Lite nytt...igen






Har varit i farten och shoppat i veckan! Två underbara kjolar från Gina Tricot, en i samma modell som den jag köpte i helgen fast i andra färger. Blev ju alldeles till mig när jag och Nina var i stan i måndags och jag såg att den fanns i annan färg. Hittade även en underbar spetskjol med tyll, ååå vad kär jag är i den. Kommer nog att invigas på personlfesten nästa helg. En Kiss tee från herravdelningen, jag är ju en riktig sucker för rockiga tee's så denna kunde jag inte säga nej till! Och äntligen har jag ett par rosa Converse i  min skosamling, dom är så fina!
Idag efter jobbet gick jag en sväng förbi outleten som ligger i närheten och där fyndade jag sjalar i 100% cashmere. Så det blev en i grönt till mig själv och en i vanilj till mamma. Jag älskar verkligen cashmere, ångrar att jag inte köpte en till, fanns i en jättefin nougat färg. Öppet sista dagen imorgon så jag kanske tar en sväng efter jobbet...=)


Fabulous!



Nicole Richie är riktigt fab på de här senaste bilderna på henne. Hon ser fantastisk ut i klänningen och håret är så fint. Hon är ju så mycket snyggare när hon inte ser helt utsvulten ut.

Shopping!




Igår var jag på shoppinngrunda med mamma. Hittade en kjol på Gina Tricot som fick mitt hjärta att slå snabbare, och jag skojar inte! När jag såg den fick jag en riktigt kick av lycka, och en sekund senare blandades lyckan med panik ifall den inte skulle finnas kvar i min storlek. Rev runt som galning på stången för att hitta den rätta storleken- och den fanns! Jag vet inte hur länge jag har velat ha en Miu Miu inspirerad kjol/klänning, och så helt plötsligt hände den bara där. Fantastiskt! Hittade även en snygg kjol på KappAhl, brukar ju inte direkt hänga där inne, men mamma var inne en sväng och då såg jag den, gick och provade den och älskade den! Knappar hela vägen och fickor i sidorna, vippig och med hög midja, precis som jag gillar mina kjolar. På H&M hittade jag en svart ullkappa så jag tog den direkt, har ju inte en enda svart jacka, vilket kan behövas . Riktigt nöjd med alla inköp. Ska nog iväg idag också på lite shopping, ska bland annat köpa canvasdukar och nya färger, blir nog akvarell den här gången, har en liten idé till en tavla som jag ska börja med idag som inte funkar med oljefärg.

Lee Stafford



Har nyss skickat iväg en beställning på Accessora. Såg att de hade fraktifritt så det blev lite nya hårprodukter för mig. Klickade hem shampo och balsam för färgat hår samt en intensiv inpckning för långt och skadat hår. Ska även boka en tid hos frisören så fort som möjligt, var där sist i april!!! Det är ju helt galet, inte konstigt att mitt hår känns helt dött och att utväxten är hemsk.

Sequins


Leggings och strumpbyxor är i stort sett det enda jag anväder nu för tiden eftersom de enda plaggen jag shoppar är antingen kjolar, klänningar eller tunikor. Kan inte minnas sist jag hade på mig ett par jeans. Packade till och med ner alla mina jeans nu när jag rensade min garderob sist. Mina lack leggings använder jag flitigt och nu är jag så sugen på ett par med paljetter. Passar dock inte att ha på jobbet direkt, men på helgen och vid partytillfällen vore det så coolt. Snyggt med bara en vit lång tee, svart kavaj och ett par heels. Misstänker att TopShop är det rätta stället att spana på om jag vill hitta ett par...

Härlig kväll med Idol!












Jag är helt slut efter den här kvällen! Har haft det så trevligt med lillasyster och lillebror på Idol. Vi hade VIP biljetter som D hade fixat åt oss- Tack ännu en gång! Det bjöds på mat och vin och sedan kom alla idolerna så vi fick träffa dem.  Showen var ju tusen gånger bättre live än vad den är på tv och dessutom sjöng alla bättre, men det är det jag alltid har misstänkt, att det låter bättre live. Har helt ändrat åsikt om Anna som jag inte alls gillade förut, hon var bäst av dem alla ikväll. Det var helt sjukt livat och galet kring Johan, tyckte nästan synd om honom, men han är ju min favorit också =) Tråkigt att Loulou fick åka hem, hon var faktiskt riktigt bra, hade hoppats att Sepideh skulle få åka, gillar inte alls henne...
Och juryn var ju sååå trevliga, tog sig tid och hälsade och pratade och posade för bilder, Andreas sken som en sol så fort en kamera närmade sig =) Gör gärna om det här fler gånger!

