Rösta på mig!

Söta, underbara läsare ;) ni får väldigt gärna lägga en röst på mitt omslag till folkets IKEA- katalog där jag är med och tävlar med detta bidrag. Röstar gör ni här!
 

Leos rum just nu....

Här kommer några bilder från Leos rum som jag tog imorse. Har bytt ut den vita mattan mot en blå/creme rutig och det blev så mycket bättre! Jordgloben som även är en lampa fyndade jag på loppis för ett tag sedan, den lyser så mysigt om kvällarna! På skrivbordet har det också hamnat lite nya saker, bland annat de svarta, flätade lådorna från IKEA, liten korg i rotting för pennor från Granit samt en liten uggla från Mio. Något jag inte gillar i rummet just nu är den tråkiga och ofärdiga hörnan brevid bokhyllan. Teven ska upp på väggen och möbeln ska bort helt. Istället tänkte jag köpa en fåtölj och ställa där, tillsamman med kuddar och belysning blir det nog en mysig läshörna.

Till en liten Loi ♥

Jag spenderade min lördagskväll med att måla denna tavla till våra vänner R och S som i maj fick en liten pojke med namnet Loi. Träffade honom idag för första gången och han var helt underbar! :) Jag tycker att det är så roligt att måla tavlor och ge bort eftersom de håller lite längre än t.ex kläder och leksaker, den är ju liksom för alltid. Hoppas verkligen att han kommer tycka om den när han blir lite större :) Men man kan ju inte motstå alla söta bebiskläder, så självklart hade vi med oss en söt liten outfit också, samt en klassisk leksak från Brio ;)

Skrivbord

Äntligen börjar det hända grejer i min lilla office hörna här hemma. Skrivbordet köpte jag förra helgen, det kommer från Ikea (Malm) och är egentligen ett toalettbord, men jag tycker det passar perfekt som skrivbord :) Snyggt med glasskivan och praktiskt med en stor låda. I fredags fick jag äntligen min fina anslagstavla och jag är lite kär i den tror jag :) Manhattantyget från Svenskt Tenn är en stor favorit! Bästa Magdalena, som jag lärde känna när jag jobbade på dagis, har gjort anslagstavlan. Här kan ni kika på hennes hemsida om ni är intresserade av en egen anslagstavla.
Nu är det bara stolen, som jag fyndade på loppis för ett bra tag sedan, som ska kläs om. Jag har köpt ett svart och vit randigt tyg och jag tror att det kommer bli så bra! Vill även få upp några hyllor på väggen, och självklart ska ju även anslagstavlan upp!

Flowers

Fredrik fick så fina blommor förra helgen när vi hade födelsedagsfirande för honom. De piggar verkligen upp med alla sina fina färger! Roligt att de har hållt sig fina så länge också.

På önskelistan!

Just nu drömmer jag om en grå pälspläd från Rusta, Ljus från Day Home, tassel från Åhlens, silverbricka från
Mio, kudde från Svenskt Tenn och lampa från Ellos.

Hämtat paket!

Hämtade ut ett paket idag från Perlan Living som innehöll presentpapper och anteckningsbok med stjärnor från Tine K Home, samt 12 vykort från Hagedornhagen. Paketet innehåller 6 fjärilar och 6 insekter, men eftersom jag redan har fjärilarna i större format så ska mamma ta dem. Ska bara fixa ramar och sedan ska två upp i vardagsrummet och två hamnar i Leos rum. Presentpappret ska bland annat användas till ett litet projekt. Såg det här inlägget (bild nummer2) och bara måste göra något liknande!

Kalas!

Igår hade vi lite party för Fredrik som fyllde år tidigare i veckan. Så synd att jag glömde att fota all mat (och alla gäster också dessutom), men jag hade iallafall fixat en massa olika snittar, pastasallad, skagenröra och bröd. Blev himla gott, och till kaffet blev det morotskaka, ckokladkaka med Geishafrosting och hallonpannacottapaj. Blev glatt överraskad över hur enkelt det var att göra pannacottan och hur gott det blev. Kommer definitivt göra den många gånger framöver när vi har kalas.

Uppdaterat

Här hemma har vardagsrummet blivit lite mer uppdaterat. Gardiner, tavlor, matta och lampa har kommit på plats. Igår köpte jag ett nytt skrivbord som vi förhoppningsvid skruvar ihop idag eller imorgon :)

Grattis älskling!

Idag fyller min underbara Fredrik år! Ska överraska honom med middag och en liten tårta när han kommer hem från jobbet :) På lördag blir det kalas med familj och vänner!

Beställt!

Gjorde precis en liten beställning på Perlan Living. Det blev en anteckningsbok och presentpapper med stjärnor från Tine K Home, samt 12 vykort med kuvert från Hagedornhagen. Eftersom jag redan har fjärilarna i större format så ska mamma ta dem, och jag tar insekterna. Ska rama in ett par stycken och ha i Leos rum samt i vardagsrummet.

Hemma igen!

Är hemma igen efter en underbar vecka i Helsingfors med pappa. Vi har haft det så himla bra med långa promenader i stan, shopping, god mat och filmkvällar. Det är lika jobbigt varje gång att säga hej då till pappa och jag behöver en eller två dagar för att "komma tillbaka" och landa lite hemma i Stockholm.

RSS 2.0