Rehab Is The New Black

image762image763
Hittade den här underbara t- shirten på Urban Outfitters och blev stormförälskad, så jäkla cool!
Bestämde mig för att trycka en egen liknande istället och ungefär så här kommer den att se ut, fast i tjejmodell på t- shirten, alltså lite tajtare än den på bilden. Den skulle levereras inom 7 dagar, väntar med spänning...=)

Dagens Outfit Torsdag

image760
Dagens outfit ser ut så här:
♥ Klänning, leggings & halsband från H&M
♥ Ballerinas från Skopunkten

Rösta
på denna outfit på outfits.se

Bad Girls

image759
image758
Hollywoods innetjejer är i mer trubbel än någonsin tidigare.
Paris Hilton ska in i fängelse efter rattfylleri och brott mot villkorlig dom. Lindsay Lohan råkar ut för en blikrasch och riskerar fängelse efter att polisen finner kokain i bilen. Mischa Barton tas in på sjukhus efter att ha blandat sprit och starka mediciner och Britney Spears är igång med sitt festande igen!

Men vem är egentligen värst?
♥ Mischa Barton ♥ Paris Hilton ♥ Britney Spears♥ Lindsay Lohan

Good Night

image757
Ja nu får det vara nog med datanördandet för idag. Måste verkligen försöka komma i säng i tid idag. I går lyckades jag på något sätt vara vaken tills kl 6 på morgonen, inte fullt normalt ju. Skönt att jag fick komma iväg och jobba lite idag iaf, annars hade jag väl sovit bort hela dagen...fattar inte varför jag har så svårt för att somna nu för tiden?
Efter jobbet blev det en sväng över till Billy och det var väl sista gången man var i hans lägenhet, han flyttar nämligen på fredag..så trist och det känndes så skumt nu när lägenheten börjar bli tom. Han ska ju inte direkt flytta långt bort, men ändå, är så van att han har varit min granne så länge, har kunnat springa över till honom på typ 3 minuter...
Näpp, thats it, nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen och börja läsa någon ny bok.
♥ God natt ♥


Drömplagg

image756
Jag blev ju totalt kär i den lilla söta blusen från Ellos och så här skulle jag gärna bära den!

- 2,3 kg

image755

Yes, det nya hälsosamma livet har gått riktigt bra den första veckan. Har gått ner 2, 3 kg, wiiiiiiiiiiiiie =)

Veckans Darling: Johnny Depp

image754
image750

Johnny Depp är ju en galet bra skådis och han är riktigt het också på köpet. Jag är helt kär i hans roll som Jack Sparrow i Pirates of The Caribbean. Nästan alla hans filmer är ju riktigt bra, han är definitivt en av mina favoritskådisar. Här kommer lite snabb fakta om veckans darling:

♥ Hans fullständiga namn är Johnny Christopher Depp II
♥ Han föddes den 9:e juni 1963 i Kentucky, USA
♥ Han har två barn med sångerskan Vanessa Paradis som heter Lily Rose Melody Depp och Jack John Christopher Depp III
Innan han träffade Vanessa Paradis var han tillsammans med bland annat Winona Ryder och Kate Moss
♥ Han är rädd för clowner
♥ Han har 11 tatueringar
♥ Filmer (i uraval): Gilbert Grape, Edward Scissorhands, Pirates of The Caribbean 1, 2, 3, Secret Window, Blow, Chocolat,  Sleepy Hallow, Kalle & Chokladfabriken.

Kate Moss

image749
Galet snygga bilder här på Kate Moss för Roberto Cavalli

The King

image748

Jag är ett galet stort fan av Elvis och detta kan jag tacka min kära pappa för. Växte upp med att höra Elvis eftersom han är ett stort fan och lyssnade galet mycket på honom när jag var liten. Lärde mig jättemånga låttexter väldigt tidigt och gillade verkligen musiken. Jag har ju till och med planerat att tattuera in ett Elvisporträtt på ryggen, han kommer alltid att påminna mig om min barndom och speciellt pappa ♥
Ingen kan ju direkt påstå att Elvis är dålig, han sjunger ju som en gud och alla fina ballader han har gjort är mäktiga. Det här är en av mina favoriter...
Nu längtar jag verkligen till sommaren så att jag kan få åka till Finland och träffa pappa igen, och jag garanterar att vi kommer lyssna på en massa Elvis =)

Söt

image746

Ingen Vacker Syn...

image743
image740

Här är bilderna från i söndags efter Lindsays hårda festnatt. Ingen vacker syn direkt...och nu är det  bekräftat att hon har skrivit in sig på en klinik,  det  blev "Promises" där britney Spears spenderade sin rehab- tid.
Här är bilder på Lindsay när hon går omkring på gården på kliniken, hoppas att besöker gör någon nytta...

Veckans Fynd

image739
Veckans fynd kommer från Indiska. Denna tunika/lång t- shirt kostar endast 89 kr och finns förutom i grönt även i färgerna gult, rosa och vitt (tror att den fanns i svart också) Den sitter riktigt bra tycker jag och passar perfekt med ett par leggings.

Dagens Outfit Tisdag

image738
Mitt linne från Ellos har 'ntligen kommit och jag bara älskar det, så himla nöjd med modellen och färgen. Men klänningen var för stor och det andra linnet för litet så de åker tillbaka.
♥ Jeans, H&M ♥ Linne, Ellos ♥ Pumps, Second Hand

Rösta på denna outfit på outfits.se

Update: Lindsay Lohan

image737

Nya Klänningar

image735
I helgen fyndade jag lite nya klänningar på H&M. Det var halva priset på jättemåga så jag passade på att köpa alla dom som jag har spanat in länge. Fick alla dom här 3 för bara 450 kr istället för 900, det kallar jag ett riktigt kap. Är helt kär i den gröna, den är definitivt min favorit. Nu ska jag bara försöka hitta något snyggt, brett lackskärp att ha till den svarta. Kampanjen pågår nog fortfarande på H&M så skynda er dit och fynda ni också!

Backtreet Boys

image734

Herregud säger jag bara! Det känns i hela kroppen av att höra den här låten. Den tar mig tillbaka direkt till mellanstadiet. Jag och Natalia var som besatta av Backstreet Boys. Våra rum var tapetserade från golv till tak med affischer på dom. Min favorit var självklart Nick...Brian var Natalias favorit....Sjukt att det har gått så många år.
Tiden går fort...

Vad har ni för relation till Backstreet Boys?

