Så Söt!

image1903

Nytt hos H&M

image1902
Såg dessa snygga t- shirts när jag köpte nya numret av Sofis Mode i veckan, tänkte att det skulle dröja evigheter innan de kom in i butik, men när jag va i stan i onsdags så såg jag att de redan hade kommit in. Och gissa om folk flockades kring dem och rev och slet för att hitta sin storlek. Så jäkla snygga och billiga är dom också, 149 kr/ st. Jag var dum som inte köpte en när det fanns kvar, nästa vecka lär man ju inte hitta någon, men jag vill väldigt gärna ha den med tjejen med rosa glasögon (längst ner till vänster).

Bio med Vecko Revyn

image1899
Det blev en riktigt mysig biokväll för mig och Lillian. Först blev det lite middag på stan och sen plockade vi upp lite godsaker inför bion. Innne i biosalongen hälsade Louise Bratt (chefredaktören) oss välkommna och bjöd på senaste numret av Vecko Revyn. Hon hade en riktigt snygg klänning på sig, Lillian sa att den kom från H&M, så den ska jag spana efter. Filmen var riktigt mysig, precis så där som de filmerna i den kategorin brukar vara. Extremt förutsägbar men riktigt underhållande och delvis väldigt rolig. Och Katherine Heigl är ju bara för snygg!

Bio ikväll

image1898
Ikväll ska jag på bio med Lillian. Fick gratisbiljetter av snälla Nina. Det var ett tag se jag var på bio, ska bli riktigt mysigt! Vi ska se 27 dresses med snygga Katherine Heigl, och den verkar ju bra av det man har sett på reklamen.

Hippie

image1897
Nicole Richie är riktigt söt i sin hippie look.

Halsband

image1896
Här är halsbanden jag köpe igår. Eiffeltornet från Glitter och gitarren från H&M

Dagens Outfit Onsdag

image1889
Oversize tee och rosa kofta från Gina Tricot, Skinnjacka från Tiger, Scarf köpt i London, Väska från Jouels

Idag var det löning, så självklart har jag varit på shoppingrunda i stan med Lillian idag. Hittade en supersnygg fodralklänning och en lång skjorta på Gina Tricot. Sen blev det ävern lite smycken och smink från Viva La Diva. Mötte Nina innan jobbet och fick två biljetter till "27 dresses", helt underbart! Ska gå med Lillian imorgon efter jobbet. Och då ska jag även passa på att äntligen köpa mina efterlängtade Converse =)

Presenter...

image1886

Här är mina presenter jag fått hittills. Resväska av famlijen, är så himla nöjd med den. Dom har verkligen varit noga med att hitta en med bra funktioner och bra kvalité, fick till och med garanti på den! Av lillasyster fick jag ett fotoalbum och den nya mascaran från Max Factor med två sidor, en svart och en skimmrande färg. Den ska jag ju garanterat ha på lördag! Och mina underbara Disney Couture örhängen från Patrick och Nina. Sjukt söta! Dom ska jag också ha på lördag. Fast dom är så fina så jag vet inte om jag vågar använda dom =)
Tack så mycket allihopa ♥

Födelsedag

image1885
Har haft en riktigt mysig födelsedag idag! På jobbet sjöng alla barnen för mig, sååå gulligt plus att vi fick våfflor till mellis =) Efter jobbet kom Patrick över och fikade lite och så fick jag min present av honom och Nina. Fick världens finaste örhängen från Disney Couture, blev så himla glad, Vet inte hur länge jag har drömt om dom, äntligen är dom mina! När Patrick hade gått hem bjöd Eleonor mig på middag och sen blev det mer tårta hemma hos mig och lite film mys med godis. Är galet proppmätt fortfarande! Längtar efter lördag, ska bli riktigt kul med födelsedagskalas! Nu är det dags att sova, är helt slut!

