Så trött...


Usch vad trött jag är! Har aldrig längtat så mycket efter att det ska bli helg. Planen var ju att jag skulle ta det lungt den här veckan eftersom jag fortfarande äter penicillin, men så blev det inte...Snacka om att vissa utnyttjar det faktum att de är äldre och har jobbat längre. De smiter iväg och håller på med papperarbete istället för att hjälpa till i barngruppen när det är två som är sjuka, vilket betyder att vi bara är två kvar på 12 barn. Jag förstår inte riktigt vad som kan vara viktigare än att ta hand om barnen? Detta har resulterat i att jag har jobbat hårt från 8 till halv fem i solen varje dag. Och som om det inte vore jobbigt nog så vaknade jag igår och hade fått en riktigt ordentlig allergisk reaktion av penicillinet. Är extremt prickig över hela kroppen och det kliar och svider och blir inte ett dugg bättre av flera timmar i solen ...Nej det ska verkligen bli skönt att få vila upp sig i helgen. Ska mysa så mycket som möjligt med min älskling ♥

Dagens Outfit Torsdag


Hatt, linne och kjol från H&M, Nitskärp från Punkt Shop

Fraktfritt hos cdon!


Just nu är det fraktfritt hos cdon. och även fast jag inte borde så klickade jag hem lite saker i början av veckan. Det blev "La Vie En Rose", detta är min favoritfilm, har redan sett den tre gånger och det lär ju bli ett par gånger till. Blev även en Edith Piaf skiva och Duffy. Sitter och lyssnar på Duffys skiva just nu och den är så jäkla bra, precis som jag misstänkte att den skulle vara. Hon har så jäkla skön röst och låtarna är så härliga att lyssna på.

Dagens Outfit Måndag


klänning från Monki, Väska köpt i Paris, Skor från Skovision, Solglasögon från Glitter

Måndag - Back To Work


Idag var jag tillbaka på jobbet igen efter att ha varit sjukskriven en vecka. Visst känns det lite tufft, men samtidigt är det så skönt och det bästa är ju att jag äntligen känner mig frisk! Penicillinet har verkligen funkat den här gången och jag hostar i stort sett inte alls längre. Ska bli så skönt när hela kuren är färdig på torsdag, då kan jag äntligen gå ut och göra saker. Har redan planerat en mysig kväll på Snaps i helgen med min älskling.
Allt gick bra på jobbet iallfall, inte alls mycket att göra. Barnen var på mig non stop, det är som om jag är någon sorts barn magnet eller något =) Men det är ju verkligen kul och jag längtar faktiskt till när sommarschemat är slut och den nya terminen börjar på riktigt igen. Mer ansvar, mer delaktighet och min första inskolning, ska bli kul!

The Dark knight


Igår var jag och Patrick på bio och såg "The Dark Knight" och den var ju bara så jäkla bra! Jag var helt inne i filmen, glömde bort allt annat. Bäst var Heath Ledger som Jokern, sjukt bra rollprestation, han var så jäkla skrämmande i vissa scener att man blev rädd. Och jag fick gång på gång påminna mig själv att det verkligen var han. Gå och se denna på bio, det är en riktig filmupplevelse. Spännande och välgjord från början till slut. Och på slutet efter att texten hade rullat så var det en dedikation till Heath Ledger...

Bio ikväll


Ikväll ska jag och älsklingen gå på bio och se "The Dark Knight". Har verkligen sett fram emot att se den, tror att den kommer vara superbra och man har ju hört att Heath Ledger är sjukt bra...
Ska möta upp min babe strax, vi ska handla och sedan laga middag hemma och mysa lite innan vi åker in till söder. Biogodis och popcorn blir det sen också, mums! =)

Dagens Outfit Lördag


Kjol från Soaked In Luxury, Linne från H&M, Kofta från Gina Tricot, Skor köpta i Paris

Shopping igår










Det blev en hel del nya saker igår, främst från Monki som hade riktigt bra rea. Där köpte jag en orange kjol, en svart klänning och en grå oversize tee med snörning i midjan. På Åhléns köpte jag en lila/svart randig klänning med knyt i midjan och på JC blev det en collagetjöja i lång modell med fickor på sidan. På Gina Tricot köpte jag en röd/vit randig body och ett armband. Sen hittade jag även en present till min lillebror som fyller år snart, perfekt!

