Lovely Day













Jag tror bilderna säger allt, vilken härlig dag vi har haft! =) Vi parkerade på Skeppsholmen och promenerade därifrån till Kungsträdgården. Där blev det en glass under de vackra körsbärsblommorna. Folk är som helt besatta under träden, det fotas otroligt mycket! Sedan promenerade vi lugnt tillbaka och nu är vi hemma igen. Ska baka en paj hade jag tänkt och resten av kvällen blir lugn och mysig ♥


Macarons


Min söta Fredrik kom hem med de här sötsakerna till mig idag! =) Jag har aldrig någonsin ens nämnt att jag gillar Macarons och ändå så vet han det. Han är världens bästa ♥
Har bara smakat en gul än så länge och den var gudomlig, helt perfekt!


Royal Wedding


Idag på lunchen satt vi tjejer bänkade framför teven och tittade på bröllopet =) Kate var riktigt vacker tycker jag men jag saknade verkligen gnistan mellan dem, det var så stelt tycker jag...När Victoria och Daniel var det så kärlekfullt, många blickar och leenden till varandra, de såg helt enkelt så lyckliga ut. Mellan Kate och William var det tyvärr enligt mig lite "dött"...men jag vet inte, det kanske har med kulturen att göra också. Hur som helst så var det väldigt roligt att se på bröllopet.

Men det viktigaste bröllopet för mig denna dag är Eleonors och Jasons. Min bästa vän gifter sig idag och jag är så ledsen över att jag inte kan vara där och dela denna dag med henne =(
Längtar galet mycket efter att få se bilderna från deras bröllop, kommer nog gråta en liten skvätt för mig själv, haha, men bara jag tänker på henne så blir jag lite tårögd ♥ Hoppas att du får en underbar dag min älskade Eleonor, I love you darling!


On My Own


Jag har precis fått bekräftat att jag kommer att ha en helt egen utställning i augusti- september! Massa väggar fyllda med endast min konst. Åh vad glad jag är! Samtidigt är det jättenervöst, hela utställningen hänger ju liksom på mig...men det ska bli så otroligt roligt! Är så stolt över hur långt jag har tagit mig själv när det gäller konsten på bara tre månader, vilket visar att man kan om man vill. Räkna med en hel del uppdateringar om detta =) Måste börja planera inför vernissagen, göra inbjudningar och så, och även måla fler tavlor.
Happy, happy, happy! =)


Birds Of Passage


En ny tavla som jag har målat idag, "Birds Of Passage" heter den och jag gillar den väldigt mycket =)


Loppisfynd & vitsippor



Här är de andra två loppisfynden jag kom hem med i torsdags. En fågel i porslin och en söt liten vas i en undebar mintgrön färg. Några vitsippor som jag plockade i lördags passar perfekt i vasen =)


It's spring baby!









Igår var vi ute på en riktigt lång promenad på en och en halv timme. Vi bor ju precis vid ett naturreservat så vi har verkligen underbar natur precis utanför dörren. Vi gick längs med vattnet och sedan genom skogen. Avlsutade promenaden med att plocka en massa vitsippor som jag har satt i vaser här hemma. Hur härligt är det inte med vår, underbart! =)


Me, Kyana & Wine




Jag och Kyana hade en så härligt kväll igår. Vi var hemma hos henne där hon bjöd på en galet god middag; lax med spenat och pasta. Sedan drack vi rosé och kröp upp i hennes soffa och pratade hela kvällen. Jag hade kunnat stanna där hur länge som helst, så jag tror nog att vi får köra en repris snart igen! =)


Mer påsk...



Här kommer lite fler bilder på vårt "påskpynt", det är ju egentligen inget pynt här hemma alls kan jag tycka. Vi firar ju inte direkt påsk utan det är mer underbart att man har långledigt ;) Men iallafall, ett påskägg har Fredrik fått av mig, sedan flyttade jag in vasen med äggen till vardagsrumsbordet istället, blev finare så. En liten kanin sitter där också, hittade den igår på loppis för en tia. Vår kaninlampa funkar ju extra bra nu när det är påsk, haha =) Brevid sängen står en vas med några påskliljor, vasen är också ett loppisfynd från igår för 15 kronor. Köpte två saker till som jag ska visa senare =)


Grattis Romeo


Idag fyller världens sötaste hund 6 år! Grattis älskade Romeo ♥


Påskpyssel





Självklart har jag varit i farten och påskpysslat lite =) Äggen har jag köpt på Panduro och sedan målat med akrylfärg. Fyllde en cylindervas med lite sand och sedan i med äggen. Står på köksbordet och ser väldigt fint ut måste jag säga =) Ska visa lite mer av vårt påskpynt här hemma lite senare!


