Rome Baby!!!


I söndags bokade jag och Fredrik vår resa...vi ska till Rom i juli. Gud så spännande det ska bli, så himla vacker aktitektur. Vi stannar i 6 dagar och vi ska verkligen försöka se så mycket som möjligt. Längtar som bara den, fy så mysigt vi ska ha det =)

Get The Look


Så fint med en oversize rutig skjorta, som man kan välja att hotta upp med snygga accessoarer. Misstänker att Vanessa Hudgens har riktigt korta jeansshorts under, jag skulle dock matcha med ett par svarta leggings.

Miss Dior Chérie


Älskar den här reklamen för parfymen "Miss Dior Chérie", så himla härlig och den får mig att längta sååå mycket efter Paris ♥

Cherry blossom


 


Det finns väl inget vackrare än desa fina rosa träd, körsbärsblommor. Jag och Fredrik tog en glass i Kungsträdgården idag efter jobbet, så himla mysigt! ♥

Så söt!


Hängde med Elsa och Alicia igår efter jobbet, så himla söta tjejer. Och lilla Alicia tycker att det är så himla kul att lyssna på mig när jag pratar i telefon med Fredrik, då säger hon jämt: "Du är så kär i din pojkvän". Och igår ritade hon en bild av oss, haha, det är nog det sötaste jag har sett =)

Get The Look


I fredags släppte Matthew Williamson sin kollektion i samarbete med H&M. Himla snygga plagg som jag hade velat lägga händerna på, men som förvänat ät allt slut. Gillade verkligen den här klänningen som Misha Barton bär och jag gillar att hon bär accessoarer i samma färger som i klänningen, modigt när klänningen i sig redan är så färgstark.

Så mysig dag...


Ååå vad mysigt det var igår, en riktigt underbar dag. Vädret var verkligen toppen. Romeo var så duktig, inge problem på varken tunnelbanan eller båten, väl framme låg han mest i skuggan, men lite spring och lek blev det också. Leo var supersöt- precis som sin pappa =) Och min älskling, han är det bästa som har hänt mig helt enkelt, är så otroligt glad att jag har honom, han gör mig sååå lycklig. ♥

Rosettfrisyr


Har alltid tyckt att den här rosettfrisyren är så himla cool och tänkt att någon gång ska jag lära mig att göra den...så nu har jag lärt mig =) Gjorde den på lillasyster Melanie och resultatet blev riktigt bra!

Hämtat ut paket...


Hämtade ut mitt paket med mina bakgrejer jag beställde i måndags. Jättefina grejer, är supernöjd! Och precis som jag hade hoppats var strösslet verkligen "jumbo", beställde även muffinsformar i jumbo size (de vita), det syns inte riktigt på bilden, men de är dubbelt så stora som de andra! Kommer nog definitivt att beställa därifrån igen.

Födelsedagsfirande!


Haha, ja det är lite knäppt men nu har vi iallafall firat Romeo. Han åt en halv muffins och drack en liten kopp te. Och självklart hade han på sig den röda rosetten som han har varje år =)

Äpple/kanel muffins med crumble




Provade på ett nytt recept ur Leila Lindholms bok "A piece of cake". Gjorde äpple/kanel muffinsar toppade med "crumble". Det blev galet gott! Toppingen består av margarin, havregryn, vetemjöl och socker och resultatet blir lite som en smulpaj, fantastiskt gott!

Grattis Romeo!


Idag fyller min lilla älskling 4 år =)
Självklart har jag bakat till honom och snart ska vi fika och fira honom!

Kvällsmys


Jag och älsklingen myser i sängen med pussar, jordgubbar och grädde...♥

Fantasi är viktigare än kunskap


Har fått ganska mycket gjort här idag medans jag har varit hemma. Har städat hela lägenheten och handlat lite fräscha grejer till kylskåpet. Man känner sig ju inte så sugen på mat när man har varit hemma och kräkts, speciellt inte när man har ätit massa fet mat, kakor, godis, tårta dagen innan...så jag bestämde mig för att köpa hem massa grönsaker och göra en fräsch sallad. Jordgubbarna ska vi äta snart =)
Var inne på Bokia Express- en ny butik som har öppnat här i Kista Gallerian. Hittade en jättefin bok som man kan skriva lite allt möjligt i, gillade citatet på framsidan av Albert Einstein: " Fantasi är viktigare än kunskap". Tll älsklingen köpte jag en lite idébok, där kan han skriva ner alla idéer han får om allt möjligt (och det många idéer han får vill jag lova!)

Cherry Cherry Boom Boom


                                                                                                             Lady Gaga- Eh Eh (Nothing else I can say)

Jag älskade Lady Gaga första gången jag hörde Just Dance, köpte skivan och gillade varenda låt. Den här var  en av mina favoriter, så himla gullig låt. Videon är fantastisk, fina färger och hon ser ut som en het Barbie =)

Beställning...


