Sara & Tamara

image1163


image1175

Jeansklänning 179 kr

image1161image1162

Ego!

image1160
Måste säga att jag är lite kär i den här bilden på mig själv som togs i helgen på en kvällspromenad på stranden...

Snygg Outfit!

image1158image1159
Jag älskar den här outfiten som Victoria Beckham har på sig. Pucci klänning, orange Hermés Birkin och oranga skor...så jäkla snyggt. Hur många Hermés väskor han hon egentligen, hon verkar ju ha en i varje färg, lyx!!!

Britneys musikvideo

image1152image1153


Här är fler bilder från Britney Spears nya video som hon är i full gång att spela in. Jag finner inte ord för hur vidrig hon ser ut. Varför vill hon spöka ut sig på det här slampiga viset? Och varför ska hon dansa runt en strippstång, kom igen Britney, dina dagar med bar mage och sånt larvigt är över. Hon behöver verkligen skaffa sig en ny image, en ny stil. Den här comebacken kommer att bli en riktigt flopp...

Ny blogg!

image1151
Yes, det blev en blogg i miss Lindsays ära till slut =) Annars tröttar jag väl ut er med allt min babbel om henne, hehe. Spana in den nya bloggen här:
Love Lindsay Lohan

Miss Lohan

image1143

MIn nya kärlek till Lindsay Lohan början kanske gå lite överstyr =) Har skapat en ny kategori tillägnad miss Lohan, funderar på att kanske skapa en ny Lindsay Lohan blogg...Gillar iallafall dom här bilderna på henne, sååå fina!

Purple Shop

image1136image1138

Har hittat en underbar affär här i Helsingfors där jag gärna skulle spendera en massa pengar! Just nu är det 70% på alla smycken och 50% på väskor. Hittade en galet snygg väska som jag blev helt kär i, men det blev inget köp för mig, sparar pengarna till London =) Fick iallafall ett underbart halsband med vingar av min söta lillasyster Tamara =)

Inspirerande Lindsay...

image1129image1130image1131image1132
Som sagt, jag kan inte få nog av Lindsay Lohan. Jag bara älskar henne och hennes stil, blir så inspirerad av att titta på henne och hennes underbara outfits.
image1134image1133image1135

Dagens Outfit Måndag

image1127image1128
Det blev en lite trist outfit idag, tänkte inte ens på att jag var klädd i helsvart, så scarfen fick liva upp det hela lite!
♥ Jeans, KappAhl ♥ Topp, Gina Tricot ♥ Kofta, Indiska ♥ Skor, Seppäle ♥ Scarf, H&M

Fynd från Asos!

image1112image1123

Tunika, 89 kr ♥ Skor, 74 kr


Just nu kan man göra massor med fynd på Asos, det är upp till 75% rea!

Linne, 89 kr (även i svart, vitt) ♥ Linne i organisk bomull 74 kr ♥ Tee med tryck, 74 kr

Klänning, 178 kr (även i grön, orange) ♥ Tunika, 74 kr (även i grön, grå) ♥ Klänning, 74 kr ♥ Kjol, 74 kr

Skor, 74 kr (även i rosa, gult) ♥ Halsband, 59 kr ♥ Halsband, 74kr ♥ Scarf, 59 kr (endast svart)

Det gäller att vara snabb, det går snabbt när det är så billigt. Ta en titt inne på Asos och skynda att fynda! =)

Blockmönstrat...

image1104image1105image1106
Gillar verkligen blockmönstrade klänningar, denna som Lindsay har på sig är helt underbar! Fast den hade varit snyggare om den hade varit lite kortare tycker jag, det rosa borde ha varit den sista färgen. Har hittat en underbart fin blockmönstrad klänning på H&M som jag funderar på att investera i...den från TopShop är också jäkligt snygg, men tyvärr inte i rätt längd....

