Noa Noa



Nu när hösten närmar sig är det dags att plocka fram alla sjalar att värma halsen med. Köpte en ny i helgen från Noa Noa, härlig hallonröd färg med bronzepaljetter i kanterna. Love it!


Ny medlem i Clarins familjen



Igår köpte jag en ny medlem till min lilla Clarins familj =) Älskar verkligen deras produkter. Det blev en eye make-up remover. Nu har jag en komplett ansiktsvårdsserie! Kan verkligen rekomendera dessa produkter. Nu fattas bara en ögonkräm och så är det är kräm för läpparna och området kring munnen som jag vill ha. Fast det kan jag vänta ett par år till med att köpa, behöver nog inte oroa mig för rynkor runt ögonen och munnen just nu, fast de ska ju iofs användas i förebyggande syfte. Fredrik älskar också Clarins =) Han har ALLT, han fick ju två produkter av mig i födelsedagspresent.


Armband


Åh det finns så himla mycket fina armband, vill klicka hem det ena och det andra. Ett från Frey Wille vore ju rena drömmen, men de går ju på ett par tusen...De med rosetten från Rachel Leigh är ju också helt underbara, har lust att starta en liten fond och köpa ett  =)


Red, red wine...


                                                                                                                                                      Rom 2009

Igår hade jag och älsklingen lite mys här hemma med film, rosé och naturgodis. Dock lite för mycket vin blev det =) Vaknade upp imorse med dunkande huvudvärk och gårdagens smink. Ska trax iväg och jobba fyra timmar och sen ska jag träffa Eleonor och Annika i stan. Har druckigt en stor kopp kaffe och slängt i mig lite bakismat i form av resterna från gårdagens middag, så nu känner jag mig bättre. Min söta snälla älskling kör mig in så slipper jag sitta på tunnelbanan.


Nya Tallrikar


Idag har jag och Fredrik varit i Barkaby Outlet. Vi kom hem med 24 nya tallrikar från Rosenthal, 12 flata och 12 djupa. Hela kalaset gick på 1650 kr och vi är så himla nöjda. Dom är riktigt fina och kvalitén är underbar! Och jag älskar formen, fyrkantiga med med en rund botten. Vi ska tillbaka någon dag och köpa de lite mindre skålarna till också.


House Of Hedda


Vill bara tipsa om webshopen House Of Hedda där man kan välja ur ett stort sortiment av inredning och fina saker till hemmet. Hittade MASSOR som jag vill ha, fasiken vad jag längar efter att få en lägenhet och pyssla med ♥


Personlig Almanacka


Har beställt en superfin personlig almanacka. Så himla roligt att pyssla med, färdiga mallar och färger som man väljer. Jag valde framsidan med den söta fågeln, har även mitt namn och år på framsidan. Känner att jag verkligen behöver ha koll på mina dagar nu när jag har börjat plugga, så gäller det att ha koll på allt samtidigt och jag har tendens att vara lite slarvig och förvirrad! Kostar 275 kr oavsett hur man väljer att designa den. Skaffa en du också, gå in här och sätt igång! =)

Puder


Ååå riktigt ljusa nyanser av rosa kan vara så himla fint, puderrosa är underbart! Jag får ha- begär i hela kroppen av Chanel väskan...

Kotler is my God and "Principles Of Marketing" is my Bible...


Idag fick vi gå tidigare från skolan- hela fyra timmar! Mn lärare i marknadsföring är helt fantastisk, fasiken vad jag gillar honom. Otroligt pedagogisk och ger bra exempel och berättar historier fråns hans egent liv, lär mig så mycket på hans lektioner. Vi fick hela eftermiddagen för att gå hem och plugga. Så jäkla bra. Så nu är det Kotler och "Principles Of Marketing" som gäller för 100%

Britney Spears "Radar"


Ny video från min älskade Britney. Lite tråkigt att hon valde att ha med den här låten på nya skivan, eftersom den även fanns med på "Blackout" (förra skivan). Men jag älskar att se henne i rutan iallfall och jag gillar verkligen den här låten!

