Rules By Mary


Jag är så kär i den här fina klänningen från Rules By Mary. Den är tillverkad av 95% bomull och 5% cashmere, skulle vara helt underbar till hösten med ett par svarta ribbade strumpbyxor. Kostar 599 kr och finns att beställa hos Nelly.com

Dagens Outfit Söndag


Leggings från American Apparel, Skjorta från Gina Tricot, Skinnjacka från Tiger
Ballerinas från Primark, Scarf från H&M, Väska från Jouels

Patricks tattoo


Älsklingen gjorde en ny tatuering förra veckan, en kinesisk drake på överarmen. I like it, han blev genast lite snyggare =) Gillar verkligen killar med tatueringar! Han ska tillbaka om några dagar och fylla i färg, den blir svart vit med lite röda toner i elden, kommer bli så nice. Vill också göra en till, mina stjänor på foten vill jag verkligen göra, men väntetiden är ju så galet lång på Evil Eye och jag vill så gärna göra den där.
Mitt hjärta på handleden har läkt bra, måste bara fylla i lite där färgen inte har satt sig riktigt ordentligt, är så nöjd med den!

Lady Gaga på Café Opera


Ikväll är coola Lady Gaga på Café Opera för en exklusiv spelning. Jag döööööör för att jag inte kommer att vara där ikväll, det är absolut ingen som vill eller kan gå med mig...och att stå på Café Opera själv känns ju inte alls så kul. Blir helt deppad när jag tänker på att jag har missat henne två gånger den här helgen. Igår skulle jag ju ha sett henne på NRJ in the park men kände mig så dålig. Och så imorse hade jag den här inbjudan i min inbox, det var ju som en tecken från ovan. Har jagat folk hela dagen men utan resultat så det är väl bara att inse att det inte blir något...

Rutigt


I höst är det rutigt som gäller. Har väl aldrig varit direkt förtjust i det, föredrar randigt. Men Lauren Conrad har lyckats riktigt bra med sin blåa rutiga skjorta, hittade en liknande från TopShop. Om det blir något rutigt för mig i höst är jag osäker på, i så fall blir det kanske en oversize tunika i svart/grått/vitt eller i röda toner till svarta leggings och skinnjackan a lá Mary- Kate Olsen.

Dagens Outfit Lördag


Tunika från Monki, Nitskärp från Punkt Shop, Skinnjacka från Tiger, Skor från Wedins

Lady Gaga


Ikväll uppträder coola Lada Gaga i Kungsträdgården på NRJ in the park som börjar klockan 19.00. Jag vill så gärna åka in och titta på henne, gillar henne som fan, hon är ju så jäkla cool! Problemet är ju att jag inte känner mig okej, igår kväll lät det för jävligt om mina lungor, det pep och lät konstigt när jag andades. Får se hur det blir ikväll, skulle vara nice, skönt att komma ut lite också.

Rihanna


Rihanna lyckas alltid se så cool ut, älskar den här Betty Boop tröjan och de röda jeansen är sååå nice. Har skrivit om färgade jeans så många gånger, gillar verkligen det. Men fortfarande har jag inte köpt några till mig själv, jeans är för det första inte riktigt min grej, använder det väldigt sällan. Men ett par kornblåa och röda jeans skulle sitta fint i garderoben!

Kladdkaka




Har bakat en kladdkaka till filmen ikväll. Glasyren är gjort på smör, philadelphia, florsocker och krossad daim. Den står i kylen just nu, ska strax ta fram den. Hoppas att den är god nu också! =)

Filmer...


Var iväg en sväng och skulle hyra film med Melanie, men när vi väl kom upp till video affären så hade jag sett det mesta. Såg att de hade filmer man kunde köpa, 3 för 99, helt nya också! Så det blev så att jag köpte tre filmer istället:
Spiderman 3, Nanny Diaries och Supersugen. Asså jag är verkligen helt såld på Supersugen, den är så jäkla rolig tycker jag, har sett den typ åtta gånger hemma hos Patrick och nu äntligen har jag den på dvd =)

Nya skor



Har köpt tre par nya skor, får faktiskt lite ångest över hur många par jag har...ska faktiskt ta och räkna alla någon dag. Det blev iaf ett par "indinskor" i mocka med fransar, har sett sådana på Kate Moss och alltid tycket att det är så coolt. Fyndade dem på rean på Wedins på halva rea priset för 225 kr. Även de svarta skorna med silverspänne köpte jag på Wedins för 125 kr. På Accessorize hittade jag ett par ballerinas i mocka och skinn med nitar, hade tidigare kostat 520 kr, fick den för 150 kr!