Bibeln


Köpte den här boken igår på Åhléns. Har velat ha den hur länge som helst och nu var det 30% på reapriset så jag fick den för 49 kr. De är en fylla i bok för vännerna, men det är inte de vanliga frågorna direkt =)
Här får dina vänner svara på frågor som t. ex: Kändis jag skulle vilja vara, Antal one night stands jag haft, Min bästa raggningsfras, Min största hemlighet, Om jag fick tio miljoner...ja massa roliga frågor är det iaf. Ett litet shoppingtips, en rolig present att ge bort...men se till att den personen har lite humor i så fall, denna bok är väl inget för de känsliga direkt.

Get The Look


Jeans från TopShop, Blus från Ellos, Hatt från Urban Outfitters
Ballerinas från Marc Jacobs, Väska från Asos

Partysugen...


Ååå vad jag är sugen på att gå ut och parta! Har  varit sjuk i en månad nu och det är sååå jäkla trist! Idag har det verkligen varit toppenväder, hade varit så mysigt att hänga på Snaps ikväll med min partner in crime...

Inspiration: Peaches Geldof


Dagens Outfit Fredag


Oversiza tee från Crocker, Ballerinas från Primark, Solglasögon från Bik Bok

Snyggt Hayden!


Den korta frisyren verkar vara populär. Sist var det Eva Longoria som gjorde ett klipp och nu har även Hayden Panettiere gjort det. Tycker att hon blev riktigt snygg i det. Mycket coolare än det långa, lockiga och väldigt amerikanska "good girl" håret.

Fynd!




Idag var det ju meningen att ajg skulle till banken och fixa lite grejer...men så blev det ju inte. Istället blev det en shoppingrunda. Wedins har just nu halva rea priset så jag pasasde på att köpa två par skor som jag har spanat på förut. Fick båda paren för 299 kr, ordinarie pris för båda var 900 kr!
JC gjorde jag också några fynd. Brukar verkligen aldrig handla där. Men halva rea priset var det där också så jag tog en sväng in där

Hittade en vit "magtröja", en t- shirt i kort modell som är perfekt att ha över t. ex klänningar. Jag är inte så mycket för klänningar med smala axelband. Som min klänning med stjärnor på t ex, så denna tee passar perfekt att ha över. Plus att den funkar som en vanlig tee om man ska ha kjol med hög midla. Tidigare pris var 200 kr, nu 29 kr!
Det blev även en svart oversize tee i ekologisk bomull, tidigare pris 400 kr, nu 39 kr! Helt löjliga priset. Båda plaggen är i underbar bomull från märket Crocker.

Star Skirt




Ååå vad jag vill ha den här kjolen. Provade den på H&M idag, problemet är ju bara att den är så jäkla kort. Man kommer ju inte kunna varken sitta eller böja sig i den. Visst, skulle kunna ha den som endast partykjol, men den är så himla fin, vill kunna ha den jämt. Hade det varit ett lager till med volang så hade den varit så himla perfekt, fattar inte varför dom har gjort den så kort. Har man heltäckande svarta strumpbyxor skulle det ju iofs funka...kommer nog att prova den ett antal gånger till och förmodligen blir det väl även ett köp =)

Dagens Outfit Torsdag


Body från Gina Tricot, Kjol från Indiska, Skärp från Punkt Shop

Kjolen är egentligen en klänning, men jag vek bara in överdelen så gick det hur bra som helst att ha som kjol. Ska iväg till Globen nu och fixa lite grejer på banken. Sen blir det nog en liten titt i affärer, utbudet är dock inte så bra i Globen centrum. Förmodligen möter jag även upp min älskling efter att han har slutat jobbet. Blir kanske en fika i solen.

