27 år idag!

Hipp, hipp, hurra för mig själv som idag blir 27 år. Jag tänker inte kommentera hur gammal jag känner mig, haha :) Har ju redan firat i helgen, men mamma kommer över och fikar och ikväll blir det något god middag här hemma. Har massor av bakverk kvar från helgen :)

Birthday party!

Igår hade vi lite kalas här hemma för att fira mig! Jag blir 27 år imorgon! Herregud....Himla trevligt var det iallafall. Bjöd på pestopasta med sallad, bröd och tzatsiki. Till efterrätt blev det hallonpannacottapaj, morotskaka och kladdkaka med geishafluff och jordgubbar. Tack till alla er som kom ♥

H&M Home

Mycket fint har kommit in hos H&M Home! Gillar verkligen kudden med trollsländan samt äggkopparna med text. Och hur söta är kopparna och tallrikarna med djurmotiv :)

Wanties

 
Vimpel från Ellos, Sugrör från Leilas General store, Lomelinos Tårtor av Linda Lomelino
Kuddar från Ellos, Tvål från Lagerhaus, Sjal från H&M
 
Tänkt att det alltid finns så mycket fint man vill ha ;)

Just nu...

Just nu sitter jag nerbäddad i soffan med en Magnum och boken jag läser just nu - "The Glass Palace". Bredvid mig har jag en trött liten hund :) Hur härligt är det inte med fredag! Går runt och tror att det är lördag idag eftersom vi alla vakande upp och var lediga idag (Leo har sportlov, jag är alltid ledig fredagar och Fredrik är sjukskriven). När jag inser att det fortfarande bara är fredag så känns det sååå bra :) Har fixat lite på vår sänggavel och bytt plats på lite grejer. Har även varit iväg och köpt lite härliga tulpaner som står här hemma och sprider vårkänslor. Ikväll ska vi laga god mat, bunkra upp med chips och godis och titta på "Hotell Transylvanien". När Leo har gått och lagt sig ska jag och Fredrik se på "The Hobbit". Trevlig fredag på er!

RSS 2.0