B is back...

image1805
Satan vad trött jag är...idag har allt bara varit emot mig. Var uppe 05:50 imorse, och när jag måste gå upp den tiden hamnar jag nästan i självmordstankar. Sen var det jobb hela dagen, som faktiskt har varit riktigt kul idag, jag och Lillian hade så jäkla kul på eftermiddagen, vi bara skrattade, och det är ju härligt. Och det finns ju en hel del DILF ( Ni vet ju alla vad MILF är) kan jag ju säga, hehe =) Efter jobbet var det extrajobb som gällde...var så skönt att få gå hem sen, men självklart hamnade jag mitt i värsta förseningen som varade i mer än en timme...Jag var gråtfärdig asså...
Har verkligen börjat känna att livet verkligen förändrades så fort för mig den senaste månaden. Rebecca och Andreas flyttade, jag och Patrick gjorde slut, fick nytt jobb....En galet härlig nyhet är att B äntligen är hemma, asså jag är löjligt glad, en pusselbit på plats iaf, en trygghet som är tillbaka, en person som kan få allt att kännas någolunda bra...
Imorgon är det äntligen fredag, ska träffa Patrick efter jobbet och titta på Lost. Det är lika jobbigt varje gång att träffa honom, man vet ju inte riktigt vad man ska göra med alla känslor. Inombords är man ledsen, besviken, arg som fan och så jäkla full av kärlek och så ska man sitta där och låtsas att allt är bra, att jag klarar mig utan honom. Fast sanningen är att jag dör långsamt. Det sjuka är man utsätter sig själv för det, för jag är hellre med honom och mår dåligt än är utan honom och mår tusen gånger värre.
På lördag blir det iallafall lite skoj. Jag och Eleonor ska bo i en lägenhet på Karlaplan i en vecka (från lördag till lördag). Ska bli så skönt att bo i stan, så nära till allt och det bästa är att jag har gångavstånd till alla mina jobb, sjukt skönt! Och på kvällen blir det utgång, men däremot blir det även lite jobb också på lördag, från 17:00- 21:00... förhoppningsvis stressar jag inte ihjäl mig.
Nä, nu är det dags för sängen, imorgon ringer klockan 06:00.
Good Night!

Little Miss Obsessive - Love this song!

Fabulous Kate!

image1804
Kate Moss är fab som vanligt. Är riktigt imponerad över att hon alltis lyckas se så där nonchalant snygg ut, som om hon inte har lagt alltför mycket tanke åt sin outfit. Den gröna väskan är fantastisk!

Snälla mamma...

image1803
Efter en vidrigt stressig dag så var det en stor tröst att komma hem till ett par nya skor som mamma hade köpt till mig. Har ju velat ha dem i hundra år och nu är de mina! Mc- boots från Bianco, kommer vara så coola till lite mer feminina plagg. Ska matcha med klänning, svarta strumpbyxor och skinnjacka. Tack snälla mamma!

Harlow Madden

image1802
Här är första bilden på Harlow Winter Kate Madden. Hon är riktigt söt! Hon kommer nog växa upp och bli riktigt het, precis som mamma Nicole Richie. Här är ett litet utdrag ur intervjun med Nicole från People Magazine:

On the six weeks since the baby's arrival: "It's almost like I don't even remember what life was like before her. She gives life a whole new meaning and a whole new purpose."

On breastfeeding: "There's just so much I can't eat because she's sensitive, I eat really bland [food] - chicken noodle soup, vegetables, fish. I had to cut out milk, no tomatoes, no lettuce. You think you have to cut everything out when you're pregnant, but you really have to cut everything out when you're breastfeeding."

On how long she was in labor: "I don't know because I don't know what time I actually went into labor, but I pushed for 10 minutes."


Rachel Bilson har ny frisyr!

image1800
Rachel Bilson har klippt lugg och jag tycker att det är riktigt ugly om jag ska vara ärlig. Hon var så mycket snyggare utan lugg,  hela hennes sexighet försvann nu liksom. Men men hår växer...

Fler barn!

image1799
Ryktet om att Angelina Jolie skulle vara gravid igen har ju cirkulerat ett bra tag och jag har varit väldigt skeptisk. Men nu syns det ju klart och tydligt. Familjen Jolie- Pitt bara fortsätter att växa, förstår inte hur dom orkar, de har ju redan tre barn att ta hand om. Och det ryktas ju även att Angelina väntar tvillingar...