ÄNTLIGEN frisören!


Har äntligen varit hos frisören idag. Klippte av en rejäl bit, ca 12 cm! Känns lite kort nu men så himla friskt och tjockt. Det var faktiskt 9 månader sen jag var hos frisören sist, riktigt illa, men det bli så när man jobbar mycket, finner inte riktgit tiden liksom...nya slingor blev det också, så fint nu utan utväxten och en jämn ljus färg. Så nöjd! =)

Åhléns



Hittade mycket fint på Åhléns idag. Kakfatet i tre våningar ska jag köpa, så himla fint när man har lite kalas hemma, tänk med olika sorters kakor, färgglada macarons, ååå så fint. Och tårtfatet med kupa, dock vill jag nog helst ha själv afatet i vitt porslin istället, blir för mycket "glas" annars liksom. Sötaste kaffekopparna med fat!

Photoalbum








Är äntligen färdig med pysslandet med mina fotografier, här är en liten sneak peak i mitt fotoalbum =)

Pysslar...


Har varit iväg och handlat fotoalbum idag, så nu ska jag sätta mig ner med mina foton och pyssla lite ♥
Puderrosa fotoalbum från Åhlens

Mitt fina armband



Har helt glömt bort att visa mitt fina armband från A.V Max som jag beställde från KyssJohanna för ett tag sen.
 I emalj med 22 k guldplätering med budskapet "Make Love Not War"


I Swear To Tell The Truth And Other Stories


Hur snygg är Carolina Gynnings nya header!? ÄLSKAR att läsa hennes blogg, den mest underhållande, hon verkar vara en sån jäkla cool människa! Ett hett bloggtips med andra ord, klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

She Wolf


Nytt från Shakira som heter "She Wolf". Hade väldigt svårt för det nya soundet i början, men nu har jag lyssnat på den om och om igen och den växer, blir bättre och bättre. Lite svårt har jag också för hennes nya framtoning, mycket hud, men det kanske är för att relatera till sången. Har alltid gillat Shakira och varit på två konserter, det ska bli intressant att höra resten av skiva. Hoppas bara att man fortfarande kommer höra lite av den "gamla Shakira"...

Höst Hos Monki


Åh vad jag gillar Monkis höstkollektion! även hemsidan har fått ett nytt ansikte och det är nu lättare att hitta på sidan. En hel del grejer som jag genast måste springa ut i butik och köpa. Bl.a den randiga oversize tröjan, ser många möjligheter för den. Och självklart måste jag ha några rosetter till håret, gud så söta! Skorna med nitar på klacken är helt fantastiska, gillar att de ha utseendet av ett par klassiska pumps med min favoritdetalj- nitar.

Härliga dagar!


Har haft ett par riktigt härliga dagar den här veckan med mina underbara älsklingar Ebba och Alexis. Så himla kul när dom är här i Stockholm, blir så glad när jag får hänga med dem. Imorgon ska dom komma hir hem till mig. Har planerat massa kul grejer vi ska göra: Gå till parken, ta ut Buddha på gräsmattan, leka med Romeo, baka chokladbollar, köpa glass, kolla på film, äta hemmagjorda hamburgare till middag =)

Jag & Ebba


Älskar den här fina bilden på mig och Ebba från igår när vi lekte, hon är min lilla söta docka ♥

Zara Home


Var inne på Ellos och blev glatt överraskad att man nu kan klicka hem inredning från Zara Home. Mycket fina saker, men det kostar...vet inte riktigt hur kvalitén är i deras produkter, vet ju bara hur kläderna är och de är ju inte så speciella. Men väldigt sugen är jag på att klicka hem en del grejer...undrar om det funkar med något rabattkod? Jag ska prova =)

First day of school...


