10 heta höststövlar

image1295
Nu börjar det bli dags att stoppa undan sina sandaler och ballerinas och ta fram höststövlarna. Jag är på jakt efter ett par svarta platta med högt skaft och de lila med rosett från skopunkten ska jag minsann spana in, dom ser verkligen fina ut. De från Stella McCartney kan man ju bara drömma om....
Utan klack:
1. Asos, 521 kr
2. Urban Outfitters, 2059 kr
3. Skopunkten, 399 kr
4. Wedins, 599 kr
5. Scorett, 1699 kr

Med klack:
1. Din Sko, 580 kr
2. Stella McCartney, 7183 kr
3. Miss Sixty, 1969 kr
4. Din Sko, 480 kr
5. Miu Miu, 6301 kr


Shoe Shopping In London!

image1294
Här är mina skor som jag köpte i London. Hade jag haft en större väska hade jag köpt fler, hittade så många underbara älsklingar, men dessa fick följa med hem:
Metallicblåa peep- toes från Dorothy Perkins
Svarta pumps från New Look
Svarta lackballerinas från Primark
Röda Lackballerinas från Primark

Dagens Outfit Torsdag

image1293

She's so fab!

image1292
I Love min lilla Lindsay, hon är sååå snygg!

Starbucks Coffee

image1291

Ett till skofynd från Don Donna!

image1290
Förra veckan hittade jag ett par svarta stövlar från Don Donna till fyndpriset 249 kr. Den här veckan blev det ett till fynd när jag hittade de här röda ankelbootsen för endast 149 kr! Sorgligt med sant så har jag nu köpt 17 par skor på 3 månader...

Dagens Outfit Måndag

image1289
♥ Tunika, KappAhl *Ny* ♥ Leggings, Gina Tricot ♥ Pumps, Din Sko ♥ Väska, Primark
♥ Halsband, H&M ♥ Armband, Primark & Gina Tricot

Pärondrink

image1288

Partygirls!

image1287
Igår var det utekväll som gällde för mig och Eleonor. Först hade vi självklart den obligatoriska förfesten på hennes balkong. Där blandade vi världens godaste drink bestående av Absolut vodka pear, sprite, lime, citron och is- Mums! Sen åkte vi till söder för att gå på vårat favoritställe Snaps. En mycket trevlig kväll!

Absolut Vodka Pear

image12
Har sovit ruskigt dåligt inatt med massa mardrömmar, usch! Ska strax träffa Eleonor, vi ska ta en promenad till Systembolaget och köpa Absolut Vodka Pear, måste ju bara prova på hur den smakar, tror att den är underbar. Imorgon är det ju utgång som gäller för mig och Eleonor, ska bli så roligt, det var ju ett tag sen jag var ute här i Stockholm. Var i skolan igår och registrerade mig för Sociologi kursen, och det känns ju inte direkt som om det kommer bli någon dans på rosor direkt. Läste igenom alla papper och schemat och allt och det känns bara så tungt...men jag går dit på måndag iaf och provar på i en vecka eller nått, man kan ju alltid hoppa av. Fast ämnet känns ju så jäkla intressant. Men men, nu måste jag ut med Romeo innan jag ska möta Eleonor!

Present från London!

image1285
Självklart fick min lilla Romeo också en present från London precis som alla andra i familjen =) Det blev en superman- tröja från Accessorize som jag hittade på 70% och bara inte kunde låta bli att köpa, haha, han är så söt i den!

Vill ha kjolen!

image1284

Shopping med Eleonor

image1283
Självklart så kom jag hem med lite påsar från stan idag även fast jag inte skulle handla något, men när jag hittar något som jag vill ha så kan jag liksom inte bara gå därifrån. Hittade ett par underbara stövlar i läder från Don Donna. De hade kostat 1300 kr men var nu nedsatta till 249 kr och det fanns ett par kvar i min storlek- Självklart var jag tvungen att köpa dom! Sen blev det även en underbar lila klänning från Gina Tricot. Det var först Eleonor som hittade den i svart och eftersom jag redan har tusen svarta klänningar ville jag ha någon med lite färg och lila är ju härlig färg. Den ska jag definitivt ha på mig i helgen då jag och Eleonor ska ut och festa =)
Är världigt nöjd med dagens inköp!