Happy Birthday To Me!

image1884
Idag fyller lilla jag 22 år! Har redan fått massa sms och telefonsamtal samt några presenter. Fick en riktigt snygg resväska från familjen nu när det blir en hel del resor för mig i sommar. Har ju velat ha en ny hur länge som helst men inte velat köpa någon, det är ju inte det första man vill spendera massa pengar på.. Fick även lite söta saker av Melanie =) Mormor ringde och sjöng för mig, hehe så gulligt! Ska iväg till jobbet strax och sen på eftermiddagen vet jag inte vad som händer, firar nog lite med Eleonor, samt att P skulle komma över och lämna en present. och sen på lördag blir det riktitg party med lite födelsedagskalas hemma samt utgång på kvällen.

Shopping med Natalia

image1878

image1879

Idag var jag och Natalia på en liten shoppingrunda i Farsta, eller ja liten ska man nog inte säga. Det blev en hel del shopping för oss båda. Jag hittade ingen tiara och ingen partyoutfit heller. Istället blev det en jäkla massa filmer: Rocky- boxen har jag velat ha superlänge, hittade den för endast 269 kr! Sen blev det även en Elvis- box med 8 filmer. Passar perfekt i min Elvis samling =) Sedan blev det också två nya filmer till min Disney samling; Herkules och Djungelboken. Precis vid kassan plockade jag även på mig en Aerosmith cd.
Natalia visade mig en ny affäre som jag aldrig har sett förut som heter SIX och därinne blev jag nästan galen, så jäkla mycket fina smycken och accessoarer. Plockade på mig för flera hundra men var sedan tvungen att plocka bort massor. Det blev ett par rosa pilotisar, ett halsband med rosa rosett och tre små dödskalle ringar ( man har på alla tre samtidigt). Inne på Glitter hittade ajg ett par örhängen jag inte kunde stå emot- små guldfärgade Eiffeltorn. Dom följer garanterat med till Paris =) Köpte ett par till Eleonor också.

Drömplagg

image1877
Kjol från Chloé, Linne från TopShop, Kofta från H&M
Skor från Ellos, Armband från Disney Couture

Dagens Outfit Måndag

image1876
Klänning från Lindex, Leggings från Gina Tricot, Skinnjacka från Tiger, Scarf köpt i London

Tiara

image1875
När Lindsay Lohan fyllde 21 hade hon denna söta tiara på sitt födelsedagsparty och jag vill så gärna också ha det på lördag när det är födelsedagsparty för mig. Ska kolla på Glitter, har sett förut att dom har haft tiaror. Men jag vill ha en mycket mindre än Lindsay's, den ska mer vara som ett diadem inte som värsta prinsesskronan =)

Samma inspirationskälla?

image1874
Dessa klänningar från H&M och Lindex är ju nästan på pricken lika, bara färgen i mitten som skiljer...Till och med priset är lika (eller ja det skiljer en krona då H&M''s kostar 198 kr och den från Lindex 199 kr) H&M var ju iallafall ute med sin först så antingen  är Lindex små härmapor eller så har de hämtat inspiration från samma källa...

Sötnos

image1873
Ashley Tisdale tar med lilla vovven Maui på en liten shoppingrunda där hon plockade upp lite nya accessoarer till sin sötnos. Hunden är verkligen sjukt söt!

Snygg som vanligt

image1872
Lauren Conrad är snygg som vanligt!

Sweeney Todd

image1871
Idag har det varit en riktigt slapp dag hemma hos P med film. Det blev Sweeney Todd och detn var riktigt bra tycker jag! Älskar verkligen Johnny Depp, han är verkligen en fantastisk skådis!

Mysig fredag...

image1870
Dagen igår med P var riktigt mysig...vi kollade på en superbra film med Reese Witherspoon och Jake Gyllenhaal och sen blev det även självklart vårat älskade Lost. Men den mesta av tiden låg vi bara och pratade och myste, vilket får allt att kännas som vanligt igen, fast samtidigt är det annorlunda...
Efter det mötta jag Eleonor och vi hade en lite nostalgi tripp och satt flera timmar och lyssnade på gamla låtar på youtube, fy vad kul det är med gammal musik som man lyssnade på i typ mellanstadiet och högstadiet. Vi va uppe så sent så jag orkade inte ens gå hem, sov över hemma hos henne.
Idag är det jobb som gäller för min del, ska dtrax åka iväg. Skönt att jag bara jobbar fram till kl fem. Efter det blir det förmodligen något kul som händer, får se med vem och vad det blir...

