Onsdag


Idag är jag "ledig" från skolan, min lärare är sjuk så hela skoldagen är inställd. Skönt för mig som verkligen behöver plugga företagsekonomi! Börjar bli så nervös över hur snart provet är och hur lite jag har pluggat, och framför allt så tycker jag att det är svårt, inte alls en sådan lätt match som marknadsföringen var...

Väntar på min älskling som kommer hem snart, vi ska sticka iväg en sväng till stan. Måste till Swedbank och göra några ärenden, så jäkla struligt med studiebidraget från CSN. Satt i telefonkö skitlänge och när jag äntligen kommer fram till någon tant på CSN så tar pengarna slut på mobilen så det bröts. Fasiken vad irriterande, hon hann iallfall säga att jag skulle ta ärendet till banken istället...

Måste även köpa lite presenter, Alicia fyller 5 imorgon och mamma fyller år på lördag, men jag vet på ett ungefär vad jag ska ha iallafall, ska även försöka hinna med att spana lite på bokrean =) Och en liten fika med min älskling vill jag också hinna med!


Clarins


Både jag och Fredrik är ju helt sålda på Clarins produkter. Dom är verkligen otroligt bra och rekomenderas varmt! Min ansiktskräm är snart slut så jag klickade hem en ny från eleven.se och passade även på att klicka hem en ögonkräm (börjar ju bli gammal nu så det är väl dags att börja förebygga...) Och hur glad blir man inte när det medföljer en liten gratis gåva när man handlar Clarins produkter för 600 kr =) Kul att prova lite nya produkter!


Humanity For All


KyssJohanna har fått in dessa snygga armband från "Humanity For All". De är riktiga välgörenhetsarmband då 20% går till Röda korset och 5% går till Al Gores Environmental Organisation. Armbandet är av läder och går fem varv runt handleden. Alla har samma text;
Plant peace
Live in unity
Freedom
Make a difference
Accept diversity
Speak kindness
Pave the path
Lead the way
Humanity
Give back
Seek wisdom
Come together
Truth
Forgive
Believe
Faith
Sow Love

Himla fina budskap och massa fina färger. Kostar 399 kr och går som sagt att klicka hem från KyssJohanna.


Nytt från Britney Spears

 Ny låt från my love Britney Spears som heter "3". Låten är producerad av Max Martin och kommer att finnas med på hennes nya skiva The Singles Collection, ett greatest hits album som släpps den 24 november. Gillar låten som fasiken och självklart springer jag ut i affären och köper skivan när den kommer =)


Honey I'm HOME!


Gjorde en liten beställning från den här sidan igår. Två söta ljuslyktor i form av vita kronor, underbart fina! Och en burk i glas från Lisbeth Dahl för förvaring av tops, ska även ha den för bomullspads också men den var slutsåld. Klick Klick =)


Iittala & Höganäs


Yes, en hel del nya prylar till hemmet har vi köpt, eller ja vårat "imaginary home" som jag brukar säga =) Svarta koppar med litet träunderlägg från Höganäs, 8 stycken. Svart och vita koppar från Lagerhaus, 8 stycken med matchande assietter. Vi ska även köpa svarta runda assietter från Höganäs så att allt matchar. Liten skål från Iittala, perfekt att ha sockerbitar i =) Och idag hittade jag den svarta ljuslyktar på Grosso (vid Karlaplan) blev kär direkt! Det blir ett svart eller vitt stort blockljus till den också.


Alexander


Den här söta pojken heter Alexander och honom har jag hängt med idag och det var så mysigt. Vi promenerade i det härliga höstvädret och plockade fina höstlöv. Gungade en stund i Gustav Adolf Parken och sedan käkade vi lunch i form av sushi i Fältöversten. Väl hemma kröp vi ner i sängen med ett gäng böcker =)


It's A Girl!


Mina underbara vänner som är bosatta i München fick i torsdags en liten flicka som ska heta Daphne ♥ Ååå vad jag vill åka och hälsa på dem så fort som möjligt och träffa hjärtat. Ett stor grattis till er!


Yesterday








Gårdagens firande av min lilla älskling Eleonor ♥





Sött i köket!