Så fin färg!

image1282
Har målat naglarna i mitt fina nya nagellack från Make up store som jag har fått av Nina. Älskar verkligen färgen!

Sociologi- något för mig?

Ska strax gå iväg och möta Eleonor och sedan åka iväg till Stockholms Universitet. Ska ju plugga Sociologi till hösten. Men jag känner bara en stor klump av ångest i magen när jag tänker på det. Kan ju bero på att jag har varit ledig en termin och att det känns jobbigt att komma tillbaka till skolan. Fast jag gillar ju att plugga, har till och med nästan längtat lite efter att sitta på en bra föreläsning. Men just nu känns det inte alls som om jag vill läsa Sociologi längre...meningen är ju att jag ska försöka komma in på Socionomlinjen, sökte ju dit som första val men hamnade på reservplats 400...Det är ju en populär utbildning också, vilket gör det svårt att komma in. Har ju tidigare läst engelska och religion på Sthlms Universitet bara för att det har varit intressant. Tänkte att om jag läser sociologikursen så kanske det blir lättare att komma in på Socinomlinjen sen eftersom den kursen ingår. Men det börjar kännas som om jag bara slösar bort min tid på att hoppa runt på olika kurser, vill ju ha en hel utbildning. Men nu har jag även börjar tvivla på om jag verligen vill gå Socionomlinjen. Jag gillar ju kläder och mode och det vore ju en dröm att att få arbeta med något sådant istället. Ska iallfall åka till skolan idag och registrera mig och ta schema, sen får jag se om jag hoppar av eller går kvar och sedan söker till något annat nästa termin. Ska sätta mig ner vid datan någon dag och titta efter KY utbildningar.

Ska även till stan efteråt en sväng och kolla lite, behöver köpa nya hudvårdsprodukter och en ny brun utan sol. Ska verkligen försöka att inte titta på några kläder, men jag vet ju hur jag är, kommer säkert komma hem med några påsar med saker jag absolut inte behöver men inte kunde stå emot =)
Nä nu är det dagt att gå!

Härlig låt!

image1281

Den är så larvig men jag kan inte hjälpa att jag gillar den =)

Lagerrensning hos Nelly!

image1280
Fick en trevlig överaskning igår när jag kollade min mail. Nelly har en utförsäljning på lördag och söndag och gissa om jag ska dit och spana =) Det finns masssa plagg från bl.a American Apparel, Dolce Gabbana, Friis & Co och Juicy Couture.
Vägberskrivning
Kommunalt: Gröna linjen till Gullmarsplan och därifrån tvärbanan mot Sickla Udde. Åk en station till Mårtensdal och sen upp Textilgatan mot Fryshuset. Vi finns i det andra huset på vänster sida (efter Svanströms).

Med bil: Åk Söderleden mot Gullmarsplan, ta av Skanstull/Hammarby Sjöstad (sista avfarten i tunneln). Åk över Skansbron, sväng vänster i rondellen. Åk parallellt med tvärbanan och ta första höger. Vi finns i det andra huset på vänster sida (efter Svanströms).
LÖRDAG 25 AUG. 10-18
SÖNDAG 26 AUG. 10-18
TEXTILGATAN 43 (MNO OUTLET)

Hot or Not?

image1278
Vad tycker ni om Fergies lila byxor med hög midja- Hot or Not?