Lady Gaga- Just Dance


Älskar den här låten! Det var Patrick som snackade om den, han frågade om jag hade sett "den där videon med en tjej som har en blixt i ansiktet", haha =)  Samma dag såg jag videon på Mtv and I love it. Videon är så jäkla cool och hon är sååå snygg. Denna vill jag garanterat dansa till nästa gång jag går ut.

Levi Alves McConaughey


Den 7 juli blev Camila Alves och Matthew McConaughey föräldrar till en liten pojke. Här är första bilderna på lilla
Levi Alves McConaughey, sötnos!

Dagens Outfit Onsdag


Kjol från Zara, Body från Gina Tricot, Blomma från H&M

Ny design på bloggen


Ett stort tack till Nina som har tagit sig tid och fixat min blogg idag. Har äntligen fått en header som gör det hela lite mer personligt. Jag fattar verkligen noll av allt som har med sådant att göra, plus att jag inte har något tålamod till att fixa och trixa. Nöjd är jag iallafall =)

Filmer


Igår blev det filmkväll hemma hos Eleonor. Vi såg "2 dagar i Paris" och "Barnhemmet". Båda filmerna var så jäkla bra!
2 dagar i Paris var sååå rolig, vassa repliker och komiska situationer. Det roligaste var att jag och Eleonor kände igen så många platser där vi hade varit. Rekomenderar verkligen denna!
Barnhemmet trodde vi skulle vara värsta b skräckisen, men där hade vi helt fel. Så himla välgjord och riktigt läskig med hjälp av gamla tricks så som mörka rum och mystiska ljud. Vi satt helt nertryckta i sängen med kudde för ansiktet, haha och en hel del skrik blev det. Skönt att slippa dumma blondiner som springer åt fel håll och sedan blir slaktade av någon psykopat. Filmer blev aldrig löjlig som det så lätt kan bli i skäckfilmer. kan ju bero på att den inte är amerikansk utan spansk. Den har svenk biopremiär den 25 juli, gå och se den. Kan tänka mig att den är annu läskigare på bio.

Nytt från Rihanna

Rihannas nya video till nya singeln "Disturbia". Jag gillar verkligen låten!

Kavaj


Bläddrade igenom Josefssons katalogen som kom här om dagen och föll direkt för denna lila kavaj. Det första jag tänkte var att den påminde så mycket om förra årets Balenciaga kavaj som bland annat syndes på Ashley Olsen. Det blir garanterat en beställning framåt hösten. För övrigt hade dom faktiskt mycket fina plagg i katalogen, hittade en hel del som jag skulle kunna tänka mig att beställa. Kavajen kostar 349 kr och är i ull och nylon.

Lite nya saker...






Var en runda på stan igår med Eleonor, fy på mig! Ska ju egentligen både ligga hemma och vila och spara pengar. Men lite shopping blev det iaf. Köpte en supersöt blå/vit randig blus från Gina Tricot, smala band, lite A- line och ett band att knyta i midjan, fick inte till någon bra bild på den...ett randigt linne blev det också från Gina Tricot, gillade att det var så många fina färger i det, jag änvänder ju för det mesta svara kläder så det är fint med lite färg som piggar upp.
På H&M hittade jag en scarf med stjärnor på, likadant mönster som på skorna jag köpte förra veckan.

Dagens Outfit Tisdag


Linne, kofta och kjol från Gina Tricot, Ballerinas från Primark

Sjukskriven...


Har varit sjuk i snart en månad...Det hela började ju med hosta som jag trodde skulle gå över, gick till jobbet som vanligt tills de sa åt mig att jag inte lät ok och borde gå till läkaren. När jag väl kom dit sa han att det var i sista minuten i stort sätt, hade jag väntat längre hade jag fått lunginflammation. Jag fick diagnosen Bronkit och fick penicillin. Var hemma en vecka och gick sedan till jobbet igen. Men trots att jag hade ätit färdigt penicillin kuren fortsatte jag att hosta. I fredags kom jag till jobbet och hostade super mycket. Ringde till läkaren från jobbet och fick en tid direkt. Åkte dit och undersökningen visade att båda mina lungor fortfarande var inflammerade och att viruset hade blivit resistent mot penicillinet. Fick nytt recept och han sjukskrev mig en vecka.
Känns så himla trist att behöva vara hemma och missa pengar, plus att det känns lite läskigt när det gäller lungorna. Har jag otur kan det ta upp till 4 månader innan jag blir frisk. Jag hoppar verkligen att jag kan gå till jobbet på måndag.