Nyckelring


Lillasyster Melanie har gjort en jättefin nyckelring till mig. Hon är också hemma och är sjukt så hon satt här och pysslade lite. Så himla fin, på mig och Patrick ♥

Dagens Outfit Torsdag


Leggings, Tröja, jacka och hatt från H&M, Skor från Bruno Bresciano, Väska från Jouels

Beställning


Klickade nyss hem dessa två klänningar från Ellos. Hade en rabattkod som gav mig 50% på den dyraste varan, så jag fick båda klänningarna för 149 kr/ st. Passar bra som vardagsplagg med leggings eller tjocka strumpbyxor.


Jag såg...Måns och Marie


I tisdags när jag och Patrick var i stan på en liten shoppingrunda såg jag Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt. Det var en extret lång kö på Hötorget utanför Konserthuset. Såg massa fotografer och alla var jätteuppklädda. Tänkte inte så mycket på vad det var som pågick där utan gick bara förbi och fick en skymt av de två, riktigt snygga var dom, uppklädda, ja ni ser ju på bilden =) Fick sedan reda på att det var ju Polarpriset som skulle delas ut där och hade jag tagit mig tid och tittat ordenligt i kön så hade jag ju sett massa kändisar! Kollade på nätet och hela kändis sverige var ju där bl.a: Björn Gustavsson, Lena Philipsson, Fredrik Reinfeldt, Charlotte Perrelli, Amy Diamond, Pernilla Wahlgren, Carolina Winberg, Sahara Hotnights, Lill Babs...ja mycket kändisar helt enkelt, fan att jag inte såg någon coolare än Marie och Måns!

No Air...


Usch, har haft en sååå jäkla jobbig dag. Satt på tunnelbanan imorse på väg till jobbet och helt plötsligt känner jag hur det börjar krypa i kroppen och hjärtat slår snabbare. Började andas tungt och fick panik, tanten framför mig frågade om jag var okej och jag sa bara "ja" och satt bara och väntade tills min station skulle komma. När jag väl var framme i Slussen rusade jag av. Och där stod jag ett tag och lugnade ner mig och när jag sedan kände mig ok igen så hoppade jag på min tunnelbana mot Ropsten. Men efter några stationer blev det samma sak men värre den här gången, kändes verkligen som om jag inte fick någon luft och när jag väl var framme vid Gärdet sprang jag till jobbet och då började tårarna rinna och jag kändemig helt svimfärdig. Väl inne på jobbet bröt jag bara ihop och satte mig på golvet med ett glas vatten och försökte andas normalt, var helt skakis. Där satt jag tills min kollega kom och när jag såg henne blev jag så lättad att jag började gråta igen. Hon kramade om mig och sa att jag skulle åka till sjukhuset direkt. Jag ringde till mamma för att se om hon skulle kunna skjutsa mig in till city akuten. Men eftersom det var mitt i rusningstrafiken sa hon att det skull ta ett tag och jag kände att jag inte kunde vänta en sekund till och taxi villejag inte heller åka med någon främling. Så jag sprang iväg till tunnelbanan igen, bara tre stationer, och sedan inne på City akuten var jag helt förstörd och började gråta igen och hade sån panik. Fick komma in direkt akut och träffa en läkare. Tog ett tag innan jag kunde lugna ner mig. Sedan lyssnade hon på mina lungor och kolla i halsen och kände och klämde och konstaterade sedan att jag fortfarnde har min bronkit. Plus att jag har fått en förkylning, och eftersom jag inte har några halsmandlar och nyss har varit så sjuk så gav hon mig penicillin för att det inte ska gå rakt ner i lungorna igen...När jag var färdig kom mamma och hämtade mig, då kändes allt bra igen Väl hemma somnade jag och sov i tre timmar.
Tycker bara att det är så trist att behöva vara hemma igen när jag precis har varit så jäkla sjuk och det här blir min tredje penicillinkur på tre månader. Läkaren sa att jag bara skulle vila nu, inte alls anstränga lungorna.

Dagens Outfit Måndag


Kjol från Gina Tricot, Tee från Lindex, Nitskärp från Punkt Shop
Jacka från H&M, Skor från Wedins Väska köpt i Paris

Pictures



 



 


Jag och lillasyster blev lite uttråkade igår så vi gick ut en sväng och tog med oss kameran vilket resulterade i en hel del bilder! Tyvärr hamnade vi mitt i den tiden så alla luftballonger är ute och flyger...och ni som känner mig vet att jag är galet rädd för luftballonger. Så jag var ju i stort sett skräckslagen hela tiden, var tvungen att stå i en tunnel ett bra tag och vänta ut en jäkla massa ballonger som flög ovanför oss.