Idag hade jag min första dag i skolan. Gick hur bra som helst! =) Ska bli så spännande att sätta igång och plugga igen, så skönt att få använda hjärnan igen och lära sig nya intressanta saker. Idag har jag haft två föreläsningar; Marknadsföring och företagsekonomi, båda superintressanta. Har även hittat ett gäng tjejer som jag klickade med direkt och det är så lättande, alltid mycket roligare att hänga i skolan om man hittar människor man trivs med. Vi är bara nio tjejer i klassen och 34 killar, haha, så vi tjejer måste hålla ihop =) Var på jakt efter en bok på eftermiddagen, kommer in på Akademibokhandeln och hittar boken- för 900 spänn! No way...klickade hem den istället på Adlibris för 580 kr. Dock hinner boken förmodligen inte komma den här veckan. En liten miss av skolan att inte skicka ut en lista på kurslitteratur innan allt startade. Men men lyckades fixa läxan iallfall, skönt, alla frågor färdiga. Det gäller att hålla tempot, det är väldigt komprimerat! Sova nu, imorgon är en låååång dag med skolan och sen jobb hela kvällen. Good Night!

Fall Inspiration -09


Mna får verkligen massor med inspiration genom att titta på H&M hemsida samt bläddra i H&M Magazine. Paljettleggings är någon som jag har varit sugen på länge, dock tror jag tyvärr inte att det skulle passa mig, men det är jäkligt snyggt! Gillar alla snygga detaljer i päls, lack och med  nitar. Och den chanel inspirerade koftan är så snygg och bra i basgarderoben. Skorna är fab men jag gissar på att de kommer vara slut innan man ens hinner ut i butik. Det blir nog mycket shopping på H&M i höst för mif del =) 

Amy McDonald


Har blivit helt galen i Amy McDonald, lyssnar på hennes skiva heeela tiden. Kan inte fatta att jag inte kunda tåla att höra henne på radion förut, så fort jag hörde "This Is The life" bytte jag kanal direkt. Men sen helt plötsligt vände det. Bäst är "Run". Fredrik börjar nog tröttna ganska rejält på att höra den nu...=)

Mysiga tjejer...








I fredags var jag ute på Lidingö och hängde lite med Elsa och Alicia. Dom bor så himla fint i ett stort hur långt ut, som på landet. HImla härligt faktiskt. Så skönt att man bara kan gå rakt utanför dörren och leka med dem, vi gick först en liten promenad genom skogen och sedan hade vi picknick på deras gräsmatta. Dom är så himla söta och mysiga att vara med ♥



Ny header


Ett stort tack till Nina som hjälpte mig att sätta min nya header på plats i den nya bloggen =)

Forgive Me Father For I Have Sinned...


Igår var det ju lördag så jag tänkte att jag fick lov att synda lite; En tacomoddag, ett glas rött och några godisbitar sedare låg jag dubbelvikt av magont och illamående. Antar att kroppen reagerade efter att ha varit så "nyttig" i en vecka. Fasiken vad jag ångrade mig, men ändå var det liksom inte mycket, hann kanske käka max 6 godisbitar, ett glas vin och två tacos!?!?!?! Men men jag lyssnar på kroppen och kör stenhårt veckan som kommer. Så fort älskligen vaknar ska jag släpa med honom på en långpromenad!

Kalas!


Ååå vad mysigt litet kalas vi har haft här. Leo sover nu, han tyckte det var så kul med ballongerna och ljusen på tårtan och maten var såååå god sa han =) Jag hade fixat tacos som stod färdigt på bordet när dom kom hem, så vi käkade och sen öppnade älsklingen sina presenter. Av mig fick han face scrub och eye creme från Clarins och en Resedagbok, en jätterolig fylla-i-bok med minnen från resor. Sedan fikade vi, tårtan blev sååå god! Eller tårta var det väl egentligen inte, en kladdkaka med vit chokladtryffel på. På lördag ska vi nog ut och fira lite till. Men nu ska jag och älsklingen mysa lite resten av kvällen ♥

Sneak Peak...


