag, solen sken och det var varm och härligt. Så skönt att kunna sitta ute i bara skinnjackan. Köpte en Loka päron och begravde mig i min bok "The Secret History" av Donna Tartt. Den är så galet bra, kan inte lägga ifrån mig den, läser så fort jag får någa minuter över!

Grattis Melanie!


Igår fyllde min underbara lillasyster Melanie 12 år. Ett stort grattis till dig min älskling!

Törnrosa



En ny film i samlingen, Disney klassiker nummer 16: Törnrosa

Purple!




Fick mina lila Converse som jag har önskat mig! Fick dom av min underbara Fredrik =) Blev så jäkla glad när jag öppnade paketet. Han hade tydligen sprungit runt i hela stan för att få tag i dem, slut överallt. Så glad att de blev mina. Nu får de joina de övriga medlemmarna i min Converse familj =) Lila, rosa och vita.

Födelsedagsfest!

 
Födelsedagsfesten igår blev alldeles fantastisk! Hade så himla trevligt och är så glad att alla andra tyckte samma sak och att maten och alla kakor och muffins blev goda. Vi åt pasta med grön pesto och grönsaker och till det en sallad med feta, tomat och rödlök. Till efterrät blev det allt som ja hade bakat. 16 personer blev vi och det funkade utmärkt, var lite orolig hur vi skulle på plats men det var inga problem. Mina söta kusiner Leo och Amelia var där, är helt galen i dem, så söta kids!

Bakning...










Det här är resultatet av 6 timmars bakning...helt galet! Är så jäkla trött nu, ska sova som en gris nu och imorgon är det full fart som gäller igen. Då ska det städas och sedan ska jag laga mat. Och någonstans där mellan ska jag hinna fixa mig själv också...men kul ska det bli iallafall =)
God natt!

KALAS!


Lagerhaus är en av mina absoluta favorit affärer, der finns det alla små söta prylar och saker som ger det där lilla extra. Har hittat i stor sätt allt jag behöver inför festen på lördag. Tårtpapper, muffinsformar, papperstallrikar (de rosa till maten och de med muffinstryck till bakverken), servetter och inslagspapper.
Temat är riktigt "girlie" och allt går i rosa =)

Sugar Shine


Älskar mitt nya läppglans som jag köpte för ett tag sen, "sugar shine" från märket pop. Två fina färger som håller länge på läpparna.

Himmelska Brownies






Köpte en sån härlig bok på Lagerhause här om dagen, "Himmelska Brownies" och himmelskt är väl det rätta ordet. Jäklar vad mycket gott det finns i den, och enkla recept är det också. Gillar inte att baka när det är massa krångliga ingredienser eller tidskrävande.Ska testas någon dag framöver, vet bara inte vilket recept jag ska börja med, allt verkar ju så gott!!!


Födelsedagen...





Har haft en riktigt underbar födelsedag! Fick massa uppvakning på jobbet med blommor, kort från barnen och gratulationer...hade bakat kladdkaka också som jag bjöd på i personalrummet.
Här hemma har vi ätit tacos och fikat. Min underbara Fredrik var här också...han är världens bästa, helt underbar. Love you älskling ♥
Är så himla glad för mina presenter, fick ju precis det jag hade önskat mig! =)
Nu väntar stora partyt på lördag, ska bli riktigt kul!

It's My Birthday!


Idag har jag blivit en gammal tant på 23 år! =)

Helgen!







Helgen har varit ganska galen! I fredags startade jag och Eleonor hemma hos henne med några flaskor vin och "Så ska det låta!" vi kom in i en riktig partystämning så vi bestämde oss för en liten spontan utgång. Så det var snabbt hem till mig och byta om och sminka sig och sen blev det en taxi in till stan. Vi började med några drinkar på Hilton och där var det riktigt kul. Massa folk, bra musik och bra drag. Så jäkla kul att se på alla turister, dom släpper ju verkligen loss =)
Efter ett tag drog vi vidare till Snaps och där blev vi kvar tills det stängde. Så jäkla kul att få komma ut igen, har inte festat
på evigheter. Det blev taxi hem, en sväng förbi McDonald's och sen var det bara rakt ner i sängen och då var klockan fyra på morgonen...