Säker solning!

image732
Visst är det underbart när sommaren kommer och man äntligen får lite färg på sin bleka kropp, man känner sig mycket fräschare direkt. Visst vet vi att solens strålar är farliga med många verkar inte bry sig om detta, utan steker sig i flera timmar utan skydd, vilket är livsfarligt!!!
Solbränna är ju egentligen kroppens sätt att försvara sig mot solens strålar och bidrar bland annat till sliten och rynkig hud. Men det värsta är ju hudcancerformen malingt melanom. Sverige är nummer två i Europa och nummer fra i världen när det gäller andelen av befolkningen som får hudcancer. Anledninngen till detta är att vi inte skyddar oss tillräckligt bra. Så tänk smart i sommar och smörj in dig ordentligt för det är inte värt att bli brun till varje pris. Och skippa solariet helt och hållet, det ökar cancerrisken med 50%, helt sjukt!

6 gyllene regler när det gäller solning:
1.
Sola inte mer än 30 minuter i början. öka sakta dosen och sluta innan du blir det minsta röd!
2. Även när du inte ligger på stranden så är det smart att skyda sig med hatt, solglasögon och solkräm där kläderna inte skyddar.
3. Undvik solen mitt på dagen. Ungefär hälften av UV- strålningen kommer mellan klockan 11 och 15
4. Var extra försiktig på breddgrader runt ekvatorn, pö höga höjder och på platser med mycket fri himmel.
5. Smörj in dig innan du går till stranden, många gör misstaget och smörjer in sig på stranedn. Gör man det innan hinner krämen absorberas. Efter 3 timmar bör man smörja på lite till.
6. Vattnet skyddar inte mot UV- strålningen utan tränger obehindrat ner till drygt en halvmeters djup.

image733
I år tänker jag investera i L'oreals nya solskydd i sprayform. Tidigare har jag alltid struntat i att skydda mig och stekt i flera timmar för att kunna bli riktigt brun. Men nu har jag insett hur korkat det är och tänker vara väldigt försiktig i år. Vill ju gärna ha en fräsch hy i framtiden också...

Bilkrasch

LINDSAY LOHAN I BILKRASCH

image730
Lindsay Lohan krockade med sin bil i helgen, efter en låg festnatt körde stjärnan in i en hög trottoarkant och ett träd på Sunset Boulevard i Hollywood. Enligt en poliskälla fick bilen stora skador.
Lindsay smet från olycksplatsen men greps senare på Century City Hospital. Hon släpptes kort efteråt men är fortfarande misstänkt för rattfylleri och smitning från olycksplats.
Polisen hittade även en mängd kokain i Lindsays Mercedes och polisen misstänker att hon även var narkotikapåverkad under kraschen.

Asså jag fattar inte vad Lindsay håller på med. Det är ju bara för tragiskt att hon redan håller på med droger, tjejen är bara 20 år, helt galet...Det var ju inte längesedan Lindsay skrev in sig på en rehabklinik och när hon sedan blev utskriven så dröjde det ju inte länge förens bilder spreds på en festande Lohan. Skärp dig nu Lindsay, fokusera på karriären eller ta en paus från allt om det känns för jobbigt.

Nicole Richie

image729
Lilla mini Nicole Richie verkar ha blivit av med både sin BH och sina skor...?

The Style Of: Elin Kling

image728
I just love Elin Klings stil. Kjolen är helt underbar tycker jag, vill ha!

Zodiac


image727

Dagens Outfit Måndag

image724
En scarf i håret är verkligen den bästa lösningen på en "bad hair day" =)
♥ Jeans, Tunika, Halsband: H&M ♥ Scarf, Glitter

Rösta
på denna outfit på outfits.se

Det Regnar Här I Stockholm Idag...

image723
Jaha då var det regn som gäller igen...så himla trist, det som har varit så fint väder nu i några dagar. Kan det liksom inte bara bli varmt på riktigt nu! jag och Eleonor ska iväg snart och mysa i biomörkret istället, hehe =) Vi ska gå och se "Zodiac", har velat gått och se den jättelänge nu så det ska verkligen bli kul. Så himla trött, men tur att Eleonor ringde och väckte mig, annars hade jag väl sovit i en evighet. Kom ju inte i säng förens kl 5 imorse...fastnade totalt på youtube...men men, nu blir det dusch och frukost för min del!

Christina Aguilera

image722

Helt galet bra låt! Christina Aguilera sjunger som en gud, älskar henne ♥
Himla sorglig låt, hon sjunger om sin mamma och om sin egen uppväxt i ett hem där pappan var våldsam. Börjar nästa gråta varje gång där i början innan hon börjar sjunga...

Lindex Webbshop

image715
image716
Nu har Lindex öppnat sin webbshop på nätet. Ser väldigt fint ut faktiskt, har hittat massa saker som jag mer än gärna skulle vilja ha. Här är mina favoriter:

Dagens Outfit Söndag

image714
Superskönt väder idag, så skönt att man varken behöver leggings eller jacka.
♥ Klänning, H&M ♥ Ballerinas, KappAhl ♥ Väska, Jewels ♥ Solglasögon, H&M

Romeo Loves Mumin

image713
image712
Haha så himla gulligt, Romeos nya älskling är mumin =)

Drömplagg

image711
Me Want This!

Dagens Outfit Lördag

image710
Underbart väder ute idag! Å vilka sommarkänslor man får, love it!
♥ Klänning, Gina Tricot ♥ Kofta, Cubus ♥ Halsband, I.Me.My

Mauro Scocco på Stureplan

image709

Pirates Of The Caribbean

image708
Igår var jag och Patrick på bio och såg "Pirates Of The Caribbean". Har verkligen längtat efter att få se den enda sen jag såg tvåan förra sommaren. Och den var ju helt underbar! Var först lite orolig för att det bara skulle bli larvigt och utdraget, men den va verkligen riktigt bra. Och Johnny Depp som Jack Sparrow är hans bästa roll nånsin, så jäkla rolig, är galet kär i honom =) Mycket bra film helt enkelt! Och det ryktas ju om att det ska komma en fyra oxå och det hoppas jag verkligen!

Dagens Outfit Fredag

image706
Dagens outfit ser ut så här.
♥ Klänning, KappAhl ♥ Leggings, H&M ♥ Halsband, I.Me.My


The Style Of: Viktoria Beckham

image705
Fru Beckham kan det där med att klä sig snyggt, riktigt snygg kombination hon har lyckats få ihop här!

Mors Dag På Söndag

image704
Glöm inte bort att det är mors dag på söndag. Jag brukar inte direkt fira sånt, men visst är det gulligt att köpa något litet för att visa uppskattning. Här är lite tips på vad man kan köpa till sin kära mamma =)

1. DVD- boxar är alltid uppskattade, sådant som man sällan köper till sig själv dessutom.
2. En fin scarf är ju aldrig helt fel, denna fina i cashmere kommer från accessora
3. Smycken är ju ett riktigt säkert kort, dessa kommer från Pilgrim resp Swarowski
4. Dessa söta lådor i silver kommer från Day Birger et Mikkelsen Home och är perfekta för förvaring av t. ex smycken eller andra småsaker, finns att köpa på inreda.com

Andra uppskattade saker är blommor och choklad, eller varför inte en prenumeration på en trevlig tidning?
Här kan man skicka båda blommor och choklad: Webogram
Och på tidningsbutiken kan man enkelt beställa en prenumeration ,med över 400 olika tidningar att välja mellan!