Fotoalbum











Är äntligen färdig med alla bilder som jag framkallade förra veckan. Det blev över 300 bilder...hade inte ens framkallat bilderna från nyårsafton än! Nu är det bara Paris bilderna kvar, men till dem måste jag köpa ett nytt fotoalbum, älskar att pyssla och göra resealbum och sätta in kartor, biljetter och sånt.

Dags för film...




Nu ska vi släcka ner hela rummet och kolla på skräckfilm. Tjejerna valde "The Texas Chainsaw Massacre", hoppas att dom kan sova sen =) Popcorn, chilinötter och godis blir det till filmen.

Snygg som vanligt...


Rachel Bilson i en av hennes många snygga outfits. Gillar verkligen skärningen på jackan!

Dagens Outfit Söndag


Leggings från Gina Tricot, Tunika från Primark, Kavaj från Bik Bok
Gladiatorsandaler köpta i Paris, Väska från Massimo Dutti

Stars and stripes



Igår blev det shopping. På Gina Tricot fyndade jag en blå/vit randig body och en röd/vit randig kofta för 49 kr/st. Ska tillbaka imorgon och kolla efter mer saker, det är ju slutrea nu, så allt kostar 49 eller 99 kr.
Skorna köpte jag i veckan på H&M, passar inte till allt men jag tyckte de var så söta så de fick följa med hem ändå. Köpte även ett puderrosa linne från H&M igår också med rosa strassnitar på, blev mitt för 49 kr.

Photos...


Bilder från igår...

Inspiration: Heidi Klum


Heidi Klum är en av mina favorit modeller, hon är galet snygg och klär sig alltid sååå bra!

Mary- Kate i Elle


Älskar dessa bilder på Mary- Kate Olsen i juli numret av Elle!

Underbara systrar!


Idag har jag haft en underbar dag med mina systrar Melanie och Tamara. Vi har varit på stan och shoppat och fikat och sedan på kvällen blev det glass och film. Är helt slut nu!
Vi var även ute och tog lite bilder, passar alltid på att ta ett par när min syster är här och hälsar på (Tamara bor i Finland) Synd bara att lillebror inte ville följa med ut, hade varit kul att ha en bild på alla mina syskon.
Får se vad vi hittar på imorgon, jag har så lite energi nu när jag är sjuk, orkar knappt göra någonting, blir trött direkt...Nä nu måste jag sova, god natt!

Five Years...




Yes, igår firade vi 5 år tillsammans! Älskar dig ♥

Dagens Outfit Fredag


Ny klänning från Indiska, Skinnjacka från Tiger, skor köpta i Paris

Äntligen har jag en klänning med stjärnor på! Har ju varit helt såld på den från French Connection, har varit där och provat den tre gånger...men den har inte kännts riktigt hundra. Men så hittade jag denna på Indiska för ynka 149 kronor när jag var i stan i veckan. Så den fick följa med hem and I love it! =)

Mamma Mia!


Har varit på bio med Eleonor ikväll och sett "Mamma Mia!". Och vilken underbar film det var! Gick ut från biosalongen och kände mig alldeles lycklig och självklart nynnandes på en ABBA låt =) Skådespelet är fantastirkt, humorn är bra och musiken är ju sååå underbar! Se den!

Albas Baby!


Här är första bilderna på Jessica Albas dotter Honor Marie Warren, hon är ju bara för söt! Har hon tur får hon mammas gener =) Å vad jag älskar kändisarnas babybilder!

Get The Look


Gillar verkligen Ashleys outfit här, så basic och så snyggt. När det gäller bas plaggen i garderoben tycker jag att man ska satsa på lite bättre materialer efter de ska hänga med ett tag plus att det ser lite mer classy ut när man har en så pass basic outfit på sig om plaggen är lite finare. Vill man sedan hotta upp det hela så är det ju bara att addera coola accessoarer.