...på lördagen ringde väckarklockan 8.30...var faktiskt fortfarande full men det var bara att kliva upp och fixa mig, skulle upp och jobba. Mådde dpligt hela vägen, trodde att jag skulle spy när som helst. Men så fort jag fick i mig lite kaffe så kändes det bättre. Hade med mig lillasyster och det var väldigt trevligt. Vi tog med barnen ut och lunchade, åt värdlens godaste pasta. Sedan lekte vi i Tessinparken. Det var en riktigt härlig dag. Kom hem och lagade middag åt kidsen, vi kollade på några Disney filmer och sen var det läggdags. Och då när jag satte mig ner och tog det lungt för första gången på hela dagen då kände jag verkligen hur trött jag var. Men 14 timmar klarade jag mig igenom trots allt. Fick en taxi hem och somnade runt halv två...
...på söndag var det samma visa igen, gick upp 8.00 och var på jobbet klockan 10.00. Jobbade till klockan tre och sen var jag äntligen fri. Åkte direkt hem till min älskling ♥

Nu kom Fredrik precis hem från jobbet så nu ska vi nog ta en sväng ner till Kista Gallerian, handla lite mat och sen blir det galet mycket mys!

Önskelista


Om precis en vecka, den 25 mars fyller jag år. Önskar mig inte dirket någon speciellt i år, men en hel del smått och gott ser man ju när man springer runt i affärer =)

Disney filmer är väldigt välkommet, samlar ju för fullt nu, Robin Hood, Pinocchio och Törnrosa skulle passa fint i min samling.
Jag älskar Elizabeth Arden och den här cremen till kroppen är helt fantastisk och det är inte mycket kvar i min burk just nu...så en ny behöver jag!
Ett par solglasögon från Ray Ban ska jag ha i sommar! Har fått presentkort på NK redan som jag har sparat till just detta, så ett litet bidrag skulle sitta fint!
Nya doften "Fresh Blossom" från DKNY, lukar helt fantastiskt, jag bara måste ha den!
Och något jag verkligen önskar mig är ett par lila Converse, skulle vara så himla fint till våren.

Fergie har blivit brunett!


Fergie har uppdaterat sitt hår i en rejält mörkare färg. Och jag tycker hon passar galet bra i det!

Marint från Gina Tricot


Dena fina klänning från Gina Tricot skulle vara superfin till sommaren. Kostar 199 kr....jag har en känsla av att denna kommer att inhandlas inom kort =)

Goddess


Nicole Richie ser helt fantastiskt ut i sin gudinne look. Älskar hur hon har matchat den långa vita klänningen tillsammans med massa smycken, finast är bandet som hon har i håret, åååååå me like this =)

Lite bilder från mitt jobb!






Lite bilder från mitt jobb som jag tog efter att jag hade dragit igång en riktigt storstädning =) Blev så trött på att se hur saker bara låg överallt, så jag började möblera om och rensa ut leksaker. Kändes så himla skönt efteråt, då såg man hur fint vi har det. Älskar vår mysiga lilla avdelning! =)
Dock var det en riktigt tuff dag igår då jag jobbade 13 timmar, helt galet egentligen. Jobbade först 8- 16, direkt då började nästa jobb 16- 17.45 och sedan 18- 21. Var helt slut igår när jag kom hem och strax ska jag iväg igen och jobba 11- 16. Det kommer att bli riktgti mycket extrajobb framöver, men jag tycker bara att det är så skönt att få så mycket extra pengar som jag sparar. Skönt att veta att man har pengar, vad som helst kan hända. Och speciellt om vi flyttar nu snart, jag och Fredrik ♥ Annars är det ju resan till Rom och sen i sommar resan till New York. Eventuellt blir det även en resa till München. Nä, nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för jobbet. Ikväll blir det ett glas vin och mys med min älskling =)
Hoppas att alla får en trevlig helg!

Britney Spears "If You Seek Amy"


Äntligen har Britnay släppt sin tredje singel från albumet "Circus". Har ju hört skivan i evigheter nu men har ju längtat efter att få se videon- and I like it! =)

Inbjudningar



Har precis beställt inbjudningskort till mitt och Melanies party som vi ska ha för att fira våra födelsedagar (jag fyller år den 25 mars och Melanie fyller den 30 mars) Lite roligare att skicka en fin inbjudan än att ringa, känns som om det blir fler som kommer på det här sättet. Blev inte så dyrt heller, plus att man fick matchande kuvert. Har börjat köpa massa grejer som vi ska ha på partyt, dekorationer och sånt, och planerat vad jag ska baka =)

Lite nytt...






