Från Lagerhaus

Lagerhaus har mycket som passar fint i barnrummet och här har jag hittat några favoriter:
Skyltar att hänga på dörren 49 kr, Affisch med siffror 79 kr, Pom poms, 19-79 kr
Förvaringsaskar 49-59 kr, Anteckningsblock 19 kr
 

Nytt från La Redoute

Lite nytt till kotten från La Redoute. De små tossorna kan vara det sötaste jag någonsin sett, de är ju så himla små! Älskar tröjan med små öron på, åååhh vad gulligt det är med babykäder :)

Till Babyrummet

Jag blir lite smått galen på allt fint som har trillat in hos H&M! Jag bara måste beställa lite till kottens "rum". Elefanthuvudet som man hänger på väggen är så himla fint och passar ju perfekt med spjälskyddet vi har köpt (med elefanter på!) så det åker ner i varukorgen :) Även de fina förvaringskorgarna med en liten bambi på, sådant kan jag liksom inte motså - bambisar, hjortar, horn - I just love it! Funderar även på bäddsättet till spjälsäng samt den fina handduken med luva på...
 

Besök hos barnmorskan

Nya minibyxor i storlek 50, från Cubus (fyndade för 19 kr/st!)
Idag har jag varit på besök hos barnmorskan. Gillar henne så himla mycket, jag som är sjukhusrädd blir betydligt lugnare i hennes närvaro och det känna väldigt positivt. Allt såg bra ut! Fick höra lilla hjärtat och det slog fint med 146 slag/ minut. Hon mätte även magen för första gången och mitt SF mått är 24 (är nu i v. 26). Min totala viktuppgång sedan inskrivningen är 4,3 kg och det känns väldigt bra. Blodsockret och järnvärdet var toppen! Har nu även fått en remiss till sjukhuset för förlossningsplanering och det känns som ett steg i rätt riktigt. Jag vill helst göra ett planerat snitt och har hört att det är himla svårt att få igenom. Min barnmorska var iallafall väldigt förstående och snäll när jag förklarade hur jag känner inför förlossningen, sedan får vi se hur det går på sjukhuset.

Sigtuna

Idag har vi varit i Sigtuna. Det är ju himla gulligt och mysigt där! Vi packade ner pastasallad och en filt och åkte iväg. Gick runt och tittade lite och sedan låg vi på filten ett bra tag och bara njöt av det perfekta vädret ♥

Ellos News

Har hittat lite fint bland Ellos höstnyheter. Gillar verkligen påslakansetet och trådkorgen!

Yoko Ono

Äntligen har jag beställt de fina affischerna från Moderna Museet, signerade Yoko Ono. Har ju velat ha dem ett tag men tänkt att jag ska ta mig dit och köpa dem i butik, men det blir ju typ aldrig av så igår gjorde jag ett klick och nu är de på väg hem till mig. Bilderna är från den här bloggen
 

Vecka 26

Idag går jag och magen in i vecka 26 ♥
 

Halva reapriset

Jag och Fredrik har varit i stan en sväng idag. Fredrik skulle klippa sig och jag passade på att göra några riktiga reafynd! Åhlens har just nu halva reapriset så jag köpte en citruspress från Sagaform för endast 50 kr (tidigare 170 kr). På KappAhl hittade jag lite kläder till Leo - två par jeans för 50 kr/st och en baseballjacka/tröja för 70 kr.

For The Boys

Beställde precis lite kläder från La Redoute till Leo och blivande lillebror :) Fick 30% på all rea så jag kom över allt detta riktigt billigt - 230 kr!!! Åh vad jag älskar att fynda :)
 

Ugglor från Newbie

Idag var jag förbi KappAhl och hämtade ut en gratis body. Det blev den söta med ugglor på från Newbie :)
 
 

Strandhäng

Idag har vi hängt på en liten strand i närheten. Vi packade ner pastasallad, frukt, bubbelvatten och choklad och satt på en filt i ca 2 timmar. Hundarna fick bada och Elton simmade lite för första gången :) Jag har inte köpt någon preggobaddträkt så jag fick hålla mig på land, hade dock gärna slängt mig i vattnet, jag älskar att bada!
 

Karta

Gillar verkligen det här nya mönstret som har kommit in på H&M Home. Finns en hel del produkter med mönstret (gardiner, sängkläder, duschdraperi, löpare...) och jag gillar dessa tre: brickan, kuddfodralet och servetterna. Påminner lite om Svenskt Tenns mönster "Stockholm".
 

Gratis body!

Idag fick jag hem en kupong från KappAhl i samarbete med Allt för föräldrar som ger mig en gratis, valfri body från KappAhl! Åh vad kul :) Det står mellan dessa två och det lutar mot den söta med ugglor.
 

Akta Graco Logico S

Igår var vi iväg och köpte ett babyskydd som jag hittade på Blocket. Inköpt förra året och använd till ett barn. Verkligen i superskick! Modellen heter Akta Graco Logico S och kostar ca 2000 kr att köpa ny - vi gav 450 kr. Woohoo :)

Lister för böcker

Har för längesedan (förra året!!!) köpt tre små tavellister från IKEA som ska upp i Leos rum för att ställa fram böcker på. Jag själv älskar ju böcker så för mig känns det viktigt att även Leo och kommande lillebror tycker om böcker. Vår kvällsrutin är att jag läser för Leo innan han somnar och jag kommer definitivt göra det för W också så fort det blir möjligt. Tycker att det är så fint när man ser böckerna, det ger lite mer läslust tror jag. Min förhoppning är att listerna kommer upp nu i helgen eller den kommande månaden när Fredrik äntligen går på semester.

Fint till barnrummet

Har surfat runt och hittat lite fint som skulle passa i barnrummet.
Sänghimmel från Ellos, Gungstol från IKEA, Kuddfodral med igelkott från Ellos, Påslakanset från H&M Home
Allt utom sänghimmlen (jag har spnanat in en annan som ska hänga ovanför spjälsängen) får gärna flytta in här
hemma.
 

Vecka 24

Idag går jag och magen in i vecka 24. Nu känns det verkligen som om tiden går väldigt fort! Nästa vecka går jag in i sjunde månaden, det känns helt galet!
 

Overall

Har hittat den här fina overallen från Ellos som jag funderar på att beställa hem. Vi får ju en liten vinterbebis (beräknad 30:e oktober) och behöver något praktiskt ytterplagg. Beställde tidigare en overall från Little House Of Commons som tyvärr var för stor så den åkte tillbaka. Tror att denna räcker med vanliga kläder under samt åkpåse i vagnen. Eller vad tror ni? Ni med vinterbebisar, vad hade ni på dem?
 

Citronbiskvier

Igår bakade jag citronbiskvier och de blev så goda! Var först lite nervös eftersom jag trodde att det skulle vara svårt - men det var hur enkelt som helst! Skickade med några med Fredrik imorse till jobbet, annars är det risk att det smiter ner för många för de är underbart goda!
 

RSS 2.0