Georgia Rule

image1277
Har varit hos Eleonor idag och kollat på "Georgia Rule". Hade inte direkt så stora förväntningar utan ville ju bara se den för att min älskade Lindsay var med =) Men den visade sig vara riktigt bra, den ska definitivt köpas! Lindsay är snyggare än någonsin i den här filmen, herregud, snacka om att hon har dragit den hägsta vinsten i den genetiska lotteriet, orättvist...=P

Dagens Outfit Tisdag

image1276
Oranget är verkligen en färg som jag har fallit för, så himla fint! Var tvungen att köpa klänningen direkt när jag såg den i London och jag bara älskar den!
♥ Klänning, köpt i London på H&M ♥ Lackballerinas, Primark (köpt i London) ♥ Halsband, I.Me.My ♥ Armband med rosett, Glitter

Jordan lanserar parfym

image1275
Katie Price, mer känd som glamourmodellen Jordan, lanserar nu sin parfym "Stunning".
Det börjar kännas lite larvigt med alla kändisar som ska lansera sin egna parfymer bara för att fylla ut kassan lite. Katie säger iallfall att hon alltid har gillar parfymer och att hon tycker att det är viktigt att lukta gott och att det känns fantastiskt att äntligen ha en egen doft!

Så fint på Djurgården...

image1274
Igår när jag jobbade följde lillasyter Melanie med. Vi gick till Djurgården med lilla Ebba och det var så himla mysigt där. Lika bra att passa på att vara ute med barnen medans det fortfarande är härligt väder. Det var så fint med alla blommor dom har planterat där, dom är uppdelade i olika färger. De rosa var ju helt klart mina favoriter =) Sen fanns det även vita, röda gula och lila. Så himla fint, perfekt för att ta lite sommarbilder!

Dagens Outfit Måndag

image1273
Jeans, KappAhl ♥ Tee, Primark (köpt i London) ♥ Ballerinas, Primark (köpt i London)

London: Madame Tussauds

image1257
Att gå på Madame Tussauds var ju verkligen något som jag och Patrick såg fram emot med Londonresan och det var verkligen coolt! Lite besviken bara att det inte fanns någon Lindsay Lohan eller Paris Hilton, det hade ju varit roligt. Men Jessica Simpson fanns och hon var riktigt lik också, ska definitivt rama in den här bilden på henne och mig =) Sen har Patrick massa bilder i sin kamera också som jag inte har fått än, där finns det bilder på Justin Timberlake, Johnny Depp som Jack Sparrow och Britney Spears. Lägger upp fler bilder sen!

Harry potter  Angelina & Brad  Victoria & David  Naomi Campbell  Madonna

Sean Connery  Elvis Presley  Tiger Woods  David Beckham  Beyoncé

Hitler  Marilyn Monroe  Sylvester Stallone  Bob Marley  Prins Charles

It's starting to show...

image1256
Nicole Richie visar upp sin lilla mage som har börjat växa. Man komme ju få en chock sen när hon blir större, man är ju så van att se henne extremt mini...men gulligt är det iallfall och det ska bli kul med en ny liten kändisbebis!

Thinspiration!

image1255
Har startat en tredje blogg nu, hoppas att jag kommer att hinna ha tid med alla, men jag ska försöka! =) Den nya bloggen heter Thinspiration och där kommer jag att skriva om allt som rör min viktnedgång. Efter 5 veckors semester i Helsingfors och 1 vecka i London så har det blivit mycket onyttigt ätande och jag känner att jag inte alls trivs med hur jag ser ut nu. Så jag har beslutat att det får vara nog nu och att jag ska gå ner i vikt och hitta tillbaka till den formen jag hade förut. Tittar på gamla bilder och blir sjukt deppad när jag ser hur smal jag var och jag blir så irriterad över att jag lät det gå så här långt, skillnaden är ju enorm! Har mjukstartat lite under helgen och nu börjar det på allvar...

Ego Girl

image1254

Tillbaka från London

image1253
Nu är jag tillbaka från min och Patricks Londonresa! Det har verkligen varit en helt underbar vecka, London är verkligen är häftig stad, ska absolut tillbaka dit och främst för shoppingens skull =) Jag har handlat så mycket underbara saker, ska lägga upp massa bilder sen från resan och allt jag har handlat =)

Britney Spears does Allure Magazine

image1248

Britney Spears pryder nya numret av Allure Magazine...ja om man nu kan säga att det här är Britney, ja menar snacka om att dom har retucherat henne som fan! Hon ser ju absolut inte ut så där...Känns bara så pinsamt när hela världen ser henne på bilder varje dag och så jämför man det med det här och det är sån jäkla skillnad, som två helt olika personer!