Dagens Outfit Torsdag

image703
Dagens Outfit ser ut så här:
Klänning, Indiska Leggings, Ellos (fått av Nina) Skärp, H&M

Nytt från Kelly Clarkson

image702

Kelly Clarkson är tillbaka igen, äntligen! Förra skivan var ju galet bra. Och den nya låten- Helt underbar!

"Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never...
Never again will I kiss you
Never again will I want you
Never again will I love you
Never!"

Önskelista

image701
Det är mycket jag vill köpa just nu, men dessa saker ger mig ett riktigt ha- begär!

Tee från TopShop, så himla snyggt med ett par jeans och en tee, och självklart en med tryck!
Rosebud strawberry lipbalm, behöver något nytt för mina läppar nu när min 8 Hour Cream börjar ta slut...
Silverbikini från Kylie/H&M, denna kommer vara galet snygg på beachen i sommar.
Armband från Cocoo, gillar verkligen det här armbandet, superfint!
Sandaler från Skopunkten, de perfekta skorna till sommaren, lagom öppna och med snygg guldkedja.

Mysig Dag

image700
image691
Det har varit en riktigt mysig dag idag, har spenderat den med mina två älsklingar- Patrick och Romeo. Det behövs så lite när vädret är så här fint som det har varit en dag, en glass i parken gör en dag så himla härlig, det behövs liksom inte mer än så. Längtar tills vädret är så här varje dag...


So Cute

image690
Så himla sött, Britney Spears och sonen Sean Preston har matchande hattar. So Cute!

I Wish...

image689
ÄLSKAR verkligen kjolen, den är galet snygg!!!

Dagens Outfit Onsdag

image688
Dagens outfit ser ut så här:
♥ Jeans, Cubus ♥ Skjorta, Snott ur Patricks garderob =) ♥ Skinnjacka, Tiger ♥
♥ Ballerinas, Skopunkten ♥ Solglasögon, H&M

Love you

image687

Skitkass kvalité, i know, men jag va lixom tvungen att filma dataskärmen efter att jag hade gjort bildspelet eftersom youtube inte ville acceptera formatet. I like it anyway, Love you Patrick ♥

Hälsoprojeketet

image686
Yes nu sätter jag igång med mitt hälsoprojekt. Det har blivit galet mycket godis och onyttigt på senaste och jag mår så dåligt av det. Brukade ju vara världens hälsofreak förut och nu har kilona satt sig på ställen där jag absolut inte vill ha dom =( Usch! Så nu är det dags att ta tag i det hela, har blivit så himla inspirerad av massa andra bloggerskor och känner att jag är redo för att gå in i det helhjärtat. Startar då även en ny kategori också om mat, kropp och hälsa.

Wish Me Luck! =)

Kändisspaning

image685

Dagens Outfit Tisdag

image681
image680
idag blev jag pink lady =)
♥ Klänning, Ny från Gina Tricot ♥ Topp, H&M ♥ Leggings, H&M ♥ Väska, Mathew Williamson

WOW Ricki!

image679
Shit kolla in hur smal programledaren Ricki Lake har blivit, helt otroligt. På tre månader har hon gått ner från 113 kg till 56. Det måste kännas galet skönt!

Shopping!

image675
Kunde verkligen inte låta bli att göra en liten beställning från Ellos. Det blåa linnet har jag suktat efter sen det kom in i webshoppen så nu när det var nedsatt från 169 kr till 99 kr så kunde jag inte motstå!
Sen blev det även en svart klänning med fickor och en röd topp med satinrosett.

Det pågår någon rea just nu med upp till 70% rabatt så ta en titt inne på Ellos

Shoppade ju även lite i helgen också, det blev en ny hängselklänning från Gina Tricot, har ju en i svart också och jag gillar den så himla mycket. Sen blev det även en grå tunika med rosett på, har även denna redan också i gult, gillar den verkligen! Lite nya filmer fick fick jag med mig hem också: "Just Like Heaven", "Elisabethtown" och "Red Eye". Ojoj, pengarna bara flyger iväg =P


Rosebud Strawberry

image672
Underbart nu har uppföljaren till Smiths Rosebud Salve kommit och denna gången med smak av jordgubb. Gillar ju verkligen orginalet men denna måste ju vara tusen gånger härligare med tanke på smaken, nam nam =)



Playlist

image671
Jag är ju en sån där person som skulle dö om jag skulle vara tvungen att vara utan musik. Älskar musik och har en galet spridd musiksmak. Så här ser min playlist ut just nu som går om och om igen. Rekomenderar verkligen att ladda ner (eller kolla på youtube) Timbaland ft One Republic- Apologize, ruskigt bra låt!
Och Marilyn Mansons senaste video är definitivt värt en titt, helt crazy....Check it out!

Dagens Outfit Måndag

image670
Dagens Outfit ser ut så här:
♥ Skjortklänning, Indiska ♥ Skärp, H&M ♥ Leggings, Urban Outfitters ♥ Väska, Jewels ♥
♥ Ballerinas, Skopunkten ♥ Solglasögon, H&M ♥

The Style Of: Nicole Richie

image669
Nicole Richie är alltid så himla snyggt klädd, älskar hennes stil!

Ny Kategori!

image667Skapar en ny kategori nu som heter "Jag såg...". Jag ser ju konstant kändisar hela tiden, speciellt när jag jobbar och springer runt på Östermalm. Nu i veckan t. ex hade vi riktigt finbesök här i lilla Hagsätra. Ingen mindre än Helena Bergström var här! Min lillasyster hade fotbollscup nere på våran idrottsplats och där var hon med sin son som förmodligen var med och spelade. Jag hoppas inte att skapandet av denna kategori kommer att leda till extrem kändistorka för min del, haha det vore ju så typiskt. och observera att jag kommer ta med alla jag ser som någonsin har varit med i någon tv- serie eller tidning, alltså lär det bli fullproppat med B- känsidar och sånt. Men det är ju bara kul (tycker jag)

Så, först ut i denna kategori är Daphne Leon. Hon var en av deltagarna i "Paradise Hotel" för er som inte har en aning om vem hon är...Anyway, såg henne på stan i helgen när jag var ute på en liten shoppingrunda. Hon var galet snyggt klädd måste jag säga; vit blus, svart kjol med hög midja, zebramönstrade skyhöga pumps, svart trench, stor guldväska och ett långt halsband med guldhjärta. Riktigt söt var hon, och fin i håret!

Baby Phat

image653


Gillar verkligen kläderna från Baby Phats senaste visning. Tjejerna ser riktigt coola ut, tänker direkt på Jennifer Lopez gamla stil, Ghetto fabulous. Den lila klänningen är galet snygg, den skulle gärna få hänga i min garderob, och det samma gäller den svarta miniklänningen, Me like!