High School Musical- Senior Year



Ikväll har det varit biokväll för min del. Var på söder med lillasyster och Eleonor och såg High School Musical 3. Medelåldern i biosalonger var ju typ 12, kände mig gammal som fan, haha =) Men filmen var härlig, och Zac Efron är ju bara sååå söt! (han är faktiskt 21 så det är helt ok för mig att tycka att han är het!)

Mysigt


Det blir nog en beställning på dessa mysiga tofflor från Friis & Company. Skönt att kunna stoppa fötterna i nu när det börjar bli kallt på golven här hemma. Kostar 199 kronor och kan klickas hem från Chique.se

Fint från Halens




Har aldrig haft höga tankar om Halens, minns det mest som en katalog som jag beställde grejer ifrån när jag gick i typ sexan...men av slump hamnde jag där när jag klickade på en länk och under kategorin Love Label hittade jag galet mycket fina saker, skulle mer än gärna beställa allt ovan. Paris tröjan känns det som om jag måste ha bara för att =) Väskan med fransar vill jag vääääldigt gärna ha, så jäkla cool! Dock inte lika billiga grejer som hos Ellos, men det är ju värt det om det är ett plagg man verkligen vill ha...

If I Were A Boy


Nytt från Beyonce- If I Were A Boy. Gillar verkligen den här låten!

One crazy night...as usual...


Hade en riktigt kul kväll igår, eller galen kanske man ska säga...


Dagens Outfit Lördag


Så här såg min partyoutfit ut igår, i väskan hade jag röda lackballerinas  för att kunna byta om, och det gjorde jag, fick sjukt ont i fötterna av allt springande inne på Medusa!
Leggings, skjorta och päls från Gina Tricot, Skinnjacka från Tiger, Skor från Wedins

66


Har bara kommit halv vägs i min städning, men jag hinner inte så mycket mer, måste börja fixa mig snart inför min partykväll med Eleonor. Har rensat ut hela garderoben iallfall. Har packat ner alla sommarkläder och sådant som jag inte använder för tillfället. Det blev sååå mycket plats, så skönt, för nu ser jag allt jag har och så slipper det bildas högar överallt bara för att det inte får plats. Har packat ner en hel del skor också. Gjorde många kära återseenden, hehe, men det är massa skor som jag inte har änvänt på ett bra tag, nästan glömt bort. Passade även på att räkna alla mina skor och det blev 66 par. Och nästa vecka kommer mina rosa Converse så då blir det 67...Ååå vd jag längtar efter ett egent hem där alla mina saker får plats, det är så tråkigt och jobbigt essutom att behöva rensa och packa ner hela tiden, vill kunna ha alla mina kläder, skor, jackor, tidningar, filmer, cd skivor, smycken...ja alla mina saker helt enkelt vill jag kunna ha framme.

Cleaning...

Har dragit mig för det hela dagen, men nu finns det absolut inget mer kul att kolla på nätet så det är väl helt enkelt bara att ta tag i det nu- städning i rummet!
Det ser nog värre ut än vad det någonsin har gjort. Det ser mer eller mindre ut som en lagerlokal. Skolådor, påsar, kläder och tidningar ligger i högar överallt. Hela golvet är i stort sett täckt av saker, jag har små "öar" av golv där jag kan sätta fötterna utan att trampa sönder något. Jag vet inte hur mycket saker jag har varit tvungen att kasta eftersom de har gått sönder för att jag har trampat på det, eller hur många gånger jag har råkat trampa på min brun utan sol eller min foundation och fläckat ner kläder...
Det värsta av allt är nog påsarna med alla kläder och saker jag har köpt som jag inte ens har plockat upp bara för att det inte finns plats för dem någon annanstans än i påsen. Hittade även några Bacardi Breezer flaskor under sängen...
Vet inte liksom om jag ens kan ta ett foto av kaoset och bjuda på det, eller om det är bäst att hålla det för sig själv hur jäkla tragiskt stökig jag är. För hur mycket jag än beskriver hur det ser ut så säger en bild mer än tusen ord.