Det här är typiskt mig när jag är hemma och är sjuk- internetshopping! =)
Hittade en underbar sida som säljer massa tillbehör och dekorationer för bakning. Gjorde en liten beställning för att prova på några saker i taget. Nya muffinsformar blev det, alltid roligt med mönstrade, valde med små söta cupcakes på. Beställde även formar för att baka jättemuffins, de är 5 cm höga (fanns även 7,5 cm höga). Strössel med hjärtan i jumbo storlek, får se hur stora dom är.Och så hittade jag en jättesmart grej, squeeze bottles heter dom. Man lägger i chokladbitar, skruvar på locket, lägger i vattenbad och sen är det bara att dekorera...
Spana in sidan här

Kalas!


Hade det sååå himla trevligt igår. Lilla Amelia verkade gilla sina presenter hon fick. Bland annat fick hon små söta instrument från Lisbeth Dahl som jag hade beställt: maraccas och en tamburin. Dessutom hade jag köpt en jättefin prinsessram, rosa med krona och texten "La petit princesse". Från H&M hade jag hittat väldens sötaste kofta med Hello Kitty, som jag tyvärr glömde att fota =( Gott att äta, trevligt sällskap- en toppen söndag helt enkelt!

Klickade hem presenterna från Ljuva Ting

Hemma idag...


                                                                                  Bild på mig och söta kusin Amelia från födelsedagskalaset igår...

Idag är jag hemma från jobbet. Har mått skit hela natten, varit uppe och gråtit, vridit och vänt på mig, mått illa, kräkts...Stackars min älskling som var tvungen att gå till jobbet imorse, han var så snäll och tog hand om mig inatt. Vet inte om jag har blivit magsjuk eller om det helt enkelt bara blev för mycket av det goda igår. Så himla trist att vara hemma, har ju klarat mig utan sjukdomar i 3 månader, så skönt att slippa vara hemma från jobbet. Men men nu sitter jag här. Ska fixa lite saker medans jag har tid, redigera lite foton, betala räkningar...Ska försöka komma ut en sväng också, ta en promenad runt Kista. Mår fortfarande illa som bara den, ska köpa hem lite cola, något annat får jag inte ner för tillfället. Saknar älsklingen, ska bli så skönt när han kommer hem.

Vi hade supertrevligt igår på födelsedagskalaset. Bara resan dit var rolig, jag och älskligen åkte ju i egen bil i förväg. Massa godis och dricka och musik på högsta volym. Det var första gången jag var i deras nya hus (min moster och hennes man) och det var helt fantastiskt fint. Nybyggt hus i ett plan, sååååå nice. Och lilla Amelia var söt som en prinsessa. Fasiken vad jag längtar efter att få bo med min älskling, vill också ha ett eget hem, fixa och inreda, bjuda hem vänner och familj...och egna små kids någon dag också =)
Med Fredrik känns allt så rätt, förrut ville jag aldrig bo ihop med någon, var inte ett dugg intresserad av att flytta hemifrån...men med honom ändrades allt. Nu förstår jag vad folk menar när som säger att dom visste direkt att dom hade hittat den rätte. Han är fantastisk, min Fredrik ♥

Födelsedagskalas idag...



Idag ska vi iväg på födelsedagskalas för att fira lilla Amelia som fyllde 1 år i veckan. Har slagit in alla presenter, så himla sött papper som jag hittade på Lagerhaus. Ska fixa mig själv också, har bara suttit här vid datan så länge, man fastnar så lätt. Ska bli kul med en liten roadtrip, dom bor nämligen i Norrtälje, så jag och Fredrik har lånat mammas bil och så åker vi i förväg. Har laddat bilen med massa musik och lite godis ska vi vl också plocka upp innan vi åker iväg =)
Så mysigt att åka bil med honom...allt är mysigt med min Fredrik!
Nä som sagt, nu är det dags att börja fixa sig, klockan ett åker vi härifrån.

5 månader


Idag är det 5 månader sedan vi satt där, du och jag, höll varandra i handen över bordet. Såg varandra i ögonen. Tusen fjärilar hade jag i magen och jag visste att här sitter jag med den mannen som jag aldrig kommer att släppa. Det känns som om jag har kännt dig hela mitt liv, som om det alltid har varit du och jag.
Ser fram emot allt vi kommer att göra i famtiden, vi har ju våra små planer =)
Älskar dig, min Fredrik ♥

Morgonstund...


Så här startar jag min lördagsmorgon: Kaffe i min stora Starbucks kopp och lite läsning i min fantastiska bok. Ska nog läsa ut den nu på morgonen, så spännande just nu, kan inte lägga ifrån mig den...

