Nya böcker

 
Lite nya böcker som jag har varit och hämtat ut idag. Jag köper de flesta böckerna på loppis, men ibland vill man ju läsa en viss bok och då går det inte att vänta på att man kanske hittar den. Har kommit in i skönt flow just nu när jag läser ut bok efter bok. Spenderar nästan all tid då Winston sover till att läsa - sååå härligt! När han var nyfödd tänkte jag "Nu kommer jag aldrig mer kunna läsa en bok". Haha, när jag tänker tillbaka så var det himla mycket jag trodde att jag aldrig mer skulle göra - typ ha en bäddad säng :) Väldigt omtumlande, den där första tiden med nyfödd hemma. Men tillbaka till böckerna - läste ut den hypade "The Fault In Our Stars" och blev så grymt besviken! Visst är den bra skriven och historien är fin, men det kändes bara inte trovärdigt och därför kunde jag inte riktigt ta till mig den. Hoppas på att filmen kanske är bättre. Just nu läser jag en bok av Jonathan Tropper "One Last Thing Before I Go" som jag köpte på Stadsmissionen igår för en tia. Efter den blir det helt klart klassikern "The Great Gatsby" - älskade filmen och hoppas att boken är lika magisk. Vad läser ni i sommarvärmen just nu?

Återträffen förra helgen

Lite bilder från förra helgens återträff! Vi hade så himla kul :) Vi startade tidigt så att vi skulle hinna umgås och tur var väl det för vi höll igång till ca 23 (och startade 14). Det var 13 år sedan vi hängde och ändå känns det som igår. Hoppas verkligen att vi kan hålla liv i en ny tradition och ses varje gång Eleonor kommer till Stockholm. 

Till lilleman

Kunde inte motstå dessa färger och mönster som är nyinkommet hos Ellos, så det blev ett klick i storlek 80 till Winston. Just nu är det storlek 74 som gäller, men vissa bodys och byxor (speciellt från H&M) funkar i storlek 80. Min stora kille, tänk att han startade på storlek 50 och att de kläderna var lite för stora.
 
 

Loppisfynd

Måndag till torsdag har vi spenderat i Karlstad hos Fredriks mamma. Härliga dagar som bland annat innehöll en loppisrunda! Jag har länge velat börja samla på udda blått porslin och nu är de första tallrikarna köpta. Två stycken från Rörstrand för totalt 40 kr! Hittade även en rådjursfigurin och en liten bambi till min samling. Och självklart blev det en hel del barnböcker, till både Winston och Leo. Hittade en " Min första bok" och en jättefin Bockarna Bruse till Winston för 1 kr/st!!! Det blev även en liten verktygslåda i trä till lilleman. Älskar loppis!

Reunion

 
På lördag kommer blir vi ett gäng tjejer hemma hos mig som ska äta, dricka, ficka och prata gamla minnen. Vi gick i högstadiet tillsammans och det ska bli så roligt att ses igen. Några av oss har ju träffats lite då och då (och jag och Eleonor är ju fortfarande vänner) Men alla tillsammans var alltså sist när vi gick i nian! Jag tänkte bjuda på pastasallad, tzatziki och baguette. Och så blir det självklart välkomstdrink, chips & dipp och några tjusiga bakverk (en chokladtårta med bär och hallonpannacotta) Funderar självklart på hur jag ska dekorera och fixa här hemma - åh det ska bli så roligt!

Ellos

Ellos har verkligen fått in hur mycket fint som helst! Jag sitter bara och väntar på någon bra rabattkod och sen blir det klick klick ;) Marmorbordet är underbart och påslakanet är så fint - det kostar bara 99 kr och fint även i grått och mint.

Släktträff i Orsa

Från torsdag till söndag har vi varit i Orsa på släktträff. Det är Fredriks släkt på hans pappas sida och det var första gången jag följde med. Campingliv är inte riktigt min grej, men nu när vi har Winston tillsammans så känns det annorlunda, det är ju hans familj och jag vill att han ska få vara delaktig. Så vi packade ner hela livet och åkte iväg allihopa! Herregud så mycket grejer man behöver ha med sig med bebis....resesäng, vagn, stol, kläder, blöjor, våtservetter, grötpulver, ersättning, burkmat, leksaker....ja, Winstons packningslista var lååång! Vi bodde i en stuga som vi delade med Fredriks bror, hans tjej och deras lilla dotter (som syns på sista bilden). Ni kan tänka er hur det var att leva 4 vuxna och två små barn i ett och samma rum i tre nätter...haha ,men det gick faktiskt bättre än förväntat, visst var det svårt att lägga dem samtidigt och de väckte varandra på nätterna, men i helhet så var det mest roligt! Vi avslutade resan igår med att ta ett gruppfoto med stativ och självutlösaren :) Winston har varit så trött av att träffa så många nya människor och framför allt värmen! Herregud så varmt det har varit och jag som hade packat efter Stockholmsvädret innan vi åkte, dvs kallt och regningt...Det har iallafall varit väldigt roligt att få träffa hela släkten men det är så skönt att vara hemma igen. Nu har vi en massa tvätt och en liten bebis som ska tillbaka i sina sovrutiner. 

Baseballjacka till Winston

Har beställt den här fina baseballjackan till Winston som han ska ha till hösten. Den kommer från La Redoute och kostar just nu 75 kr på rean!!! Leo har också en baseballjacka från La Redoute så de kommer att matcha ;)
 

Rosor

Härliga rosa rosor står i hallen och välkomnar när man kliver innanför dörren. Måste tipsa om dessa fina rosor från Lidl som är är Fairtrade-märkta och kostar 39 kr! Håller sig dessutom fina mer än en vecka. Jag har snittat om mina och de har stått fina i två veckor!

RSS 2.0