 ♥ TopShop ♥ Net- a- porter ♥ Lindex ♥ Asos ♥

Paris nya älskling

image1095image1096
Paris Hilton har skaffat sig en ny liten hund och det är ju ingen surprise direkt att det blev en  chihuahua hon valde...Detta blir hennes tredje hund, hoppas bara att hon verkligen har tid att ta hand om alla hundar.

American Apparel

image1091image1092image1094
Gillar verkligen den här kjolen från American Apparel. Så himla enkel och snygg. Skulle mer än gärna vilja ha en med ett vitt ribbat linne och flats till...

En ekorre till husdjur!

image1083


Det har blivit mycket ekorrar på senaste men nu har det hänt något superhäftigt. Vi har fått en ekorre till husdjur! Asså det började i lördags att han satt på balkongen och sen dess har han kommit tillbaka varje dag och vi har givit honom nötter. Men idag så hade vi lagt lite nötter på golvet inne i lägenheten och han hoppade in där och åt dom. Sedan gick han runt i lägenheten. Han satt i vardagsrummet i soffan ett tag, sen gick han runt bland blommorna i fönstret och sen hoppade han upp på stolarna i köket. Det var så häftigt! Hoppas verkligen att han komme tillbaka imorgon också...

Het färg!

image1081image1082
Orange är ju en av höstens hetaste accentfärger. Riktigt härlig färg måste jag säga, drömmen vore ju att ha ett oranget Hermés armband *dream on*. Anyway, gillar verkligen den här klänningen som Chloé Sevigny har på sig. Färgen och modellen är helt underbar!


Shopping...

image1074

Självklart har jag varit och shoppat igen. Jag har problem asså, kan inte låta bli...Men det här var det sista jag handlade här, nu får det vara nog!
1. Ett par nya skor från underbara affären Aleksi 13, denna affär är ett paradis för den som gillar skor och väskor. Fyndade dessa för endast 8 euro, kunde inte låta bli.
2. Stor och härlig sjal i underbart mjukt material, gillade färgen så mycket, perfekt till hösten. Hittade den på Anttila, vilket motsvarar Sveriges Åhléns. Kostade endast 5 euro!
3. Tröja och skjorta i ett från Seppäle. Tänkte först inte ta den, men den hade kostat 36 euro från början och nu kostade den 7 euro...
4. Stuprörsjeans från- believe it or not- KappAhl! Blev mina för endast 14 euro.
5. Ännu ett till skärp med rosett från Seppäle, köpte ju ett likadant i rosa förut och nu hade de kommit in i rött också, 2 euro.
6. Underbart linne från Indiska. Har spanat på det så länge, bilden gör den verkligen inte rättvisa. Det var ta 2 betala för 1 så jag köpte detta linnet och en svart kofta med puffärm för 19 euro.

In the style of Lindsay

image1072image1073
Älskar den här klännigen i samma stil som Lindsay Lohans känning finns hos Glitzy.se. Kostar 490 kr...vill ha!

I Love Lindsay!

image1057image1058image1059image1060
Jag älskar verkligen Lindsay Lohan på alla sätt och vis. Vet inte vad det är men hon är definitivt en favorit hos mig. Gillar verkligen henns klädstil, hon är alltid så jäkla snygg och hennes hår är helt gudomligt vare sig det är brunt, rött eller blont.
image1065image1066image1067

Elle + Film

image1056
image1054image1055
Hittade ett bra erbjudande inne på tidningsbutiken. Fyra nummer av tidningen Elle plus filmen "Hemma bäst" för endast 99 kr!

Matat ekorrar igen...

image1046image1048

I helgen var jag ute och matade ekorrar igen. Det är så himla härligt, blir helt lycklig av att göra det! Så underbart att känna deras små tassar när dom kommer fram och tar en nöt ur handen. Matade även duvor vilket kändes helt overkligt. Det var inte ens meningen liksom dom bara flög upp och satte sig på en, hade flera stycken på mig. Ibörjan var jag asrädd men sen så var det bara häftigt. Coolt att man kan komma så nära djur...