Longoria gör ett klipp!


Eva Longoria har gjort ett klipp och skaffat sig en kortare frisyr. Lite tantigare, lite fulare, tyvärr...

Måndag


Har suttit ett bra tag nu och skickat in bilder som ska framkallas. Det var så jäkla längesen jag gjorde det så det var verkligen en hel del bilder att gå igenom. Hade egentligen tänkt att Paris bilderna skulle med också, men jag orkar inte mer, det är ca 800 bilder från den resan...det får bli en separat beställning. Nu blev det en hel del partybilder, bröllopsbilder och från München resan. Måste in på Lagerhaus också och köpa lite nya fotoalbum, och så blir det Panduro också såklart, så man kan pyssla och göra fint, älskar verkligen sånt! =)

Imorgon är det jobbet som gäller för mig igen. Har ju varit hemma en hel vecka med min Bronkit, känns verkligen som en evighet. Hostar visserligen fortfarande, men jag tror inte att det smittar längre och jag bli galen om jag måste sitta hemma en dag till! Ska bli skönt att komma igång igen med vanliga tider. Har varit helt borta när det gäller  tider, datum och dagar, allt bara flyter ihop när man bara går hemma.

Party i Paris


Det blev många partykvällar i Paris när vi var där. Vi hittade ett ställe som låg i närheten av våart hotell och där hängde vi jämt. Det var en irländsk pub som hade allt vi kunde önska, två barer, stort dansgolv, visning av EM- matcherna, trevlig personal, uteservering...Fy vad kul vi hade där! Och förfestade gjorde vi på vår franska balkong på hotellrummet. Vi köpte dricka och satt där med musik och tittade på folk som gick nere på gatan.

Glamour + linne




Köpte nya numret av Glamour och man får ett sånt fint basic linne på köpet. Märket på linnet är Mouyo, vet att det är samma märke som ett tröja man fick med i Elle för ett tag sen. Anyway, det är ett vanligt vitt linne men det söta är trycket i bak är så fint, en liten haj =)

Min älskling!


Innan jag åkte iväg till Paris köpte jag en iPod Nano, och det var en hel månad sen! Så idag har jag suttit och installerat programvaran och börjat ladda in musik. Så jäkla underbart, jag är ju helt beroende av musik och det härliga är att man kan göra olika playlists. Och man kan även ha film och foton på den. Nästa lön ska jag även köpa högtalare till så man kan ha musiken i rummet och även när man reser bort är det ju perfekt så man kan parta lite på hotellrummet =)

Recept


Här kommer receptet på glasyren till muffinsarna jag har gjort i helgen. Muffinsarna har jag gjort på ett helt vanligt recept  (2 ägg, 2 dl socker, 3 dl mjöl, 2 tsk bakpulver, 2 tsk vaniljsocker, 1 dl mjölk) Vilket blir ca 13 stycken muffinsar och en sats glasyr räcker då precis!

Film i helgen

 
 
Det har blivit en hel del film i helgen bl.a. The brave one, The Happening, Half Nelson och Funny Games.
Ingen av filmerna hade någon direkt wow effekt på mig, hade riktigt höga förväntningar på Half Nelson, men blev ganska besviken. The Happening däremot hade jag väldigt låga förhoppningar om efter att jag hade hört så mycket negativt om den men den var faktiskt bra!

Rosa muffins!




Yes, nu har jag varit i farten och bakat igen =) Men det här är de sista muffinsarna jag bakar på ett tag kan jag ju lungt säga! Den här gången gjorde jag hallonglasyr och den är himelskt god. Plus att det är ju så fint med rosa muffins =) Dekorerade med hallon, hittade tyvärr inga färska så det fick bli frysta.
Recept på alla muffins jag gjort de senaste dagarna kommer senare =)

Tvillingarna är födda!


Angelina Jolie och Brad Pitt blev i lördags kväll föräldrar till en pojke och en flicka! Bebisarna förlöstes genom kejsarsnitt på Lenval- sjukhuset i Nice, Frankrike. Allt gick som planerat och mamma och Bebisarna mår bra.
Pojken fick namnet Knox Leon och flickan ska heta Vivienne Marcheline.
Familjen Jolie- Pitt består nu av  Maddox, 6, Pax, 4, Zahara, 3 och Shiloh, 2  plus de två nya medlemmarna.