Dagens Outfit

image1869
Strumpbyxor från H&M, Långt linne från Gina Tricot, Tröja från Carlings
Det blev en riktigt slapp outfit idag, ska bara över till Patrick och kolla film idag. Plus att det lär ju bli lite prat också, vi träffades igår och det satte igång så mycket, vi hann inte riktigt prata om allt....Kan inte fatta att det har gått två hela månader sen det tog slut. Så länge jag inte träffar honom känns det faktiskt okej, men så fort vi ses så blir jag extremt sårbar och vill att han ska vara min igen...usch, det är jobbigt...

Vill ha!

image1868
Är riktigt sugen på att beställa denna klänning från Glitzy.se. Den är så himla fin, skulle passa perfekt att glida runt i när jag och Eleonor åker till Paris =) Kostar 340 kr, synd att den är i one size, så blir det ju lite riskabelt att beställa. Jag är så jäkla tänd på randigt just nu, är ute efter en tunika eller oversiza teee i blått/ vitt randigt.

Nytt Armband

image1867

Snow

image1866
Helt galet att snön är tillbaka, gillar det verkligen inte så jobbigt att man inte kan ha på sig vilka skor man vill, plus att håret och sminket blir blött. Nej usch, jag vill ha vår!
Anyway, barnen tycker ju att det är  kul med snö och ville gå ut och leka med Romeo så jag följde med och fick även chans att ta lite fina bilder på oss syskon och lilla Romeo också förstås! =)

Vanessa Hudgens

image1865
Söta Vanessa Hudgens har gjort ett klipp och skaffat sig lugg. Hon passar riktigt bra i det tycker jag!

Marc och Jennifers tvillingar...

image1864

Lite shopping

image1862

image1863
Det blev lite shopping efter jobbet idag. Kunde inte låta bli att ta en sväng förbi outleten idag igen. Köpte ett par Friis & Company gummistövlar till mamma och en vit väska från Jouels till mig själv. Sedan styrde jag stegen mot Bik Bok där jag hade sett på andra bloggar att de hade wayfarers kopior, så det blev ett par röda sådanan för mig, kostade bara 79 kr! På Akademibokhandeln skulle jag egentligen köpa en mattebok till kursen, men den fanns inte där så det blev en Elvis bok istället. Boken innehåller över 400 tidigare opublicerade  bilder som skildrar de viktigaste händelserna i hans liv. I love it! Så jäkla fina bilder, ska bläddra igenom den ikväll.
Men någon mattebok blev det inte för mig, känns ju inte så kul att sitta på lektionen imorgon utan bok, hatar att inte vara förberedd. Men jag får väl kika i någon annans bok, kanske kan låna lärarens...

Onsdag

image1861
Idag har det varit sjukt lugnt på jobbet, vi hade bara 6 barn idag. Även fast det skönt så är det samtidigt lite tråkigt, man känner sig lite överflödig och till slut går man runt och städar och försöker desperat hitta saker att göra. Imorgon behöver jag förmodligen inte ens gå till jobbet. Jag och Lillian fixade inför påsklunchen imorgon, lite synd att jag missar den. Men fint blev det iaf, vi gjorde konfetti i stjärnor och hjärtan som vi strödde ut över bordet tillsammans med guldglitter. Vi gjorde även små placeringskort och ställde fram allt påskpyssel som barnen har gjort.
Var inne och pratade med chefen idag och jag fick både sommarjobb och hon vågade nästan lova mig att jag kommer få en fast heltidstjänst till hösten. Det är sååå himla kul, jag trivs ju så himla bra plus att det är så skönt att veta att jag kommer att ha en fast inkomst vilket betyder att jag kan spara massa pengar och shoppa utan ångest =) Jag är så glad!

