Balkongen

Äntligen är vår balkong färdig! Eller, den har faktiskt varit färdig i två veckor och jag har bara varit seg med att lägga upp bilder ;) Möblerna kommer från Bauhaus och mattan kommer från Rusta. Så härligt att kunna sitta där ute och äta frukost, dricka vin eller läsa bok. Vi ville ha en ordentlig soffa med djup så att man verkligen kan krypa upp och sitta skönt. Det syns inte på bild men det finns även en sittpuff som ingick, som står till höger om bordet, så vi har gott om sittplatser ute på balkongen :) Självklart har Elton en egen liten plats på balkongen, hans lilla krypin kommer från ÖoB och funkar även som gästsäng när Romeo kommer på besök, haha :)

Stars

Jag tröttnar aldrig på stjärnor! Hittade denna fina sjal på Bik Bok som jag fick för halva priset :)

H&M Home

Mycket fint har kommit in på H&M Home och jag är sååå sugen på att klicka hem detta!

Extra sittplats

Igår köpte jag två nya sittpuffar (Alseda i bananfiber från IKEA). Den ena har fått sin plats i vardagsrummet och den andra i Leos rum. Perfekt att ha som en extra sittplats när man får många gäster.

Tavlor

Äntligen har Leos lilla tavelvägg kommit upp samt anslagstavlan ovanför skrivbordet. Jag är såååå nöjd! :)

En helg på landet

Jag, Melanie och Elton har haft en härlig helg på landet utanför Karlstad med finaste Alexis, Ebba och Daphne. Glass, sol, studsmatta, film, pyssel och mycket kärlek summerar vår underbara dagar ♥
 

War Is Over!

En ny tavla har kommit på plats här hemma :)

Att vara valp...

Ena sekunden är Elton vaken...
...och sen helt plötsligt så somnar han bara! :)

Random Pics

Bjuder på lite bilder från vårt hem. Mina svarta kvistar har hamnar i en ny flaska/vas som jag köpte på loppis i helgen. Även hornen hittade jag på samma loppis - har letat så länge efter horn som inte kostar en förmögenhet (har tidigare hittat på Blocket runt tusenlappen) och fick dom för 200 kr :) Har möblerat om lite på byrån i hallen, den lilla Buddhan köpte jag på Indiska i helgen för 15 kr! I hallen står även ett gäng tavlor som ska upp på lite olika platser här hemma. Väntar med att sätta upp tavlor tills alla motiv är färdiga. Union Jack kudden (från Ellos) ligger på min och Fredriks säng. Det vita skåpet har Fredriks farbror gjort. Det var tidigare vitlaserat och hade andra knoppar så jag har målat det vitt och bytt knoppar - är så galet nöjd! :)

Nytt skrivbord!

I helgen var vi en sväng till IKEA för att köpa ett skrivbord till Leo. Har letat som en galning på Blocket efter ett fint fynd med rätta måtten men har inte hittat något. Är iallafall väldigt nöjd med detta, perfekt storlek, praktiskt med en stor låda under och snyggt utan att se för trist ut. Har beslutat att Leo får min anslagstavla med Elefant- tyget då jag har planer på att ha en till mitt eget skrivbord med Manhattan- tyget från Svenskt Tenn. Dock ska den självklart upp på väggen! Måste bara hitta någon fin förvaring till hans pennor och jag tror att jag kan hitta det jag letar efter på Granit. Så trist att väggen är alldeles för hård för att borra i, annars hade jag velat sätta upp några hyllor ovanför skrivbordet med förvaring av pyssel och sånt. En stol måste jag hitta också (den han har nu är till mitt kommande skrivbord och ska kläs om). Min plan är en svart pinnstol med ett fårskinn på.

Balkonghäng

I tisdags var Janine här och vi invigde balkongen med bubbel, hallon, musik och sol :) Just nu har vi inga möbler där ute men jag hade gjort en mysig liten sittplats med filtar och kuddar. Elton gjorde oss sällskap i sin korg :)

Leos Expedit

Här kommer lite bilder från Leos rum, på hans Expedit-hylla. Det enda som fattas är nya korgar, vill ha Branäs från IKEA som passar perfekt i Expedit, fyra vita vill jag ha. Tavlan med bokstäverna har jag själv gjort i Photoshop och segelbåten är köpt på In & Finn. Katten och hjorten har Leo själv målat :)

Keramik

Mina fina muggar och skålen från Rif Design kom förra veckan och jag är så himla nöjd! Skålen hamnade i köket och är tänkt att ha lök i, och muggarna ska jag ju ha på mitt kommande skrivbord med pennor i. Just nu får de stå på brickan på tv-bänken. Superfin kvalité!

Syster ♥

Lillasyster är på besök i Stockholm och ingen är gladare än jag :)

Kusinerna

Igår hade jag en heldag med mina söta kusiner Leo, Amelia och Thea. Vi spelade spel, lekte frisör, åt hembakad pizza, såg på film, åt glass och lekte kurragömma. Så mysigt ♥

RSS 2.0