Living In Sin Is The New Thing...

Nu äntligen kan man kolla på Britney Spears nya video "3"- I love it ♥
Lite konstigt bara att dom har censurerat den biten där hon sjunger "Living in sin is the new thing" och istället låter det som om hon sjunger "Living like this is the new thing", lite töntigt måste jag säga, vad är det för fel på att uttrycka sig om vad som är syndigt, det gör väl till och med präster =)

Längtar...

Har äntligen fått tag i tjejen på Svenska Bostäder som har hand om min flytt och allt. Har jagat henne som en dåre för att få lite klarhet i hur det går och om mina papper ens kommit fram. Fick ju lägenheten förra veckan, skickade in mina papper i måndags och sedan har det bara varit tyst. Har gått och oroat mig så mycket och tänkt negativt. Ringde hela dagen igår men hon var inte anträffbar på hela dagen! Det första jag gjorde när jag öppnade ögonen imorse var att sträcka mig efter telefonen och ringa henne på en gång. Hon svarade!
Alla papper hade kommit fram och så, skönt att höra, lite strul dock med tanke på mitt lilla studiebidrag, men hon sa åt mig precis vad jag skulle göra och nu känns det så bra! Lite fler papper ska in och sen är det bara att skriva kontrakt och flytten blir den 16 november. Kan man bli gladare än så här!?!?! Jag tror inte det =)
Ska bli obeskrivligt underbart att äntligen få bo med min Fredrik och slippa den här lilla hålan i Kista, och slippa åka hem fram och tillbaka för att hämta massa saker och alltid bära på tunga väskor. Dock kommer jag sakna mamma och mina underbara syskon sååå mycket...
Ska strax iväg till skolan för att skriva en tenta i Databassystem, kan väl inte påstå att jag har pluggat, har varit med på alla lektioner och fattat hur man gör och så, satt lite igår och gick igenom allt. Det är ju inte som en vanlig tenta, utan det vi ska göra är att skriva ett dokument i Word, precis så som han vill ha det, låter lätt som en plätt tänker ni, klart man kan använda sig av Word, men det är på en helt annan nivå än att bara skriva text, nu gäller det alla de där konstiga funktionerna som man aldrig har fattat vad det är. Det får gå som det går, har liksom ingen ork över efter alla tentor vi har haft den senaste månaden. En glad nyhet är att jag fick VG på tentan i PC hårdvara =) Feels good!!!!
Nä nu ska jag sätta fart här så jag kommer iväg. Ikväll ska jag och älskligen mysa, käka tacos och titta på någon bra film. Och framför allt lär vi ju ligga och prata om lägenheten, å vad mysigt!
Trevlig helg på er ♥

Soffa

 

Vi har tittat runt på en hel del soffor till nya lägenheten. Vi är båda överens om att vi vill ha en i mörkt tyg, inte för stor och med divan. Vi hittade först en helt perfekt från Bolagret och fram till igår var det väl den vi hade tänkt att köpa. Men som sagt, igår kom jag över denna skönhet när jag klickade runt på nätet och nu blir det nog den. Ser så himla fin ut! Kommer från The Home. Vore himla snyggt att ha en liten pall eller sittpuff klädd i samma tyg.

 


Paranormal Activity


Jag och Fredrik kollade på skräckisen "Paranormal Activity" igår innan vi skulle lägga oss- BIG MISTAKE- så jäkla läskig film, vid ett tillfälle så började jag att gråta för det var så läskigt! Den är filmad på samma sätt som "Blair Witch Project" och utger sig för att vara en sann händelse och den börjar med en liten text där de vill tacka polisen för att de fick visa filmklippen. Läskig och jäkligt obehaglig, se absolut inte denna ensam, var så glad att jag hade Fredrik att sova bredvid! Efter filmen letade vi länge efter info om filmen för att ta reda på om det var äkta eller inte...och det är inte på riktigt! Se trailern:


Nya saker


Har precis slitit upp ett paket som jag var och hämtade på posten och jag älskar mina nya grejer =) En låda vitmålat trä i lite "shabby chic" stil, tänkte att den ska stå på vår vita hylla vi har köpt till badrummet med alla duschkrämer och schampo och sånt i. Det blev även två ljuslyktor i form av kronor, kan vara det sötaste jag någonsin har sett! Allt kommer från Stilero, en sida med massa fina grejer.


Nyår?