Oscar 2008

image1798
Oscarsgalan 2008 hölls i söndags i Hollywood. Helk ok klänningar men ingen som jag föll speciellt för. Jessica Alba var finast, superfin klänning och så gulligt med den lilla magen. Tycker väl egentligen att den här typen av klänningar inte är så jättekul att titta på, det är lite too much för min smak.

Mina nya wannabe wayfarers =)

image1797

Dagens Outfit

image1796
Tee, Gina Tricot. Strumpbyxor, H&M. Skinnjacka, Tiger. Väska, Jouels

Drömplagg

image1795
Jag är verkligen helt såld på jackan från H&M, löning i veckan så jag ska springa runt som en tok och hoppas på att den finns kvar någonstans, den är riktigt fab!
Jacka från H&M, Kjol från Philip Lim, Linne från H&M, Strumpbyxor från Ellos,
Skor från Don Donna, Nagellack från OPI

Yesterday...

image1794
Som sagt, gårdagen var helt fantastisk. Jag skrattar för mig själv bara jag tänker på allt kul som hände igår =)

Oh God...

image1793
Jäklar vilken kväll det var igår! Hade så jäkla kul, skrattade så att jag fick ont i magen och allt var så jäkla galet som vanligt =) Skönt att det inte är jobb som gäller för mig idag. Stackars Eleonor däremot ska iväg och jobba. Ska möta henne om 5 minuter för en obligatorisk bakisfrukost på Axel's. Sen ska jag iväg till Patrick och titta på Lost.
Återkommer med partybilder. Puss!

Dags att börja fixa sig...

image1792
Nu börjar det bli dags att fixa sig inför kvällen. Har precis varit en sväng till Systembolaget med Eleonor. Det blev favoriten Black Tower och frysta jordgubbar, vi ska mixa lite drinkar ikväll =) Plus att vi har lite hallon vodka kvar från förra gången, så det tänkte vi blanda med hallonsoda.
Har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig. Kom på att jag har min satinkjol med rosett från Indiska som jag inte har använt än...fast helst vill jag ju ha mina lackisar från American Apparel, älskar verkligen dom! Det var ett tag sen jag hade klänning på mig, har ju en ny från MQ som jag inte har använt än...funderar även på att kanske ta min nya Save the future tee från Gina och köra på lite hippiestil med mitt flätade guldband i håret....nu är det iallfall tvätta och föna håret, och fixa brun utan sol som gäller!

Jack Daniel's

image1791
Äntligen äntligen har jag en Jack Daniel's tee. Har velat ha det hur länge som helst. Hittade en i London förra året men glömde totalt bort att köpa den. Igår när jag gick på min lilla shoppingrunda gick jag in på Punktshop för att köpa nitarmband och såg att dom har ju ett riktigt bra utbud och rock tee's. Skulle egentligen köpa en Guns ´n Roses men när jag såg den här så blev jag galet glad. Riktigt bra kvalité är det också och storleken är perfekt, ska ha den till mina lackleggings med heels och skinnjacka. Kanske redan ikväll....
Köpte även ett par solglasögon, Wayfarers kopior från Gina Tricot och en nitarmband på Punktshop. Hittade även en perfekt födelsedagspresent till Melanie, hon fyller visserligen år om en månad men det är så skönt att vara ute i god tid...

Get The Look

image1790
Gillar verkligen den här enkla looken, skulle mer än gärna vilja se ut så här ikväll när det blir party. Såg att American Apparel klänningen bara kostar 129 kr nu hos Nelly, man kanske borede göra en beställning...
♥ Klänning, America Apparel ♥ Skinnjacka, H&M ♥ Väska, Balenciaga ♥ Ballerinas, JLo/ Asos

Ashlee Simpson

image1789
Gillar verkligen dessa bilder på Ashlee Simpson, riktigt snygga. Har alltid gillat hennes musik, men har lite svårt för hennes personlighet, gillar ju Jessica mycket bättre. Men som sagt, musiken är bra. Lyssna på Ashlees nya singel Little Miss Obsessive

Grattis Tamara!

image1788
Idag fyller min underbara lillasyster Tamara 12 år! Fy vad tiden går fort...så himla tråkigt att jag inte får krama och pussa och ge henne en present idag. Det är verkligen tufft att ha en syster i ett annat land, ständig saknad liksom...
Hoppas att du får en underbar dag lilla gumman. Love u ♥