Darin

image652

Jag är tönt som gillar den här låten, I know. Men I can't help it, tycker verkligen att det är en jättefin låt och sen vem som sjunger den spelar faktiskt ingen roll!

Beautiful Day

image642


Vilken underbar dag det har varit idag. Riktigt varmt och skönt. Gick på en superlång promenix med Romeo, nästan två timmar var vi ute. Det är så fint när solen lyser på allt och genom träden. Love it!


Dagens Outfit Söndag

image640
Rotade fram förra säsongens rosa guldkorn i garderoben. Gillar ju verkligen den här färgen, supernajs när man är brun också (vilket jag absolut inte är nu!)
♥ Jeans, Cubus ♥ Topp, Indiska ♥ Kofta, H&M ♥ Scarf, Glitter ♥ Pumps, Wedins

Calvin Klein

image639

CHANEL CRUISE SHOW

image626
image627

                                                   Lindsay Lohan, Demi Moore, Eva Mendez, Victoria Beckham

                                   Elisha Cuthbert, Dita Von Teese, Jessica Alba, Mary- Kate & Ashley Olsen

Jag tycker attt Lindsay Lohan och Eva Mendez var finast. Mary- Kate såg som vanligt ut som ett troll. Vad tycker ni, finast, fulast???

Dagens Outfit Fredag

image625
Gårdagens Outfit som jag totalt glömde bort...
♥ Jeans, Åhlens ♥ Topp, Gina Tricot ♥ Kavaj, Gina Tricot ♥ Scarf, H&M ♥ Hatt, Gucci

Topp 10

               
image624
        
image623
                    1. Lindsay Lohan


                         2. Jessica Alba 3. Scarlett Johansson 3. Christina Aguilera 4. Jessica Biel 5. Ali Larter

                                                     6. Eva Mendez 7. Rihanna 8. Eva Longoria 9. Fergie

Tidningen Maxims läsare har röstat fram de 100 sexigaste kvinnorna i världen. Lindsay Lohan knep första platsen, yes! Så himla rätt!
Eller vad tycker ni, borde listan ha sett annorlunda ut?

Paris Hilton

NYTT FÄNGELSESTRAFF FÖR PARIS HILTON

image610


Tack Lindsay!

image608
Tack! Hon är riktigt snäll den där Lindsay Lohan!

The Style Of: Jessica Simpson

image607


A Touch Of Blue

image606

Lohan På Bahamas

image598


Lindsay Lohan spenderade sin helg på Bahamas tillsammans med sin nya toy boy Calum Best. Snacka om lyx att bara kunna dra iväg så där en helg och bada och sola *avundsjuk*

Dagens Outfit Torsdag

image597

Jessica & Nick

image596

Så himla gulligt! I min egna lilla värld är ju Nick och Jesssica fortfarande tillsammans. Jag är ju världens störta fan av "Newlyweds". Dom borde hitta tillbaka till varandra, så himla söta och roliga tillsammans.

Top Model

image595
Fy vad besviken jag är nu. CariDee blev vinnaren i Top Model. Jag fattar verkligen inte hur hon kunde vinna, han var ju bara för gräslig. Melrose borde verkligen ha vunnit, hon har varit min favorit hela tävlignen. En tjej med riktigt personlighet och ett speciellt utseende. Melrose hade varit så mycket finare på bilden med Tyra, men men...

The Style Of: Elin Kling

image594
Elin Kling är verkligen en tjej med grym stil, hon ser verkligen alltid snygg ut!

Jessica Alba In GQ Magazine

image585
image586


♥ Nya heta bilder på Jessica Alba i nya nummret av GQ Magazine ♥

Dagens Outfit Tisdag

image584
♥ Jeans, H&M ♥ Linne, Bik Bok ♥ Kofta, H&M ♥ Pumps, Second Hand ♥ Halsband, I.Me.My

Klänning

image581
image582
image583

Drömplagg

image580
Å vad jag längtar tills man kan gå utanför dörren i shorts och andra trevliga sommarplagg. Gillar verkligen blusen från Ellos, så snyggt med vitt på sommaren plus att den passar till så mycket, både till vardags och fest. En riktigt kap med andra ord!
Och skorna SKA jag ha! Dom är riktigt snygga tycker jag, att bara ha att knata runt i till vardags liksom. Gillar speciellt den lilla guldkedjan. Det blir en tripp till skopunkten helt enkelt, och då kan man ju även passa på att kolla runt efter två par till eftersom det är ta 3 betala för 2, himlans bra =)

Nice Outfit Lindsay!

image579
Helt rätt Lindsay! Vilken nice outfit hon har här, älskar rosetten på tröjan. Hela hon är så fin på den här bilden, älskar håret, sminket, ALLT!

Ladies In Silver

image578
Silver börjar bli en liten favorit hos mig, har tidigare varit en "guldtjej". Vem av dessa damer bär den snyggaste klänningen?

Romeo + Glass = Sant

image573

Rotade runt lite i frysen efter något gott och hittade en Hallonsplitt. Romeo den lilla tiggaren skulle självklart också smaka =)

Nytt Från Shakira

image572

Yes, Shakira har släppt en ny video, visste att jag hade hört den här låten på radio några gånger, men jag tyckte att det verkade så skumt att hon skulle släppa den här låten som nästa singel, men så var fallet iaf. Låten finns med på den spanska skivan "Fijacion Oral".
Tycker videon är så skumt, inte alls i hennes stil...men låten gillar jag iaf, jag är ju ett mycket störra fan av Shakira på spanska än på engelska.

Veckans Darling: Mischa Barton

image566
image567

Mischa Barton drog verkligen hösta vinsten i det genetiska lotteriet, tycker verkligen att hon är galen söt! Hennes roll som Marissa Cooper i O.C har aldrig varit någon favorit hos mig, Marissa var en riktigt trist rollkaraktär. Fast när Mischa lämnade serien så blev den betydligt sämre, så himla trist att det inte blir några fler säsonger av O.C. Jag hoppas verkligen att Mischa lyckas knipa några filmroller framöver så man får se henne i något annat än i O.C.
Här kommer lite snabba fakta om veckans darling:
♥ Hennes fullständiga namn är Mischa Anne Barton
♥ Hon föddes den 24:e januari 1986 i London, England.
♥ Vid fyra års ålder flyttade hon och hennes familj till New York
♥ Mischa föredar att äta sushi och choklad
♥ Namnet Mischa är ryskt/polskt
♥ Hon har en hund som heter Ziggy
♥ Hon medverkar i James Blunts Video "Goodbye My Lover"

James Blunt- "Goodbye My Lover"

Fiskpinnar Deluxe

image562
Bjöd över Patrick på lite romantisk middag, haha! Det enda som fanns i frysen var fiskpinnar, ingen lyxmat direkt. Men jag fixade lite gott ris och sallad till och det blev verkligen supergott!
Ris:
♥ 1/2 röd paprika ♥ 1 morot ♥ 1/2 gul lök ♥ 1vitlöksklyfta
Finhackade och stekte på alla grönsaker i lite olja i en kastrull, sen hällde jag på vattnet och riset och lät det bara koka. Det blir verkligen god smak på riset kan jag lova!
Sallad:
♥ 1 Avokado ♥ 1Tomat ♥ 1 liten burk majs ♥ 1/4 rödlök
Föredrar den här typen av sallad än en med isbergssallad och gurka och sånt, älskar verkligen avokado, så himla gott.