Wifey


Haha, så jäkla cool tee som ganska bra beskriver hur jag kommer att vara som fru: stryka kläder i heels medans jag pimplar vin rakt ur flaskan =) Hittade den på New City Love som har massa snygga tee's!

It's a boy!


Gwen Stefani och Gavin Rossdale har fått en liten son! Pojken ska heta Zuma Nesta Rock Rossdale. Är inte så förtjust i namnet. Rock Rossdale låter ju så coolt men de andra namnen gillade jag inte alls. Paret har sen tidigare sonen Kingston.

Dagens Outfit Söndag


Ramones tee från Punkt Shop, Kjol från Gina Tricot, skor köpt i Paris
Strumpbyxor och hatt från H&M

My heart...


I torsdags var jag en sväng hem till Billy på kvällen och det slutade med att jag fick en ny tatuering. Han har ju köpt egen tatueringsutrustning så han sitter hemma och tatuerar folk. Och han är så jäkla duktig. Det var så sjukt coolt att sitta där hemma hos honom och bli tatuerad, coolt att ha något för alltid som han har gjort. Valde ett litet hjärta, har velat ha det ett tag, plus att det var det enda jag kunde tänka mig att göra så där på impuls.
Kolla in Billys blogg och hans tatueringar här

Friday night!


Fredagens outfit bestod av Kjol från H&M Trend, Body från Gina Tricot, Skinnjacka från Tiger
Skor från Wedins, Väska från Jouels, Nitskärp från Punkt Shop



Hade en riktigt rolig partykväll i fredags. Först blev det lite förfest hemma hos Eleonor och sedan begav vi oss till Medusa som vanligt. Men när vi väl kom dit så kändes det inge kul, det var så lite folk där och vi kände bara inte för att gå in där. Ringde till Billy som var på Kelly's så vi drog till istället. Hade faktiskt riktigt kul där, stod bara i baren, men hade riktigt roliga konversationer...=) Var dock sjukt bakis igår, mådde riktigt dåligt, och jag jobbade mellan 11.30- 17.00, och det var inte okej, mådde illa bara jag stod upp, somnade innan klockan tolv igår...Men det var så kul att få komma ut igen, har ju inte varit ute på 2 månader!!!

Utmaning!

Jag blev utmanad av Nina att göra den här listan, so here it comes!

1. Klädbutik: H&M, Monki
2. Inredningsbutik: Är inte ett dugg intresserad av inredning....och att gå på IKEA är rena rama mardrömmen. Däremot gillar jag att köpa prylar och så och där är favoriterna Lagerhause, Stockhome och Mique
3. Godis: Choklad!
4. Stad: Paris
5. Dryck: Vodka, vatten och kaffe
6. Musik: Rock n' roll baby!
7. Tv- serie: Sex And The City och Lost
8. Film: La Vie En Rose, Broakback Mouantain och gamla Elvis filmer
9. Träning: Sex, haha =)
10. Bakverk: Kladdkaka med grädde
11. Kaffe: ca 4 koppar om dagen

Dagens Outfit Måndag


Leggings från H&M, Tunika från Åhléns, Skinnjacka från Tiger
 Väska från Jouels, Skor från Bruno Bresciano

Hemma igen!



Är hemma igen nu från en helt underbar helg ute på landet med världens underbaraste barn. Vi har haft det så himla mysigt, längtar redan efter mina små älsklingar. Och fint väder har det varit hela helgen också, soligt och varmt. Barnen hade blivit så stora, Ebba pratade som bara den. Blir lite ledsen över att jag missar så mycket när som växer upp, önskar verkligen att dom fortfarade bodde här i Stockholm...

Mina älsklingar!


Imorgon har jag tagit ledigt halva dagen från jobbet. Klockan 14.25 går mitt tåg ut till landet, och Melanie följer med mig. Det ska bli så himla kul, har längtat efter det hela veckan. Ska få träffa mina små älsklingar Ebba och Alexis, ska passa dom över helgen. Har saknat dom så mycket sen sist när jag var i München i April.
Förra sommaren var jag och Melanie där också och vi hade så kul. Det jobbiga är ju att jag vet att jag måste åka därifrån på söndag...Måste sätta igång och packa nu, dags att gå och lägga sig snart, är helt slut efter den här dagen på jobbet!