Vecko Revyn Blog Awards

I torsdags hölls Vecko Revyns Blog AwardsSturecompagniet. Helt stört egentligen hur stort bloggandet har blivit! På Stureplan.se finns massa bilder från galan och här är galans alla vinnare:
Årets blogg: Kenza
Årets bloggbusiness: Blondinbella
Kaxigast i bloggvärlden: Hanna Fridén
Bästa kändisblogg: Carolina Gynning
Bästa sminkblogg: Makeupoholic
Bästa veteran: Engla
Guldpennan: Bloggkommentatorerna
Bästa bloggform: Emma's closet
Bästa nykomling: Linda Rosing
Bästa manliga modeblogg: Manolo
Bästa foto: Maria Ulmefors
Bästa fashionista: Style by Kling
Bästa dagens outfit: Amanda Berg
Mest originella: Sandra Beijer
Bästa partyprinsessa: Shecity
Functional lifestyle award: Linda Skugge
Bloggkolls specialpris: Filippa Smeds

Kul att titta igenom alla bilder från galan och se bilder på sina favoritbloggerskor, dom har ju blivit lite som "småkändisar", här är några bilder på en del av mina favoriter (och några välkända)
12
34
56

1. Sigrid (till höger) Detta har varit en av mina favoritbloggar länge. Hon verkar helt enkelt vara en sån jäkla skön tjej, plus att jag älskar att spana in hennes outfits som skiljer sig en hel del från mängden!
2.
Petra (i mitten) Det här är min favoritblogg som jag kollar varje dag! Petr är en riktigt partypingla och det är så roligt att kolla på hennes partypics plus att hon bjuder så otroligt mycket på sig själv och skriver väldigt roliga inlägg =) Är inte alls förvånad att hon vann årets partyprinsessa.
Amanda (till vänster) Jag fastnade först för denna blogg för att jag tyckte att hon var så jäkla lik Lindsay Lohan och sedan fastnade jag för hennes coola outfits och för att hela bloggen känns så proffsig
Louise (till höger) Denna blogg är en lika stor favorit som Petras blogg. Alltid snygga bilder och välskrivna inlägg. Och hon lyckad alltid med sina outfits, får mycket inspiration från den här tjejen!
Isabella Ingen har ju vid det här laget missat vem Blondinbella är! Det är helt otroligt hur mycket åsikter människor har om den här tjejen. Har många gånger läst igenom hennes komentarer hon får i bloggen och det är sjukt hur människor tror att allt är tillåtet på nätet, riktigt hemska saker en del skriver till henne. Det finns bara ett ord för detta: Avundsjuka! Jag står på hennes sida och älskar att läsa om allt hon gör och jag hoppas att hon är tillbaka med bloggandet snart!
Kenza Ingen favorit hos mig direkt, men självklart är det imponerande hur pass stor hennes blogg har blivit, för let's face it, innehållet i hennes blogg är inte så speciellt intressant...

Ja blogg fenomenet är jäkligt coolt tycker jag, att det har blivit en sån stor grej. Men jag kan förstå det, för det är faktiskt riktigt kul att kunna få en blick in i andra människors liv.
Vilka är era favoritbloggar?

Ny halsduk


Har äntligen hittat den perfekta stickade halsduken som jag har letat efter! Vit med bollar i båda ändarna och stor är den också, gillar när man kan vira runt den flera varv runt halsen. Hittade den på Åhléns för 149 kr.

Festen igår!






Hade en sån himla trevlig kväll igår! Vi startade med en liten förfest med massa trevligt prat, konst, pianomusik och vin. Sedan blev vi skjutasde till Stadshuset. Det var så himla fint upplyst med tända ljus ute på trappan, kändes ju riktigt lyxigt när vi kom in där, det är ju så himla fint! Det var uppdukat med massor av långa ord i Gyllene salen, 900 personer va där! Egentligen var det bordsplacering, men vi ville så gärna sitta bedvid varandra och eftersom vi ändå var så sena så spelade det ingen roll, vi hittade ett bord som helt perfekt hade fyra lediga platser.
Förrätten var en sallad med coctailtomater och mozzarella, huvudrätten bestod av lax med grönsaker, vitvinssås och potatis. Det var såååååå jäkla gott, jag älskar verkligen lax! Till dessert var det vaniljglasstårta med hallonsorbet, ljuvligt gott...Det var underhållning hela kvällen med musik och lite småroliga dialoger. Jag hade ju sett fram emot partyt som skulle dra igång senare men när klockan var runt tio så började vi röra oss hemåt, vilket var lika bra, var hemma vid elva och somnade direkt. Har varit lite smått bakis på jobbet idag, hehe, men det gick bra. Hade en riktigt trevlig kväll med min kollegor iallafall, så roligt att göra någonting tillsammans som inte har med jobbet att göra, att bara få prata om andra saker. Det var en jäkla massa fotografer på plats, och vi blev fotade rätt mycket, skulle gärna vilja se dem, men jag har ingen aning om vart bilderna kommer att publiceras...ska fråga om någon på jobbet vet.