Dagens Outfit Onsdag

image1860
Dags att börja röra sig mot t- banan snart och iväg till jobbet. Blir så jäkla irriterad över att det aldrig slutar snöa, det blir nog trots allt min ullkappa idag istället för skinnjackan. Snö gör mig verkligen på dåligt humör, jag vill ju ha vår!
Ska försöka hinna me dlite shopping efter jobbet trots att jag är fattig som bara den just nu. Det är så himla mycket saker jag vill ha just nu. Måste även till Akademibokhandeln och köpa en mattebok, började ju i skolan igår, matte B, så jävla trist att behöve lägga 300 kr på en mattebok! Men men med tanke på att denna kurs är ett steg i rätt riktning till min framtid så är det väl ändå en ganska bra investering...

Ska spana efter dessa...

image1859
Riktigt söta armband hittade jag i Lindex webshop. Ska spana efter dem idag efter jobbet, ska ha en svart och en rosa, superfint att ha båda samtidigt. Kostar endast 59 kr/ st!

Tatuering

image1858

Dagens Outfit Tisdag

image1857

Outlet Gärdet

image1856

Get The Look

image1855
Tee, Lindex, Leggings & Ballerinas, H&M, Väska, Asos
Halsband, Accessora, Solglasögon, Bianco

München

image1854
Sofia ringde imorse och sa att hon hade bokat biljetter till oss till München. Ååå det ska bli så himla kul! Vi ska dit och hälsa på Rebecca och Andreas. Det ska bli så underbart att få träffa dom igen, och barnen...Längtar verkligen. Staden verkar supermysig och förhoppningsvis hinner vi även med lite shopping! =)

Halle Berry fick en flicka!

image1852

Städning

image1851

Ska köpa!

image1850
Ska bege mig till närmaste Bianco i veckan och köpa detta! Solglasögonen är ju bara för coola, så snyggt med röda, köpte ju ett par andra Ray Ban kopior från Gina Tricot i svart. Och väskan är bara för nice, den ska jag definitivt ha på min födelsedag tillsammans med en fantastisk svart klänning som jag måste ut och leta efter.
Och priset är ju bara för bra, 400 kr tillsammns för både väskan och solglasögonen.

Dagens Outfit

image1849
Nu har det blivit dags att ge sig av till jobbet. Längtar efter att jag slutar, då börjar äntligen min helg. Ikväll blir det middag och schalger med Eleonor =)

Äntligen fredag!

image1848
Har haft en riktigt tuff dag, men ändå har jag tagit mig genom den med ett leende på läpparna, ett riktigt fånigt leende...
Öppnade idag och som tur var fick jag sluta redan klockan tre. Jag och Lillian har bakat äppelpaj på jobbet idag =) Vi bakade två stycket och vispade ihop vaniljsås för 25 personer, jag kallade henne galen med faktiskt så tog all sås slut. Jag kan ju tilläga att jag fortfarande har spykänslor...Om typ 20 minuter ska gag iväg till nästa jobb och slutar klockan ett inatt. Sen imorgon ska jag upp klockan nio på morgonen för att jobba 11- 17....efter det börjar äntligen min helg och både lördag och söndag ser ut att bli riktiga kanondagar!

Michelle Williams

image1847
Fina bilder på Michelle Williams i senaste numret av Elle.

Ny klänning...

image1846

Tatueringar

image1845
Jag älskar verkligen tatueringar! Tycker verkligen att det är snyggt och jag har inte alls den där inställningen att det är riskabelt eftersom man kanske ångrar sitt motiv. Det finns nog större misstag man kan göra i livet, vill man ha en tatuering så go for it, man lever ju inte för evigt. Angelina Jolies tatueringar är verkligen fantastiska tycker jag och Victoria Beckhams tatuering skulle jag mer än gärna vilja ha. Hittills har jag ju bara en själv, men jag har två tatueringar på g som jag ska göra. Den första blir mitt födelsedatum i romerska siffror på baksidan av överarmen, precis ovanför armbågen. Och sedan ska jag även göra tre stjärnor på foten i tre olika storlekar. Dessa ska symbolisera min tre småsyskon som är födda 95, 96 och 97. Dom är mina små stjärnor!

Vad tycker ni om tatueringar?