Ja lite tidigt att börja tänka på en nyårsklänning, men jag såg denna när jag klickade runt lite på Bubbleroom och tänkte direkt att den skulle vara fin till nyårsafton. Kostar endast 299 kr vilket känns lagom om man inte ska göra något speciellt.


Boda Nova


Det har öppnat en liten inredningsbutik här där jag bor och igår gick jag in en sväng bara för kolla vad som fanns. Hittade direkt dessa söta plåtburkar från Boda Nova som fick följa med hem. Supersöta att ha pepparkakor, lussebullar, knäck eller annat julgodis i =)


Bakat


Har bakat som en tok idag! Ska till mitt gamla jobb imorgon och hälsa på, så självklart tänkte jag ta med mig lite fika =) Gjorde två kladdkakor med glasyr, färgade hälften rosa så det blev lite fint att dekorera. Några hallon i mitten, ville egentligen ha färska men det fanns inga i affären, så det fick bli frysta, dock släpper de tyvärr så mycket vätska (trots att de fick ligga på en bit hushållpapper och rinna av) så det blir ju lite geggigt, men gott blir det ju iallfall =) Ska bli kul att träffa alla imorgon igen!


Läskiga filmer


Igår innan jag och Fredrik skulle sova kollade vi på två riktigt bra och läskiga filmer, "Orphan" och "REC". Rekomenderas verkligen för er som gillar bra skräckfilmer, jag avskyr löjliga och fjantiga filmer med tjejer som springer åt fel håll och sånt skit. "Orphan" var väl inte så där läskig så man blir skrämd, men obehaglig och väldigt välgjord. "REC" är filmad på samma sätt som "The Blair Whitch Project", med en enda, lite skakig kamera. Börjar lite trögt men sedan blir det läskigt väldigt fort och slutet är så jäkla obehagligt, var riktigt rädd! Med andra ord inte så ultimat innan man ska sova =) Tur att jag hade Fredrik att sova bredvid!


Party i lördags!




Var ute i lördags med ett ganska oväntat partysällskap. Det var jag, Janine, Sofie och Lina, vi umgicks som mest när vi gick i gymnasiet så det var ett par år sen. Och fasiken vad kul det var, vi satt och pratade gamla minnen medan vi drack en hel del drinkar =) Sedan blev det en taxi till Patricia's och det var så kul! Det är ju väldigt speciellt där, speciella människor, känns ju som om man är ute på landet eller nått. Skrek mig hes till live bandet som körde så jäkla bra rocklåtar och pirat var jag också =)


Nya Smycken




Jag bara måste tipsa om dessa snygga accessoarer som jag hittade på KappAhl, blev så himla förvånad att just dom hade så snygga grejer. Plockade på mig allt jag tyckte var snyggt, allt blev mitt för ca 400 kr, inte illa! Armbanden är ju helt underbara, i mocka med söta berlocker, fanns massa fler färger och kostar endast 69 kr/st, jag älskar det i turkost, brunt och korall, känns väligt pochahontas, och även halsbandet med fjäder =)
Jag älskar ju diadem så det var ju soklart att ett med rosett och ett med nitar fick följa med hem.


Snövit


Igår köpte jag äntligen Snövit till min Disney samling. Åååå vad jag älskar den filmen, Snövit är den sötaste prinsessan Disney någonsin gjort och dessutom den första!


Les Secrets du Sucré


Köpte den här söta burken från Dixie inne på Mique igår. Har suktat efter alla burkarna i serien ett bra tag, så nu när en lägenhet väntar runt hörnet slog jag till. Denna är för socker och jag har tänkt att ha florsocker i den, ska även köpa en för kakao, tänkte att jag ska dessa söta burkar till mina ingredienser när jag bakar =)


Sparrow Madden


Här är de första bilderna på det senaste tillskottet i familjen Richie- Madden, sex veckor gamla Sparrow James Midnight Madden. Så söt! Och titta på lilla Harlow, 21 månader, så himla lik mamma Nicole Richie =)


Vitt i köket


Ja nu går jag verkligen händelserna i förväg, haha, men jag kan ju inte låte bli, kan ju bara tänka på den lilla lägenheten som ska bli min. Det fanns en liten matsal, eller matplats kanske man ska säga, inte tal om några salar här inte =) Men som ett extra litet rum bredvid köket, och det älskar jag! Kommer förmodligen få plats med en ganska stort bord, så att man kan bjuda lite folk på middag. Hittade ett perfekt bord på Ellos, bredd 90 cm och längd 180 cm. Och då går det kanske till och med in tre stolar på varje sida, det vore ju underbart. Hittade snygga stolar på både Ikea och på Ellos också, vet inte vilka jag gillar mest...?
Jag älskar vita kök, och blev så glad då jag hittade bordet, enkelt, vitt och med en liten fin detalj (mönstret runt om) Men som sagt, än är ju inte lägenheten min, och inte har jag några mått heller, men jag är ganska säker på att det blir bra med bordet. Så fort jag vet så säger det klick klick =)


Äntligen!