Presenter till barnen






Har köpt lite presenter till Alexis och Ebba. Ska ju ut till landet i helgen och ta hand om dem. Till Ebba köpte jag världens sötaste kjol och blus från Zara. Alexis ska få ett spel och en bok, älskar att läsa Alfons Åberg för dem innan de ska sova, mina favorit böcker =) Och båda barnen får ett varsitt örngott, så himla söta, Här sover en prinsessa och Här sover en prins. Hoppas att dom blir glada =)

Söta kort


Hittde så himla söta kort i en bokaffär på Drottninggatan idag .Var bara tvungen att köpa ett av varje, kostade bara 2 kr styck! Bra att ha hemma till födelsedagar och sånt, fast en hel del av dem lär jag ju ge till Patrick =) Så himla många söta som passar till typ årsdagar, alla hjärtans dag och sånt.

Suri Cruise


Suri Cruise är verkligen så där söt så att man bara vill äta upp henne. Hon kommer med all säkerhet bli en riktig skönhet är hon växer upp, och hon ä ju så lik mamma Katie Holmes. Riktigt fina bilder!

Nya Kjolar



Köpte två nya kjolar förra veckan. En svart med blommor från Gina Tricot och en rosa från H&M. Är helt kär i den rosa, så underbr färg, har ju en likadan i svart. Finns även i en underbar nyns av grönblå, funderar på att köpa den också =)
Förut köpte jag bara klänningar och nu har jag fått en thing för kjolar. Det är lite synd att man inte kan ha på sig vad som helst på jobbet med tanke på att man sitter i sandlådan och vill kunna röra sig hur som helst. Så den rosa kjolen får jag använda hemma på helgerna och så, den är ju i så fint material också. Den från Gina funkar utmärkt att ha på jobbet. Måste dock hitta svarta strumpbyxor i 100 denier, det täcker bäst. Men H&M har inte fått in det än, det tillhär ju höst/vinter kollektionen, men det borde ju komma in snart.

Dagens Outfit Tisdag


Leggings från H&M, Tröja från Monki, Skor och väska från Paris

Rihanna


Rihanna är så snygg i sin Musse Pigg tee. Och den stickade, randiga västen är så nice. Är ute efter en liknande fast i svart och modell längre.

Bleeding Love


Bästa killen på youtube, han sjunger ju som en gud! Skulle han sjunga för mig skulle jag smälta direkt och sedan fria till honom. Kan sitta och lyssna på när han sjunger i evigheter...

Dagens Outfit Söndag


Kjol från Monki, Body från Gina Tricot, Skinnjacka från Tiger
Hatt från H&M, Nitskärp från Punkt Shop och Skor köpta i Paris

Bra filmer!


I helgen har det blivit riktigt bra filmer. Jag och älsklingen hyrde "Gone Baby Gone" och "No Country For Old Men", har velat se båda filmerna riktigt länge så jag hade höga förhoppningar, mest på No Country For Old Men. Visst var den riktigt bra, men inte så där fantastisk som jag hade tänkt mig. Bitvis var det riktigt spännande och sååå bra. Men slutet förstörde det som hade kunnat vara en superbra film. "Gone Baby Gone" däremot var så jäkla bra. Casey Affleck är en liten personlig favorit, och han var så bra! Oförutsägbart och jäkligt spännande, den var helt klart bäst!

Grattis!


Ett stort grattis till min lillebror som fyller 13 år idag. Helt sjukt att han har blivit så stor redan. Ska fira honom senare ikväll med lite tårta och presenter. Köpte min present för ett tag sen, men har inte hunnit slå in det än. Måste sätta igång med det! Hoppas att han gillar den =)


Även underbara lilla Alexis fyller år idag. 4 år blir han. Önskar att jag kunde ge honom en stor kram på hans födelsedag, saknar honom så mycket...Förhoppningsvis får jag träffa honom och Ebba nästa helg, är sååå himla glad över det. Ska bege mig ut på stan i veckan och leta efter en present till honom.

Fler bilder på tvillingarna!


I nya numret av Klick! kan man se bilderna på Angelinas och Brads tvillingar. Var tvungen att köpa den bara för att få se bilderna. Det är sjukt egentligen hur intresserad man är av kändisarnas barn. Fina bilder var det iallafall.




Underbart Rachel!


Ännu en sjukt snygg outfit signerad Rachel Bilson. Älskar kjolen, hatten och kavajen!