H&M + Marimekko = Sant

image1844

Britneys nya video!

image1843
Britney Spears nya video till låten Break The Ice har haft premiär och jag måste säga att den tyvärr är totalt värdelös! Låten är så jäkla bra, en riktig partylåt men videon är ett skämt. Varför har hon valt att göra en helt animerad video och som dessutom inte har något att göra med låten eller ens är bra gjord???
Döm själva här

Peace!

image1842
Fredsbudskapet är riktigt hett just nu vilket främst syns när det gäller smycken. Peace armbanden blev ju en riktig hit! Nu när man kan beställa från Forever 21 är jag riktigt sugen på att klicka hem både T- shirten och väskan...

Drömplagg

image1841
Den här outfiten vill jag verkligen ha! Som jag har sagt tidigare så är jag ett stort fan av att blanda tufft med feminint och denna blommiga klänning tillsammans med skinnjacka och väska med nitar är en kombination jag älskar!
Klänning från TopShop, Jacka från H&M, Väska från Balenciaga,
Skor från Maloles, Solglasögon från Ray Ban

You can stand under my umbrella...

image1840
Fy vilken jobbig dag det har varit. Fick inte alls tillräckligt med sömn inatt och imorse var det bara att gå upp tidigt eftersom jag jobbar heltid den här veckan. Men när jag väl kommer till jobbet är det alltid lila kul. Jag och Lillian har verkligen sjukt kul om dagarna, vi har så mycket gemensamt, det är verkligen tråkigt att hon ska flytta till Norge i slutet av månaden. Imorgon ska jag upp ännu tidigare då jag ska öppna för första gången...
Fikan med Natalia igår var riktigt trevlig, vi satt två timmar på Bueno och snackade en massa. Det är lika kul varje gång att prata om gamla tider
Har haft en enda person i tankarna i flera dagar, och tusen jobbiga tankar men idag så löste sig allt och det är en sådan otrolig lättnad! Jag är helt slut i hjärnan efter att ha lagt så mycket energi på att tänka, skönt att kunna koppla av nu...Jag är expert på att vara så jäkla paranoid och alltid tänka mig det värsta.
Funderara på att göra en liten beställning från CDON. Har fått en VIP inbjudan till deras rea, så jag får shoppa före alla andra. Hittade självklart massa saker jag vill ha, plus att man kan hitta schyssta presenter där. Samtidigt känner jag att pengarna bara flyger iväg. När lönen kommer måste jag lägga undan hälften direkt, har snott alldeles för mycket av sparpengarna.

Älskar fortfarande denna version av Umbrella...

Hett samarbete!

image1838
Madonna och Justin Timberlake- det måste vara det hetaste samarbetet på länge. Den 28 april släpper Madonna sin nya skiva Hard Candy där denna låt kommer att finnas med. Jag tippar att denna låt kommer bli riktigt poppis och videon lär ju vara ruskigt snygg. Lyssna på låten här

Carpe Diem


image1837
Har skrivit upp mig på väntelista på Cocoo för detta armband. Jag bara måste ha det! Armbandet är i läder och finns även i andra färger med andra budskap. Fanns fler jag gillade men denna vare min favorit när det gäller både budskaper och färgen. Ååå vad snyggt det kommer att vara på min arm!

Fika...

image1836
                                                                                                                                               London 2007

Kom hem från jobbet för ett litet tag sen, ska hoppa in i duschen en snabbis och byta om. Ska iväg och träffa Natalia över en fika i stan. Ska bli riktigt nice, det var ett bra tag sen vi sågs, och det har ju hänt en hel del sen dess...Och det vore ju inte helt fel om man kunde ta den där fikan på Starbucks, ska inte det öppna i Sverige snart? Jag kommer ihåg när jag var på Starbucks i London i somras, det var riktigt stort för mig att gå in och beställa kaffe där, kände mig som Lindsay Lohan eller nått, haha =)

Josh Holloway

image1835
Här är anledningne till att Lost är min favoritserie! Haha, nä så ytlig är jag inte, men han är bra snygg den där Josh Holloway. Och jag bara älskar han karaktär Sawyer, helt klart den mest underhållande i serien. Mums säger jag bara! =)

Drömplagg

image1834
Orange är en väldigt härlig färg och speciellt till sommaren när man är lite brun. Blev väldigt förtjust I T- shirten, ska spana efter den nästa gång jag gör lite shopping.
T- shirt från Monki, Kjol från Hamish Morrow, Skor från Forever 21
Clutch från Asos, Armband från Angela Gothborn