Igår var jag som ett barn dagarna innan julafton- rastlös, pirrig, nervös, överlycklig, förväntasfull...för nu har jag äntligen fått en lägenhet!!! =) Inget kontrakt är skrivet än, fick samtalet igår, men om allt går vägen nu så flyttar vi ihop den 16 november ♥


Handdukar


Klickade runt lite inne på H&M Home och hittade dessa söta handdukar. Kanske inga somm an vill ha jämt, men väldigt söta att plocka fram då och då. Mest förtjust blev jag i dem för badrummet, hur söta är de inte med alla fina burkar och flaskor? Skulle passa perfekt med alla fina prylar från Lisbeth Dahl som jag vill ha i mitt badrum. Men så har man ju en man också som kanske inte tycker att det lika fint =)


Videoblogg


Haha en liten spontan videoblogg blev det =) Sitter och pluggar för fullt till min tenta jag har imorgon. Är så glad över att min kaninlampa äntligen har kommit, hart väntat i två månader! Helt galet, men nu står den i fönstret och lyser och den är helt underbar =)


Kalas för Carla!


Wow vilken helg det har varit, har jobbat non stop sen i torsdags, helt crazy! Ett av jobben har varit att hjälpa till att anordna barnkalas för lilla Carla. Jag var hennes fröken när jag jobbade på dagis och jag hade hand om hennes inskolning så vi fick en speciell relation. Och mamma Diana och jag kom så bra överens redan från början. Så när hon ringde mig och bad om hjälp ställde jag självklart upp =)
Spenderade hela lördag eftermiddag hemma i Dianas kök och bakade 50 cupcakes! Men det gick bra, och vi pratade och skrattade och fikade och hann även sedan med en runda på stan där vi plockade upp det sista till kalaset.

Och vilket kalas det blev! Imorse klockan tio började vi pynta, duka och fixa i Humlan. Lunchen åt vi utomhus och tårtan blev inne där det var dukat helt i rosa =) Och Pippi tårtan var ju helt fantastisk!
Hade så trevligt och lilla Carla är världens sötaste ♥


Sprechen Sie Deutsch?


Synd att det blir så mörkt efter att man har lagt den på YouTube, men jag hittade den här filmen i kameran från Eleonors födelsedag när vi var på Isbaren. Det var ju bara massa turister där, och jag snappade upp att någon pratade tyska och med lite alkohol i kroppen kunde jag helt plötsligt också "prata tyska" =) Hahaha!


Dagens Outfit Torsdag


Jag älskar min nya kjol från Indiska ♥


All you need is LOVE


Idag är jag så där superduper jobbigt överkär i min pojkvän känner jag. Sitter hemma och längtar efter att han ska komma hem så jag får krama om honom. Var en sväng i gallerian idag, men inte köpte jag något till mig själv, nope, det blev en liten present till min älskling istället.
Är så himla glad att jag får ha en sån mysig man i mitt liv, jag älskar att vara med honom, vi har så himla kul i vår vardag och han är en fantastisk vän och pojkvän! Har så mycket känslor för honom att det känns som om det inte får plats i mig ibland, det bara bubblar över...
Haha fy vad jobbig jag känner mig, sitter och puttinuttar mig över min kille som om någon annan skulle bry sig, men jag var tvungen att ventilera lite =)
I Love you Fredrik ♥


Tentan i PC Hårdvara är avklarad!


Hösten eller snarare vintern är med all säkerhet här nu! Kallt som fasiken är det ute och jag har fortfarande min lilla vårjacka på mig med trekvarts ärm...måste hem och plocka fram lite varmare skor och jackor. Den rosa kappar jag köpte förra året ska jag nog börja använda, den är ju som ny, använde inte alls den många gånger förra året.