Dagens Outfit Fredag


Skjorta & leggings från Gina Tricot, Skinnjacka från Tiger, Skor från Wedins,
Hatt från H&M, Solglasögon från Ray Ban

The Animal In Me


En tee med tryck är väl aldrig helt fel, funkar till jeans och kjol och går att både dressa upp och ner. Och varför inte välja en med ett gulligt djur på!?

1. Giraff från Avanna/ Nelly 2. Zebra från H&M 3. Ugglor från Forever 21
4. Kanin från Glitzy 5. Katter från Markus Lupfer/ Netaporter 6. Panter från H&M
7. Tiger från Urban Outfitters 8. Katter från Glitzy 9. Panda från Forever21

Kenneth Jay Lane


Ååååååååh! Jag är så glad för mina nya underbara halsband. Ett rött äpple och en rosa jordgubbe från
Kenneth Jay Lane. Tack snälla Eleonor, love you ♥

Oriflame


Föräldrarna på jobbet är bara för gulliga, dom får en verkligen att känna sig uppskattad (vilket verkligen behövs). Som idag efter en lång och tuff dag, efter att ha stått ute på gården och halft frusit ihjäl, så kommer jag in och ser att det hänger en påse på min krok. En mamma som jobbar på Oriflame brukar alltid ge oss en massa produkter. Så kul att få sånt, skönhetsprodukter. I påsen låg det: Shampoo, bodyspray, 2 nagellack, 1 läppstift och 3 creme ögonskuggor.
Tack så mycket snälla M!

The Kite Runner



Vill bara tipsa om den här boken som jag läser just nu. Den är så galet bra! Kan inte lägga ifrån mig den, sträckläser och snart är jag färdig med den. Har en klump i halsen nästan hela tiden, dels för att den är så sorglig och dels för att den träffar rakt i hjärtat även när det är roligt. Är alldeles uppslukad! För er som hellre ser filmen (som faktiskt är väldigt bra, trots att bok och film brukar vara som helt skilda världar) så heter den "Flyga drake".

Bergskristaller



Börjar få en liten fin samling med smycken gjorda av bergskristaller. Fick ju min fantastiskt fina ring av Fredrik på alla hjärtans dag, som är i silver med en underbar handslipad bergskristall. I julklapp av en mamma på jobbet fick jag ett underbart hänge, en stor, klar, bergskristall. Men jag har fortfarande inte fixad någon kedja till den.
Och nu när jag fyllde år så fick jag ett par underbara örängen av min underbara kollega B, hennes man är nämligen smyckesdesigner ( han har bl.a designat smycken till Britney Spears). Så till mig hade han gjort sååå fina örhängen i matta bergskristaller och silver. Så kul att ha riktigt fina smycken!

Dagens Outfit Tisdag


Klänning från Gina Tricot, Skinnjacka från Tiger, Scarf från H&M, Converse

Grattis Amelia!


Ett stort GRATTIS till min söta kusin Amelia som fyller 1 år idag! =)

Bio!


Har varit på bio ikväll med Melanie och sett " Race To Witch Mountain". Det var den enda filmen som var anpassad till Melanie och den var faktiskt rikigt bra, man blir ju faktiskt aldrig besviken på Walt Disney. Så himla gott med snacks och popcorn, älskar att gå på bio, så mysigt! =)

Dagens Outfit Måndag


Klänning från Gina Tricot, Skinnjacka från Tiger, Strumpbyxor från Lindex, Skor från Wedins, Scarf från Oasis

Good Morning!


God morgon! Jag och Fredrik har sovit länge idag, skönt så här på sista lediga dagen. Jag har precis varit och köpt frukost- färsk baguette, tonfisk, chili creme fraich, gurka, tomat, rödlök, paprika...vi ska göra riktigt goda smörgåsar, med tonfiskröra och massa grönsaker, så gott! Äta i sängen och kolla på "Råttatouille"


Lördag


Jag och Fredrik hade en helt galet mysig dag igår. Vi satte oss först i solen på uteserveringen vid Medborgarplatsen. Vi drack öl, åt nötter, pussade och kramades och njöt av värmen. Sen tog vi en promenad mot Gamla Stan där tog vi någar till öl på The Temple Bar, mysigt det också, men inget slår uteserveringen på Medborgarplatsen, jäklar vad mysigt det var där. När solen började försvinna promenerade vi genom Gamla Stan till T Centralen och åkte sedan hem. En helt fantastisk dag, fasiken vad vi skrattade och pratade och bara hade det toppen. Jag älskar verkligen att hänga med min Fredrik, han har allt, han är min drömprins och jag är otroligt glad att jag har honom ♥

Chapnlle


Hittade en sida som säljer underbara skor, chapnlle heter den och det finns massa söta skor som jag sååå gärna skulle vilja klicka hem. De med stora blomman tycker jag är helt fantastiska, i vitt eller rosa- ååååå! =)

Aviators


Köpte äntligen mina efterlängtade solglasögon som jag har velat ha hur länge som helst. Ray Ban Aviators- så himla fina och äntligen mina!