Så kan man lyxa till tråkiga fiskpinnar =)

Fergie

image561

Fin låt...

Dagens Outfit Måndag

image560
Dagens outfit blev en mysig sådan, ska ändå bara vara hemma, älskar att glida runt i min mjukisdress. Men det är nog dags att investera i en ny, den här börjar se lite sliten ut...=)
♥ Mjukisdress, Vero Moda ♥ Linne, H&M ♥ Keps, Ed Hardy

Nyttig Frukost

image559
Skippade mackorna i morse, känner mig alltid så äcklad och supermätt efter en frukost bestående av mackor. Tänkte köra på lite nyttigare frukost idag och det här är nu officiellt min favoritfrukost ever. Så himla gott, plus att det är nyttigt och mättande.
♥ Havregrynsgröt ♥ 1 dl Oatly havremjölk ♥ 1/2 skivad banan ♥ 5 färska jordgubbar
All I Can Say Is...Mums!

It Only Hurts When I Breath...

image558

Jag får nästan lite ont i hjärtat när jag hör den här låten, hehe =) Tycker den är så himla bra, typsikt mig att gilla lite sånna här larviga wannabe rock låtar. Jag är en riktig sucker för rock ballader och sånt...

Nice Dress!

image557
Älskar verkligen den här klänningen som Cameron Diaz har på sig. Först och främst är det modellen jag gillar, kort, polokrage och puff vid ärmslutet, snyggt! Jag själv skulle föredra klänningen i svart, men den här blåa färgen är supersnygg på henne!

Bio

image555
image556
Har varit på bio ikväll med Eleonor och sett "Spiderman 3". Jag har aldrig varit något direkt fan av de filmerna, ettan var väl helt ok men tvåan var riktigt kass. Men den här gången blev jag positivt överaskad. Gillade verkligen den här filmen. Gillar verkligen att han blev lite ond där med den svarta dräkten. Mycket coola effekter dessutom och riktigt bra gjord.

Dagens Outfit Söndag

image554
Dagens outfit ser ut så här:
♥ Jeans, Cubus ♥ Linne, Åhlens ♥ Skinnjacka, Tiger ♥ Väska, Fiorelli

Sura Lindsay

image547
image548

Lindsay ser minst sagt irriterad och besvärad ut på dessa bilder...

A Touch Of Glamour

image546
Love the Marc Jacobs shoes...

Dagens Outfit Lördag

image545
Dagens outfit ser ut så här:
♥ Jeans, Cubus ♥ Linne, H&M ♥ Kofta, H&M ♥ Halsband, I.Me.My

Den Lilla Sjöjungfrun

image544
Min favoritfilm någonsin, alla kategorier är "Den Lilla Sjöjungfrun". Jag och Patrick tittade på den igår och jag bara äääälskar den å himla mycket. Ariel är så söt och Blunder är helt underbar, hela filmen är bara så mysig. Har sett den galet många gånger, kan varje ord i filmen utantill. Älskar den här låten i filmen, den är så himla fin och speciellt på svenska, inte alls lika bra på engelska.
Fast den här versionen där Jessica Simpson sjunger gillar jag väldigt mycket.


Jessica Simpson- "Part Of Your World"


Svenska Versionen- "Del Av Din Värld"

The Style Of: Ashlee Simpson

image542
Yes, Ashlee Simpson gillar också min nya favoritfärg =)

Gisele For H&M

image541

Drömplagg

image539
Jag är riktigt kär i skorna och t- shirten, önskar att de var mina...

Georgia Rule

image531
I onsdags hade filmen "Georgia Rule" premiär. I huvudrollerna finns Lindsay Lohan, Jane Fonda och Felicity Huffman. Alla tre ser verkligen så himla fräscha ut för sina respektive åldrar.

Dagens Outfit Fredag

image530
Det blir en lugn fredagskväll för mig idag, ska träffa Patrick snart och handla lite middag. Vi ska även kolla på "Den Lilla Sjöjungfrun", ååå vad mysigt, en av mina favoritfilmer, älskar verkligen Walt Disney.
Har även äntligen fixat fransk anikyr på mina naglar, det är så himla snyggt, synd bara att man inte har längre naglar, men men.
♥ Jeans: H&M Piké: Gina Tricot Tröja: H&M Skor: Wedins Väska: Massimo Dutti Ring: Kookai

True Blue, Baby I love You...

image529
Den här blåa färgen är min nya favorit. Vill så gärna ha ett par jeans i denna färg och linnet från Ellos kommer jag nog att beställa. Rotade lite i garderoben och hittade ett par vintage pumps som jag har köpte förra året i denna färg. Så dom ska jag börja använda flitigt nu.

Carmen skriver bok

image524
image523

I veckan släppte Carmen Electra sin nya bok "How To Be Sexy". Att dömma av titeln så känns det ju som en superlarvig bok, ska Carmen tala om för oss hur vi ska göra för att vara sexiga???
Visst, hon är ruskigt snygg och jag gillar henne verkligen men den här boken tror jag inte är någon hit.
Skulle du köpa denna bok?

Scary!

image522
Är det någon mer än jag som tycker att Donatella Versace ser riktigt läskig ut?

Silvernails

image521
Är på en desperat jakt efter Mavalas silverlack. Än så länge har jag inte hittat det, verkar vara slut överallt och det är ju typiskt när man verkligen vill ha något.
Men jakten fortsätter, detta nagellack ska bli mitt! =)

The Style Of: Hilary Duff

image519
Det enkla kombinerat med små detaljer är oftast det som är snyggast. Gillar verkligen Hilarys outfit här, hon ser fräsch ut och absolut inte trist trots att det är väldigt basic.
Jeans: True Religion  Linne: H&M Cardigan: H&M  Väska: Steve Madden
Skor: Miu Miu  Ring: TopShop  Armband: H&M

Lilly Allen

image513
image514

I tisdags hade Lilly Allen lansering av sin nya kollektion "Lilly Loves" i London. Lilly Allens trademark har ju varit klänningen, så det är självklart att kollektionen består av massor av söta klänningar. Gillar verkligen dessa blåa skor! Me want!