Är hemma från skolan nu, gjorde tentan på ca 20 minuter. Kändes verkligen som om jag kunde allting och det var en hel del som jag kunde som inte ens kom med på tentan, så det känns verkligen som om jag har lärt mig mycket av den här kursen. Jag vet iallafall att jag har klarat den, men jag vågar till och med hoppas på ett VG (det högsta man kan få) Väntar på att Fredrik ska komma hem, vi ska iväg och titta på en lägenhet. Sedan är det middag och mys resten av kvällen!
Känns alltid så skönt efter en tenta, man känner sig så fri...fast om en vecka har jag nästa tenta, men det sparar jag tills imorgon, idag ska jag bara njuta av att jag har gjort tentan och att det förmodligen gick bra =)


Cupcakes & New Skirt



Lite nytt har jag shoppat! En helt underbar kjol från Indiska, helt klart min nia favorit. Och så blev det även ytterligare en kokbok med cupcakes och en söt liten cupcake i porslin med lock, hade tänkt att den skulle stå på bordet med sockerbitar i när det vankas kalas, hittade den på Stockhome och fanns i fler färger.


Plugga så klart!


Nu har jag bänkat mig framför datorn för att plugga lite, inte långt kvar nu till tentan, på onsdag gäller det! PC hårdvara är ämnet och jag känner mig väl ganska säker, men det är fortfarande en del som är lite oklart...
Har tagit på mig sköna leggings och favorit tofflorna från Friis & Company. Har även laddat med en Marabou "tantchoklad" som jag och Fredrik kallar den, med russin och mandel, sånt som tanter gillar men vi ääääälskar den! Fick äntligen min bok igår från Kjell & Company, det har varit galet svårt att få tag i den, så nu har jag mycket läsning framför mig!


Mixin


Har hittat en ny webshop med inredningsprylar som jag bara älskar! Sitter och klickar in massa grejer i min kundkorg istället för att plugga =) Så mycket fina grejer som faller mig perfekt i smaken, gillar att blanda modernt med lite lantligt och "shabby chic". Spana in sidan här


Lägenhetsvisning


Nästa vecka har vi tre lägenhetsvisningar att gå på. Ska bli kul, det är skönt när någonting händer även om chansen är ganska liten att vi får någon av dem. Den jag vill ha mest ligger vi på plats 26...men det vore så nice, en trea på 70 kvadrat. De andra två är ettor på 50 respektive 43 kvadrat. Men jag är desperat, tar vad jag än får, vill ju bara bo med min älskling NU! Har letat lägenhet i 10 månader, blir ju fasiken knäpp snart...Jag hoppas, hoppas, HOPPAS att vi har tur och får någon utav dem.


Kanin


ÄNTLIGEN är den här söta kaninen på väg hem till mig. Har jagat den i en evighet nu, den är ju alltid slut överallt! Men till slut hittade jag den i webshop med inredning för barnrum, haha, så då blev det ett snabbt klick. Detta var dock ca tre veckor sedan, eftersom tillverkaren av lampan tydligen låg efter i produktionen så fick jag lov att snällt vänta...och i veckan fick jag äntligen ett mail och den är på väg hem till mig.
Tror att den blir riktigt cool detalj hemma!


Kuddar från HIMLA



Var en sväng på HIMLA outleten igår på Gärdet. Kom hem med fyra nya kuddar, två svarta och två mönstrade, som jag är så himla nöjd med! Dunkuddar med överdrag i 100% silke, dom känns så himla lyxiga och härliga. Fick dem allihopa för ca 800 kr (tidigare ca pris 1600 kr). Fanns en hel del annat som hade varit kul att köpa men jag kunde helt enkelt inte bära mer när jag ävl hade köpt kuddarna, hade ju världens största väska med mig också, så idag har jag faktiskt fått en liten sträckning i armen efter bärandet på allt!


PC Hårdvara


Sitter och pluggar PC Hårdvara, har tenta nästa vecka på onsdag. Känns som om det är det enda man gör nu för tiden, dom har lagt tentorna riktigt tätt. Men jag klagar inte, jag är en riktig plugghäst som tycker att det är kul, älskar att lära mig nya saker och få förståelse för saker som man aldrig har fattat någoting om förut. Som det är med datorer, helt plötsligt fattar man hur saker fungerar och man tycker att det är superintressant att ta reda på hur många kärnor en processor har, vad RAM- minnet har för uppgift och vad hotswap innebär =)