Långfredag


Hade en riktigt härlig dag igår! Fick ju vakna upp bredvid min älskling för det första =) Var på bio och såg "Confessions Of A Shoppaholic" med Eleonor. Skrattade nästan ihjäl mig, så jäkla rolig och bra var den! Isla Fisher är bara för gullig, definitivt en film som jag ska ha min samling. Det roliga var att efter det gick jag raka vägen till NK och shoppade solglasögon för 1300 kr! =) En glass i solen blev det också, så härligt att känna solen efter all snö, man får samma härliga känsla i magen varje år när våren äntligen kommer.
Mötte upp min älskling, och så åkte vi hem till mig. Där drog vi igång matlagning. Vegetarisk lasagne med sallad blev det- Supergott. Mamma och Melanie var hemma, så mysigt, vi satt i vardagsrummet och åt och tittade på "Så ska det låta". Mamma hade bakat en supergod kladdkaka som jag dekorerade med rosa grädde och färska jordgubbar, så galet gott!!!

Bio med Eleonor!


Ska hoppa in i duschen alldeles strax. Ska in till stan och möta Eleonor för lite biomys och se "Confession Of A Shopaholic" Är hemma hos min älskade Fredrik. Har varit vaken ände sen 7.40 imorse...har bara legat i sängen och pratat och haft det galet mysigt. Så himla skönt med långledigt nu fram til måndag. Ikväll ska jag och Fredrik hem till  mig och vi ska laga våran goda lasagne och bjuda på. Ska även baka någon god kaka, kanske i påsktema =) Sen blir det nog så ska det låta och efter det åker vi tillbaka hit där vi har en låda vin och massor av bra filmer som väntar på oss. Och vi har varandra ♥

Dagens Outfit Söndag


Leggings, H&M, Tunika, Indiska, Scarf, H&M Organic Cotton, Skinnjacka, Tiger, Stövlar, Skopunkten

Hope & Glory - Unplugged


Gillade inte alls Måns bidrag "Hope & Glory" i årets melodifestival. Men igår såg jag honom uppträda live på någon kanal med en lugnare version av låten och jag blev helt kär. Musikaliskt och så vackert! Hittade den här ännu mer avskalade version av låten på youtube och den är fantastisk, lyssnar om och om igen...

My art




Förra helgen när vi hade födelsedagsfesten här hemma så kom en del mina tavlor upp på väggarna. I mitt rum har jag mitt "Livets träd". Mormor blev väldigt förtjust i den så jag ska måla en liknande till henne i födelsedagspresent. De övriga tavlorna sitter i vardagsrummet. Tavlan med löven är väldigt populär märker jag när folk kommer på besök. Och jag har till och med fått en beställning på den fast i andra färger. Så nu ska jag sälja en tavla för första gången!
Har massor av ideér till fler tavlor jag vill måla, måste bara hitta tiden, det tar ju ett par timmar.

Kaninlampa


Ååå vad jag skulle vilja ha den här fina kaninlampan, så himla härlig tycker jag. Skulle nog ha den på golvet, i ett hörn, nedanför fönstret. Kostar 495 kr och finns att köpa på Miss Universum.

Spring Pictures...















Kameran fick följa med igår när jag och Melanie var ute på promenad med Romeo ♥

Lördag


Har haft en sån himla mysig dag med Alicia och Elsa. Först var vi en sväng i Tessin parken och lekte och sen satte vi oss på vårt vanliga lilla ställe och fikade lite. Dom är så roliga tjejerna, för dom älsar att sitta på café: "Sara, kan vi inte fika nu?". Galet härligt väder har det varit idag, så varmt och skönt. Riktigt mysig dag! ♥

Ballerinas




Älskar att ha outleten nere på Gärdet så nära mitt jobb, bara att gå dit en sväng efter jobbet. Två par nya skor blev det, ballerinas. Ett par med randiga rosetter från Jouels och ett par röda, quiltade med rosetter från Friis & Company.
Köpte även ev svart väska från Jouels men den lägger jag upp senare idag. Allt blev mitt för 500 kr, 2 par skor och en väska, det kallar jag fynd. Idag är sista dagen så om jag hinner efter jobbet (ska jobba extra idag) så ska jag dit en sväng.

Love you...


♥ Du och jag är det bästa jag vet...

Dagens Outfit Fredag


Leggings, H&M, Tröja, JC, Skinnjacka, Tiger, Halsband, Gina Tricot, Converse

RSS 2.0