Goodbye Sweden, hello London!

Nu åker jag och Patrick till Arlanda där vi ska ta flyget till London =) Ska bli så himla roligt!
Är hemma om en vecka igen.
Bye bye darlings!

Rea- Shopping!

image1243
Det finns inget bättre än att göra riktigt bra fynd på rea, och precis det gjorde jag igår! Köpte 4 par skor, 1 klänning och 1 kavaj för 450 kr, det är ju helt crazy!
Skorna köpte jag på Din Sko och klänningen och kavajen från MQ, av någon anledning funkar det inte att lägag upp bilderna på kläderna, men men, skorna funkar iallafall =)



CDON Beställningen

image1242
Wiiiiieee, mina prylar från CDON kom igår. Kul med lite tillskott i cd/dvd- hyllan!

Grattis lillebror!

image1241

Patricia Field for Asos

image1234


Nu finns Patricia Fields kollektion för Asos att köpa. Jag hade förväntat mig mycket mer wow när jag gick in och tittade men det var inte så mycket att hurra för tycker jag. Den svarta klänningen är dock helt underbar! Och skorna är galet fab...

Fairest Of Them All

image1232
image1233
Jag är helt kär i dessa smycken från Disney Couture. Vill så gärna ha det här halsbandet och armbandet som det står "Fairest Of Them All" på. Finns att köpa hos KyssJohanna och kostar 425 kr/st

Britney hits and runs...

image1229

I måndags krockade Britney Spears in i en parkerad bil och smet i från det hela. Efter att ha kört in i den andra bilen skrek hon: "I'm a brainiac!" Sen hoppade hon ur bilen och kollade skadan på sin egen bil, och därefter körde hon iväg igen utan att bry sig om att kolla den andra bilen- Britney is a bitch!
Jag garanterar att Britney snart kommer att följa i  Lindsays, Paris och Nicoles fotspår och göra något som leder till att hon hamnar i fängelse...
Och för övrigt, vilken normal människa tar på sig klänning och snygga skor men låter håret se för jävligt ut? Britney är verkligen riktigt classy på alla sätt och vis...

Älskling, jag har tvättat!

image1228
Imorgon åker jag hem till Sverige igen. Kan, inte fatta att det redan har gått 5 veckor...Har packat och fixat hela dagen och tvättat har jag gjort också...För er som känner mig är detta en big deal. Det är nämligen-believe it or not- första gången jag har tvättat i hela mitt liv! Jag borde väl egentligen skämmas över det faktum att jag är 21 och nu för första gången har tvättat mina egna kläder. Att närma mig en tvättmaskin har liksom alltid varit som att närma sig en bok på kinesiska...Patrick kommer inte tro sina öron när jag säger, "Älskling, jag har tvättat". Fast det smarta kanske vore att inte säga det, på det sättet så slipper jag ju följa med honom till tvättstugan. Han har ju tjatat ihjäl sig om att han minsann ska lära mig hur man gör så jag kan hjälpa honom...no way, säger jag bara, detta är en hemlighet som jag ska hålla för mig själv...ja det vill säga tills han läser detta inlägg =P

Anyway, flyget går 18:10 imorgon. Blir helt illamående bara jag tänker på det där jäkla flyget. Jag HATAR att flyga, hela resan är en enda mardröm då jag sitter helt stel i stolen och är säker på att planet ska störta vilken sekund som helst. Skönt att resan bara tar en timme...Kommer kännas helt sjukt att vara hemma i Sverige igen när man har hört finska i 5 veckor, tycker alltid att det är en jättejobbig omställning att komma hem igen. Men det ska bli härligt att få träffa familjen igen och underbart att få krama om min älskling igen, har inte träffat honom på en månad! Och min lilla Romeo har jag saknat som bara den, ska klappa och pussa och mysa med honom jättemycket!