Skålar



Hittade dessa söta skålar på C´est La Vie som finn i färgerna, mint creme eller rosa. Hur söta skulle dom vara att äta efterrätt ur, eller yoghurt på morgonen, eller ha nötter i, godis...riktigt söta och jag tror att jag skulle vilja ha som i alla färgerna, typ tre av varje, eller endasr creme och rosa. Kostar 45 kr styck, får se om det blir något klick på dessa =)


Torsdag


Har sovit som en stock inatt, var hemma runt tolv igår och hade då varit igång med båda skola och jobb sedan kl nio på morgonen...somnade med smink och allt på. Vaknade imorse när Fredrik och Leo gick, tänkte att jag också skulle ha gått upp då för att plugga, men jag fick knappt upp ögonen. Somnade om och sov fram till halv elva, hade lätt kunnat sova längre men då kände jag att det fick vara nog, hatar att sova bort hela förmiddagen!

Ska plugga lite fram tills klockan blir två. Har två tentor de kommande två vekorna och det känns sååå stressigt. Företagsekonomitentan hade jag ju i tisdags och det kändes faktiskt som omdet gick bra, jag hoppas verkligen det...På onsdag har jag tenta i PC hårdvara och onsdagen därpå i Datakommunikation. Så det är mycket plugg nu som gäller!

Sedan ska jag iväg till Gärdet för att gå på HIMLA Outleten, ååå det ska bli så kul, hoppas att jag hittar massa fina saker =) Och efter det är det jobb så jag kommer väl att vara hemma runt tolv ikväll igen...


Läsa saga nu...


Nu börjar dagen lida mot sitt slut, ska lägga mig bredvid Leo och läsa en saga för honom. Vi har precis lekt med Star Wars lego, Fredrik blir som en liten pojke då vill jag lova =) Sen ska vi kramas som bara den, jag och mina fina Fredrik ♥


Broken Hearted Girl


Jag är långt ifrån en broken hearted girl, men den här låten är helt underbar! Kan lyssna på den hur många gånger som helst. Första gången jag hörde den fick jag en klump i halsen, men så är jag med musik, blir otroligt känslomässigt påverkad. Har börjat gilla Beyoncé otroligt mycket på senaste, hon är otroligt bra och nya skivan är sååå bra!


Kelly Clarkson


Kelly Clarkson ser inte alls ut som sig själv längre. Att lägga på sig några kilon är inge fel men det är inte det, hon börjar se så risig ut, kolla bilden med rutiga skjortan och glasögonen, who is that!?


Anna Anka


Säga vad man vill om Anna Anka men ingen kan väl påstå att hon inte är underhållande!? Jag tror att jag har drabats av Anna Anka feber, jag gillar henne så jäkla mycket. Och när man säger det till folk så blir de alldeles hetsiga och spottar ur sig massa otrevligheter om henne...jag fattar inte varför? Självklart säger hon grejer som är helknäppa, men det är väl forfarande hennes åsikter som har all rätt till, precis som ni som spyr galla över henne...Jag gillar att hon vågar säga vad hon tycker och att hon inte skäms över det, för jag tror faktiskt att många tycker som henne men aldrig någonsin skulle erkänna det, eller så tillhör man den skaran som tar åt sig. Har precis tittat på sista avsnittet av "Svenska Hollywoodfruar" och det känns tomt, haha =) Vill ju fortsätta följa henne och allt kul hon säger och gör. Kan inte något produktionsbolag ge kvinnan en egen serie så hon kan fortsätta att reta skiten ur alla svenskar!


Tired Of This...


Ja nu är jag rejält trött på den här jäkla företagsekonomin. Tenta imorgon och jag vet inte alls hur det kommer att gå. Har faktiskt lärt mig en hel del grejer idag som jag tidigare inte förstått, så det känns väldigt skönt! Dock är det fortfarande några kalkyler som jag inte alls vet hur man räknar ut...Men jag hoppas på det bästa, gör så gott jag kan imorgon och sen får det gå som det går, kan ju inte göra så mycket mer. Men nu är det färdigpluggat för min del, ska strax möta upp Eleonor och kolla på Svenska Hollywoodfruar och min lilla älskling Anna Anka, I love her! Otroligt kul att folk blir så upprörda över hennes åsikter, trist att det är sista programmet ikväll...


HIMLA Outlet


Äntligen har har det blivit dags för HIMLA Outlet igen på Gärdet. Var där förra året och köpte kökshanddukar och ångrade sedan att jag inte köpte mer grejer. Rekomenderar verkligen alla att åka dit och ta en titt, dom har ju så underbart fina grejer och till så bra priser (30- 70% rabatt) Jag ska försöka klämma in ett besök på onsdag mellan skolan och jobbet, kanske får smita lite tidigare =)
Det jag ska leta efter är överkast, badrumshanddukar, linneservetter och deras fina tårtfat.

