Adventsljusstake

Hittade den här fina bilden via Pinterest och kommer försöka mig på något liknande till adventsljusstaken i år. Glasflaskor av den här modellen finns både på IKEA och Granit.

Rea hos Ellos!

De senaste dagarna har jag lagt 4 beställningar hos Ellos! Det är halva priset på alla Outletfynd (som du hittar här) och idag är det halva priset på allt som är märkt med "God jul" (som du hittar här). Sakerna ovan är ungefär en tredjedel av allt jag har beställt! Har beställt två vinterjackor till Leo, en från Tretorn och en från Ahkka som jag fick för 100 respektive 125 kr. Det är så galet med tanke på att jackan från Tretorn har tidigare kostat 800 kr. Så skynda er att fynda!
Till mig har jag beställt två klänningar, en jacka och ett par röda ballerinas i äkta skinn (för 60 kr!!!). Kan knappt hålla reda på allt, men jag lovar att visa mina fynd när mina paket kommer :)

Office Inspo

Jag är så peppad på att fixa med mitt skrivbord och min lilla hörna som jag har pratat om så länge. Här är fyra "hemmakontor" som jag älskar!
 

Slut för idag!

Dagens arbetspass hemifrån är avslutat! Har tänt mina fina lyktor från Tine K Home och bläddrar i nya inredningstidningar. Några clementiner till det och julmusik i bakgrunden - mysigt! :)

4 år

Idag har vi firat våra 4 år tillsamman med ett mysigt besök på "vårt" thaiställe på söder- godaste maten och några glas vin. Innan maten promenerade vi runt på stan och köpte en liten present till oss själva - en Iittala kivilykta i ny färg. En mysig dag helt enkelt med världens mysigaste ♥

Design Letters & Tine K Home

Förra veckan kom ett paket från Inreda.com som innehöll lite godis från Design Letters och Tine K Home :)
Jag fick en rabattkod av Nina (mina tankar går ut till Nina som har förlorat sin hund efter 12 år. Jag kan inte ens föreställa mig sorgen när man förlorar en sådan sann vän) så jag passade på att beställa sådan som jag har suktat efter ett tag - den fina muggen från Design Letters, självklart med bokstaven S, och tre ljuslyktor från Tine K Home. Modellen heter Facet och jag valde två i färgen Grey och en i Phantom.
 

Lagerhaus

Lagerhaus har verkligen blivit så bra det senaste året och det är mycket jag vill ha därifrån. Är väldigt sugen på adventsljusstaken...men jag hade gillat den ännu mer om kulorna hade varit svarta med vit text. Kopparna som bildar ordet FIKA är inte direkt något vi behöver men något jag vill HA för att det är så grafiskt snyggt! :) Vimpeln är 12 meter lång med 5 cm stora flaggor. Vore så fin att hänga i taket när vi har kalas här hemma. Det lilla smyckesfatet med ugglan är ju bara så söt, fin i barnrummet till en liten tjej och hennes första smycken. Fina hängen till granen i trä i form av olika djur får gärna flytta in här samt litet tårtfat (15 cm i diameter).

H&M Home Spring 2013

Hittade dessa bilder (här) från vårkollektionen hos H&M Home och blev väldigt förvantansfull :) Vet redan nu att jag vill ha två zebramönstrade kuddar i svart!

Presentförpackningar

Julen närmar sig och det innebär att det blir dags att slå in julklappar till nära och kära. Själv startar jag alltid tidigt och är i stort sett redan klar med alla julklappar - så skönt!
Har hittat en hel del fint att slå in klapparna i och här kommer några tips.
Finaste pappret med stjärnor från Tine K Home har själv köpt. Med tanke på att det är rätt dyrt så tycker jag att det passar bäst till att slå in små paket med, typ parfymer eller smycken. Juläggen kommer från Åhlens och är så söta att ge bort hemmagjort godis i. Presentpåse och box med ren kommer även från Åhlens och är så klart helt i min smak :) Prickiga boxar i olika storlekar från Lagerhaus.

Ny design!

Kände att det var dags för en liten förändring och fixade ihop en ny design till bloggen i Photoshop :)

Äntligen uppe!

Nu har vi äntligen fått upp pompoms i Leos rum! Blev himla bra tycker jag :) De vita är från Rusta och den blåa och gröna kommer från Miss Etoile. Är numera väldigt nöjd med det här hörnet av rummet. Tidigare såg det ut så här och jag visste inte riktigt hur jag skulle få hörnan mysig. Det finns fortfarande vissa småsaker som jag vill fixa, men nu känns iallfall alla delar av rummet "klart". Kanske ska bjuda på en liten videoblogg så ni får se hela rummet "live"?

Julkalender

Den fina julkalendern från H&M Home har kommit och jag är så nöjd! Superfin kvalité som känns väldigt stadig och välgjord. Ska fyllas med små paket till Leo de veckorna han är här, och de andra dagarna ska jag och Fredrik lägga i små grejer till varandra :)

Bambi

 
Åh, så fin! Självklart föll jag direkt för den här fina kudden "Bambi" från EM. Kostar 249 kr, har måtten 40x60 cm och finns snart hemma hos mig ;)

Hay

Den fina trähanden och boxarna i färgen "male" från Hay står högt upp på önskelistan. Finns att klicka hem här.

God morgon lördag!

Jag startar denna morgon med kaffe i mina nya kopp, inredningstidningar och Nyhetsmorgon i bakgrunden.
 
Jag är så sugen på att fixa här hemma. Nu har vi faktiskt bott i "nya" lägenheten i 6 månader! Det som ligger överst på "att göra listan" är att göra färdigt i vårt "sovrum". Eftersom vi har ett väldigt stort vardagsrum har vi ju tänkt att dela av det så att vi har vår säng i ena halvan och Leo har eget rum. Har köpt draperier och skenor till taket för längesedan men det har liksom inte blivit av att det har kommit på plats. Vill även ha en ny större säng, sänggavel, matta, tavlor och belysning till vår lilla hörna. Det ska kännas mysigt och ombonat och det ska kännas som om det är ett eget rum när man drar iför draperiet.
 
Nummer två på listan är att fixa ute i hallen. Men det kan vi ta i ett annat inlägg ;)
Hoppas att ni får en härlig lördag!

RSS 2.0