Dagens Outfit Fredag

image1787
Det var så jäkla skönt att kunna dra på sig skinnjackan idag. Riktigt skönt väder på förmiddagen, sen blev det ju så jäkla blåsigt, usch, tur att man inte behövde vara snygg i håret eller nått idag =) En liten shoppingrunda blev det efter jobbet också, visar vad det blev imorgon!
Oversize tee, Gina Tricot. Strumpbyxor, Falke, Skinnjacka, Tiger. Scarf, H&M.
Väska, Jouels, Lackballerinas, Primark

Nyblivna föräldrar

image1786
I natt blev  Jennifer Lopez och Marc Anthony föräldrar till tvillingar. En flicka och en pojke blev det.

- Jennifer och Marc är jätteglada och svävar som på små moln, säger Jennifers manager Simon Fields till tidningen People.
Enligt uppgifter har People  köpt rättigheterna till de första bilderna på tvillingarna för 6 miljoner dollar. Det är verkligen en galen summa pengar!


Save The Future

image1785

Rihanna

image1783
Gillar Rihannas outfit galet mycket! Gillar hennes leggings, jackan, t -shirten....so nice! Längtar så mycket efter våren så att man kan gå runt så här. Är så trött på min ullkappa nu, vill bara ha skinnjackan på mig. Och det jag längtar mest efter är att kunna ha på sig ballerinas, jag har ju köpt hysteriskt många så det blir mycket variation för mig i vår/ sommar =)

Drömplagg

image1782

Underbar Show!

image1781
I måndags fick jag ett paket från CDON med min efterlängtade dvd, Christina Aguilera- Back to basics. Hon är verkligen sjukt bra asså, en riktigt entertainer! Riktigt snygg show och hennes röst är ju helt otrolig. Synd att hon inte kom till Sverige, jag var ju och såg henne sist hon var här med sin Stripped tour, och det var verkligen underbart. Gillar verkligen henne!

Nya Pumps

image1780

Lindsay Lohan återskapar Monroe

image1777

I nya numret av New York Magazine återskapar Lindsay Lohan  Marilyn Monroes legendariska sista photo shoot. Fotografen Bert Stern fotade Marilyn Monroe 1962, och nu 42 år senare fotar han Lindsay Lohan och återskapar sina klassiska Marilyn- bilder.

On posing nude: "I was comfortable with it... I didn't have to put much thought into it. I mean, Bert Stern? Doing a Marilyn shoot? When is that ever going to come up? It's really an honor."

On the Monroe photos Lohan revisits: "Here is a woman who is giving herself to the public. She's saying, ?Look, you've taken a lot from me, so why don't I give it to you myself.' She's taking control back."


Mysigt

image1776
Igår var det en sån där dag som jag alltid kommer att minnas, så himla mysig. Träffade Patrick och vi tittade på Lost och Bee Movie. Och middag blev det också. Det var så härligt att få träffa honom igen, det var ju en vecka sen. Vi låg bara och kramades, lyssnade på musik och det känndes så där underbart som det gjorde för flera år sen, ibörjan...Självklart tändes hoppet, vill ju att allt ska bli bra igen. Men det krävs ju tid...Älskar dig iallafall min plutt ♥

Beställning: Armband

image1773
Hittade dessa underbara armband på Accessora. Beställde ju ett liknande från Cocoo för ett tag sen, men detta gillar jag mycket bättre eftersom armbandet är i läder plus att det går att variera längden.
Beställde ett till mig och mamma i rosa. Beställde även ett annat armband också, med rött flätat snöre och en Buddha- berlock, endast 69 kr!

Get The Look

image1772
En av mina favoritkombinationer är den lilla vita klänningen tillsammans med en svart skinnjacka, så himla snyggt!
Funderar på att beställa just den här vita klänningen från Ellos, den är riktigt söt tycker jag. Och självklart ska jag matcha den med min skinnjacka och ett par svarta ballerinas.
Klänning, Ellos, Skinnjacka, H&M, skor, Bronx, Armband, Asos

Sanna Nielsen- Empty Room


Blev kär direkt i den här låten igår när jag hörde första tonerna, verkligen en riktigt bra låt!  Det var helt rätt att hon gick direkt till Globen. Men man blev ju riktigt förvånad att Carola och Andreas inte gick direkt till Globen. Fattar inte riktigt hur de där två tvillingarna kunde få så många röster, låten var ju totalt värdelös, då hade jag hellre sett Ola gå direkt till Globen, även fast han sjöng riktigt kasst igår...Hela Melodifestivalen är i stort sett en enda stor skittävling tycker jag, så många patetiska bidrag som bara gör tävligen till ett stort skämt. Jag menar, den där blonda bruden igår var ju så pinsam och kebabpizza? Kom igen!