Påskägg


Hur gulligt är det inte att få ett sånt här överfyllt påskägg från jobbet! =)


Fynd


Efter jobbet idag när jag var på väg hem hoppade jag in en snabbis på lilla loppisen som ligger på min gata. Jag kom ut med två nya ljusstakar för 10kr/st. Nöjd!!! =)


Amelia 3 år










Igår var vi på kalas för att fira lilla Amelia som har fyllt tre år. Massa godsaker och alltid lika trevligt att träffa alla, jag kunde inte hålla händerna borta från mina lilla kusin Thea, hon är för söt! =)


Party!




Igår firade vi att Janine fyllde 25! Vi började hemma hos Lina där vi åt världens godaste middag, drack drinkar och spelade spel. Sedan blev det Golden Hits, men efter ett par moves på dansgolvet till schlager musik så kändes det inte så jätteroligt längre, plus att medelåldern var typ 45...Så det blev en ganska tidig hemgång runt ett.
Men vi hade så himla roligt! =)


Hair


Blev så himla nöjd med mitt hår igår. Lockade med locktång, tuperade underhåret och lockarna och sedan massa hårspray!Känner verkligen skillnad efter att jag har klippt mig, håret har fått tillbaka sin volym!


Grattis Janine


Idag fyller Janine 25 år vilket bara kan betyda en sak- PARTY! =)


First Day


Idag fyller min söta lilla kusin Amelia 3 år, hipp, hipp HURRA!

Idag har jag haft min första dag på mitt nya jobb. Det känns så roligt och jag fick ett helt fantastiskt välkomnande! Det stod till och med en fin blomma på mitt skrivbord =) Har en känsla av det här kommer att bli riktigt bra!


Light Feeling



Jag älskar stylingen på dessa bilder från H&M Home. De grafiska tavlorna är underbara och titta på den lilla asken med en fågel på längst ner till höger på andra bilden, så söt! Synd att inte just den går att klicka hem från H&M ;)


Pink


Jag MÅSTE ha den här mattan, så är det bara. Vet inte riktigt vart jag ska ha den men jag vet att den måste bli min =) Hur fin är den!? Ska nog köpa två och lägga bredvid varandra i "lilla köket", eller så lägger jag dem nedanför sängen, skulle bli en väldigt fin färgklick. Den har måtten 120 x 180 och kostar 149 kr.


Höganäs



I måndags tog jag en snabb runda på min lilla loppis här på min gata...jag kom hem med en äkta Höganäs kruka för 10 kronor! Gissa hur glad jag är =) Detta är en riktigt gammal upplaga och den är så fin! Just nu funkar den som förvaring åt mina penslar. I ♥ second hand!


Foo Dogs


Jag har länge velat ha ett par Foo hundar och har letat som en galning utan resultat! Såg dem första gången på Johannas blogg och blev lite kär! Även Elin som har ett fantastiskt fint hem har dessa hundar hemma hos sig. Den första bilden i vänstra hörnet är faktiskt en bild som jag har lånat av henne, väldigt fin placering av hundarna! =) Äntligen har jag också ett par hundar och mina står just nu på silverbrickan på hyllan och jag tror att de kommer att få stanna där. Är nog mest förvånad över att Fredrik ÄLSKAR dem, varav han i sin tur var lika förvånad över att jag hade köpt dem =)


Påskpyssel


Har inhandlat detta på Panduro som utgör grunden för årets påskpyssel. Ska strax sätta igång och förhoppningsvis får ni se resultatet redan idag =)


Three Wishes


Detta önskar jag mig just nu!
Kudde från Hemtex, krok för nycklar från Åhlens och tvål från Savon De Marseille i doften svart jasmin, är så trött på den vi har haft ett bra tag nu (pamplemousse) och denna har en riktigt snygg flaska!


Till The World Ends


Britneys nya video "Till The World Ends" är riktigt bra tycker jag! Det känns välproducerat och Britta är snygg!!!

Här kan ni se en liten Mtv special om Britney och hennes nya album
Britney Spears: I Am The Femme Fatale


HAPPY!


Vet ni hur glad jag är just nu! Jag var ju en arbetsintervju i tisdag och idag fick jag ett samtal om att jag har fått jobbet! =) Jag är helt obeskrivligt glad! Detta ska firas med lite shopping och skumpa. På måndag ska jag skriva kontrakt och på torsdag börjar jag, alltså precis om en vecka!


Autumn Goodbye


Ett nytt konstverk som har fått namnet "Autumn Goodbye" efter den här Britney låten =)


Ny sjal


Idag har jag lös fläta och inviger min nya sjal som jag köpte igår på seconda hand. Den är stor och i väldigt fin kvalité! Den blev min för 50 kr och nu är den nytvättad och bara min =)


Tack älskling!