Dagens Outfit Torsdag

image512
Jag ser helt uppstoppad ut på bilderna, I know =) haha. Anyway, dagens outfit ser ut så här:
♥ jeans, H&M ♥ Topp, H&M ♥ Jacka, Vero Moda ♥ Scarf, Second Hand Helsingfors ♥ Halsband, I.Me.My

Bra Start!

image508
image509

Yes, denna torsdag har börjat riktigt bra. Vaknade av Romeo hade kommit och lagt sig bredvid mig, min lilla sötnos. Tog med honom ut på en härlig morgonpromenad, vädret kändes riktigt skönt, men man vet ju aldrig, det kan ju ändras så fort. När vi kom hem igen hade posten kommit och där låg min Cosmpolitan, min premie från Glamour (som bestod av läppglans och mascara från Maybelline) och en ny film från LoveFilm nämligen "A Prairie Home Companion" med Lindsay Lohan. Plus att jag har fått en avi från posten, tror att det är ett paket från CDON. Så nu ska jag väl försöka fixa mig snabbt så jag hinner kolla på filmen innan jag ska iväg och jobba!

Rihannas Nya Låt

image507

Äntligen har videon kommit, har hört låten ett bra tag på radion och jag bara ÄLSKAR den!

Kändistätt

image488
image487
Det var riktigt kändistätt "Costume Institute Gala Celebrating Poiret" på Metropolitan Museum i New York som tog plats i måndags. Celebriteter som Mick Jagger, Kate Moss, Mischa Barton, J.Lo och kirsten Dunst var på plats. Lindsay Lohan var finast tycker jag, och Jessica Simpson fortsätter att se skum ut!





The Style Of: Cameron Diaz

image486
Älskar verkligen Camerons outfit på den här bilden, så himla sött med den här modellen på jeansklänning. Bik Bok har en liknande som är supersnygg. Plus att jag älskar att hon har så där många armband, så coolt!

Armband

image485

A Touch Of Blue

image484
Är riktigt förstjust i den här blåa färgen, speciellt den som är på väskan. Ska bege mig till stan och leta efter ett par jeans i den färgen, har för mig att H&M har ett par.

Dagens Outfit Onsdag

image483
♥ Klänning, Gina Tricot ♥ Gul T- shirt, Gina Tricot ♥ Halsband, H&M ♥ Leggings, Eve Of Eden

Justin Timberlake

image482
Justin Timberlake var ju inte direkt någon skönhet förut...Det här kallar jag extreme makeover!

Love the shoes!

image480
Tycker att Lindsay Lohan är riktigt fräsch på de här bilderna. Gillar verkligen kombinationen T-shirt och jeans, och självklart en T-shirt med tryck. Älskar verkligen skorna, funderar på att köpa ett par liknande, finns på skopunkten för 199 kr. Me like!
image481

Jessica Simpson

image479
image475

Är det bara jag som tycker att jessica total har tappat omdömmet när det gäller hennes stil? Den här outfiten är bara ful och vulgär och sminkningen är vidrig. Och snälla Jessica, du var mycket snyggare i blont hår!

Dagens Outfit Tisdag

image474
♥ Tunika, Jeans, Scarf, H&M
♥ Skinnjacka, Tiger
♥ Halsband, Pieces

Ladies In Black

image473
Den lilla svarta är ju alltid ett säkert kort. Vem av dessa ladies bär den finaste svarta klänningen?

Sweet As Candy

image472
Oj vad jag verkligen gillar den här klänningen, den är galet söt med alla blommor och modellen är så fin. En riktig liten godisbit!

Blondie

image471
image467

Cameron Diaz har åter igen hittat tilbaka till den blonda färgen. Inte alls snyggt tycker jag. Hon såg riktigt bra ut i det mörka håret, det passade verkligen fint med hennes ljusa ögon. Nu ser hon bara trist ut tycker jag...

Vad är det som händer!?

image466
Jag är fortfarande chockad och förundrad över vad som hände för ca en timme sen. Bestämde mig för att leta efter bilder på New York eftersom jag tänkte skriva lite om den staden (mitt drömresemål). Gick in på Google och skrev "New York by night" i bildsökningen. Ser en bild som verkar cool och klickar upp den...
Resultatet av när jag ser bilden blir värsta paniken. Blev livrädd. Var tvungen att springa ifrån dataskärmen och slänga mig i soffan. Mamma fick klicka ner fönstret åt mig.
Jag fattar ingenting, vad var det som hände med mig egentligen? Jag var ruskigt nära att börja gråta till och med...Det var inte ens en läskig bild,  frihetsgudinnan var med och lite byggnader (hann inte ens se så mycket)
Och nu när jag tänker på bilden känns det riktigt obehagligt i hela kroppen. Jag är rädd för en harmlös bild????
Är det någon som kan förstå vad detta beror på?
Imorgon ska jag se om jag vågar mig på att titta på bilden igen.
Hahaha, gud jag låter ju helt psykiskt störd nu...
För er som blir nyfikna på bilden så tror jag att det är den tredje eller fjärde bilden på första sidan när man skriver in "New York by night" Har för mig att det var ett montage också, kanske massa berömda byggnader i New York eller nått...
Någon frivillig som vill göra en psykanalys av mig? haha =)

Veckans Darling: Channing Tatum

image460image459

Skådespelaren och den föredetta fotomodellen Channing Tatum är galet snygg. Just nu kan ni se honom i filmen "Step up" som finns att hyra. Jag måste springa iväg till närmaste videobutik inom snar framtid, dregelvarning bör då utfärdas =) Här kommer lite snabba fakta om veckans heta darling:

♥ Hans fullständiga namn är Channing Bryan Isaac Tatum Anderson
♥ Han föddes den 26:e april 1980 i Alabama
♥ Han är den äldsta av 8 syskon
♥ Han har påbrå från Irland och Frankrike
♥ Innan han fick igång sin filmkarriär jobbade han som fotomodell för bl.a. Abercrombie & Fitch Armani, GAP, Dolce & Gabbana och Pepsi
♥ Han har även haft små roller i serierna "CSI Miami" och "OC"
Spana in honom i filmerna "Step Up", "She's The Man" och "Coach Carter"



Fergie Likes!

image451
image450
Fergie verkar gilla sin Marc Jacobs väska väldigt mycket =)

Yes!

image449
Gillar verkligen den här bilden på Britney Spears. För första gången på länge ser hon väldigt fräsch och glamorös ut. Klänningen är supersöt och hårfärgen (perukfärgen kanske man borde säga?) är perfekt. Go Britney!

Tillskott i garderoben

image448
Yes, det blev lite shopping efter jobbet idag, kunde inte motstå =) Hittade äntligen den perfekta klänningen, nu behöver jag bara någon snygg topp att ha under, vill verkligen ha en leksaksgrön eller kanske mörklila...
Scarfen fick hänga med hem för jag bara älskar att den är så färgglad, snyggt till svart eller grått.
Hittade även massa annat så det får bli ett återbesök i stan senare i veckan =)

Dagens Outfit Måndag

image447
Allt från H&M =)

Partygirl!

image446

Lindsay Lohan har ju en ganska färsk rehabvistelse i bagaget. Trots detta festar lilla miss Lohan på som vanligt...
Och nu har det ju även kommit ut bilder som visar hur hon snortar kokain inne på toaletten på en klubb.
 Skärp dig Lindsay!