Minnie Mouse

image1771
Hittade denna underbart söta tee på Glitzy.se. Det råder ju lite Disney hysteri och en tee med musse eller mimmi känns ju riktigt hett! Det enda tråkiga med denna är storlekarna, den finns bara i xs- liten medium. Jag vill ju att den ska vara oversize så man kan ha leggings till. Men men jag får fortsätta att leta efter en , vore ju himla fint!

Lindsay Lohan

image1770

Get The Look

image1769
Så himla söt vardags outfit och riktigt fint med lila Converse och matchande väska!
Jeans, True Religion. Lång kofta, Ellos. Väska, Miu Miu.
Skor, Converse. Scarf, H&M. Solglasögon, Ray Ban

Böcker

image1767

image1768
Har precis läst ut den underbara boken "Hella Hells bekännelser" av Unni Drougge. Jag vet inte hur många gånger jag har läst den, men den är lika bra varje gång, älskar den verkligen! Och låt er inte luras av omslaget, det här är lingen larvig Bridget Jones eller Marian Keyes...ingen chickl lit alltså!
Nu har jag börjat läsa "Försoning" av Ian McEwan, som även finns som filmatisering nu. Filmen verkar ju galet bra, och än så länge känns boken lite seg, lite svårt att komma in i den, men vissa böcker är ju så ibland och sen efter några sidor är det lättare.

Drömplagg

image1766

The Prestige

image1765

Trött, sjuk, ledsen...

image1764
Det är så jäkla skönt att det är helg, har haft en helt galet vecka med massa jobb. Vi har haft brist på personal på förskolan så jag har fått jobba mest av alla, samt stängning varje dag. Plus att jag har jobbat extra också...Igår på efter lunchen började jag känna mig lite konstig, hade ont i hela kroppen. Men det var ju bara att hålla god min och fortsätta jobba. Sedan började halsen värka som bara den och jag kunde inte ens läsa böcker för barnen, gjorde så jäkla ont. När det bara var några barn kvar började jag må riktigt dåligt, frös som bara den och kände mig alldeles yr pch varenda liten del av kroppen värkte. Väl hemma visade det sig att jag hade hög feber...

Har sovit riktigt dåligt inatt. Idag har jag bara lite feber men halsen gör fortfarande galet ont. Vet inte vad jag ska göra, ska ju egentligen jobba från kl sex till kl tolv ikväll. Vill ju verkligen försöka att komma iväg, vill ju ha pengar, men samtidigt så vet jag ju inte om febern kommer att stiga ikväll igen, plus att jag vill kunna gå och jobba på måndag.

Det är väl egentligen inte konstigt att jag har blivit sjuk, har jobbat som en galning den här veckan och sovit alldeles för lite. Plus att man är med barnen hela dagarna. Borde ju vila upp mig i helgen, men lilla arbetsmyran inom mig vill bara iväg och jobba, göra det jag ska liksom, hatar verkligen att vara sjuk!
Får se hur det blir, ska ta en dusch snart och känner efter hur jag verkligen känner mig.

Mogna brudar...

image1763
Haha jag och Eleonor är världens larvigaste 21- åringar =) Kolla här

Scarlett & Natalie

image1762
Gillar verkligen dessa bilder på Scarlett Johansson och Natalie Portman i W Magazine. Mörka och sexiga!

Max Bratman

image1761
Här är första bilden på Christina Aguileras och Jordan Bratmans son, Max Bratman. Han är ju bara så himla gullig den lilla plutten, han är nu en månad gammal. Riktigt söt...

Mascara

image1760
Max Factors senaste mascara ska jag definitivt spana efter. Max Factor Masterpiece Beyond Length är en duomascara som innehåller två olika färger.  Basfärgen (steg 1) ger, längt, intensitet och definition. Med specialeffektsfärgen (steg 2) får man det lilla extra genom skimrande färgreflexer ytterst på fransarna i metalliska färger. Finns i 6 olika färgkombinationer. Jag är ju väldigt intreserad av den i svart/ rosa och även den i svart/ bronze. Kommer ju vara galet snyggt när man ska ut och festa. Yes, en sådan ska jag ha =)

Jessica Biel

image1759
Jessica Biel har blivit blondin! Har alltid gillat hennes hårfärg, passar henne så bra. Vet inte riktigt vad jag tycker om den blonda färgen, fult är det ju inte iallfall fast hon var snyggare innan. Fast en skönhet som Jessica klär väl egentligen i allt...

