Svenskt Tenn

Det här är vad jag fick med mig hem från Svenskt Tenn i måndags. Det blev nya bordsunderlägg i mönstret Celotocaulis, som jag nyligen har börjat tokgilla! Fredrik tyckte att det såg ut "som något som en 70-tals tant skulle ha hemma", och kunde inte förstå att jag skulle ha just dem av alla som fanns att välja mellan :)
Blev även en tändsticksask, älskar dessa stora askar, brukar köpa mina från Lagerhaus, de är så snygga att ha framme. Hade kunnat plocka på mig hur mycket som helst, vill ju även ha krukor, ekollonvaser, kuddar, servetter och den fina, nya rosa brickan (jag höll i den som om den vore ett litet barn, men lade sedan sorgset ifrån mig den).

Underbar dag!

Åh vad härligt det var att gå på museum idag! "Burning Beauty" var riktigt bra! Gillar verkligen David LaChapelles bilder. Vi var där i nästan två timmar och sist men inte minst blev det en rundtur i deras butik. Jag hade kunnat köpa hur mycket som helst! Men jag nöjde mig med några vykort och två Vee Spears affischer.
Sedan åkte vi till Svenskt Tenn där jag köpte lite småsaker - bordstabletter och tändstickor.

Burning Beauty

Alldeles strax ska jag och Fredrik åka in till stan för att gå på Fotografiska. Vi ska se utställningen Burning Beauty av fotografen David LaChapelle. Jag har velat se den hur länge som helst och nu är den inna på sista veckan. Ska bli så roligt :)

I ♥ Washi

Pysslade nyss ihop en hjort och en moodboard med hjälpa av washitape. Tog typ en kvart och blev så himla bra :) Älskar verkligen washi, finns ju hur mycket som helst man kan pyssla ihop. Här ser ni även resultatet för mitt lilla office. Det är verkligen mini, men jag älskar att sitta här! Ska visa fler bilder när stolen är omklädd, den ska få sig ett svart/vit randigt tyg på ryggen och sitsen. Längst ner i vänstra hörnet ser ni även min nya lilla porslinsburk med fågeln, så söt!

Nyheter!

Just nu finns det väääldigt mycket fint att klicka hem i alla olika nätbutiker (och i butik också så klart, men jag har nästan helt slutat att handla i butik och beställer hem det mesta) Här har ni några av mina favoriter. Den lilla porslinsburken med fågel på locket har jag redan köpt och förvarar mina smycken i, den är så fin! Och hur fint är det att elefantbrickan från Svenskt Tenn har kommit i rosa, åååååååh!
 
Burkar med siffror från Åhlens, Bricka från Svenskt Tenn, Tröja med nitar från KappAhl,
Kudde med insekter från Zara Home, Fat, uggla och liten burk med lock i porslin från Åhlens,
Ljusstakar från Ellos

I Hallen

Så här ser det ut på en vägg i hallen, precis till vänster när man kommer in genom dörren. Det är egentligen sidan på ena garderoben, och eftersom man inte får borra i den så är det ju perfekt att fästa lite bilder med washitape :) Den stora årskalendern kommer från Granit och är så bra! Man har översikt över hela året på en gång och kan skriva in en massa viktiga och bra saker att komma ihåg.

Äntligen internet!

'Fika med Janine för två veckor sedan
 
Herregud vad jobbigt det är att vara utan internet! Vi var utan i tolv dagar och igår kom det äntligen en tekniken hem till oss och fixade det - grattis liksom! Nu sitter vi som fastlimmade framför våra datorer för att ta igen förlorad tid :)

Work In Progress...

Här ser ni ett beställningsjobb som jag har hållt på med lääänge nu. Tror att jag äntligen blev klar för bara några minuter sen. Men imorgon blir det en sista koll så att allt ser bra ut, och sedan ska de ramas in :)

Påslakanset

Nyinkommet hos Ellos är detta fina påslakanset med stjärnor. Åh, jag vill haaaaa! :) Med koden 275712 får man just nu 40% på dyraste vara + ett läppglans från Isadora helt gratis. För mig blir det dock ingen beställning då jag väntar på ett paket därifrån med 5 nya klänningar :)

På Önskelistan

Bordstabletter från Svenskt Tenn, Tröja från Saint Tropez, Grattis-vimpel från Lagerhaus
"Fifty Shades Freed" av E L James, Ljus "Peace" från H&M
Glasunderlägg från Svenskt Tenn, Kakdekorationer från Lagerhaus, Affischer från Fotografiska Museet/Fotografier av Vee Speers
 
Ja som vanligt är det mycket jag vill ha :) Men högst upp på listan står affischerna från Fotografiska Museet, signerade Vee Speers. Älskar dem! Jag ska ändå dit för att se David LaChapelles utställning "Burning Beauty" så då tänkte jag kolla om de finns kvar att köpa *hoppas*. Något från Svenskt Tenn står liksom alltid på önskelistan, och jag hatar att det är så krångligt att ta sig dit, eller krångligt är det ju inte, men det vore så ju mycket smidigare om butiken låg typ på Hamngatan istället för nere på Strandvägen. Fina tröjan med stjärnan finns att klicka hem från Ellos. Eftersom det snart är min födelsedag (om ca 2 månader) och dags för kalas så skulle vimpeln och de små flaggorna sitta fint! Det har blivit dags att ge sig på den sista delen i Fifty Shades triologin, som jag gärna skulle läsa tillsammans med en kopp kaffe och ett tänt ljus - det fina från H&M!

Straws

När allt julpynt försvann gå gjorde drinkbrickan comeback i köket. Numera pimpad med nya glas (som är ärvda efter mammas farmor) och roliga sugrör från Lagerhaus. Skulle även vilja ha ett par fina glasunderlägg från Svenskt Tenn på brickan.

RSS 2.0