Beställning från cdon...

image1040

Kunde inte låta bli att göra en liten beställning från cdon.com. Jag har problem när det gäller den sidan, kan bara inte låta bli att beställa...Det blev iallfall "My Chemical Romance" cd- skiva, har velat ha den så länge, älskar verkligen dom! Sen blev det även lite filmer: "Date Movie", "My Super Ex- girlfriend", "The Break- up", "War Of The Worlds" och "Saw". Sen blev det även en present till en viss person, men det kan jag ju inte skriva vad det är...=)

Party Party!

image1039
Oj idag är jag trött asså...var ute och partade igår här i Helsingfors. Kvällen började på ett ställe som heter "Eatz", helt okej ställe med mysig uteservering. Sen gick vi vidare till "Royale Onnella" och det är helt klart det bästa stället jag någonsin har varit på i hela mitt liv. Det fanns massor av olika dansgolv, jag hängde mest på rock, r´n´b och pop. Så himla kul på popgolvet, massa gamla låtar så som "Baby One More Time" och "Wannabe". Men rock golvet var helt klart coolast med Guns´n Roses och massa annat bra. Det fanns även en shotsbar med 99 olika shots! Vi var där tills det stängde och jag kände mig inte alls redo för att gå än, hade gärna gått vidare men så blev det inte. Invigde mina nya skor vilket var ett stort misstag, efter allt dansande så hade självklart ett blödande skavsår i slutet av kvällen...
Men det var verkligen en helt perfekt kväll, så himla kul!

Britney spelar in ny video

image1035

I torsdags spelade Britney Spears in sin video i Los Angeles till nya singeln "Get Back". Hon har verkligen gjort ett vidrigt val av kläder, som vanligt....Är det så här Britney ska göra sin stora comeback!? Bäst för henne att låten är jäkligt bra....

55 reasons to choose H&M?

image1027
H&Ms webbshop har äntligen fått in höstnyheterna, men 55 orsaker att välja H&M kunde jag tyvärr inte hitta. Är lite besviken över utbudet, men man vet ju att sortimentet i butikerna är mycket bättre. Några godbitar hittade jag iallafall, gillar verkligen skinnjackan, den är riktigt snygg!

En dag i stan...

image1021image1022

Har varit i stan idag och äntligen fixat passet. Har inte kunnat sova på två nätter, har bara legat vaken och tänkt på passet och resan och allt...Men nu kan jag äntligen känna mig glad över att vi faktiskt ska iväg till London =)
Självklart blev det även lite shopping, jag kan ju inte låta bli! Någon borde skicka iväg mig till rehab för shoppaholics. Nu är jag verkligen urfattig! Att göra passet kostade 54 euro, det sved lite faktiskt...Men lite småprylar hade jag råd att plocka på mig iallafall. Två nya armband blev det, ett i brunt läder som jag bara älskar. Halva priset på herravdelningen på H&M (2 euro) Det andra kommer från Glitter, jag älskar ju rosetter =) Kostade bara 1 euro och 50 cent, billigt! Hittade även en chanel inspirerad väska, köpte den direkt då den endast kostade 4 euro. Den kommer garanterat bli nya partyväskan nummer ett! Köpte även lite presenter till Patrick och Melanie och en underbar finstickad v- ringad tröja i kornblått till mig själv.

Om nu undrar så är Stockmann Finlands svar på NK. Där hittar man alla exklusiva märken. Kan gå där inne i evigheter och bara titta på alla underbara saker som finns. Favoritavdelningen är Burberry. Hittade världens finaste halsband och koppel till Romeo, men jag vet inte om han är värd att ha 132 euro runt halsen =P
Var även inne en sväng på Longchamp och spanade efter min väska som jag vill ha, men det var självklart inte på rea...
8 timmar blev det i stan, är helt sluuuut i fötterna nu!

Hösten 2007

image1006
image1013image1014image1015
Burberry Prorsums höstkollektion är bara för underbar. Färgerna går i svart och grått och det är mycket silver metallic och svart lack.
image1017
image1018image1019image1020
 I Chloe´s höskollektion är det även här svart och grått som dominerar med accentfärgen orange. Silver metallic och svart lack syns även här. Så snyggt med oranget som bryter av!