A Touch Of Brown

image445
Vore ju inte helt fel om det här var mitt =) Gillar verkligen armbandet supermycket!
♥ Shorts, H&M ♥ Tubtopp, Forever 21 ♥ Skor, La Redoute ♥ Väska, Chloé
♥ Diadem, Prada ♥ Armband, Swarowski

Shakira

image444

Å vad jag älskar när Shakira sjunger på spanska, får rysningar överallt!

Godisbit

image443

Sommardag

image442
image434


Det har verkligen varit en härlig dag idag. Jag och Eleonor passade på att ta vara på solens strålar och få lita fina sommarbilder!


Dagens Outfit Söndag

image433
Dagens outfit ser ut så här:
Klänning, Åhlens Leggings, Eve Of Eden Ballerinas, KappAhl Halsband, I.Me.My

Underbar Låt

image432

Älskar verkligen den här duetten, men jag förstår inte varför Jessica håller på så där när hon sjunger,
det ser inte klokt ut!

Now & Then: Ashlee Simpson

image431
Snacka om skillnad! Ashlee kan ju inte direkt förneka sina operationer...

Carmen Electra

♥ Gudomligt Snygg ♥
image430


Indiska

image424
image423


Gillar verkligen de här sakerna som jag hittade på Indiskas hemsida, ska definitivt ta en sväng dit imorgon eftersom dom även har haft leggings för 39 kr som veckans vara den här veckan.
Är riktigt kär i den blommiga klänningen med bandet, supersöt ju! Och solglasögonen tycker jag är helt underbara.

Dagens Outfit Lördag

image422
Dagens outfit blev en superenkel, det är ju jobb som gäller för mig ikväll.
Jeans, Cubus ♥ Topp, Gina Tricot ♥ Scarf, H&M ♥ Halsband, I.Me.My ♥ Armband, Accessorize

Skönhetsprylar

image421
image420
I veckan införskaffades lite nya skönhetsprylar. Ansiktskrämen från Garnier fick jag av mamma och den är verkligen superskön! Luktar gott, huden känns mjuk och den absorberas snabbt. Gillar den verkligen.
Hårprodukterna från Goldwell hämtade jag ut på posten. Det var min prenumerationspremie från Damernas Värld. Det var ett superbra erbjudande med 3 nummer av tidningen och hårvårdspaketet för bara 49 kr. Jag är en riktig sucker för alla premier man får när man prenumererar på olika tidningar.
Anyway, dessa produkter bestående av shampo, balsam och serum var verkligen superbra! Serumet för torrt och skadat hår var precis vad jag behövde.
Rekomenderas!

A Touch Of Yellow

image419

Fängelse För Paris

image418
Inatt dömdes Paris Hilton till fängelse i 45 dagar för rattfylleri. Så himla rätt att hon fick fängelse, jag var helt säker på att hon skulle slippa undan. Kändisar med stora plånböcker brukar ju ha en tendens att klara sig ut det mesta...Hoppas att lilla miss Hilton lär sig av sina misstag den här gången och skärper sig i trafiken!

Dagens Outfit Fredag

image417
♣ Klänning, H&M ♣ Skjorta, Vero Moda ♣ Strumpbyxor, H&M ♣ Stövlar, Wedins ♣ Trench, H&M

Nicole Richie


image416

Nicole Richie- Dandelion

Gillar verkligen den här låten!

Hilary Duff

image415
Söta Hilary Duff har skaffat sig en ny frisyr med lugg.

Mysigt

image414
Dagens vårbilder, kunde inte låta bli att knäppa lite med kameran när jag var ute med Romeo. Superskönt väder ute idag iallafall. Så det blir nog lite häng på stan idag eller någon annan utomhusaktivitet.

Färgklick!

image413
Härligt med en liten färgklick ibland =)

Comeback

image411

image404
Som bekant så hade ju Britney Spears sin så kallade comeback show i veckan i San Diego på "The House Of Blues". När jag först hörde nyheten så blev jag positivt inställd, men när jag sen såg alla bilderna och videon från uppträdandet så blev jag grymt besviken. Det hon gjorde kallar jag inte alls en bra comeback. Att ställa sig på en scen med vidriga kläder och mima och dansa i otakt i 14 minuter känns bara riktigt pinsamt. Hon såg inte alls ut att höra hemma på scenen. Nä du Britney, vänta ett tag till och gör en riktigt comeback med nytt material och lite passion.

Miu Miu

image402
Gillar verkligen de här heta accessoarerna i lack från Miu Miu. Vore ju nice om H&M gjorde någon budget variant av dessa. Vill ha!!!

Sommar

image400
Så jäkla söt och mysig bild på Nicole Richie. Saknar sommaren mer än nånsin!

Glass I Stora Lass

image398
image399
Det blev ingen promenad för min del, helt plötsligt kände jag mig trött och lat. Men det blev en liten glassdate med min älskling iallafall =) Tip Top är verkligen min absoluta favoritglass, sååå god.

Dagens Outfit Torsdag

image397
Det blev ju riktigt härligt väder idag till slut, ska definitivt ut och ta en långpromenad, man får passa på liksom, helt plötsligt blir det säkert svinkallt igen!
Klänning, Indiska ♥ Leggings, Gina Tricot (fått av Nina) ♥ Skinnjacka, Tiger ♥ Ballerinas, Skopunkten

A Touch Of Pink

image396
Älskar den här rosa färgen, den piggar verkligen upp och ser säkert fantastisk ut när man är brun.

Onsdag

ONSDAG

image395
 
Min trevliga lilla onsdag har varit helt ok. Det mesta av förmiddagen gick åt till seriöst bloggande och mys och promenad med Romeo. Sen kom jag på att filmerna som jag och Patrick hyrde igår inte behöver lämnas tillbaka förens imorgon. Så jag föreslog att vi skulle kolla på "The Black Dahlia" (Han gick med på det efter att jag hade mutat honom med att jag även skulle bjuda på middag) Han har nämligen en förbestämd inställning att alla filmer som jag vill se är dåliga...Anyway, som den fantastiska kock jag är ställde jag mig vid spisen och fixade en fantastisk middag (notera att Patrick inte lyfte ett finger för att hjälpa till). Vi åt tills vi nästan sprack och bäddade sedan ner oss i sängen för att kolla på filmen. Och som förväntat tyckte jag att filmen var grymt bra och han tyckte att den var dålig.
Efter filmen var min äskling tvungen att bege sig hem så då blev det tv- tittande med Eleonor. Självklart blev det en obligatoriskt Coca Cola Zero och godis. Vi kollade på Top Model (inte världens skönaste kombination att sitta och smaska godis medan man tittar på übersmala tjejer) Melrose måste vinna! De andra tjejerna är inget jämfört med henne. Imorgon blir det nog en liten sväng till stan för lite fönstershopping, fast risken finns ju då att jag blir sjukt deprimerad över att se massa saker jag inte kan köpa. Hm, får se hur jag gör...
Nu är det dags att lägag sig i sängen och kolla på The L Word.