Dagens Outfit Onsdag


Leggings från Gina Tricot, Lång kofta från Cubus, Scarf från Oasis
Väska från Jouels och skor från Wedins

Dean Koontz


Jag är ett stort fan av Dean Koontz, definitivt min absoluta favorit författare. Han skriver så jäkla bra böcker, blir alltid helt inne i min och bokens egna lilla värld. Är inget fan av science fiction över huvud taget, men de här böckerna är fantastiska, det blir aldrig så där löjligt overkligt. Läste ut Odd Thomas igår och jag grät till och med på slutet! Nu har jag börjat läsa Mr Murder, de andra böckerna har jag redan läst. Ska klicka hem ett par till näst månad. Jag är verkligen en riktig boknörd, har alltid varit det. En bra bok är så mycket bättre än en bra film. Och alla böcker som sedan har gjorts till film är alltid bättre, när en bok blir film är det så många detaljer som försvinner.

Katie Holmes gillar sina jeans


Antingen så har hon svårt att få tid i tvättstugan eller så gillar hon bara sina jeans jäkligt mycket! De senaste två veckorna har Katie Holmes i stort sett haft på sig dessa jeans varje dag. Baggy modell och upprullade nedtill, vet inte om jag är så förtjust i det, inte så smickrande modell.

Fint från Lindex


Himla söta tee's från Lindex för billigt pris. Bra basplagg som kan kombineras på många sätt och jag tycker att Lindex håller ganska bra kvalité. Gillar den vita mest, ser riktigt fin ut, ska nog adoptera en till min garderob =)

Första bilderna på tvillingarna!


Här är de första bilderna på tvillingarna Knox Leon och Vivienne Marcheline. Trist att man inte kan se alla bilderna på nätet, man ser ju inte riktigt hur dom ser ut på den här bilden. Är väldigt intresserad av de där 19 sidorna med bilder som finns i tidningen. För rättigheterna till dessa bilderna betalade People Magazine 14 miljoner dollar...helt sjuk summa!

I Want To Believe


Har precis kommit hem från en biokväll med Eleonor och Annika. Vi såg den nya Arkiv X filmen och jag är så himla besviken. Jag har alltid varit ett stort fan av serien, har sett alla avsnitt så jag hade verkligen förväntat mig något riktigt häftigt. Men filmen var så platt och tråkig. Handlingen var så trist, jag hade förväntat mig aliens, jordens undergång...Jag satt bara och väntade på att bli riktigt överraskad. Amerikansk löjlig b- film är tvärr allt denna film är...

Dagens Outfit Söndag


Blå/vit randig body och kjol från Gina Tricot, Skor köpta i Helsingfors, Väska köpt i Paris

La Boheme


Jag är ett stort fan av sådan här smala hårband som man sätter på det här sättet, tycker det är riktigt coolt. Och det här flätade i läder och fjädrar från Urban Outfitters vill jag verkligen ha. Så coolt för en boho chic look, eller varför inte när man ska leka indian =) Snyggt är det iaf och jag ska ålla ögonen öppna efter det nästa gång jag tar en sväng på Urban Outfitters, kostar ca 100 kr.

Sophia Bush


Gillar verkligen denna outfit som Sophia Bush bär. Kavajen med de upprullade ärmarna är så snygg och skorna i kornblått hottar upp det enkla.

Rosetter!


Jag älskar verkligen rosetter på kläder och accessoarer, tycker inte alls att det ser barnsligt ut om man matchar det på rätt sätt.
1. Halsband från Accessora, 2. Diadem från Forever 21, 3. Clutch från Asos
4. Kjol från Asos 5,. Ballerinas från H&M, 6. Klänning från Ellos
7. Ring från Cocoo, 8. Hårspännen från Forever 21, 9. Topp från Lindex, 10. Skärp från TopShop

High School Sweethearts


Snart kommer den trejde High School Musical filmen, ska faktiskt bli kul att se, haha, jag erkänner att jag tycker dom är bra, gillar väl i stort sett allt som Walt Disney gör. Gillar verkligen dessa fina bilder på Zac Efron, Vanessa Hudgens och Ashley Tisdale i senaste numret av Elle. Dock tycker jag inte riktigt att Ashley Tisdale passar in i bilderna, hon känns lite som tredje hjulet eftersom Zac och Vanssea är ett par på riktigt, hon passar inte riktigt in i stämningen på bilderna...

Dagens Outfit Lördag

 
Klänning från Åhléns, Skor från Din Sko, Väska från Massimo Dutti, Hatt från H&M

RSS 2.0