Ny hårfärg!

image1002image1000
Carmen Electra färgade för ett tag sen sitt hår i en mörkare färg. Ett misstag enligt mig, hon var ju så mycket finare i det ljusa håret...

Marc By Marc Jacobs

image995image996

En grå väska än något som jag är väldigt sugen på att köpa och denna från Marc Jacobs är sååå fin! och det skulle ju inte vara helt fel att matcha med de underbara pumpsen till....Båda från Marc Jacobs.

Fint armband!

image994
Det här armbandet från kyssjohanna.se är bara för snyggt! Skulle så gärna vilja pryda min arm med det. Kostar 495 kr, vilket tyvärr är lite för dyrt för mig för ett armband...But I'ts so lovely!

Fabulous Outfits!

image991image992image993
Tre helt underbara outfits enligt min smak!
1. Mary- Kate Olsen: Älskar den här blåa färgen och modellen på klänningen är så snygg!
2. Ashley Olsen: Nice and casual.Helt perfekt med RayBan Wayfarers, skjorta och smala jeans.
3. Hilary Duff: Gillar allt med den här klänningen, modellen, mönstret, fickorna- Love it!

Lindsay är nykter!

image988image989image990
Lindsay Lohan avslutade officiellt sin vistelse på rehab i fredags. Hon åkte då direkt till Las Vegas och festade på nattklubben "Pure". Men istället för sprit så blev det Red Bull för lilla miss Lohan...Hoppas verkligen att hon skärper till sig nu och tar det hela seriöst....
Vad tror ni, kommer hon falla tillbaka i samma möster snart igen eller kommer hon att hålla sig nykter?

Jessicas bikinikollektion

image975
I helgen lanserade Jessica Simpson sin kollektion med badkläder. Ganska mycket fint faktiskt tycker jag, men det var en besvikelse att Jessica själv inte var med på catwalken, jag var ju så himla nyfiken på hennes kropp, hon har ju tränat så himla mycket på senaste. Jag hade fått den uppfattningen att hon hade tränat så mycket bara för att vara med på visningen...


4 Underbara År...

image974
Idag har jag och Patrick varit tillsammans i fyra år...Helt sjukt hur fort tiden går utan att man tänker på det. Det är så synd att vi inte kan vara tillsammans idag, hade ju varit mysigt att fira lite. Men som en liten present till oss själva har vi bokat en resa till London! Det ska bli sååå himla kul. Vi åker den 10:e augusti och kommer hem den 17:e. Hittade en superbra resa med hotell och allt som inte var allt för dyr. Längtar verkligen! Lite stress nu bara över att varken jag eller Patrick har något pass. Men jag ska till Svenska Ambassaden imorgon och fixa det...

Älskar dig min plutt, vet inte hur jag skulle klara mig utan dig i mitt liv. Jag har haft sån tur som fick dig =)
♥ Du och jag- idag, imorgon, för alltid!

Bad Day

image971
Usch, jag har sån ångest över att min lilla Zlatan är borta. Fick inte en hålla honom en sista gång...Det har alltid känts som om han skulle leva för evigt, har haft honom så länge. Och så försvinner han helt plötsligt när jag inte ens är hemma. Känns inte alls bra. Det kommer vara så tomt utan hans pipande när man kommer in i rummet, och stackars Buddha blir alldeles ensam i buren. Funderar på att köpa ett nytt marsvin. Dels för att fylla sorgen med lite glädje och dels för att Buddha ska slippa vara ensam.