Fika...


Ska ta mig en kopp kaffe nu och mumsa i mig en muffins också. Bakade dom igår och det blev sååå jäkla gott, med citronglasyr på....Det är typ den enda underhållningen jag har haft här hemma när jag har varit själv och dessutom varit sjuk. Skulle gärna baka ett par med hallonglasyr på också =)

Saints Of Los Angeles


Yes! Min efterlängtade Mötley Crüe skiva har äntligen kommit. Detta är vad jag kommer att lyssna på de kommade dagarna fram över =)

Parlez-Vous Français?

Jag och Eleonor har anmält oss till en franska kurs till hösten. Vore så himla kul om vi kom in, håller verkligen tummarna. Det blir en kvällskurs i så fall, tre timmar i veckan. Vore underbart att ha det i baggaget när vi nästa år åker dit igen....Åååå vad jag saknar Paris!

Mera muffins!


Jag och Eleonor bakade ju underbara muffins i torsdags. Så idag tänkte jag prova på att göra mer muffins med citronglasyr den här gången. Kommer bli supergott =)

Dagens Outfit Lördag


Kjol från Zara, Nitskärp från Punkt Shop, Linne & blomma från H&M, Kofta från Gina Tricot,
Ballerias och solglasögon från H&M, Väska från Massimo Dutti

Så vackert...


                                                                                                    Duffy- Stepping Stone

Beställde Duffys skiva direkt nyss på cdon när jag hörde denna vackra låt på Youtube...det är så jag är med musik, jag blir kär direkt och då bara måste jag ha den musiken. Det är precis samma känsla som när jag köper mina skor, love at first sight och så får de följa med hem.

Planer för framtiden...


Jag och Eleonor har planerat och pratat och letat på nätet...och jag känner mig så full av hopp, förväntan och ren lycka! Vill inte riktigt avslöja vad det är än, men jag kan säga att det har med Paris att göra. Jag har varit så deppad och olycklig sedan vi kom hem från vår resa till Paris och nu ser det ut som om vi äntligen kommer att få uppleva staden igen, på ett helt annat sätt den här gången....J´♥ Paris!

The Next Martha Stewart




Våra muffins blev helt fabulösa! Så gott med glasyren på som var gjort på Philadelphia ost, kakao, kaffe, smör och vaniljsocker. Och det blev så cute med jordgubbsströssel på. Kände mig som Martha Stewart när vi stod där i köket och bakade =)

Dagens Outfit Torsdag


Tee köpt i Paris, Kjol från H&M Trend, Ballerinas från Primark

Cupcakes


Idag ska jag och Eleonor ge oss på att baka cupcakes med glasyr på. Ska prova på dessa här ovan, några med chokladglasyr och några med hallonglasyr. Ska bli roligt och sååå gott!
Bilder kommer garanterat från bakningen och resultatet! =)

Step Up 2 The Streets

I tisdags hade jag en supermysig dag i stan med min lillasyster Melanie. Först blev det en liten shopping runda och sedan köpte vi biljetter till filmen "Step Up 2 The Streets". Tänkte mest att vi skulle se den för hennes skull, men den var faktiskt helt okej, blev riktigt imponerad av dansarna i filmen.
Efter det åt vi lite middag på Sandy's, vi tog en varsinn tonfisk submarine, det är löjligt hur oft jag äter där, men det är så jäkla gott. Och speciellt när det gäller fast food så känna det mycket nyttigare än t ex Mc Donald's.
Efter det gock vi lite i affärer igen tills det stängde och sedan tog vi en fika på Bolero Bueno Café. Där blev det en supergod hallonpaj med vaniljvisp. Måste verkligen rekomendera detta ställe, man kan äta lite middag, lunch, fika eller ta en drink där. Dom har verkligen satsat på att inreda och göra det riktigt mysigt där. Klarabergsgatan 25.

