Elton ♥






Nu är han äntligen här! Idag har vi varit och hämtat vår lilla Elton. Bilresan hem gick bra, förutom att han kräktes när vi körde runt i en rondell, blev en väldigt skarp sväng! Men det gick bra :) Han är så himla lugn och harmonisk och har hittills inte tuggat på något eller kissat på mattan. Han har sovit himla mycket, som en liten bebis :) När vi skulle äta middag försökte jag få honom att sitta utanför, vill lära honom att han inte får vara i köket när vi äter. Byggde igen ena dörren med en madrass men han tog sig ju igenom flera gånger. Till slut fick jag bygga upp som en mur och då stod han utanför och gnydde och pep och tyckte synd om sig själv. Han är så otroligt söt! ♥


Servettringar


H&M Home har fått in massa fina julnyheter. Blev helt kär i dessa fina servettringar med rosetter och texten "JOY". Ha- begäret är väldigt stort vill jag lova ;)


Yes!

Jag vann auktionen på Tradera. Hade ju lagt bud på en rottingkorg som jag har tänk att ha till Elton. Hoppas att vi kan hämta den imorgon. Planen är att jag ska spraya den vit. Den är ganska djup då det inte är någon traditionell hundkorg. Men jag ska lägga en kudde i botten och sedan den fina filten på det så att "djupet" försvinner. Hoppas att det blir lika bra som jag har tänkt mig ;) Om tre dagar är han här!!!


Brevkniv


Hittade den här fina brevkniven nere på vår lilla loppis. Den blev min för en tia! :)


Till Leos rum


Nu skulle bara veta hur ofta jag drömmer att vi hittar en dörr här hemma som leder till ett rum som vi inte tidigare sett. Woohoo, äntligen kan Leo få ett eget rum...och så vaknar jag och blir sååå besviken. Vore det helt knäppt att göra en beställning till hans rum som ännu inte finns? Jag vet ju inte vart eller när vi kommer att flytta, men jag har ju redan en ganska klar bild över hur hans rum ska se ut ;) Är så sugen på att beställa kuddarna och förvaringen från H&M Home, och sedan när den dagen äntligen kommer då vi ska fixa hans rum, så finns sakerna redan.


Lovely


Jag dör lite över hur underbart fint det här påslakanet från H&M Home är ♥


Vit pälspläd - ÄNTLIGEN!


Något som har stått på min önskelista ett helt år nu är en vit pälspläd. Och vet ni vad...denna vita, fina pläd från H&M Home är på väg hem till mig! ÄNTLIGEN säger jag bara. Pratade med Janine som sa att hon hade en rabattkod på H&M som gav 50% på valfri vara och blixtsnabbt gjorde jag en beställning på pläden. Hade även en till rabattkod som gav 50 kr rabatt så hela kalaset inkl frakt slutade på 289 kr. Happy, happy :)


Krokar

Nu har det blivit dags att ta tag i hallen. Vi ihar fortfarande en liten vägg vid ytterdörren som är helt tom. De här fina krokarna från Miljögården ska jag nog beställa. Ovanför blir det en liten hylla och även en spegel :)


Halsband & koppel


Här är halsbandet och kopplet som vi har köpt till lilla Elton. Chokladbrunt läder, ser dock svart ut på bilden. Fredrik har sagt att han ska fixa en silverbricka med hans namn på och telefonnummer till oss :) Vi LÄNGTAR efter vår lilla valp, 5 dagar kvar tills han kommer...


Hjort


Åh vilken fin kudde som har kommit in på Ellos ♥

Självklart har jag beställt den...shame on me...


Till Elton


Den här fina pläden i svart med vitt teddyfoder på ena sidan har vi varit och köpt idag till lilla Elton! Den finns i fler färger och kostar 149 kr, från Rusta. Köpte även bajspåsar (tyvärr fanns det inga rosa) och mat/vatten skålar. Köpte helt enkelt vanliga vita skålar i porslin, tyckte om formen och att de är vita och smälter in bra i köket. Gillar inte klassiska hundskålar, så dessa blir perfekta. Skulle så gärna vilja skriva Elton på skålarna, med svart vinylplast kanske det funkar? Vi var även inne på en galet stor zoo affär och köpte ett jättefint halsband och koppel i chokladbrunt läder, så nöjd! Det fanns ju sjukt många olika märken när det gäller mat, vi köpte inget nu men bestämde oss för att köpa Eukanuba (för små hundar, valp), känns som ett pålitligt märke. Nu är det 7 dagar kvar tills han är här...