Skor, Skor, Skor!

image1758
Tips! Registrera er på www.dinsko.se/dinclub före den 9 mars så får ni 20% rabatt vid köp av ett par skor till ordenarie pris t.o.m 20 mars

Snygg kombination!

image1757

Grammy Awards 2008

image1756
Igår hölls Grammy Awards 2008 i Los Angeles.
Beyonce dök upp med nya blonda slingor och en helt underbar glittrig klänning. Carrie Underwoods blommiga klänning är verkligen supersnygg! Men finast tycker jag att Fergie var, hon strålade verkligen i sin gula klänning och såg bara så lycklig ut.

Lindsay Lohan

image1755
Så härligt att se Lindsay Lohan tillbaka på röda mattan igen. Och ännu härligare är det att se att hon äntligen har färgat tillbaka håret till en mörk färg, hon är så jäkla snygg i den nya färgen!
Lindsay Lohan sa i en intervju med Harper's Bazaar att hon inte förstår vad hon höll på med när hon ser tillbaka på partytiden med sprit och droger och rehab vistelser. Nu känner hon inte ens för att festa längre, hon vill bara ta det lugnt och fokusera  på jobbet! Bra LiLo!!!

Galen kväll...

image1754
Igår var det party med min älskling Eleonor och självklart blev det en helt galen kväll! Vi startade kvällen hemma hos Eleonor med galet goda drinkar, sen blev det självklart ett obligatoriskt besök på Nivå 22. Vi hade så jäkla kul där, man känner sig så hemma, plus att det är så härligt när de som jobbar där tycker att det är kul när vi kommer, stämningen vid baren blir ju helt crazy! Så vi blev kvar till stängning. Sen styrde vi stegen mot Hard Rock Café...men när vi väl kom dit så tappade vi lusten. Så det blev tunnelbanan hem istället, vilket var lika bra. Klockan var två, mina fötter gjorde hysteriskt ont och jag skulle upp kl nio på morgonen och jobba.
Jag var helt död imorse när jag skulle upp, låg i sängen i nästan en hel timme innan jag kunde ta mig upp. Hade dessutom massa sms som väntade på mig, tydligen hade jag hört av mig till allt och alla, har ingen minne om vad jag har skrivit till nån...lite läskigt, men men. Pratade med Patrick och jag hade tydligen ringt hem till honom flera gånger vid två tiden, han såg det imorse, plus att jag hade skickat två sms. Det borde verkligen vara alkohol lås på mobiltelefoner, haha =) Det var en kul kväll iallfall, även om jag har lite jobbig ångest idag...

Dagens Outfit Lördag

image1753
Ska ut och parta lite ikväll med Eleonor, ska bli skönt att få komma ut och ha lite kul och få tänka på annat...
Leggings, America Apparel, Tee, Primark, Skinnjacka, Tiger, Pumps, Belle

Drömplagg

image1752

Kirsten Dunst

image1751

Välgörenhetsgala!

image1750
Dita Von Teese, Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore, Rihanna, Katie Holmes, Madonna

I onsdags höll Madonna en gala för att samla in pengar till sin välgörenhetsinrättning, Raising Malawi. En hel del snygga klänningar på de kända gästerna. Dita Von Teese hade ju den underbaraste klänningen tycker jag, supersöt! Fast snyggast var Drew Barrymore i sin heta Gucci klänning.

Dagens Outfit

image1749
Är uppe tidigt idag, ska strax iväg och jobba. Det är heltid som gäller för mig idag och imorgon. Att gå upp tidigt är ju inte riktigt min grej, att gå upp innan klockan 10 tycker jag är omänskligt. Men de här två dagarna är det kl 6 som gäller, blääää! Och dagens outfit ser ut så här:
Lång tröja från H&M, Leggings från Gina Tricot, Kappa från H&M, Stövlar från Mekka, Väska från Jouels

Färgmatcha!

image1748
Jag tycker att det är så snyggt när man matchar väskan och skorna i samma färg, det gör att hela outfiten ser lite mer genomtänkt ut. Plus att det är riktigt snyggt med en liten färgklick också!