Även om man föredrar ett stilrent kök så är det fint med små söta detaljer, speciellt vid kalastillfällen!
1. Godisskål från Åhlens ♥ 2. Kaffekoppar med fat från Lagerhaus ♥ 3. Skål från Rörstrand
4. Gratängform från Rice ♥ 5. Kökshandduk från House Of Hedda ♥ 6. Skålar från Rice
7. Godisskål för små prinsessor från Mique ♥ 8. Tårtfat med glaskupa från Åhlens
9. Prickig kopp och skål från Åhlens ♥ 10. Kokbok med sockerkakor från Bokia
11. Kakburk från Dixie


New Books



Har varit en sväng i stan idag. Var inne på min favorit bokaffär "Drottninggatans bok & bild", där har dom alltid massa billiga böcker, samt pappersvaror och spel. Perfekt ställe att köpa presenter till barn kan jag tipsa er om! Amyway, köpte en underbart fin bok med tårtor och pajer och kul att den heter "Mauds bästa tårtor och pajer" haha, mamma heter ju Maud =) Massa mumsiga recept som ska testas snarast!
Det blev även en resebok, en Berlin resa i december är ju planerad dock inte bokad än, ska bli kul att bläddra och läsa lite i den inför resan, vet inte så mycket om Berlin. Någon som har något bra resetips?


Birthday Lunch At T.G.I Friday's


Igår firade vi Eleonors födelsedag med en lunch på T.G.I Friday's. Eleonor och Felicia käkade massa gott men jag hade precis käkat redan innan så för mig blev det ett glas rosé och sen blev det självklart en glassdrink. Dom är såååå himla goda ju, "Strawberry Shortcake" blev det för min del. Himla mysig dag och imorgon ska det firas ordentligt med utgång =)


Hyllan är på väg...


Klickade precis hem den här steghyllan från Ellos till mig och baby =) Har suktat efter den ganska länge nu, så nu hade jag en riktigt bra rabattkod på 200 kr så den är på väg hem till mig nu. Hade ju med den i min badrums inspiration här nedanför och även om det visar sig att vi inte kommer att ha den i badrummet så passar den ju att ha vart som helt, det är ju ingen "badrumsmöbel". Den vore ju jättefin i sovrummet också med fina ljus och fotografier på...ge mig en lägenhet NU!


Happy Birthday!


Idag fyller min darling 23 år. Ett STORT grattis till dig Eleonor! ♥


I Love You






Ååååå vilken mysig dag jag har haft idag med min babe, så skönt att få lite tid med varandra. Det har varit mycket jobb och plugg på senaste...Anyway, vi började dagen med en lunch i stan, sedan promenerade vi runt och spanade på lite grejer. Inne på Cervera blev det shopping =) Vi köpte kaffekoppar från Höganäs, svarta blev det, åh så fina dom är. Även inne på Lagerhaus köpte vi koppar i svart och vitt samt matchande assietter. Ska fota och visa allt imorgon.
Vi avslutade dagen med en fika på The Muffin Bakary som vi kallar "vårat ställe", där hade vi nämligen vår första fika tillsammans för snart ett år sen...♥ Så mysig dag, love you Fredrik!


Inspiration: Bathroom


Har hittat så himla mycket fint till mitt "imaginary bathroom" =) Usch det är så jobbigt att längta så himla mycket efter en lägenhet, asså vi tar vad som helst just nu! Vi har ju ändå ålaner på att köpa en lägenhet i Danderyd när jag är färdig med skolan och förhoppningsvis får ett jobb relativt snabbt efter utbildningen. Tills dess måste vi allafall ha en liten lägenhet att bo i. Som sagt anything, anywhere...
Iallafall, massa fint har jag hittat som jag vill ha. Båda möblerna från Ellos är underbara, en steghylla är ett måste, fint att ha ljus och annat fint på. Och beroende på hur stort badrummer är skulle jag även vilja ha den vita möbeln med inbygg tvättkorg, så snyggt, så slipper man se att skitig tvätt!
Två från Savon De Marseille är ett måste, I love it! Även den fina förvaringen från Lisbeth Dahl är ett måste för ansiktsservetter, bomull och tops. Både jag och Fredrik tycker att det är en sån stämningshöjare att ha en växt i badrummet, så det ska vi minsann ha =)


Stjärnor


Var inne på Zara en snabbis igår och kom hem med en liten påse som innehöll denna söta sjal. Jag älskar ju stjärnor i blått/vitt så det var ingen tvekan om att den skulle bli min! =)


SNÖ Of Sweden


Get The Look


Gwyneth Paltrow lyckas bra med sin outfit i olika blåa nyanser. Riktigt snyggt att färgmatcha ibland, men det gäller att ha fingertoppskänslan som gör att det blir bra, annars kan det lätt bli over the top...