Hundsaker




Det blev inte riktigt som planerat igår med hundshopping då Fredrik behöve fixa lite med vår nya bil. Jag spenderade dagen hemma hos mamma, men innan vi åkte dit så var vi en snabbis inne på ÖoB där vi hittade lite hundsaker. en superfin transportbur som vi ska ha i bilen, lilla Elton ska läras tidigt att åka bil, vi vill ju kunna ha med honom överallt. Verkligen fin och prisvärd, 129 kr! Men mjukt och gosigt teddyfoder innuti och upprullbara "fönster" på båda sidorna, samt i fram. Den går även att fälla ihop ifall man vill packa ner den.
Vi hittade även en söt väst med rutigt fleecefoder och en leksak :)

Idag ska vi iallafall åka iväg till Bromma Blocks där det ligger en galet stor affär med djurprylar. Måste hitta halsband och koppel. Har hittat en jättefin korg på Tradera som jag har budat på, HOPPAS att den blir min. Även en sväng i på Rusta blir det för att köpa en pläd. Matskålar har jag inte hittat några som faller mig i smaken än, stilrena och gärna bara helvita i keramit/porslin är vad jag tror att jag vill ha.


Elton ♥


Igår var och tittade på de här fina valparna. Och en av dessa sötnosar är vår!! Vi har försökt att lista ut vem av dom det är, men vi är inte säkra. Har kramat och pussat och gosat med vår lilla valp som kommer till oss nästa söndag. Saknar honom redan, vår lilla Elton som vi har bestämt att han ska heta :)
Han är sååå söt! Vi har vaknat här hemma mitt i natten och pratat om vår lilla valp, vi längtar galet mycket efter honom! Idag ska vi iväg och leta lite hundprylar. Måste hitta halsband och koppel, det är prio ett! Vill ha ett enkelt halsband i cognacsfärgat läder och gärna matchande tunt koppel. En korg är prio två. Vill ha en oval i rotting, gärna vit ;) men mörkbrunt blir också snyggt, och i där tänkte jag ha en vit teddypläd, Rusta har billiga just nu.
Och sedan måste vi självklart köpa mat...och en transportbur...vad behöver man mer?


Britney Spears - Criminal


Nytt från Britney, ÄLSKAR den här låten!


Annan valp...

Fick tråkiga nyheter idag om att valpen vi var intresserade av förmodligen kommer att bli såld imorgon. Buhu, så himla tråkigt, jag hade verkligen sett fram emot att ha den lilla sötnosen här hemma :( Men som Fredrik sa, det kommer fler valpar och jag är nu intresserad av dessa sötnosar:

Så otroligt fina! Hoppas att Fredrik blir lika kär som jag ;)


Låpis


Haha, jag var bara tvungen att visa er att Leo hade låpis (loppis) här hemma i helgen. Han höll på intensivt med att göra pengar och prislappar och jag och Fredrik hade ingen aning om vad han höll på med :) Sedan kom han och delade ut pengar till oss och satte upp skyltar om att det var loppis. Så gulligt! Jag snackar ju alltid om loppisfynd och så, haha, så lite påverkad har han allt blivit.


Sista beställningen...


Detta beställde jag förra veckan från H&M och jag kan säga att det är den sista beställningen därifrån på ett tag nu ;) Det blev iallfall den fina duken med cupcakes som jag har spanat på tidigare och nu är den på rea så jag slog till. Ska invigas vid Leos kalas i januari (ja, jag är lite smått galen och har redan börjat planera inför det!) Även de söta korgarna var på rea och passar också perfekt när man har kalas, man kan ha allt möjligt i dom, småkakor, servetter, tepåsar, bröd...Även en superfin tröja till Leo blev det, jag älskar ju när det är lappar på armbågarna så det var inge tvivel om den tröjan ;)


Valp


Åh, vi har hittat en underbar liten valp som vi är intresserade av. Det finns en pojke och tre flickor. Vi är i första hand intresserade av pojken men självklart går en liten tjej också bra! Det är en blandras med hälften Powderpuff och hälften Dvärgpudel. Kommer väga ca 4 kg när den är vuxen och fäller inte som tur är. På fredag ska vi iallfall åka och titta på dom och jag hoppas, hoppas att vi blir med hund inom de närmaste veckorna ♥
Pojknamn som vi har tänkt på är Marley eller Phoenix, men inga flicknamn...jag gillar iofs Harlow och Chloé, men Fredrik är inte övertygad ;)


Ljung


Hittade den fina vita krukan för en tia nere på vår lilla loppis. Den har stått tom ett tag, men igår hittade jag en liten Ljung på Lidl som passade perfekt storleksmässigt. Så nu står den på vardagsrumsbordet. Jag vet att man brukar ha Ljung utomhus men jag tycker den funkar bra här inne :)


Gårdagens Fynd!