Vill ha!


I like! Det var så nära att jag klickade hem den här tröjan från Ellos, men jag hejdade mig, har ju två beställningar där som jag inte ens har fått hem än! Men fin är den, ser den framför mig tillsammans med lackleggings och svarta stövlar. Dock är den tyvärr i 100% akryl...men för 199 kr får den gärna bo i min garderob så länge den håller.

Dagens Outfit...imorgon



Det här är vad jag kommer ha på mig imorgon på festen.
Kjol från Warehouse, Ny body från Gina Tricot, Väska från Glitter, Heels från Wedins
Örhängen från Chanel och diadem från H&M
Har inte bestämt än om jag ska ta min trench eller min skinnjacka, eller kanske den rosa kappan. Det blir svarta naglar iallafall, svarta strumpbyxor och svart sotad ögonmake.

Fest imorgon!


Yes, imorgon blir det party! =) Östermalms stadsdelsförvaltning har anordnat en fest i Stadshuset imorgon. Ska bli så himla roligt. Det blir middag, mingel och party! Synd bara att det är på en onsdag, på torsdag måste man ju ta sig upp ur sängen och gå till jobbet...Har iallafall hela min outfit färdig, tråkigt bara att jag stänger imorgon så jag måste fixa mig på jobbet. Ska strax hoppa in i duschen och tvätta håret, sen blir det peeling, brun utan sol, manikyr och så måste jag fixa lite lockar idag och sova med det i en toffs, hinner aldrig göra allt färdigt imorgon. Ska även försöka komma i säng direkt efter Desperate Housewives så jag får min skönhetssömn!

Ego Pics!




I brist på annat att göra var jag ute igår med Melanie för att ta lite fina bilder. Ego pics behövs ibland, haha =)

Mitt paket från Bluebox!


 
Idag kom mitt paket från Bluebox.se. Skönt att det kom i brevlådan så slapp jag gå till posten och hämta det. Sån söt liten låda med silkespapper i. Och jag är sååå nöjd med alla saker jag beställde. Spelet "Jag har aldrig" kommer garanterat bli en hit på nästa förfest, så jäkla roliga frågor =) Och läppglanset var underbart, skön konsistens, fin färg och doftar så gott. Och presenten jag hade köpt var så himla söt. Kommer garanterat att beställa från den sida igen!

Step Brothers


Har precis kommit hem från en biokväll med lillasyster. Step Brothers blev det och den var väl ungefär lika bra som jag hade förväntat mig....ingen toppfilm direkt, men vad mer kan man begära av en komedi. Skrattade en hel del iallfall, mest för att det var så löjligt att det blev roligt =)

Dagens Outfit Lördag


Leggings och päls från Gina Tricot, Tee från Crocker, Trench från Ellos
Skor från Wedins, Väska från Massimo Dutti

Söta


Riktigt söta toppar i 2- pack hos Ellos. Den ena är enfärgad och den andra har en söt rosett. Dock från barnavdelningen men finns ända upp till storlek 170 vilket brukar funka. Kostar endast 99 kr.

Morning Coffee


Sitter vid datan med mitt morgon kaffe. Älskar min Starbucks kopp som jag köpte i Paris. Den är ju så jäkla stor också, perfekt för mig som behöver min dagliga dos av koffein på morgonen. Sitter och klickar runt på olika sidor, det finns ju alldeles för mycket skit som man kan köpa över nätet. Är sugen på att beställa lite penslar och oljefärger och hur mycket jag vill beställa från CDON ska vi inte prata om!
Ska snart ut på långpromenad med Romeo och sen ska jag nog sätta igång och måla lite. Senare idag blir det nog serier hemma hos Patrick;  Heroes, Chuck och Life.