Lite nya påsar har man kommit hem med...Ett par underbara nya skor från H&M, blev kär direkt, så himla fina. Två basic tee's och en väst med nitar från Gina Tricot. Och till Disney samlingen har det blivit tre nya filmer =)

Victoria's Secret



Min älskling Eleonor kom hem från USA förra veckan. Så skönt att hon är hemma igen =) Med sig hade hon en liten present från Victoria's Secret...världens sötaste trosor med ett stort peace märke på rumpan =) Yes, hon känner mig- jag älskar peace märken! Tack darling.

Sååå mysig helg


Har haft en helt underbar helg med Fredrik! Vi har bara tagit det lungt, tre hela dagar med bara massa tid för varandra, ingen stress, inget jobb, inga måsten och saker att göra...vi har myst, tittat på film, ätit Ben & Jerry's, spelat Skipbo, druckigt vin, skrattat...det var inte kul imorse när väckarklockan ringde kl 6 och vi var tvugna att gå upp och jobba. Skulle vara så skönt att bara få vara ledig i några dagar till, mysa mer, inte behöva tänka på att lägga sig i tid, gå upp i tid.
Jag längtar så otroligt mycket efter när vi äntligen får bo tillsammans...

Söndag



Började dagen ganska tidigt, har sovit så himla skönt inatt och det är så härligt när man vaknar tidigt och på så sätt får en längre dag (shit, jag låter som en gammal tant). En kopp kaffe och några timmar farmför datan, sen vad det dags för lunch och lite läsning av nya Cosmopolitan. Åt det som blev över från igår, gjorde en underbart god pasta med grön pesto. Hittade så jäkla stora makaroner, ser helt galet ut egentligen =) men såååå goda.


Sen blev det en härlig promenad i solskenet med Romeo, man blir på så jäkla bra humör när solen är framme, gud vad jag längtar efter våren, är så jäkla trött på snö och kyla!
Ska strax hoppa in i duschen och packa ner lite kläder inför veckan och sen åker jag iväg till min Fredrik ♥ Ska bli så skönt att få pussa och krama honom och bara mysa. Ikväll vet jag inte vad vi gör, lagar middag, kanske ser en film. Och imorgon är det lägenhetsvisningen, har tagit ledigt några timmar från jobbet, så vi har härlig sovmorgon =) Hoppas verkligen att lägenheten är fin och fräsch och att jag får den! även om läget inte är det man har drömt om så känns det bra iallafall, var där igår en sväng och kollade och det var mysigt så det känns bra. Längtar bara så mycket efter att få ha något eget, att få inreda och framför allt få plats med alla mina grejer.
Nä, nu är det dags att sätta igång så jag kommer iväg och jag vet vad som väntar i älsklingens frys:

Försäljningsingenjör

Har precis skickat iväg en ansökan till Nackademin. Hittade en KY- utbildning som jag kände tilltalade mig så mycket! Skickade iväg en ansökan direkt, och kommer jag in börjar jag plugga i augusti, vore så skönt att äntligen känna att man kommer någonstans. Har ju pluggat flera terminer på Stockholms Universitet men inte kännt att jag hittat något som passat mig riktigt. Och förra året pluggade jag matematik för att kunna söka in till Civilekonom linjen med matematik är inte min grej alls, så jäkla trist så det funkade inte riktigt. Så att ta hela den vägen igen känns jobbigt, så jag lägger det bakom mig och tar en ny väg istället.
Man pluggar iallafall tre terminer och blir försäljningsingenjör, mycket data, affärsjuridik, kommuniaktion, projektledning...ja sådant som känns intressant och nyttigt att kunna, plus att det är en utbildning som gör att man kan jobba på en hel del olika ställen, jag vill inte begränsa mig allt för mycket. Det ingå även praktik, vilket i 96% enligt dem själva leder till jobb. Och med sådan statistik känns det toppen, man vill ju få ett jobb ganska snabbt när man har lagt ner tid och utbildat sig. Håller alla tummar nu för att jag blir antagen!!! =)

RSS 2.0