Nya smycken

Var en runda på stan i torsdag och hamnade inne på Ur & Penn. Jag är inte så mycket för oäkta smycken egentligen, men det var 50% på alla smycken så jag slog till. Armbandet är iallafall i äkta läder och de vita fjädrarna tänkte jag ha nästa helg då vi ska på 50 -årsfest. Fick båda för under 100-lappen, så jag är nöjd ;)

Badrum

Här kommer några bilder från vårt badrum. Kanske inte det roligaste "rummet" rent inredningsmässigt, men men. Det är inte riktigt färdigt, vill få in handdukstångar + nya handdukar, korgar i mörk rottning (just nu har vi vita i en steghylla som inte syns på bilden), ny, större matta och lite fina ljus runt badkaret.

Rif Design

Har precis klickat hem två muggar och en skål från Rif Design. Har läääänge velat ha de fina muggarna och skålarna från Tine K Home. Gillar verkligen det marockanska mönstret! Rif Design har dock betydligt bättre priset (har sparat lite mer än 100 kr) än Tine K Home och de ser nästan exakt likadana ut och båda är handmålade och i samma kvalité. Muggarna ska jag ha pennor i till mitt kommande lilla office och skålen ska stå på byrån i hallen för att samla upp småsaker som vi ofta lägger där. Finns att klicka hem på modesto.se och finns även i fler färger!
Tine K Home

Best Friends!

Romeo (mammas hund) har varit hos oss nästan en hel vecka och Elton tycker att det är så kul! Nu när Romeo har åkt hem så märks det på Elton att han är lite nedstämd. Dom har sovit tillsammans, lekt och suttit ute på balkongen och chillat :) När leken blir lite för intensiv för Romeo så gömmer han sig under sängen, så himla sött när hans tassar och lilla nos sticken fram, haha :)

Höstnyheter!

Det har kommit in en hel del fina höstnyheter hos Ellos. Vill verkligen ha glasvasen med text på som skulle vara så fin med några grenar i som dekoration. Självklart vill jag även ha örngotten med Peace- tecken :)

Ny hårfärg


Jag älskar mitt "nya" hår. Efter att inte har varit hos frisören på 2 år och gått runt med slitna toppar och min egna bruna hårfärg så känns det sååå skönt nu när håret är klippt och färgat.


Hallen


Jag gillar verkligen vår nya hall! Så härligt att komma in genom dörren och ha en sådan stor och öppen yta. Den är ca 5 x 2,5 meter med riktigt bra möjligheter till att möblera bra. Visste direkt att jag ville ta vara på de stora ytorna och göra hallen till ett "rum" som är både praktiskt och snyggt. Vi har köpt en stor sittpall/puff med måtten 60 x 150 cm som ger en riktigt bra plats att verkligen sitta på. På väggen mittemot har vi ställt en byrå med en stor spegel ovanför. Etersom det finns 3 garderober i hallen har vi bestämt oss för att inte ha några jackor eller skor synliga, utan istället förvara det i garderoberna. Funderar på att köpa ett snyggt skoskåp också. Jag kan tycka att synliga skor och jackor gör att det ser rörigt ut. Istället ska vi sätta upp konsollhyllor ovanför puffen (där det nu sitter en hatthylla) och förvara saker i fina korgar. En ny matta är även på väg som jag har beställt. Ville ha en lång matta och har hittat en som är 350 cm, så det blir nog bra!


Tavelvägg i Leos rum


Håller på att planera hur Leos tavelvägg ska se ut i hans rum. Har lagt ut allt på hans matta för att prova mig fram vad som blir snyggast. Har fixat alla texter och symboler i Photoshop och sedan framkallat som vanliga foton. Väntar på ett alfabet som jag har gjort där bokstäverna är i svart, men L, E och O är i samma blåa färg som åttan. Det ska sitta i den stora ramen. Piccadilly Circus skylten är köpt i London och bokstäverna kommer från Ellos, Drömhuset och Mio. Har några tavlor till som eventuellt ska vara med men jag får inte riktigt till det! Men så fort allt sitter på väggen så ska ni få se bilder :)


Säng och gardiner...


Äntligen är jag färdig med Leos säng! Den var från början i furu och har nu efter ett antal timmar och lager med färg blivit vit :) Fredrik skruvade ihop den igår och jag är så nöjd! Gardiner har även kommit upp och här ser ni lite mer av färgen på väggen, bilden gör den inte riktigt rättvisa, men den är ljust gråblå. Här har ni en bild att jämföra med dagen efter vi hade flyttat in:
 Så skönt att den hemska gröna färgen är borta! I veckan kommer förhoppningvis några tavlor upp ovanför sängen :)


Lite mer vardagsrum...

Bjuder på lite fler bilder från vårt nya vardagsrum :) En Billy bokhylla med glasdörrar har kommit upp och teven är på plats! Fattas fortfarande en hel del så som gardiner, taklampa, matta, tavlor ovanför soffan...ja, och lite till ;) Jag älskar vårt golv och våra härliga fönster som släpper in otroligt mycket ljus.
Ner i hörnet till höger om balkongen tror jag att det blir en Malmbyrå från IKEA...men jag har inte riktigt bestämt mig. I andra ändan av rummet blir det "sovrum" med draperi, funkar så bra nu när vi har ett betydligt större rum än förra lägenheten. Ska göra det riktigt mysigt med vita draperier, belysning och tavlor. Det blir även en liten kontorshörna - så som jag har längtat efter det! :)


Leos rum...


Bjuder på två bilder från Leos rum som nästan är färdigt. Idag ska vi sätta upp gardiner, tavellister och en tv. Har målat hans väggar och jag är så himla nöjd med färgen jag valde. Ni ska få se en före och efter bild så fort allt är på plats :)


Elton ♥ Starbucks


Hittade lattes från Starbucks nere i affären. Guuuud så goda! Och det tyckte även Elton ;)


Sneak Peak


Här får ni en liten titt på hur vardagsrummet ser ut just nu :)


RSS 2.0