Britney Spears- "Womanizer"


Äntligen har jag sett Britney Spears nya video "Womanizer". Skönt att se att min lilla älskling är tillbaka på riktigt den här gången och hon är så himla snygg =) Längtar efter skivan "Circus" som släpps den 2 december.

Dagens Outfit Fredag


Tunika från Ellos, Strumpbyxor från Åhlens, Skinnjacka från Tiger, Päls från Gina Tricot
Stövlar från Skopunkten, Mössa från Zara

Skissat...



Sitter och skissar lite på en ny tavla...denna är iallfal till mig själv den här gången! Alla andra jag har gjort har det alltid varit någon annan som vill ha. Färgerna ska gå i ljust orange, rosa och puder mot svart bakgrund och vita pärlor, kommer nog bli nice! =)

Britney Spears; For The Record


Mtv kommer den 30 november att sända en 90 minuter lång dokumentär om Britney Spears comeback. Frågan är om det går samtidigt här i Sverige, tvivlar på det....Ska bli jäkligt intressant att se iallfall, så här säger Britney om dokumentären;

"So much has gone on over the last couple of years and there's a lot that people don't know about me that I want them to know," Britney says. "I wanted to make this film because I started to feel like I wasn't being seen in the light that I wanted to be seen in. This is an opportunity to set the record straight and talk about what I've been through and where I'm headed."


Pink Converse


Har beställt ett par rosa Converse idag,
längtar sååå mycket efter att få ha dem på mina fötter =)
Finns hos Ellos och kostar bara 499, hundra kronor billigare än ute i butik. De är i barnstorlekar men finns ända upp till storlek 39. Plus att jag hade rabatt som gjorde att jag fick dem för 390 kr inkl frakt.

Lite nytt...



Åkte en sväng till Skärholmen med mamma och fick med mig lite småsaker hem. En lila mössa och en lila basic topp från H&M, fint att matcha ihop. Köpte även en blå/vit randig topp från H&M också. På Åhlens hittade jag fina strumpbyxor i 120 denier i rött och mörk turkos. Har letet sååå länge efter ett par röda i rätt nyans och äntligen hittade jag det! Det bev även en film till min Disney samling, min favorit, Den Lilla Sjöjungfrun.

I'm in love!



Yes, jag är kär i den här koftan från H&M Divided. Marinblå med päls, knytband och fickor.
Kostar 298 kr och ska bli min =)

Dagens Outfit Torsdag


Kjol från Gina Tricot, Tee från Ralph Lauren, Jacka från H&M, Päls från Esperit
Stövlar från Skopunkten, Mössa från Zara, Handskaar från Glitter

Mer som jag har beställt...


Det här beställde jag från Ellos igår. Hämtade ut ett paket efter läkarbesöket som innehöll den mönstrade tunikan fast i svart och jag blev helt kär i den. Perfekt basic plagg som funkar både på jobbet och andra tillfällen. Så jag tänkte att en till sådan skulle sitta fint, tyvärr fanns den inte i så roliga färger så det fick bli en mönstrad, blir snyggt med svart höga stövlar och skinnjacka. Sedan blev det en brun tunika med sidenband och ett par svarta knästrumpor med rosett.

Baileys tryffel

                                                                 

1 dl vispgrädde
150 g mörk choklad i bitar
½ dl florsocker
100 g smör, rumstempererat
2 cl Baileys eller whisky
kakaopulver att rulla tryfflarna i

Koka upp grädden. Lägg choklad och florsocker i en bunke och slå över den kokande grädden under omrörning. Rör till en helt slät smet. Vispa i smör och sprit. Fyll en spritspåse med smeten. Lägg i kyl att stelna.
När smeten börjat att stelna, spritsa ut fem längder på smörpapper med slät tyll nummer tre. Låt sedan åter stelna i kylskåp. Dela varje längd i tio bitar och rulla dem i kakao. Förvara kallt fram till servering.

Det här receptet låter ju helt fantastiskt gott, jag älskar tryffel och med smak av Baileys måste det ju bli så jäkla gott. Ska nog prova på detta till helgen då vi ska få besök.

Bluebox.se



Gjorde precis en beställning på Bluebox.se, det finns så mycket rolig saker där. Typiskt mig att sitta och klicka hem saker på nätet när jag är hemma och är sjuk. Igår var det en beställning från Ellos...Anyway, beställde ett läppglans med hallonsmak i finaste plåtasken med texten "Queen of fucking everything" och kortspelet "Jag har aldrig", det är ju så jäkla kul att köra det på förfesten =) Beställde även en grej till, men det är en present så den förblir hemlig!