Öppettider:
Smygöppning onsdagen den 7 oktober kl. 10-20.
Därefter torsdag 8 oktober - fredag 9 oktober, kl 11-18,
lördag 10 oktober - söndag 11 oktober, kl. 11-16.

Adress:
OUTLETBUTIKEN
Öregrundsgatan 3
T-bana Gärdet, uppgång Värtan
Snett mittemot Friskis & Svettis på Tegeluddsvägen


Oh Deer!


Hur söt är inte lilla Bambi? Så varför inte släppa en lite sagostämning i hemmet! Jag ÄLSKAR serien från Iittala, asså det ska bli min, iallafall kopparna, helt bedårande! Gillar även krokarna, i svart vore de coola att ha i hallen. Och skulle jag ha en liten bebis så skulle jag självklart ha en Bambi lampa i rummet, fasiken vad söt den är =)


Lådor




Har hittat en härlig webshop med heminredning som heter Ellis Corner. Dessa tre lådor vill jag så gärna klicka hem. Gillar verkligen stilen på dem, lite så där country. De som lockar mest är den för kontoret och den för bröd. Tänkt vad fint att duka frukost på balkongen och duka upp med smör, bröd och allt som tillhör på den fina brickan. Och kontors lådan är perfekt för sådant som man behöver för att betala räkningar och sånt, pennor, kuvert, minräknare...ja allt möjligt. Men de var rätt så dyra tycker jag, runt 300 kr.


In The Car


Jag älskar att åka bil med min älskling, vi har så himla roligt =) I fredags satt vi fast i världens längsta kö, då fick kameran komma fram och så knäpptes det en hel del bilder och en rolig film blev den också, men den innehåller tyvärr alldeles för många fula ord för att få hamna i bloggen =)


Kalas!


Har precis kommit hem till Fredrik från firandet av mamma. Bakade cupcakes med hallon och apelsin, blev supergoda! Himla trevligt blev det, min morbror och hans fru kom förbi med mina små söta kusiner. De har ju tvillingar som har hunnit bli ett år gamla som jag träffade idag för första gången. Dom var så himla söta, hur mycket längtar man inte efter en liten bebis när man kramar och gosas med dem ♥
Nu ska jag och älsklingen dricka lite rosé och kollar på någon bra film.


Grattis Mamma!


Idag fyller min mamma 42 år! Ett STORT GRATTIS till henne =)
Jag och Fredrik ska strax åka härifrån och hem så jag kan fixa presenterna och baka något gott. Det blir nog cupcakes med frosting, mmm vad gott!


Eleven.se


Idag kom min leverans från eleven.se med alla mina Clarins produkter. Bortsett från de två produkterna jag köpte, ansiktskräm och ögonkräm, medföljde det en söt necessär med lite olika gratis produkter. Och som om inte det vore nog så hde de på eleven varit så gulliga och plockat ihop en liten extra "godispåse" till mig med ytterligare två Clarins produkter samt en parfym från JLO. Blev så himla glad =) Ett stort tack till dem för den snabba leveransen och det där lilla extra!


Crazy About Leggings!


Jag har för länge sedan sagt upp min relation med jeans. Det började lite smått med att jag började köpa klänningar, utbudet var ju inte alls lika stort förut, och jag blev fast ganska snabbt! Minns till och med den sista dagen jag hade på mig ett par jeans, hur obehagligt och obekvämt jag tyckte att det var. Så fort jag kom hem bytte jag om till leggings...

Och utbudet har ju fullkomligen exploderat, det är ju bara leggings överallt, och tunikor och strumpbyxor och klänningar. Man ser inte ofta ett par jeans i skyltfönsterna längre, istället har vi nu fått jeansleggings till och med!
Anyway, skulle vilja hotta upp min egen garderob med ett par nya, men lite detaljer på tack! Nitar är ju en stor favorit, och här om dagen hittade jag ett par helt underbara, från French Connection, (på bilden) men de gick loss på 6oo spänn! Men visst, de kändes underbara i kvalitén, men det är fortfarande mycket pengar för ett par leggings. Ett par med dragkedjor ska jag iallfall ha, och ett par med "skinnapplikationer" på låren skulle sitta fint, ska spana in Monki's.


RSS 2.0