♥Good Night Darlings♥

Bikiniångest!

image391
image392
Tiden går så himla snabbt. Vi är redan inne i maj månad vilket innebär att det är ca en månad kvar tills man ska skutta runt i bikini. Usch, snacka om att bikiniångesten är påtaglig. Vit som snö och otränad känns inte som de rätta ingredienserna för beachen 2007.
Dessa damer däremot har nog noll komma noll noll bikiniångest...

Hur känner du inför bikinisäsongen?

Mischa Barton

image390
Det ser ut som om Mischa Barton har skaffat sig lite nya extensions. Underbar hårfärg by the way...

A Touch Of Gold

image389
Önskar att det här fanns i min garderob...=)

The Simple Life

image388
Ååå jag vill så gärna att nya säsongen av "The Simple Life" ska nå ända fram till Sverige. Jag älskar ju den här serien, så jäkla kul, speciellt Nicole som helt klart är seriens stora stjärna. Jag håller tummarna...

Kate Moss

image385
Kate Moss kollektionen har kommit in till TopShop nu. Blev lite besviken faktiskt, lite trista kläder tycker jag. De här plaggen var de enda jag föll för. Basiclinnet tycker jag är riktigt snyggt, gillar knapparna och längden. Skulle definitivt vilja ha ett i vitt och svart. Klänningen gillar jag också väldigt mycket, gillar designen upptill och att den är A- line formad. Toppen var också väldigt basic men lite uphottad med paljettet. Jag kan se den framför mig med smala jeans, pumps och en kort jacka och gärna med den söta lilla clutchen till!
Som sagt, en mycket basic kollektion, vilket iofs var tanken eftersom kläderna skulle spegla Kates egna stil.

Dagens Outfit Onsdag

image384
Dagens outfit fick bli en superenkel, ska ju inte ha för mig så mycket idag så.
♥ Klänning: H&M ♥ Skjorta: Vero Moda ♥ Leggings: H&M ♥ Halsband: I.Me.My

Kirsten Dunst

image383
Jag har aldrig varit något stort fan av Kirsten Dunst, men på dom här bilderna i New York på Spiderman premiären ser hon riktigt bra ut. Gillar verkligen hennes frisyr här och sminket är helt perfekt.

The Style of: Nicole Richie

image382
Nicole Richie är grymt snygg på den här bilden, älskar hennes kläder. Mycket svårburet plagg med hon passar i det perfekt!

Britney Spears

image380
image381
Jag hade ju så himla höga förhoppningar på min älskade Britney när hon äntligen skrev in sig på rehab och tog ut skilsmässa från golddiggern Kevin Federline. Trodde att hon skulle komma ut därifrån fräsch och lika underbar som vanligt. Det har ju ryktats en massa om hennes kommande comeback, men det känns som om inget händer. Det finns ju även källor som säget att hon tänker att ställa in sin comeback och fokusera på att vara mamma. På de senaste bilderna så ser hon ju bara mer crazy och förvirrad ut än nånsin. Jag menar, ingen normal människa knatar väl runt på stan i genomskinlig klänning med knallrosa bikini under!?
Kommer Britney någonsin göra den där efterlängtade comebacken eller är det så här vi kommer att få se henne ett bra tag framöver...?


Så här fräsch och på topp vill jag se henne igen!

My Day

image374
Nu börjar denna tisdagen lida mot sitt slut. Har haft en helt ok dag. Har haft en mysig dag med Patrick. Vi har käkat middag och hyrt film, haha vi är verkligen riktiga filmfreak. Vi brukar alltid välja en film var och så får man helt enkelt acceptera varandras val (detta gäller då inte för mig). Patrick har velat se "Fearless" jättelänge nu, men jag har alltid totalvägrat. Men idag tänkte jag "Äh, varför inte vara snäll för en gångs skull och gå med på att hyra den"
Och jag fick ångra bittert att jag bestämde mig för att vara lite snäll (tänker aldrig mer vara det) Filmen var katastrofalt dålig, varning varning se aldrig den filmen! Jag tvivlar på att Patrick tyckte att den var bra men det skulle han ju självklart aldrig erkänna. Jag valde iallafall en normal film, nämligen "The Black Dahlia", men på grund av att det var Desperate Housewives idag så hann vi inte titta på den. Ska nog kolla på den imorgon istället, eller kanske ikväll om jag orkar.
image376image377

Drömplagg

image373


Dagens Outfit Tisdag

image372
Dagens Outfit ser ut så här:
♥ Jeans, H&M
♥ Linne, Bik Bok
♥ Top, H&M
♥ Skinnjacka, Tiger
♥ Halsduk, Burberry
♥ Halsband, H&M


Romeo

SLEEPING BEAUTY
image371

Hot Ladies!

image368
image369
image370

The Next Pussycat Doll

Vem blir den sjunde medlemmen i Pussycat Dolls?

image367
Svaret på den frågan kan jag faktiskt redan, jag och Eleonor har nämligen laddat ner och sett hela serien redan. Men för er som inte har sett det så kan jag tipsa om att tv 3 faktiskt kommer att börja sända den med start den 16:e maj.

Veckans Darling: Lindsay Lohan

image359

image362
Lindsay Lohan har alltid varit lite av min personliga favorit, gillar allt hos henne; kläderna, musiken och filmerna. Här kommer lite snabba fakta om underabra miss Lohan.

♥ Hon föddes den 2: juli 1986 i New York
♥ Hennes fullständiga namn är Lindsay Morgan Lohan (från början hette hon Lindsay Dee Lohan, men bytte andranamn eftersom hon tyckte att Morgan lät mer professionellt.)
♥ Redan som treåring jobbade hon som modell för Ford modeling Agency
Hon gjorde sin långfilmsdebut när hon var 11 år i Disneyfilmen "The Parent Trap"
♥ Favoritfärgen är rosa
♥ Lindsay har 3 tatueringar
♥ Hon har släppt två album; "Speak" och "A Little More Personal(Raw)"
♥ Hennes favoritdesigners är bl.a Christian Dior, Marc Jacobs och Chanel.
Hennes dröm är att få göra en film tillsammans med Johnny Depp eller Jude Law
Filmer ( i urval); Mean Girls, Bobby, Just My Luck, Freaky Friday, Herbie, A Prairie Home Companion.



Lindsay Lohan- "Confessions Of A Broken Heart"

RSS 2.0