Kuddarna är på plats


Nu har kuddarna som jag köpte i Helsingfors äntligen kommit på plats. Köpte innerkuddar från IKEA när vi var där förra veckan för att köpa ramar till mina tavlor. Är väldigt nöjd med hur det ser ut. Tanken är att även ha en rosa kudde bakom elefantkudden i storlek 50x50, ska prova hur det ser ut, beställde ju igår från H&M. Men Fredrik lär inte bli glad, han tycker att det är för mycket kuddar! Han säger att mina största utgift varje månad är just kuddar, haha vilket skämt! :)

På bordet skymtar IKEA katalogen som jag ännu inte har hunnit titta i.
Ser även att bokstaven S på tavellisten står upp och ner, haha ;)


Home Office


Idag när jag kom till kontoret insåg jag att jag hade glömt min sladd till datorn hemma...ja det var bara att vända igen och jobba hemifrån. Så just nu är köksbordet mitt office ;) Var ute på en powerwalk på lunchen, det är en av fördelarna med att jobba hemifrån, man kan träna på lunchen och vara helt svettig men ingen behöver se det ;) Nu är det back to work för min del!


Crazy Sale!


Just nu är det galen rea på H&M med 50% på reapriset, en varning dock, typ inget finns kvar men ändå ligger bilderna kvar, så det tog mig en evighet att gå igenom allt, men några fynd lyckades jag få ihop, snacka om random prylar, haha :) Påskservetter mitt upp i allt!


Vernissage På Bladverket 2011











Igår hade jag min vernissage på Bladverket. Miljön är helt underbar, mysigt hus med shabby chic inredning och en strand mitt emot. Det var toppenväder igår så det var mycket folk på stranden, vilket gjorde att många kom upp och tittade på mina tavlor. Jag bjöd på minicupcakes som blev helt galet goda! Bjöd även på vitt vin, rosé, alkoholfri cider och salta pinnar. Tråkigt dock att det inte var många släktingar och vänner som kunde komma när jag äntligen har min första separatutställning. Men jag är så glad att Emma, Veronica och lilla Ian kom :) Min älskade Fredrik var så klart där och även Sanna kom förbi en sväng. Anna Blades (näst sista bilden tillsammans med mig) som äger galleriet var hur gullig som helst och målar även hon väldigt fina tavlor.
Jag fick en tavla såld :) Så det gjorde mig väldigt glad! Nu fortsätter utställningen fram till den 25 september och är öppen varje söndag mellan 12:00- 16:00. Hör av er om ni kommer så ser jag till att vara där.


Bladverket


bladverket.nu

Detta möts man av på förstasidan på Bladverket, MIN utställning, kan fortfarande inte fatta :)
Har varit på galleriet idag och hängt alla tavlor, jag fyllde två rum med 18 verk och jag är väldigt nöjd. Det var ju sååå fint där. Ett mysigt rött hus med shabby chic inredning, lovely! Ska ta massa bilder imorgon.
Har bakat 70 minicupcakes och dom blev helt perfekta och så söta :) Har även fixat vitt vin, alkoholfri cider och rosa servetter. Ska dit kl 11:00 imorgon för att förbereda allt och kl 12:00 öppnar det.


Tidningen


Gissa om jag blev glad igår när jag såg mitt namn och en av mina tavlor i tidningen :) Fasiken vad bra det känns, ska bli så roligt att ställa ut på lördag. Har även fått besked om att jag ska vara med i en annan utställning till hösten, men det tar vi i ett annat inlägg ;)


Utställning


På lördag smäller det! Då ställer jag äntligen ut på Bladverket Galleri & Kulturcafé. Det är min första separatutställning och det ska bli så kul, samtidigt som det är supernervöst! Jag har ju sålt en hel del tavlor under sommaren så jag har inte alls lika mycket tavlor att ställa ut som jag hade planerat, men jag har ett par nya verk planerade som jag nog hinner få färdiga till lördag.

Det vore så roligt om ni ville komma på lördag och titta på mina tavlor och mingla lite med mig. Jag tänkte bjuda på vin och baka mini cupcakes, den här gången ska jag inte misslyckas med dem! Mer information om hela eventet finns här: http://www.facebook.com/event.php?eid=271311392878913.
Har ni andra frågor så är det bara att kontakta mig på [email protected]


Shopping i Helsingfors


Detta är vad jag kom hem med. Jag hade ju bara handbaggage så det blev inte så mycket shopping, men jag är sååå nöjd med det jag hittade. Anttila är min favoritaffär när det gäller inredningsprylar i Helsingfors så det mesta kommer därifrån.

Kalender i svart trä. Vet inte hur länge jag har velat ha en sån här. En vit har ju självklart stått högst upp på önskelistan men det fanns inte och jag tycker att den svarta var riktigt snygg. Denna kommer från Anttila och kostade bara 13 euro.