Yogurtglass


Jag har blivit lite smått beroende av det goda yogurtglassen i Gallerian, så galet gott ju! Jag och Felicia var förbi en sväng igår och tog en varsinn glass. Favoriten är choklad med krossade nötter. Felicias färgglada strössel smakade polkagris =)


The Ugly Truth


Dålig uppdatering på grund av jobb och plugg men i tisdags var jag iallafall på bio med min darling Eleonor och såg "The Ugly Truth". Överraskande bra var den, skrattade en jäkla massa åt alla snuskiga skämt och Katherine Heigl som faktiskt var riktigt charmig i denna film. Gå och se den med ett gäng tjejer, helt klart sevärd!


Paket från CDON


Mitt paket från CDON dök precis ner i brevlådan, Nice! Har såklart redan satt på Papa Roach skivan och sitter här och lyssnar på mina älsklingar =) Ett nytt SingStar blev det också "Boybands VS Girlbands", ska sjungas med lillasyster så fort jag kommer hem! Så skönt att äntligen ha boken till Företagsekonomin, ska plugga som bara den, vill verkligen sätta den tentan...


Nobody Puts Baby In A Corner


Gick upp imorse och satte mig vid datan somvanligt, spanade på min vanliga sida där jag alltid får de senast kändisnyheterna och läser att Patrick Swayze har gått bort, 57 år gammal efter att ha kämpat med sin cancer.
Patrick Swayze blev mest känd för sin roll som Johnny i Dirty Dancing, en av mina absoluta favortifilmer...Så sorgligt, tittar man på nya bilder på honom så känner man knappt igen honom, han var bara en skugga av sitt forna jag. Jag minns honom så här. R.I.P.


Tom Tits Experiment


I lördags åkte vi till Södertälje för att gå på Tom Tits Experiment. Riktigt kul var det, fanns massa experiment att prova. Finns ett liknade ställe i Finland och jag kommer ihåg att jag älskade att gå på det när jag var liten. Leo och Fredrik blev helgalna där inne =) En riktigt mysig dag, kan ju tillägga att vi alla somnade tidigt den kvällen...så jäkla trötta!


Hollywood Whore


Asså jag sitter här hemma och blir helt galen av lycka! =) Har precis upptäckt att Papa Roach har släppt nytt album, hur fasiken har jag lyckats missa det!?!?! Har hört den här låten tusen gånger på Bandit när jag och Fredrik är ute och åker i bilen, och varje gång säger jag "Hm, det här låter precis som Papa Roach..." men det var ju det också! Har klickat hem skivan nu, ska bli så härligt att få höra nya låtar. De här killarna har en väldigt speciell plats i mitt hjärta, och speciellt ♥ Jacoby ♥ Har haft sådan tur varje gång jag har varit på deras konserter att jag har fått kommit backstage eller pratat med dem. Glömmer aldrig någonsin första konserten, jag gick med Natalia. Vi stod längst fram och sjöng med som galningar, när spelningen är slut pekar deras manager på oss och säger att vi ska med backstage...It was magical! =)


Iittala


Nu har vi äntligen alla våra glas. Från Iittala från serien Ote i färgen grey. Köpte de stora för typ två månader sen, då jag hittade de på 75% rea. Köpte bara 8 stycken då och ångrade sedan att jag inte hade köpt flera. Fick sedan veta att de inte fanns att köpa i butik sen...men förra veckan var jag inne på Åhléns och frågade och då visade det sig att man kunde beställa dem. Så jag beställda 8 stycken till i den mindre modellen, så nu har vi 8 av varje i samma färg, sååååå nöjd =)


Min almanacka är här!


Igår kom äntligen min fina personliga almanacka and I love it! Så jäkla söt med lilla fågeln =) Så skönt att äntligen kunna hålla reda på allt, jobb och skola, tentor och sånt, det kan bli rätt mycket att hålla allt i huvudet.


Inspiration: Whitney Port


Härlig dag!


Har ju som sagt varit hos Nina idag och lilla Theo också =) Vi började med att ta en lång promenad runt i Årsta, himla mysigt där måste jag säga, det blev väl att vi gick i en timme. Och det var ju väldans bra för sedan blev det fika och då delade vi på en hel kladdkaka, jäklar så god den var! =) Prata en massa, och leka med söta Theo. Härlig dag!