It's Over...

image1833
If you knew just how I really feel
You might return and yet
There are so many times
That people have to love and then forget
Oh there might have been a way somehow
I have to force myself to say:
It's over


Önskelistan

image1832
Den 25:e mars blir jag ett år äldre och till alla er som vill överraska med en liten present- här är min önskelista:

Bamboo örhängen från Disney Couture/ KyssJohanna
Ansiktskräm från Clarins
Elvis Presley, Aloha from Hawaii dvd, CDON
Fotobok, David LaChapelle, Heaven To Hell, Urban Outfitters
Vita Converse, size 5
Presentkort: H&M, Make Up Store, Evil Eye Tattoo

I'm so blue...

image1831
Kornblått är lite av en ny favoritfärg för mig så i veckan såg jag till att införskaffa mig lite prylar i den underbara färgen! Leggings från Gina Tricot, armband och solglasögon från H&M.

Barnavdelningen...

image1830
Mimmi och Musse är ju galet populärt just nu. Och i veckan när jag sprang lite i affärer så hittade jag dessa söta tees på H&M's barnavdelning. Kör man på storlek 170 så funkar det ju! Kostar endast 129 kr.

Inspiration: Lauren Conrad

image1829
Lauren Conrads outfits ger mig alltid ett ha- begär. Hon matchar allt riktigt bra och ser alltid fräsch ut!

Baileys och Hugo Boss!

image1828
Idag var jag hos Patrick och hämtade mina saker som Nina hade köpt ut åt mig förra helgen när hon var på kryssning. En flaska Baileys och Hugo Boss XX parfym. Egentligen var detta fel parfym, den jag ville ha hette Femme. Var lite orolig och besviken under veckan innan jag hade luktat på den...men guuuuuuuuuuud så gott den luktar, mycket bättre än den jag ville ha från början. Så tack Nina =)

LA Ink

image1827
Har precis tittat på premiären av LA Ink. Kat Von D måste ju vara världens coolaste tjej, I love her! Skulle vara helt fantastiskt att ha en tatuering som hon har gjort, hon är ju så otroligt duktig. Är så sugen på att göra min tatuering nummer två, men eftersom jag ska ha den på foten så måste jag vänta ett tag till så att man kan ha på sig typ ballerinas under läkningsprocessen. Men någon gång i april blir det nog av...

Alessandra Ambrosio är gravid!

image1826
Barn, barn, barn. Alla vill helt plötsligt ha barn, finns det någon stjärna som inte är gravid för tillfället? Anyway, nu har även modellen Alessandra Ambrosio, 26,  också bekräftat att hon är gravid.
Även Lisa Maria Presley är gravid läste jag...

Natalie Portman does Elle

image1821

Me like de här bilderna på Natalie Portman i nya numret av Elle. Ge mig hennes outfit tack- jeans, randigt och skinnjacka, very fab!

Sicko...

image1819
Veckan har gått fort är i casa la Karlaplan. Bara två dagar kvar sen är det back to reality...Det har verkligen varit otroligt skönt att ha så nära till jobbet, ser inte fram emot att behöva åka med den snuskiga tunnelbanan igen...Lite tråkigt är det dock att vi har varit ruskigt sjuka här, Eleonor låg med 40 graders feber i början av veckan och nu har jag också blivit riktigt sjuk. Förkyld som bara den, nätterna är ett helvete, vi båda vaknar hela tiden för att vi behöver snyta oss eller för att man är grymt törstig eller att halsen gör ont...var tvungen att stanna hemma från jobbet idag, känns inte rätt att vara där och veta att man kanske smittar ner alla barn. Men förhoppningvis kan jag gå imorgon.
Det har blivit en hel del shopping iaf, mest tröstshopping för att alt helt plötsligt gick åt helvete...Ena sekunden var allt sjukt bra och jag var väldens gladaste och nu är jag bara så jäkla förvirrad...Tråkigt att det inte har blivit lika mycket party som planerat heller, man känner sig ju inte firekt sexig och partysugen med 20 kilo snor i näsan. Men kanske blir det lite utgång imorgon iallafall...
Eleonor är en riktigt duktig hemmafru, och plockar undan hela tiden, diskar, tar ut soporna, bäddar sängen och viker sina kläder fint. Mitt rum såg ut som ett bombnedslag redan första dagen. Jag har fått en varning om att vårat hotellrum i Paris ska minsann vara rent och fräscht, haha =)
Nä nu ska man väl lägga sig i soffan och se på lite tv, nu kommer ju alla bra program igång, Rachel Ray, Ellen, Oprah...