Ram med stjärna, hur skulle jag kunna motstå den! ;) Ett riktigt reafynd för 2 euro, hade velat ha två men det fick inte plats i väskan. Den ska sprayas vit och kommer bli såå fin här hemma. Även den från Anttila.

Kuddfodral från Anttila så klart ;) De är 40x40 cm och jag tänkte ha dem i soffan. Var egentligen på jakt efter ett par rosa i samma storlek men jag har inte hittat några på hela sommaren så nu får det bli dessa. Jag älskar ju siffror och bokstäver så det blir perfekt. Kostade 17 euro för båda. Nu behöver jag bara innekuddar också!

Servetter med underbara stjärnor. Fanns hur mycker som helst med detta mönster, ångrar nu att jag inte köpta tygkorgarna som fanns. Hittade dem på Prisma som är en helt underbar affär. Den är galet stor, asså typ som 5 stora Coop tillsammans. Man kan köpa precis allt där, mat, kläder, inredning, verktyg, TV, smink m.m. Det finns så mycket fint på inredningsavdelningen, hade jag bara haft en större väska hade jag shoppat som bara den där inne!


Helsingfors 2011























Här får ni en bildbomd från min vecka i underbara Helsingfors, älskar den staden! Det är så fint och mysigt och det är en väldigt speciell känsla att vara där, lugn på något sätt. I ♥ Helsinki!


Home Again


Jag landade 06:50 imorse på Arlanda. Bloggen har varit stendöd för att jag har varit i Helsingfors en vecka för att hälsa på pappa. Vi har haft det superbra och det känns som vanligt lite jobbigt att säga hejdå och vara hemma i Sverige igen. Men det ska bli så härligt att träffa Fredrik ikväll ♥ Jag ska uppdatera lite senare med massa bilder från vackra Helsingfors, plus visa vad jag har shoppat :)


Fredrik 35





Igår hade vi party här hemma för min älskade Fredrik som fyllde 35 år. Jag har hållt på den stora hemligheten hela veckan att hans mamma och syster skulle komma hela vägen från Karlstad. Och han blev sååå överaskad och glad :) Jag hade bakat 6 pajer med sallad, bröd och tsatziki och så var det en tårta, en citronkaka och cupcakes. Alla verkade nöjda, glada och mätta och det var verkligen en trevlig dag som inte tog slut förän 21.30! Tyvärr hann jag inte fota så mycket och själv hade jag inte ens tid att sminka mig innan alla gästerna kom, men det gjorde absolut ingenting!
Tack till alla er som kom!


Såld!!!


Alla dessa tavlor har jag sålt under augusti, så himla roligt att så många vill ha mina tavlor, jag blir så glad varje gång någon visar intresse för min konst :)


Mini cupcakes


Precis så här vill jag att mina minicupcakes ska se ut, fast istället för min vanliga frosting så ska jag toppa dem med nutella. Så färska hallon måste inhandlas idag. Har köpt jättefina små formar från Kalasform. Har någon av er gjort så här små någon gång? Det måste ju gå otroligt fort, och jag vill ju ha mina ganska kladdiga. Typ 5 minuter minuter måste ju räcka? Man kanske ska provgrädda en först och se hur lång tid det tar. Nä, nu måste jag återgå till städning och bakning. Har redan gjort färdigt citronkakan och plockat undan överallt. Måste hoppa in i duschen också för snart får jag besök av några tavelköpare :)


To Do list!


Detta är vad jag har framför mig idag, tror ni jag hinner?


Idag ska det bakas!


Asså herregud vilken dag jag har framför mig! Har så sjukt mycket att göra inför Fredriks födelsedagskalas imorgon. Har varit så upptagen hela veckan med lillebrors födelsedag, försäljning av tavlor och annat roligt. Vårt hem ser ut som ett bombnedslag! Jag kommer väl i stort sett stå i köket hela dagen med allt som behöver bakas, följande ska göras:

- Citronkaka med citronfrosting
- Mini chokladcupcakes med nutellafrosting och hallon
- Tårta med vaniljkräm och jordgubbsmousse
- Jordgubbscheesecake i glas
- 2 tacopajer
- 2 kycklig, feta, spenatpajer
- 1 tomat & pestopaj
- 1 broccolipaj

Dessutom ska det storstädas och Fredrik ska iväg och klippa sig och jag har en önskan om att åka till IKEA. Haha :) Jag har även en läkartid klockan 14 och ska träffa en kund som ska köpa några tavlor. Snacka om att spara allt till sista dagen! Önska mig lycka till! Nu ska jag iallafall ut på en härlig morgonpromenad innan den här galna dagen kickar ingång på allvar.