En liten smygtitt på tårtan som jag har bakat till älsklingen =)

Make-up


Har inte använt smink å mer än 2 månader. Men eftersom jag ska iväg och överraska älsklingen och ha lite kalas ikväll så tänkte jag att jag skulle fixa till mig riktigt ordentligt. Men jäklar vad jag ser annorlunda ut, ser verkligen "spacklad" ut, även fast jag inte har så mycket smink. Men jäkligt fräsch ser man ju ut, och det blir ju skillnad när man varit utan smink så länge. Har nya läppglanset från Clarins och det känns helt underbart, mjuk och krämigt.

Skinny Bitch


Följ min viktnedgång här:
http://missmantyniemi.blogg.se/skinnybitch

Tax- Free Shopping


Dyra skönhetsprodukter är ju perfekt att passa på att köpa när man åker båt/flyg. Oftast tjänar man några hundralappar på att shoppa tax- free. Jag passade på att köpa Green Tea Body Scrub från Elizabeth Arden, och från Clarins blev det en ansiktsrengöring och ett vårdande läppglans. Fick allt på exakt 500 kr, ca 250 kr billigare.

Grattis älskling!


Idag fyller min underbara älskling 33 år! Har smidit planer hela veckan för idag. hihi =) Men han har ju redan fattat att det är något jag har förberett. Ingen big deal, har bara tänkt att fixa lite mysigt hemma och så blir det ett litet kalas för oss tre bara. Men jag måste aldeles strax sätta fart, är en hel del som ska fixas...

God Morgon!


Så här startar jag min morgon idag. Med en  hallon/annanas smoothie och lite planering
Min älskling fyller år imorgon så jag sitter och skriver ner lite ideér och saker jag ska köpa tills i morgon, för ett litet kalas ska min babe självklart få =) Så strax ska jag in till stan för att kolla lite på Party Store, Lagerhaus och NK. Önskar er en trevlig onsdag!

Paparazzi


Underbar version av Lady Gagas "Paparazzi". Hon är galet musikalisk den kvinnan och vilken röst! Fasiken vad jag gillar henne och hennes musik.

Tårta



Vi har precis firat lillebror med tårta som jag har bakat. Gud så god den blev! Tog två och en halv timme igår att göra den, en riktig våningstårta! Första lagret är en kladdig chokladkaka, sen är det vit chokladtryffel, vanlig sockerkaka, jordgubbsmousse, sockerkaka. Garnerade med mintgrön grädde, jordgubbar och choklad dekorationer. Har tänkt länge på att göra en sån här tårta, att liksom helt enkelt lägga ihop allt man tycker är gott =) Räcker till många personer eftersom kakan blir sååå hög och mäktig. Ska lägga upp receptet också någon dag.

Födelsedagsbarn!



Idag fyller två söta killar år. Lillebror Kevin blir 14 år idag- kan inte fatta att han har blivit så stor! Och min söta Alexis fyller 5 år idag, ååå vad jag vill krama om honom på hans födelsedag. Stort grattis till båda mina älsklingar ♥

Last Day In Helsinki...


En vecka har gått väldigt fort...sista kvällen i Helsingfors, imorgon tar vi båten till Stockholm. Är så glad att jag kom hit, det var ju i sista sekunden. Känns så himla härligt att vara här, man kommer liksom bort från sitt vanliga liv en liten stund, men man känner sig hemma och avslappnad hela tiden. Skönt att ha två hem i olika städer. Inte för att jag vill komma bort från någon eller något speciellt hemma, men det är skönt att kunna åka bort till ett ställe som känns som hemma men inget är som vardagen brukar, man kan bara slappna av och känna fter...

Jag och pappa har precis kollat färdigt på hela säsong 5 av Lost, gissa om det slutade när det var så spännande så man höll på at bli tokig! Fasiken vad jag älskar den serien! Säsong 6 i början på nästa år...

Har tänkt så mycket på min Fredrik medans jag har varit här, jag kan nog inte beskriva hur glad jag är över att han är min. Och jag längar så mycket efter honom, ska krama och pussa på honom. Fick världens sötaste sms av honom för ett tag sen. Har fortfarande fjärilar i magen av det han skrev. Han får mig verkligen att sväva på moln. Love you ♥

The Most Beautiful...