Igår var jag på Myrorna en sväng och fyndade detta fina porslin! 6 koppar och 6 fat för ynka 90 kr. Det är i perfekt skick och är gjort i england. Älskar den rosa färgen och formen på kopparna och faten, få lite IB Laursen vibbar, ganska likt Mynte serien. Glad och nöjd är jag iallafall! :)


Blonde


Guuuuud vad jag saknar mina blonda slingor! Hur fasiken har det kunnat gå så lång tid att jag nästan har min naturliga hårfärg i hela håret idag?! Nä, jag ska boka en tid hos mina underbara frisör och snart ha tillbaka mina fina ljusa färg.


God Morgon!


Jag har startat denna fredagen med en kopp te, tända ljus och Jonathan Franzen. Underbar start på dagen. Klockan 8 drar jag igång jobbet här hemmifrån. Lyx! :)


H&M Sale


Tänkte bara meddela att H&M har fyllt på rean på alla avdelningar. Skynda och fynda innan allt är slut igen. Självklart har mina klicksugna fingrar varit i farten igen, men det är för tragiskt hur mycket jag har klickat hem de två senaste veckorna...jag visar senare vad det blev.


Lunch shopping!


Och så jag då lyckats lunchshoppa lite på Jotex ;) Vet inte vad det är med mig just nu, men det blir en väldigt massa klickande här hemma. Beställde iallafall två olika löpare med stjärnor, det är så roligt att duka fint när man får gäster och jag äger inga löpare alls! Så det var ju nödvändigt ;)
Jag vågar knappt erkänna det, men det blev även ett till kuddfodral...ingen kommentar...Även en fin brödkorg blev det, beroende på hur kraftigt tyget är så tänkte jag ha frukt eller servetter i den framme på köksbordet. Med koden 112111 fick jag 100 kr rabatt på hela beställningen också :)


Jacka till Leo


Nu får jag ge mig! Klickade även hem den här fina jackan till Leo...men jag kunde inte motstå, den är sååå fin! Hoppas att den sitter bra och är lika fin i verkligheten nu också. Med 40% rabatt och fri frakt på Ellos så fick jag den för 239 kr. Inte illa ;)


Shopping i lördags



Kanske inte världens roligaste inköp att visa upp, men i lördags köpte jag iallafall 2 par nya löparbyxor. Mina jag har är ju alldeles för stora nu. Det var halva reapriset på Stadium så jag fick ett par gröna byxor från SOC och ett par svarta från Adidas för 100 kr/st, så jäkla bra pris. Köpte de gröna i en storlek jag kan ha nu och de svarta i en mindre storlek så att jag har längre fram. Fina boken av Tricia Guild är jag så nöjd med. Underbara och inspirerande bilder, och den blev min för 50 kr (tidigare pris 400 kr).


Clarins


Kom på att mina Clarinsflaskor börjar bli tomma, så jag har precis lagt en beställning på Beautyplanet.se. Ansiktskrämen Beauty Flash Balm är det bästa som finns, har använt den i 3 år nu tror jag och jag kan inte tänka mig att använda något annat. Även ögonkrämen Eye Revive Beauty Flash är underbar, den har hjälpt mig varje sommar när mina ögon svullnar upp på grund av pollen. Sjukt bra och sjukt dyra! Tänkte först beställa på eleven.se där jag brukar beställa mina skönhetsprodukter med de var betydligt billigare på beautyplanet.se. På köpet fick jag dessutom en bodylotion från Lacoste :)


Bambi


Som ni vet så ÄLSKAR jag allt som heter rådjur, hjortar, renar, bambi, horn....ja ni vet ;) Efter en runda på Myrorna för ett tag sedan hittade jag en liten porsinsfigurin för en tia (här kan ni se den) och sedan dess har jag letat som en galning efter liknande små figuriner, men utan resultat. Men sedan kom jag på att jag skulle kolla på Tradera....hittade hur många som helst! :) Men...det verkar inte bara vara jag som är intresserad av dessa små figuriner för buden är riktigt höga på vissa! Som tur är vann jag denna lilla sötnos här om dagen, men den kostade inte en tia som min första, utan 91 kr fick jag ge för den!!!! Och de andra som jag hade lagt bud på vann jag tyvärr inte. OM någon av er har någon liten bambi eller om ni av en slump skulle hitta någon på loppis, KÖP eller hör av er  så betalar jag den + frakt.