1. Lila: Skor från Bianco, väska från Chloé
2. Brun:
Skor från Urban Outfitters, väska från Just Cavalli
3. Blå:
Skor från Asos, väska från Chloé
4. Röd:
Skor från Din Sko, väska från Chanel
5. Silver:
Skor från Skopunkten, väska från Anya Hindmarch
6. Vit:
Skor från Ellos, väska från Balenciaga
7. Gul:
Skor från Chloé, väska från Fendi
8. Mint:
Skor från Rupert Sanderson, väska från Urban Outfitters

Rihanna

image1747

Önskelistan

image1746
Det här är vad Sara den underbara önskar sig i februari:
Jackan från H&M i fuskskinn är bara för snygg! Älskar verkligen modellen, även om jag hade föredragit en i äkta skinn. Har spanat runt efter den men den verkar vara slut i butik...det får bli en beställning om jag inte hittar den snart, måste bara ha den!

En ny foundation behöver jag verkligen nu! Min är slut för längesedan och jag får anväda en som jag absolut inte gillar. Favoriten är ju Double Wear från Estee Lauder, Prislappen ligger dessvärre på 330 kr...fast den är värd varenda krona, den är verkligen helt fantastisk!

H&M'S kollektion Fashion Agains Aids släpptes ju i dagarna och min favorit var ju Ziggy Marley's, Love Is My Religion, självklart tog denna slut galet snabbt och jag antar att de inte får in fler heller, tyvärr...

Har varit på väg och beställa dessa bamboo örhängen från Cocoo flera gånger men sen har det ändå inte blivit av. Så himla snygga örhängen, har velat ha sånna hur länge som helst men aldrig hittat några. Vill även ha de hjärtformade. En liten beställning blir det nog i slutet av veckan!

Ett par Converse är något jag har tänkt att jag ska ha till våren och det är ett par vita som jag vill ha. Såg här om dagen att de har börjat komma in i butikerna och när jag får lön ska jag köpa ett par direkt!

Ingen har väl missat Leona Lewis och den underbara låten Bleeding Love. Brukar inte vara så mycket för den här typen av musik, men hon sjunger så galet bra och låtarna på skivan är så härliga så hennes album Spirit får nog joina min skivsamling!

Amanda Bynes

image1744
Riktigt snygg outfit som Amanda Bynes har på sig, gillar verkligen väskan, så snyggt med färg på accessoarerna.

Lindsay Lohan does Harper's Bazaar

image1743
Fina, underbara Lindsay Lohan pryder nya numret av Harper's Bazaar. Vill ju se bilderna i tidningen, men hittar inga. Får smygtitta lite inne på pressbyrån i morgon =)

All this time with you...

image1742

Snygg detalj!

image1741
Gillar verkligen Sophia Bush outfit. Så snyggt med kjolen som har hög midja och skinnjackan är supersnygg! Men det jag gillar mest är dragkedjan i bak på kjolen, så jäkla snyggt. Är lite svag för det där med dragkedjor, riktigt snygg detalj!

My Love

image1740
Min älskling, är så glad att jag har honom...vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan honom, ingeting skulle betyda lika mycket och inget skulle vara lika roligt. Nä fy, skulle inte kunna leva utan honom...Snart har vi varit tillsammans i 5 år, galet lång tid. Det krävs ju en hel del för att man ska kunna hålla ihop och jag erkänner att jag ganska ofta tar honom för givet, man är så van liksom att ha honom där. Och just nu känns allt lite så där obehagligt konstigt mellan oss och det gör mig så ledsen, antar att det beror på att man bara har gått och ignorerat det faktum att det finns saker som vi borde prata om. Man hoppas att alla problem ska försvinna av sig själv...Jag hoppas verkligen att allt löser sig, att det blir som förut för jag älskar dig min underbara Patrick!

Eva Mendes

image1739
Blev väldigt förvånad när jag läste att  Eva Mendes har skrivit in sig själv på rehab. Hon befinner sig på samma ställe där Lindsay Lohan var sist, i Utah på Cirque Lodge . Hon har tydligen jobbat väldigt hårt på senaste och fastnat i någon form av beroende och tog beslutet själv att hon behövde professionell hjälp.  Det är sjukt att det är så många som söker sig till rehab, känns ju som om varenda kändis någon gång under sin karriär söker hjälp för någon typ av beroende eller känslomässig kris...

RSS 2.0