Angelina Jolie, Lindsay Lohan, Carolina Gynning
Robert Pattison, Elvis Presley, Johnny Depp
One word: Perfection

Lost Lost Lost


Jag är en riktigt Lost junkie...Har suttit ända sedan onsdags kväll och kollat på Lost med pappa. Nu är vi inne på säsong 5, vi har tolv avsnitt kvar så vi lär ju sitta framför teven precis hela dagen. Sista dagen i Helsingfors, skönt med några slappardagar, då känne rman verkligen att man har semester. Inga måsten.

Onsdag









En dag i stan med pappa idag igen. Min absoluta favoritdel av stan, här skulle jag kunna gå i evigheter, så lugnt, vackert och härligt. Och vädret var kanon idag, varmt och soligt. Vi började med en fika på torget och sedan gick vi mot kyrkan som jag älskar! Domkyrkan, den är ju bara för fin. Vi gick in i den också och även fast jag har har varit i Helsingfors en till två gånger om året i tio år så har jag aldrig gått in i kyrkan! Tänkte direkt att "ja, här vill jag gifta mig..."
Vi avslutade dagen med goda baguetter nere vid hamnen. Härlig dag ♥


Lillasyster sjunger...


Jag blir så stolt så jag blir tårögd. Min söta, duktiga, trettonåriga lillasyster Tamara sjöng "In The Ghetto" på båten och tog alla med storm! Vilka jäkla applåder hon fick och sen kom det fram folk till henne =) Så synd bara att det är så dåligt ljud i kameran...

Kiss Of The Vampire


Ingen tvekan om att denna snygga tee från TopShop är inspirerad av "Twilight" med texten "Kiss Of The Vampire".
Skulle inte alls ha något emot en kyss från heta vampyren Edward Cullen (Robert Pattison)...=)
Lite synd att ränderna inte går hela vägen upp, men snygg är den!

Tisdag







Idag har jag och pappa promenerat en bra bit runt i stan. Vi började vid Gräsviken, det är så himla fint där med de små broarna och vattnet. Sedan kommer man till hamnen, där luktar det hav och så såg jag en båt som hette Romeo (min hund heter det för er som inte vet...)
Vi käkade en tidig middag på Chico's All American Bistro. Jäklar vad gott det var, käkade en Cajun burger, med vegetarisk biff i, man kunde få alla burgara med vegetariskt, helt fantastiskt. Och så gott!
Efter det gick vi till en stor loppmarknad. Hittad en hel del bra grejer bl.a en Marc Jacobs väska, ett par ballerinas från Tod's och en plånbok från Louise Vuitton. Men det blev inge köp...
Resten av dagen promenerade vi bara på gatorna, tittade i affärer och stannade för att dricka lite kaffe på ett torg.

We're Married!


Fan vad vi skrattar här just nu =) Har suttit och klippt och klistrat i Photoshop så nu är jag och Fredrik gifta! Och Pappa och Maritza också =) Asså kolla pappas min, ser inte så lycklig ut, och Fredrik ser helt galet glad ut istället...

The Dress...


Hittade en helt fantastisk klänning idag inne på Halonen som säljer fina festkläder. Blev helt kär i denna, skulle sååå gärna vilja gifta mig iden. Synd att bilderna inte kan göra den rättvisa. I silke och chiffong med strass och den faller så jäkla fint, som en dröm. Var nedsatt från 4000 till 3000...hade nog köpt den om det inte vore för att jag inte vet vilken storlek jag ska ha. Om och när vi väl gifter oss så tänkte jag vara någolunda super skinny...så svårt att veta hur den kommer att sitta då. Fasiken vad kär jag är i den...fina, fina klänning...