Iväg och träffa Nina och Theo


                                                                                                             Väääldigt gammal bild på mig och Nina

Ska strax åka iväg en sväng hem till Nina och söta lilla Theo =)


It's A Boy!


Tidigt imorse (9 september) födde Nicole Richie en liten pojke som fick namnet Sparrow James Midnight Madden =)
Hon och Joel Madden har sedan tidigare dottern Harlow, 20 månader, tillsammans.
Jag älskar små tillskott i kändisvärlden, spännande med babypics!


I Want UGG's


Min kära vän Eleonor har totalt smittat mig med sitt otroliga intresse för UGG's. Gillar denna modell Classic Tall. Men jag skulle nog aldrig kunna bestämma mig för vilken färg, dom är ju underbara allihopa! Har hittat den här sidan där de är på rea och kostar 95 euro, betydligt billigare än de ca 2000 kr man får ge här i Sverige!


Green Wedding Shoes


Jag bara måste tipsa om den här sidan för alla er som går i giftastankar eller bara tycker att det är kul med bröllop. Så himla fin och inspirerande sida, har fått massa ideér =)
Check it out!


Tentan avklarad!

Gud så skönt det känns att tentan i marknadsföring äntligen är avklarad! Dock vet jag ju inte än om jag har klarat det, men det kändes bra och jag skrev en jäkla massa på alla frågor, så jag hoppas verkligen att det gick bra. Vore så skönt att lämna det bakom sig nu och ge sig in i nästa ämne. Det återstår att se resultatet på onsdag...


Bio & Mys



En superhärlig söndag har vi haft idag! Vi åkte in till Söder och käkade lunch, sedan promenerade vi mot biografen där vi såg Nicke Nyfiken 2, haha himla söt film =) Solen sken på eftermiddagen så vi gick lugnt genom stan, kikade på lite möbler och så, men inga glas köpte vi dock som vi hade planerat, det får bli en annan dag. Sedan åkte vi hem, Leo somnade i bilen och jag känner att jag också är helt slut nu efter den här dagen, har suttit och pluggat nu hela kvällen. Men den sista tiden av den här söndagen ska jag mysa lite med min man. Imorgon har jag tenta i Marknadsföring...Wish me luck!
God Natt ♥


Dagens Outfit Lördag


Tee från Gina Tricot, lackleggings från American Apparel, Kofta från MQ, Scarf från H&M
Väska köpt i Helsingfors och ballerinas från Friis & Company


Lisbeth Dahl


Lisbeth Dahl gör helt otroligt fina saker. Tog en liten paus från pluggandet och fastnade totalt på hemsidan där man kan bläddra i katalogen. Skulle det finnas en Lisbeth Dahl butik i Stockholm så skulle jag vara deras bästa kund! Har kollat runt lite på nätet och det finns små butiker i stan som har Lisbeth Dahl, men jag tvivlar på att alla de här grejerna jag villha finns. Men kolla ska jag minsann göra, finns ju även på olika inredningssidor att klicka hem.


Yesterday


Hade en sån mysig dag med min Fredrik igår. Först promenerade vi runt på Söder, hittade en hel del grejer som vi ville köpa, kanske blir av imorgon. Hittade vinglas från Iittala som vi sååå gärna vill ha, vitt, rött och champagne. Men vi börjar nog med rödvinsglasen. På Bolagret hittade vi också en del, bland annat en helt underbar soffa, i grå/svart melerat tyg med divan, åh love it! Även lite andra småsaker, förvaring och speglar och sånt. Men imorgon blir det som sagt nog lite köp =)
Vi promenerade hela vägen ner till Götgatsbacken där vi käkade på underbara Café Fåtöljen. Asså det är så himla gott där, ni måste verkligen gå dit och äta en sallad eller fika. Rekomenderar den grekiska pastasalladen (på bilden) Till efterrätt blev det kladdkaka med grädde- den är underbar! Hade glömt mitt jäkla minneskort till kameran hemma så jag kunde bara ta en enda bild på hela dagen, fasiken vad sur jag blev...
Sedan promenerade vi till Åhléns City och köpte lite film som vi sen åkte hem och tittade på, självklart gjorde vi ett stopp vid Systembolaget också =)


Date med min baby


Nu är jag färdig för att åka in till stan och möta min Fredrik. Ska bli så skönt med en paus från marknadsföringen och allt pluggande. Och bäst av allt är ju en hel mysig dag med min älskling ♥
Först blir det lunch på Fåtöljen på Söder, älskar verkligen deras olika sallader plus att det är så himla mysigt där. Kanske blir det lite promenerande och titta lite i affärer på söder, skulle vilja kolla lite på Bolagret i Ringen, är på jakt efter en lampa. Hittar vi någon bra film blir det en tidig bio, vill så gärna se "Public Enemies". Efter kanske det blir en öl på Snaps eller så köper vi en flaska rosé och åker hem och myser med tända ljus


Dagens Outfit Fredag


Klänning & Kofta från Gina Tricot, Strumpbyxor och Brosch med blomma från H&M, Till detta tar jag nog ett par svarta lackballerinas köpta i Paris och självklart min Ray Bans!