Torsdag


Måste vara hundra år sedan jag postade en outfitbild! ;) klänning från Ellos, Kofta från Gina Tricot, Väska H&M, Converse & Raybans

Har varit i Bromma Blocks och shoppat i 4 timmar. Var främst på jakt efter presenter till Fredrik och jag hittade helt perfekta grejer till honom, så skönt! Till mig blev det några fynd från Cervera som jag ska visa senare. Är bara hemma och "mellanlandar" eftersom jag strax ska iväg igen, ska möta upp en tjej som ska köpa en tavla av mig, så roligt! :) Sålde även en tavla igår och en förra veckan, det går bra nu ;)


Happy Birthday!



Precis som vanligt den 10 augusti så är det två av mina favoritpojkar som fyller år. Söta Alexis blir hela 7 år idag! Många kramar till dig hjärtat ♥ Och bästa lillebror blir 16 år idag! Ska dit senare idag och fira honom. Hipp Hipp Hurra för er båda! :)


I ♥ Birds


Free As A Bird

Bird Trilogy

Idag har jag målat som bara den, har bara pausat för att träna och äta. Det blev fyra nya tavlor, varav tre av dem är en serie. Ramade in dem och ställde upp dem här hemma och jag är så himla nöjd! :)

Nu har jag en hel del nya tavlor till utställningen som närmar sig!


Anslagstavla



Igår kom äntligen vår fina anslagstavla upp här hemma. Har inte riktigt vetat vart jag vill ha den, men nu bestämde jag mig för en liten vägg i hallen, precis när man går in till köket. Den blev himla bra där, lite bilder satte jag upp också. Kan tänka mig att den blir full med gratulationskort till helgen då min underbara älskling fyller 35 år! :)


Resultat!


Är inne på dag 11 och hittills har träning och bra mat verkligen gjort sitt!! Resultaten ser ut så här:

- 1,8 kg
- 11 cm i midjan
- 5 cm höften
- 1 cm låren
- 2 cm armarna
- Bröst, ingen förändring
- Rumpa, ingen förändring

Det märks att det går långsammare viktmässigt när man tränar samtidigt, men i längden får man bästa resultatet. När man bara drar ner på maten utan att träna reagerar kroppen så att den tar av musklerna först eftersom de behöver mer energi för att hållas igång. Musklerna bränner dessutom mer energi även fast man vilar. Så jag känner att jag hellre bygger upp musklerna och går ner i långsamt, jag vill ju ha ett långvarit resultat, en ny livsstil, vara hälsosam och ta hand om kroppen. Jag känner mig så ren och fräsch nu när jag tränar och äter bra, underbar känsla! :) Och som sagt, vill ni se hur jag äter och tränar så skriver jag om det på min andra blogg.


The Beach







Idag har vi varit på stranden och det var sååå härligt! Inte alls mycket folk, perfekt väder och vattnet var skönt. Jag badade som bara den, simmade längder i 30 minuter, var helt skakis i armarna när jag kom upp. Men det var väldigt bra träning :) Vi stannade bara två timmar eftersom vi blev så himla hungriga. Så skönt att ha stranden så nära, det ligger precis nedanför oss. Skönt att slippa packa sig in i bilen och åka iväg, bara gå ner och sedan hem när man har tröttnat. Vi kör nog en repris imorgon, det är ju Fredriks sista semesterdagar nu så det är skönt att bara vara tillsammans och njuta av att det inte finns några måsten.


Dag 8


Sorry för dålig uppdatering på denna blogg, har mest skrivit på andra bloggen om mat och min träning. Känns som om jag lever i min lilla träningsbubbla just nu och det känns väldigt skönt. Idag blir det dag 8 och jag är väldigt glad och stolt över att det går så bra. Vägning och mätning blir inte fören den 14 augusti, vill inte stirra mig blind på vågen när fokus ligger på att träna varje dag och bara äta bra mat. Mitt mål är att bli mer hälsosam, att ta hand om kroppen, att välja bort chips och godis för bättre alternativ. Vi har bara en kropp och ett liv och jag vill inte vakna upp en dag och vara allvarligt sjuk eller känna att kroppen säger ifrån. Det är lätt att vara efterklok, men då är det försent att göra något...


Nya Träningsprylar


Igår var jag och Fredrik i Arninge och shoppade nya träningsprylar på XXL och Stadium Outlet. Detta är vad jag kom hem med :) Så härligt att ha fina kläder och bra redskap, det gör att träningen blir rolig och man gör det verkligen ordentligt. Ska inviga yogamattan och gummibanden ikväll!


Dag 5


Så här såg jag ut idag på dagliga powerwalk, femte dagen nu med träning och bra mat. Känner mig lika peppad som dag ett och det känns som om inget kan komma i min väg! När jag går och lägger mig så längtar jag efter min morgonpromenad och nu när jag har gått den så längtar jag efter ett pass med Hip Hop Abs :) I love this feeling ;) Köpte lite nya träningsprylar igår ockå som jag ska visa senare. Nu ska jag äta en riktigt sen frukost!


RSS 2.0