Regnskydd

 
 
Beställde precis ett regnskydd från Carlo hos Lekmer.se. Vi har en Emmaljunga och jag hoppas verkligen att det passar. Vita stjärnor kändes väldigt jag ;) Det är något som vi inte tänkte på att skaffa innan kotten kom och nu när det är så regningt ute så är det lite akut, annars kmmer vi inte ut med vagnen! Jag måste passa på att öva medan Fredrik är hemma, på hur jag ska ta mig ut med vagnen och och Elton om dagarna. Inte för att det är något som är supersvårt men det kan vara skönt att få in en rutin på det. Nu hoppas jag på snabb leverans så att vi kan ut och köra med vagnen :)
 

1 Vecka

Idag har jag varit din mamma i en hel vecka ♥ Tiden flyter på fort här hemma och det enda vi gör mest hela dagarna är att mysa med vår lilla kille. Vill aldrig att Fredrik ska gå tillbaka till jobbet, det är så härligt att få den här tiden tillsammans. Förhoppningsvis tar han även ut några semesterdagar så att han kan vara hemma några extra dagar till.
 
Amningen har fortfarande inte kommit igång ordentligt. Jag pumpar ut mjölk men han har det lite kämpigt med att ta bröstet. Men vi fortsätter här hemma och ger det tid, för jag vill verkligen att det ska funka! Känner mig bättre och piggare för varje dag som går och snittet läker fint (dock finns det ju fortfarande risk för infektion). Det är så skönt att äntligen vara mer rörlig. När jag låg där på sjukhuset några timmar efter snittet kändes det som om jag aldrig mer skulle kunna gå eller röra mig hur jag ville.
 
Imorgon ska vi på återbesök på SÖS och väga lilleman samt följa upp hur det går med amningen. Både jag och Fredrik är så himla nöjda med vår tid på SÖS. Alla var så himla snälla och hjälpsamma och tog väl hand om oss. Ska försöka få ihop en förlossningsberättelse någon dag också.

Winston Fredrik Elvis

I tisdags, den 22 oktober föddes vår lilla kille - Winston Fredrik Elvis.
Så trist att vi har varit utan internet i två veckor, men idag kom det äntligen tillbaka! Imorgon har jag varit mamma till den här lilla killen i en vecka. Det är helt obeskrivligt hur det känns att äntligen ha honom här hos oss. Tänk att det var du, min lilla Winston, som låg där inne hela tiden. Som prins Daniel sa: "Känslorna är all over the place" - behöver bara titta på honom så kommer tårarna, min fina lilla kille ♥

H&M Home

Fina nyheter från H&M Home. Gillar verkligen mustascherna på kudden och servetterna, vore så fint till Leo i rummet och till nästa kalas. Den vita keramikburken är fin att ha framme och perfekt att gömma undan småsaker i. De tre ljusen som bildar ordet JOY vill jag gärna ha här hemma till julen.
 

Vecka 37

Denna vecka gick jag och magen in i vecka 37. Har även varit på besök hos barnmorskan och allt så bra ut. Kottens lilla hjärta slog med ca 140 slag/minut, mitt SF mått är 35 och jag har hittills gått upp 7 kg. Nästa tid hos barnmorskan har jag den 18 oktober och det blir sista gången. Så himla konstigt att jag inte ska dit mer, att lilla kotten faktiskt kommer väldigt snart! Nästa vecka gör jag min sista vecka på jobbet och det ska bli så skönt att få vara hemma och ladda inför kottens ankomst, att bara vila, läsa böcker och fixa här hemma.
Jag har faktiskt äntligen fått min tid för ett planerat kejsarsnitt. Den 22 oktober är det dags! Jag tänkte skriva lite mer om hur det har gått till med att få ett planerat snitt i ett eget inlägg. Nu känner jag mig iallafall väldigt lugn inför vad som väntar, visst, jag är jättenervös över hur allt ska gå, jag ska ju trots allt opereras. Men det känns bra.

Work Bitch

Britney är tillbaka med nya videon och låten "Work bitch". I love it! Jag har ju varit ett stort fan av Britta sedan jag såg henne första gången på Mtv med "Baby, One more time". Tycket att för första gången på riktigt länge så ser hon riktigt bra ut och det känns som om hon gör det för att hon verkligen vill.

Wanties

Korg från IKEA, Rådjurspar från Hemtex, Kudde från H&M Home
Runda boxar från Granit, Matta från Lagerhaus
 
Är sugen på att fixa här hemma innan lilla kotten anländer. Hallen är fortfarande det rummet som inte har fått någon kärlek alls sedan vi flyttade in. Vill ta bort den fula hatthyllan och istället ha konsollhyllor med fina lådor som förvaring för halsdukar och sånt. Jackorna vill jag helst att vi hänger i garderoben, men någon liten krok kanske är bra att ha när det kommer gäster eller när man har blöta kläder som inte bör hängas in i garderoben på en gång. Den fina mattan från Lagerhaus vill jag ha i vardagsrummet. Just nu har vi en svart/creme i mönstret gåsöga som jag är jättenöjd med, men det är lite roligt att byta ibland tycker jag :)
 

Granit har öppnat webbshop!

Fick en trevlig nyhet i min mail - granit har öppnat webbshop! Spana in den här och använd lösenordet Äntligen för att logga in och som även ger 15 % rabatt hela oktober.

RSS 2.0