Runt min hals i höst/vinter


1. Rosa halsduk i Cashmere från Burberry 2. Vit sjal i acryl och viscose köpt i Paris 3. Korallfärgad sjal i viscose köpt i Helsingfors 4. Orange pashminasjal köpt i London 5. Rutig scarf i silke och bomull från Osis 6. Scarf med stjärnor i bomull från H&M


7. Rosa scarf med dödskallar i bomull köpt i London 8. Sjal med dödskallar och rosor i akryl och viscose från Gina Tricot 9. Fuskpäls från Esperit 10. Fuskpäls från Gina Tricot 11. Halsduk med bollar i lammull från Cubus
12. Guldmönstrad och rosamönstrad "silkesscarves" i polyester från H&M, Scarf med båtar i silke, Vintage

Har gjort en liten inventering bland alla mina scarves,sjalar och halsdukar och jag har en hel del att hålla mig varm med i höst/vinter. Det enda som jag känner att jag vill ha är en kabelstickad creme färgad halsduk och en stor svart sjal i något skönt material.

Ny väska



Igår träffade jag Natalia, vi åkte till Kista Centrum där vi käkade middag och kollade affärer. Hade riktigt trevligt, synd bara att jag inte kände mig helt okej. Borde väl egentligen ha stannat hemma och vila, men jag ville verkligen inte ställa in! Köpte iallfall en ny väska som jag är sååå nöjd med. Den är ju sjukt lik Yves Saint Laurents Downtown Bag. Den enda skillnade n är ju spännet i mitten och storleken på de tre nitarna. Och priset var galet- 100 kr bara! Nu i efterhand så hade jag velat ha den i svart också, men jag mådde så dåligt just då att jag inte orkade fråga eller se efter om den fanns i andra färger, jag bara pekade på den och sa att jag ville ha den. Måste nog vara det snabbaste köpet jag har gjort =) jag kände inte ens eller tittade närmare på den.

Dagens Outfit Onsdag


Leggings och mössa från Gina Ticot, Tunika från H&M, Skinnjacka från Tiger, Ballerinas från Primark

Britneys nya video!



Här är någar bilder från Britney Spears nya video Womanizer som har premiär nu på fredag, ska bli jäkligt intressant, låten gillar jag iallfall!

100 denier


100 denier är ju helt klart den bästa tätheten när det gäller strumpbyxor, har typ hundra par svarta från H&M, köper väl i stort sett ett par varje gång jag handlar något annat där inne. På Ellos hittade jag dessa strumpbyxor i 100 denier, gillade verkligen färgerna de fanns i. Är väldigt sugen på att klicka hem de rosa och de vinröda, kostar 79 kr/ st.


Sex And The City


Nu kan man boka Sex and The City filmen på CDON. Filmens releasedatum är 22 oktober. Gissa om jag ska boka den =) Filmen finns i 1 disc  för 169 kr och för 20 kronor till får man 2 disc versionen, dessutom med det snyggare omslaget, haha. Sedan i november kommer det även en limited edition version. Åh vad jag kommer att titta ofta på den här underbara filmen, högst sannolikt på södagar då man ligger och är bakis.

Parlez-vous francais?


                                                                                                                                                   Paris 2008

Nästa vecka börjar kursen i franska, fick brevet förra veckan att jag hade kommit in! Ska bli så roligt, synd bara att Eleonor inte ska gå, hade ju varit så kul att ha henne när. Nu hoppas man ju bara att man inte kommer att vara sämst i klassen, haha, jag har ju aldrig läst franska förut.

Läkaren idag...igen...

Det är väl typ hundrade gången jag går till läkaren för i år, ska dit klockan 11 idag. Är hemma från jobbet vilket inte alls känns kul...Har kännt mig så jäkla dålig de senaste två veckorna. Är i stort sett trött och utmattad hela tiden, är extremt yr, som om jag vore full! Har blödit näsblod, hostar, mår illa, har ingen aptit och igår började jag helt plötsligt kräkas...
Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt, är trött på att vara den som alltid är sjuk, har ju varit det hela sommaren. Vill bara känna mig frisk och orka med allt.