Guuud vad sugen jag blev på att måla en barntavla nu men massa fina små rådjur!


Beställning


Gjorde precis en beställning på H&M. Det blev en svart parkas med pälsluva till mig och tre tröjor till Leo :)


Yesterday




Supermysig dag med min älskling igår! Vi käkade lunch på John Chris där vi åt sallad med kräftstjärtar, fasiken vad gott! Ska göra något liknande hemma. Lite tråkigt att det var så galet mycket folk i stan, man blir ju så jäkla trött. Hittade väldens finaste halsduk och mössa till Leo, men kön var så jäkla lång så till slut orkade jag inte stå där längre. Jag har alltid kännt att Stockholm city är alldeles för litet, bygg ut stan eller nått, det är för mycket folk! ;) Jag köpte en fin bok av Tricia Guild och två par löparbyxor på halva reapriset, sann lycka! Ska visa mina inköp lite senare. Idag åker vi förhoppningsvis till IKEA, woohoo!


Lördag


Jag och Fredrik, 2009

Det finns inget bättre än att vakna upp till vetskapen att det är lördag. Vi har myst i soffan framför Nyhetsmorgon och ätit en god frukost med smoothie och äggröra. Nu ska vi strax göra oss i ordning och åka in till stan. Vi ska kolla lite i affärer, jag behöver köpa en massa grejer...och så blir det lunch på stan. Åh vad mysigt det ska bli att hänga med min älskling ♥


Lunch


Idag jobbar jag hemma, känns väldigt skönt att slippa gå utanför dörren när regnet bara öser ner utanför fönstret. Har precis ätit en väldigt god lunch och läst några sidor ur "Sarah's Key" som jag läser just nu, väääldigt bra bok faktiskt! Om ni blir sugna på att göra min lunch som är riktig "snabbmat" så kommer receptet här!

För 2 portioner:

2 dl fullkornspasta
1/2 gul lök
1/2 stor morot
1/2 burk krossade tomater
1 msk tomatpuré
 3 msk ajvar relish
Basilika
1/2 dl vatten
10 vegetariska köttbullar
Svartpeppar
Ruccola

Koka pastan. Hacka lök och morot och stek tillsammans med köttbullarna i lite olja. Häll på resten av ingredienserna (förutom ruccolan) och låt puttra tills köttbullarna är färdiga. Servera med pasta och ruccola. Mums! :) Jag gör alltid minst två portioner när jag lagar mat, perfekt att ha till lunchlåda eller värma och äta någon annan dag.


På väg hem till oss...


Blev störtförälskad i denna matta och beställde den blixtsnabbt! :) Äntligen en ny matta till köket! Mattan är i plast och är vändbar. Gissa hur glad jag är över att det är stjärnor på den ;)
Har beställt den från Ellos, och med 40% rabatt och fri frakt blir den min för 479 kr (ord. pris 799 kr).


Insanity - Vecka 4


Idag blev jag färdig med min första månad av Insanity. Det känns helt underbart att jag har tagit mig igenom det. Nu början min Recovery Week och sedan går jag in i sista månaden. Träningen blir betydligt tuffare i andra månaden, men jag är redo :) Resultaten hittills är jag väldigt nöjd med. Om jag bara tittat på mina före och efter bilder från Insanity på 4 veckor så syns det stor skillnad, men jag räknar ju även med månaden innan när jag körde powerwalks och Hip Hop Abs. Så på två månader har jag fått följande resultat:

- 6,8 kg
- 19 cm i midjan
- 11 cm höft
- 5 cm armar
10 cm låren
- 6 cm rumpan
- 2 cm bröst


Höstsalong 2011







Idag har vi varit på vernissage! Jag ställer ut på Höstsalongen på Allhuset fram till den 28 oktober. Tyvärr mådde jag inte så bra, har ju känt mig dålig hela veckan. Det trycker i öronen och jag har lock för båda öronen, asså jag hör typ ingenting! Huvudvärk och svullna ögon som svider. Jag tycker att det syns på bilderna, usch! Men vi stannade iallfall i två timmar. Åt massa goda snittar med skagenröra och brie, sååå gott! :)


RSS 2.0