Plugghäst!


Älsklingen ringde imorse för att säga god morgon ♥ Min sötnos, vaknade till direkt även fast jag kom i säng runt halv två igår. Satt och pluggade i flera timmar. Det samma gäller nu, har fixat en stor kopp kaffe och sitter nu med marknadsföringen. Tentan är på måndag så hela helgen åt till att plugga. En hel del saker sitter verkligen, min lärare har haft så otroligt bra genomgångar. Om någar timmar ska jag in till stan och möta Fredrik, vi ska ha en date idag =) Blir nog lucnh någonstans, liten promenad och sedan en tidig bio. Men nu för de närmaste timmarna är det jag och Philip Kotler!


Inspelningen har börjat...


YES! Nu har inspelninge av "Sex And The City 2" dragit igång. Ska bli så jäkla spännande att se hur uppföljaren blir. Jag fullkomligt älskade den förra filmen, kan se den hur många gången som helst. Jag vet att jag inte är ensam om att längta efter denna film...=)


Schack!


Igår hängde jag med Adrienne och Alexander. Adrienne trodde inte sina öron när jag sa att jag inte kunde spela schack, så hon gav mig en lektion =) Så himla söt, hon förklarade vad alla gubbarna var och hur man kunde flytta dem. Riktigt kul var det att spela och jag vann, jippie! Såg mörkt ut ett tag för mig, hon var ju tokduktig, 6 år gammal är hon. När vi hade spelat färdigt sa hon: "Kan du inte öva tills nästa gång på hur man flyttar alla gubbar så slipper jag förklara för dig hela tiden, och så kör vi en riktigt match då!" Haha, frågade ju henne hela tiden hur många steg jag kunde ta och åt vilket håll. Jag lovar dig Adrienne att jag ska öva och så spelar vi en riktig match nästa gång vi ses =)


Lady Gaga + Alexander Skarsgård


Jonas Åkerlund ligger bakom denna halvsjuka video "Paparazzi" med Lady Gaga. Lyssna i början när hon och Alexander Skarsgård pratar svenska med varandra, lite roligt faktiskt =)


Rewind...Paris 2008







Åååå vad jag längtar tillbaka när jag tittar på bilderna från min och Eleonors resa till Paris förra sommaren. Det var sååå himla underbart. Fin och mysig stad och vi hade så roligt, en helt perfekt resa!


Kaffe, vila, plugga, jobba...


Idag står det inte riktigt rätt till med mig. Dagens började med att jag vaknade gråtandes ur en vidrig dröm! Usch så hemskt att jag inte ens vill nämna det. Älsklingen kramade om mig så hårt och tröstade, sötnosen. En timme senare ringde väckarklockan, kände mig hängig och låg kvar i sängen i 20 minuter vilket jag aldrig brukar göra. Men upp och iväg till skolan iallafall. En bit in i föreläsningen känner jag hur huvudet nästan exploderar, det trycker bakom ögonen och jag blir sjukt yr så fort jag blundar. Jippi migrän! Står dock ut hela lektionen men sen var jag tvungen att gå. Så typiskt, jag hatar verkligen att missa skolan och speciellt när det var Företagsekonomi vi skulle ha på eftermiddagen, tycker att det är lite halvsvårt så jag behöver verkligen vara med på alla föreläsningar.

Nu är jag hemma iallfall. Dricker en kopp kaffe eftersom det hjälper ibland, men känner ingen skillnad. Så det blir väl så att jag får vila någon timme, sedan plugga ett tag. och vid fem måste jag åka iväg och jobba. Hoppas att det har gått över då!

Önskar att älsklingen var här hemma med mig. Fy vad jag saknar honom så fort vi är ifrån varandra, och för honom är det likadant. Han är så söt som ringer från jobbet för att säga hur mycket han saknar och älskar mig. Min underbara Fredrik ♥


RSS 2.0