Pälsmössa


ÄNTLIGEN har jag en pälsmössa! Förra året var jag på en helt desperat jakt utan resultat, men nu äntligen har jag hittat en. Kommer från Gina Tricot och blev min för endast 99 kr. Självklart är den inte äkta!

Tre nya män...



Haha yes, tre ny män har flyttat in i min garderob; Iggy Pop, David Bowie och Hulken. Alla kommer från H&M.

Update i garderoben!



Lite nytt i garderoben =) Är helt kär i min underbara nya jacka! Älskar det marinblåa med guldknapparna och pälsen, så fin! Och varm och skön i ull är den också. Sedan har jag köpt en klänning från Gina Tricot med dragkedja och en grå kjol. Älskar klänningen, underbar passform och dragkedjan gör det där lilla extra. Kjolen är en favorit som jag har i svart, så skön och passar till det mesta, såg den i grått och tvekade inte en sekund!

Lilla kusin...



Igår var min moster, hennes man och deras barn här för att fira mammas födelsedag. Mina små kusiner är så galet söta, Leo och Amelia. Hade inte sett lilla Amelia på ett bra tag, kände inte ens igen henne, hon har växt så mycket! 6 månader är hon och så söt, som en liten docka. Och glad och nöjd var hon hela tiden. Och Leo var så mysig och ville pussas hela tiden =)

Apelsin & choklad kaka



Haha det här börjar väl mer eller mindre bli en blogg om bakning =) Idag blev det som sagt en kladdkaka med choklad och apelsin glasyr. Blev så nöjd med dekorationerna i vit choklad! Lite vispad grädde blir det till sen också.
Ska strax hoppa in i duschen och börja fixa mig, och sen ska jag sätta igång med pizzan, hembakad blir det =) Kommer vara sååååå proppmätt efter den här dagen!

Tyllkjol

Åh jag är kär! Hur fantastisk är inte denna tyllkjol från Gina Tricot. Den ska bli min! =) Finns även i svart, och båda färgerna får nog flytta in min garderob. Den rosa ska matchas med min skinnjacka och den svarta blir helt fantastisk tillsammans med en svart body, som partyoutfit.

Mera bak!



Idag kommer det lite fler gäster så det blir mer bak. Ska prova på att baka en chokladkaka med glasyr. Låg och tänkte på vad som skule kunna vara gott och kom fram till att jag ska prova att göra en chokladgalsyr med smak av apelsin. Ska ta min vanliga recept på glasyren och sedan riva ner Marabou apelsin krokant. Så fort det slutar regna ska jag iväg till affären och köpa ala ingredienser. Haha det är lite kärringvarning på mig som bara bakar hela tiden, men jag tycker faktiskt att det är så roligt att prova nya smaker och att dekorer fint är ju så kul! =) Till denna kaka blir det nog apelsinskivor och vit choklad som dekoration.

Ny målning



Blev precis färdig med den här oljemålningen som jag har suttit med i två och en halv timme, blev väldigt nöjd! =) Lite annorlunda lördags underhållning, inge party för mig den här helgen. Hade jag inte varit så galet trött just nu hade jag satt igång med en till målning, det är så jäkla roligt att sitta och blanda färger och se motivet växa fram. Nästa gång ska jag måla körsbärsblommor som mamma vill ha i hallen. Måste iväg till Kretima någon dag och köpa ny vit färg, det är ju den som går åt mest när man ska blanda nya färger. Och större papper vill jag också ha, och ett par canvas dukar.

Underbart god!



Kakan som jag bakade igår blev så jäkla god och så fin! =) Hehe berömmer mig själv här lite. Tycker det är så kul att prova på nya recept och experimentera lite. Gjode en vanlig sockerkaka som man tar ut ur ugnen lite i förväg, jag gillar inte är de är helt fädiggräddade, blir så torrt. Sedan gjorde jag en citronglasyr på smör, florsocker, kokos, citronsaft, philadelphiaost och vaniljsocker. Sedan rev jag massor av vit choklad ver hela kakan och dekorerade med citron och dekorationer som jag gjort av vanlig mjölkchoklad.

Grattis mamma!


Idag fyller min mamma år =) 41 år blir hon och det ska firas med en kaka som jag har bakat och lite mys här hemma. Ska fota kakan sen också, den blev jäkligt fin, sen hoppas jag att den ska smaka bra också =) Sen är det dags att ta fram presenterna, har köpt en hel del fina saker!

RSS 2.0