Mitt nya fina armband! Och vet ni vad...det är Fredrik som har gjort det till mig! Han är så himla duktig (och så söt som gör sånt här till mig i smyg) Han har använt sig av vitt läder, tenntråd och knappen är av renhorn. I love it! Sedan tidigare har jag även ett svart. Han är för bra min älskling ♥


Tisdag


Så här ser jag ut idag i randig tröja, svart fodralkjol, svarta strumpisar, rosettballerinas och så blir det en kavaj och raybans. Jag ska iväg till stan för en arbetsintervju so wish me luck! =) Passar även på att spana lite i affärer då jag fick en hel del presentkort på min födelsedag. Hoppas att ni får en lovely tisdag!


Utmaning!

Jag har blivit utmanad so here we go!


Personfakta:

Namn:
Sara
Kön: I am a lady!
Ålder: 25
Längd: 168
Smeknamn: Charla, Sara den underbara, baban, chicken...haha jag dör, jag och Fredrik kallar varandra så många konstiga smeknamn, jag orkar inte göra någon längre utläggning och förklara, är ni jättenyfikna så let me know ;)
Hårfärg: kaos just nu...
Ögonfärg: brungröna

Har du någonsin...

Ätit sushi:
Ja, och det kan vara det äckligaste...topp tre iallafall, blä!
Stått på scen: Räknas det att sjunga karaoke på Viking Line?
Varit ihop med någon som varit otrogen: Nope
Klättrat i berg: Nej, fy!
Sett vita huset: Nope

Antingen eller:

Kallt eller varmt:
Kallt
Spets eller satin: Spets
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Regn
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår
Matte eller engelska: Engelska har alltid varit mitt favoritämne, läste på gymnasienivå redan i högstadiet...

Inom de 48 timmarna:

Kramat någon: Min underbara Fredrik ♥
Bråkat med en kompis: Nej
Gråtit: Ja...gråter hejvilt så fort något är sorgligt på tv, och det behöver inte ens vara sorgligt egentligen, idag grät jag lite när vi såg på Cops...haha =)

Gillar du att:

Ge kramar: Ja
Ge massage: Nä, jag är nog inte så bra på det...och det blir liksom tråkigt efter typ 5 minuter, då brukar jag säga, "ok, min tur!"
Gå promenader i regnet: Regn är mysigt men helst när man sitter hemma och myser i soffan.

Övrigt:

Vad gjorde du förra sommaren: Var i Berlin med Fredrik
Svär du för mycket: Nej, jag är faktiskt lite av en språkpolis och tycker att folk som svär låter lite korkade, men när jag är i ett visst sällskap (läs Eleonor eller Janine) så kan jag svära så att folk runt omkring rodnar, haha! =)
När duschade du senast: Imorse  
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Svarta leggings
Vilken låt lyssnar du på just nu: "He about to lose me", Britney Spears
Vad är bredvid dig just nu: Min babe...som har somnat...
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Har inget skrivbord
Vad var det sista du åt: Vegetarisk korvstroganoff med ris, mums!
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Fredrik ♥ 
Har du en lavalampa: Nej fy vad ugly! Finns det fortfarande folk som har det!?
Hur är vädret just nu: Våren ligger i luften och det är fortfarande ljust ute trots att klockan snart är åtta, lovely!
Vad gjorde du igår kväll: Spelade kort med Leo och sedan filmkväll med Fredrik
Vem pratade du sist med på telefon: Mamma
Vad gör dig glad: Att måla, inredning, familj & vänner och att resa
Vart skulle du vilja du åka: New York är min dröm!
Vill du ha barn: Yes
Vad ska dom heta: Jag har många favoritnamn; Milo, Elton, Liam, Chloé, Jolie, Stella...ett måste är att om vi får en pojke så ska han heta Elvis i andranamn!

Jag utmanar alla er som känner för det! Länka gärna till er blogg i det här inlägget så att jag får se vad ni har svarat! =)


Vårsalong 2011










Vernissagen är över och jag har haft det sååå roligt! Sålde en tavla och det är samma fantastiska känsla varje gång, att en annan person betalar mig för något som jag har gjort, det är coolt! =) Har träffat massa nya människor och haft många intressanta konversationer med andra konstnärer. Utställningen pågår nu fram till 29 april, så ni har fortfarande möjlighet att komma och titta på mina tavlor.


Vernissage


Dessa tavlor har jag valt ut och kommer att vara med på vernissagen imorgon. Har målat som en galning de senaste två veckorna, men det känns så roligt att ha massa nytt material när det är en ny utställning. Så fort Fredrik kommer hem ska vi iväg för att hänga tavlorna. Hoppas att jag har fått en bra plats!


365 Days Of Winter


En ny tavla som jag har målat i veckan, denna är min favorit av de konstverken jag har med på denna utställning. Idag är det hängning av alla tavlor nere i lokalen och allmäna förberedelser, ska fixa med priser och namnlappar till alla tavlor. Har även fixat en pdf presentation då det kommer att tyckas upp en utställningskatalog.
Åh det ska bli roligt! =)


RSS 2.0