På grund av Zlatans död så började jag sakna Patrick ännu mer, hade varit så skönt om han hade varit här nu. Saknar min älskling jättemycket. Vi firar 4 år tillsammans på tisdag och det är så trist att vi inte kan vara tillsammans då...3 veckor kvar tills jag får träffa honom


Nog om sorgliga saker nu, imorgon kommer äntligen pappa hem iallafall, han har varit borta hela veckan och jobbat och var tvungen att även jobba helgen. Så himla trist....längtar tills han får semester i slutet av Juli så vi äntligen kan göra något.
Det är nog dags att sova för min del, känner mig helt slut efter den här dagen plus min jäkla förkylning som vägrar försvinna! Det var allt för idag.
♥ God natt ♥

Paris loves herself...

image968
image970

Mer shopping...

image959


Det har blivit en hel del rundor till stan här i Finland, kan bara inte låta bli att kolla runt i affärer. Det här är lite mer av mina fynd jag har gjort här. Det bästa köpet hittills är iallafall en svart kjol men hög midja och fickor, galet snygg! Är så nöjd med den, men att fota den gjorde den inte rättvisa, lägger upp den någon dag när jag har på mig den.
1. Nya skor igen =) Kunde inte låta bli, de kostade bara 12 euro och är sååå sköna att gå i. Inhandlades på min nya favoritaffär Seppäle.
2. Vitt, brett skärp med rosett, 3 euro från Seppäle så klart!
3. Svarta over- knee strumpor med vita hjärtan på. Tänkte att de kommer vara så söta på vintern till en svart klänning och ett par stövlar till. 2 euro från
Seppäle
4.
Långt halsband med elefant på, så himla söt, kunde ju inte låta bli. Köpt på H&M.
5. Kort jacka med små dödskallar på, 9 euro från
H&M
6. Underbart söt jacka från Vero Moda. Har aldrig sett den här i Sverige så jag hoppas på att jag kommer vara lite ensam om den. Blev helt kär när jag såg den, så speciell. Kostade endast 10 euro! Hade tidigare kostat 56 euro. Detta är mitt favoritköp hittills.
7. Klänning från Vero Moda, superfynd för 3 euro!
8. Dagens köp från Seppäle, hatt med rosett för 3 euro. Íbland är det så skönt att bara slänga på sig en hatt när man har en bad hair day...

Nu hade jag tänkt att vänta minst en vecka innan jag ger mig ut i affärer igen. Pengarna bara försvinner iväg. Har även köpt lite presenter, kan inte låta blir när jag ser fina saker som jag vet att andra skulle gilla.

Hejdå älskling...

image957
♥ ZLATAN ♥
2002- 2007

Idag ringde Melanie från Sverige, och när hon sa: "Det har hänt något tråkigt...." så fick jag en klump i magen på en gång och visste att det gällde Zlatan. Mitt älskade lilla marsvin har dött, han dog igår. Jag har sån ångest över att jag inte var hemma när det hände. Det kommer kännas så tomt och konstigt när jag kommer hem och han inte är där. Har ju haft honom så länge, i 5 år. Kommer sakna honom...

Hoppas att du får det bra i Marsvinshimlen älskling.

Dagens Outfit Lördag

♥ Dagens Outfit Lördag ♥

image956
Idag har det varit vaaarmt!!! Så skönt att äntligen vara inne igen, har gått runt i stan i flera timmar men det resulterade bara i att jag köpte en hatt på rea för 3 euro...
♥ Klänning, Vero Moda *Ny* ♥ Skor, Seppäle *Nya* ♥ Smycken, H&M

Mata Ekorrar!

image951

En av de mest underbara upplevelser jag nånsin har varit med om är att mata ekorrar i Finland. Det är något jag gör varje år och det är lika fantastikst varje gång. Jag och Patrick köpte ett kilo nötter förra veckan och satte oss i parken och direkt kom det en liten söt ekorre. Dom brukar till och med hoppa upp knät på en, och man kan klappa dom också utan problem, helt ottoligt. Ekorrarna är inte ett dugg rädda! Garanterat världens sötaste djur ♥

Shopping in Helsingfors

Shopping i Helsingfors

shopping

shopping2
Det här är några av mina fynd jag har gjort hittills här i Finland. Ett par svarta platta pumps i mocka med en ett band och rosett. Är helt kär i dessa, funkar ju även till hösten. Funderar på att köpa ett par i chokladbrunt också, de kostar bara 15 euro! I samma affär hittade jag även skärpet, rosa läder med rosett, kostade bara 4 euro. Jättegulligt i midjan på en svart klänning. Ska garanterat tillbaka till den affären för fler fynd =) Dom har underbara kläder där. Affären heter Seppäle, haha så roligt med finska namn ( Eleonor, jag vill höra dig uttala det, haha )

Mer shoppingfynd kommer någon annan dag!