Arnolds'




Idag har jag varit en sväng i Östra Centrum med Maritza. Gick med bestämda steg mot iittala butiken men till min besvikelse så var det asdålig rea där! Jag som såg framför mig att jag skulle komma hem med massa fynd. Hittade inget kul alls, har ingen lust att shoppa, konstigt...köpte tre par örhängen iallafall, i silver. Imorgon ska jag in till stan, då ska jag kolla alla iittala butiker där också. Dock hittade jag min framtida brudklänning, asså blev helt kär, ska lägga upp bilder på den sen =)
God middag i form av lax käkade jag iallfall och så tog vi en fika på underbara Arnolds', galet gott, presic som Krispy Kreme för er som har käkat där...mmm vad gott det är!

Höst hos Ellos


Oj så mycket fint Ellos har fått in, den vita skjortan ska jag definitivt ha, ska bara vänta tills jag får någon bra rabattkod =) Och stövlarna var ju också helt underbara, men i år köper jag inga nya skor till hösten, har flera par stövlar som jag köpte förra året...Klänningen blir det nog också en beställning på, älskar bohem looken!

And So The Lion Fell In Love With The Lamb...



Åååå vad jag älskar Twilight! Var uppe till halv fyra imorse och läste ut första boken- Loved it! Har med mig den andra också men jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska vänta tills jag har sett filmen...fast det är så jäkla svårt, vill ju bara dyka in i den andra boken!

No More Work...


I fredags hade jag min sista dag. Jag minns det fortfarande som igår när jag började där för ett och ett halvt år sen, helt sjukt att tiden går så snabbt. Tar med mig otroligt många minnen, tror faktiskt att det kommer bli lite svårt ibörjan, har kännt mig så otroligt hemma där. Har haft massa gulliga arbetskollegor som jag förhoppningsvis kommer att fortsätta hålla kontakten med. Och barnen, har ju fäst mig så otroligt mycket vid dem, och föräldrarna...Har verkligen haft det toppen och jag har lärt mig så otroligt mycket. Och det bästa av allt var ju att jag träffade Fredrik ♥ Kommer alltid minnas blickarna vi gav varandra ute på gården, och hur vi smög iväg på rasten och promenerade, små pussar här och där i korridorerna när ingen såg och hur ryktet om oss sedan spred sig sakta men säkert, alla såg ju hur kära vi var =)
Som sagt, många minnen tar jag med mig från min tid på Gärdesbacken!

Promenad


Har precis varit på en långpromenad med pappa och Tamara, vi gick genom skogen till ett nytt område som dom har byggt här, sååå fint, får mig bara att längta ännu mer efter en egen lägenhet. Vi plockade hallon och tog en glass och nu är vi hemma igen. Det är så avslappnande att vara här, precis vad jag behöver innan skolan och allt drar igång. 
Men en sak saknas, min andra hälft, min älskling, min Fredrik ♥

Höst hos H&M


Det finns mycket snyggt hos H&M till Hösten. Vill klicka hem alltihopa!

Viking Line








Igår blev det en liten båresa för mig och lillasyster Tamara. Har inte åkt båt på evigheter! Men priserna på flygen var helt galna, jag menar enkelbiljetter till Helsingfors för 4000!!! Till skillnad då från båten som kostade 700 kr för två personer med hytt. När man var yngre var det ju hur kul som helst att få åka båten. Man sminkade sig i tax free butiken och badade i parfym, köpte massa godis, sprang runt och hittade på massa bus, käkade buffé och sjävklart dansade på discot. Nu känns ju inte direkt något av det lockande längre förutom att man kan köpa billiga grejer i tax free.
Men vi hade en trevlig resa iallafall. Vi satt i baren, Tamara fick en barndrink och jag drack en Jive, galet god drink, men sedan kollar man på klockan och inser att man sitter och dricker sprit kl tolv på dagen!? Tamara sjöng karaoke och tog alla med storm! Hon sjöng "In The Ghetto" och jag var så stolt att jag fick tårar i ögonen =)
Sedan köpte vi en massa Toffefee och kollade på filmer i hytten.

RSS 2.0