Dagens Outfit Tisdag


Ny tee från Lindex, Kjol från Gina Tricot, Skinnjacka från Tiger,
Ballerinas från Primark, Väska från Massimo Dutti


Nicole Kidman fick en flicka!


Ännu en kändisbebis har kommit till världen!
Nicole Kidman och maken Keith Urban blev på måndag morgon föräldrar till en liten flicka!
Hon fick namnet Sunday Rose Kidman-Urban.
Detta är parets första barn tillsammans, Nicole har sedan tidigare två barn tillsammans med före detta maken Tom Cruise, Isabella, 15 och Connor, 13.

Musse Pigg


Gillar den här söta Musse Pigg tee'n så himla mycket. Kommer från Lindex och kostar endast 199 kr. Funderar faktiskt på att åka in och köpa den idag. Blir nog en sväng till Ringen, ska nog söka upp ett apotek också så att jag kan få tag i lite hostmedicin, borde väl finnas receptfritt?

Hemma idag


Idag är jag hemma från jobbet, ringde och sjukskrev mig för min hosta är inte mysig! Det började redan förra fredagen när jag var hemma hos Nina på middag och hela förra veckan gick jag till jobbet och hostade som bara den. För övrigt känner jag mig ju inte speciellt dålig med eftersom jag jobbar på dagis så är det inte okej att komma dit och hosta hela dagarna. Men samtidigt vill man ju inte vara hemma om man inte är riktitg sjuk, så är jag iallafall, det krävs feber och att jag mår riktigt dåligt för att jag ska känna att det är ok att vara hemma från jobbet. Men i fredags när jag hostade som värst sa min kollega till mig att jag kanske borde gå hem, med tanke på att det inte ser så bra ut, varken i föräldrarnas eller mina kollegors ögon, att gå runt och hosta. För det är en riktigt ordentlig hosta jag har åkt på...borde väl kanske gå till läkaren och få någon hostmedicin eller något, det har ju hållt i sig i 10 dagar nu och det blir inte bättre heller...

Presenter...




Här är några av de presenter som jag fick av föräldrarna på jobbet. Så himla gulligt, man känner sig verkligen uppskattad när man kommer till jobbet och det ligger en liten hög med presenter som väntar på en.
Fick bland annat skönhetsprylar från Oriflame, en tvål, duschcreme och body butter och det luktar sååååå gott!
Världens sötaste kanna med 4 glas till fick jag också, så sött

Utgång i helgen...


I lördags blev det utgång för mig och Eleonor. Kvällen började med lite förfest på hennes balkong, solen tittade fram så det var riktigt härligt. Sedan gav vi oss iväg till stan mot Nivå 22. Men så fort vi kom in där så kände vi båda att vi bara ville därifrån. Helt plötsligt ser man det för vad det är: ett skabbigt litet ställe och jag tvivlar på att vi kommer dra dit igen. Efter Paris resan känns allt så platt och tråkigt här hemma i Stockholm. Vi drog vidare till Medusa och tack och lov kändes det lika bra som vanligt att vara där. Hade kul som vanligt, jag och Eleonor fick för oss att vi skulle lura i alla att vi var turister. Så vi började snacka engelska med alla och sa att vi var kusiner från München...självklart trodde alla på oss och började be oss säga massa ord på svenska och allt det där, haha, det roligaste var att höra vad dom sa om oss på svenska till varandra när dom trodde att vi inte förstod. Och ju fler drinkar vi fick i oss, ju svårare blev det att komma ihåg att hålla sig till engelskan. Några svenska ord råkade komma över våra läppar då och då men  vi en lögn om att min mamma var tysk och vi har varit i Stockholm många gånger...bla bla bla...haha, en kul kväll hade vi iaf! =)

Dagens Outfit Lördag


Ny kjol och nytt linne från Gina Tricot, till detta blir det röda naglar, röda läppar och röda heels från Belle Shoes

Ikväll är det party som gäller! Ska strax gå iväg till Eleonor för ett par goda drinkar på hennes balkong. Sedan blir det en drink på Nivå 22 och efter det är det rock på Medusa som gäller!
Trevlig lördag på er allihopa!

RSS 2.0