Guess Who!

image980

Ser ni vem det är som böjer sig fram i denna extremt heta pose? =P

Höstnytt hos Ellos!

image958

Tog en liten titt inne på Ellos hemsida och hittade så himla mycket fint som jag så gärna vill ha. Ellos har verkligen börjat få in massa fina saker och börjar bli något man kan räkna med när man vill ha snygga kläder till ett lågt pris, vore ju super om dom öppnade en butik...Höstmodet är verkligen fint i år måste jag säga, är riktigt glad över att klänningar och tunikor även kommer att vara hett i höst och då i finstickade varianter, å vad mysigt! Det blir nog garanterat en beställning efter sommaren! =) Den gråa kappan i A- line modell och med stora knappar är ju bara för snygg, det blir nog en sån för mig till hösten och några andra godbitar också =) Här är mina favoriter:

Iväg till Finland...


Om tio minuter åker jag och Patrick iväg till Arlanda. Vårat flyg går 10. 30 till Finland. Det ska bli så kul att äntligen få träffa pappa och lillasyster. Men jag är så jäkla uppstressad över flygresan, det är ju det värsta jag vet, det är skönt iaf att Patrick är med mig den här gången, så nu kanske det kommer kännas lite bättre. Hoppas att det inte är kaos på Arlanda, förra året missade jag mitt flyg...Nä nu ska jag väl ta och ringa Patrick och försäkra mig om att han är vaken. Kommer självklart att blogga från Finland, ska ju stanna där i 5 veckor, men jag hittar inte skivan till mitt fotoprogram, hade ju tänkt att installera det hemma hos pappa. Så jag får väj nöja mig med lite tråkigare inlägg =) Nä, nu var det dags att slute och ge sig iväg...

♥ Bye bye ♥

Snygga Väskor

image952
Enligt mig är de här 3 väskorna de snyggaste- ever! och förmodligen kommer de alltid vara det eftersom de är så enkla och stilrena. Mitt drömköp vore ju absolut en Mulberry, den är verkligen min stora kärlek och om jag skulle köpa en dyr väska så skulle jag definitivt investera i den, den kommer alltid vara lika het! Samma sak gäller Hermés, dom är ju väldigt lika i modellen, fast den är ju galet mycket dyrare...Jag är inte så mycket för monogramväskor, men lilla Speedy gillar jag verkligen, så fin!

Vilken är er favoritväska?

The Olsen Twins

image951
De flesta har nog en åsikt om Olsen tvillingarna och deras stil. Personligen har jag alltid tyckt att de har varit lite överskattade...men jag börjar mer och mer gilla deras stil och främst Ashleys, hon lyckas nästan alltid pricka in en helt perfekt outfit. Och jag gillar att båda har lite mer personliga stilar, de liknar verkligen ingen annan. Mary- Kate får också in ett par fullträffar då och då men jag har fortfarande lite svårt för hennes stil, det blir alldeles för mycket troll över henne ibland tycker jag...

Smala Jessica

image950
Är det bara jag som tycker att Jessica börjar se väldigt smal ut? Hon har fått en helt ny kropp, mer muskler...hon ser bara väldigt slimmad och vältränad ut. De flesta bilderna nu för tiden på Jess är ju när hon är på väg till eller från gymmet...Kanske är det någon ny roll eller nytt projekt hon tränar inför, eller så behöver hon sysselsättning efter uppbrottet med John...

RSS 2.0