Zlatan har blivit pappa!

image1818
Min favorit fotbollsspelande babe Zlatan Ibrahimovic har blivit pappa igen. Han och flickvännen Helena Seger fick imorse klockan 08.30 en liten pojke som ska heta Vincent. Både mor och barn uppger må bra och allt gick som det ska. Paret har sedan tidigare sonen Maximilian som fyller två år i september.

Rock Away!


I party like a rockstar...

Fan vad jag gillar den här låten, det blir inte mer party än så här!

Så Snyggt!

image1816image1817
Helt underbar outfit. Längtar sååå mycket till sommaren när jag ser de här bilderna på Lauren Conrad. Så himla fint med den vita kjolen och väskan så klart!

This is Buster!

image1815
Det här är Buster, vårt husdjur för den här veckan. Han är så himla mysig, han vill bara kela hela tiden. Vi har även en till katt men hon ligger bara under soffan hela dagarna, men hon kommer fram på kvällen och äter och går på lådan och spanar lite. Det är alltid lika facinerande för mig och Eleonor när vi ser att hon smyger runt, haha!

Helgen är över...

image1809
Jaha, så var ännu en helg över. Sitter och dricker lite kaffe och spanar runt på nätet. Eleonor ligger fortfarande och sover. Hon pratade om att hon kände sig dålig, hon låg och frös och hade ont i kroppen, hoppas att hon inte blir sjuk. Vi var så otroligt bakis igår, kändes verkligen som väldens längsta dag med tanke på att vi var uppe redan klockan 8 på morgonen ( vi kom i säng klockan 5). Vi var helt slut, jag var alldeles utmattad i hela kroppen. Vi flummade som bara den, asså vi skrattade så mycket att vi hade galet ont i magen.  Och vi åt som bara den, Mc Donalds till frukost, pizza till middag och snabbmakaroner med smör och ketchup på kvällen. Plus att vi även käkade godis, Ben & Jerry's och chips. Annika kom förbi en sväng också med filmen "Casanova". Lördagskvällen var alldeles fantastisk! Fick äntligen träffa B och det går nästan inte att beskriva hur jäkla nice det var...
Vår lägenhet är såååå himla fin, vi trivs verkligen superbra här, kommer bli riktigt trist att åka hem igen.
Ska iväg och jobba om två timmar, så himla skönt att jag kan gå härifrån tio minuter innan jag börjar, sen blir det förmodligen en liten shoppingrunda efter med Eleonor, eller så blir det annat kul...får se...

Karlaplan, here we come!

image1808
Nu är allt packat och klart. Om en liten stund ska jag möta Eleonor och så bär det iväg till vårt nya hem på Karlaplan. Ska bli så himla kul att bo i stan. Och det är ingen vanlig lägenhet heller, utan det är riktigt stort och lyxigt! =) Och ikväll är det party party som gäller för oss. Ska bli så jäkla nice med lite förfest i nya lägenheten, vi har ett hetl galet surround system så det kommer vara underbart att lyssna på partymusik ikväll.
Karlaplan, here we come!

Get The Look

image1807

Max och Emme

image1806
Jennifer Lopez och Marc Anthony har nu bestämt sig för namnen på sina tvillingar. Det blev Max coh Emme. Lite tråkiga namn faktiskt, jag gillar lite udda namn, lite speciella. Nicole Richie har ju hittils döpt sitt barn till det finaste namnet- Harlow. Det är roligt det där med barn namn. Jag har en hel lista med namn jag älskar och inget är ju direkt vanligt. Och självklart, om jag får en son, ska han heta Elvis i andra namn! =)

RSS 2.0