Ashley Olsen does Marie Claire

image1223

Ashley Olsen pryder nya nummret av Marie Claire...Fy vad söt hon är!

Nicole Äter!

image1219

Nu när Nicole Richie är gravid måste hon äta upp sig så att det inte blir några komplikationer med tanke på hennes låga vikt. Hon har försäkrat att hon absolut tänker äta för barnets skull...Man börjar redan se hennes mage och ansiktet börjar se ut som förut. Man kommer ju få en chock av att se henne gå upp i vikt, man är ju så van att se henne pinnsmal... I veckans sågs hon tillsammans med Joel Madden när dom åt lunch ute, hallelulja, Nicole äter!

North Country

image1217image1218
Har precis kollat på "North Country" med supervackra Charlize Theron i huvudrollen. Så jäkla bra film, jag grät en hel flod...Se den!

Fraktfritt hos CDON!

image1215
Just nu kan man beställa fraktfritt från cdon.com. Erbjudandet gäller fram till den 14:e augusti. Vet inte om jag kan låta bli att inte beställa något, har ju hittat massa saker jag vill ha och nu när det är fraktfritt känns det som om man borde passa på. Bland annat har dom Kylie Minogues "Ultimate Kylie", samlingsskivan för bara 49 kr! Plus att det finns massa bra filmer billigt också...Liiiite kan jag ju beställa iaf =P

Backstreet Boys- "Inconsolable"

image1214
Yes, nu är den här! Hela versionen av Backstreet Boys nya singel "Inconsolable". I like it! =) Lite trist att Kevin har lämnat gruppen, men men...Nya skivan kommer i oktober, den ska jag ha!

Underbara Kjolar!

image1212image1213
Dom här kjolarna från 3.1 Phillip Lim är bara för snygga! Åååå vad jag vill ha den svarta!

Backstreet Boys- "I Still"

 
Once a Backstreet boys fan, always a Backstreet boys fan! Haha dom var ju mina gudar när jag gick i mellanstadiet och nu när dom gör comeback igen så känner jag att jag bara måste ha nya skivan. Idag släpper de sin nya singel "Inconsolable". Jag har bara hört lite av låten, men det låter typsikt som dom, en jättemysig ballad =) Och den här låten är en av mina favoriter, jag njuter av den tills den nya låten finns att lyssna på full version.

Godis från Indiska

image1210image1211
Indiska har verkligen en het höstkollektion, har spanat runt här i Finland och hittat massa fina saker, bland annat dessa två godisbitar. Först en rutig tunika/linne i tubmodell med fickor och skärp i midjan. Den är bara för snygg! Det andra är en lilamönstrad tunika med fickor och den är så snygg på riktigt, på bilden ser den lite knäpp ut. Har hittat massa annat också med det fanns inga bilder på deras hemsida tyvärr...

Road trip: Tammerfors

image1202
Igår blev det en två timmar lång bilresa till Finlands tredje största stad- Tammerfors. Där gick vi på deras nöjespark "Särkänniemi". Jag hade så himla roligt! Gröna Lund framstår verkligen som urlöjligt jämfört med det här. Det fanns så många coola åkattraktioner, mina favoriter som jag åkte om och om igen var Half- pipe och Tornado. Plus att dom hade ett delfinarium också, så vi var och tittade på en show och delfinerna var ju bara för söta och så jäkla smarta! Skulle så gärna vilja simma med delfiner, blev så avundsjuk på tjejen som höll i showen som fick kela simma med delfinerna, snacka om lyxigt jobb! Det var iallfall en riktigt rolig dag, synd bara att det inte fanns mer tid till att gå runt i stan och kolla affärer och sånt...
Half- pipe:

Tornado:

Lindsay Lohan does Elle

image1201
Nya numret av Elle pryds av ingen mindre än min älskade miss Lohan! Bara måste bege mig ut och köpa denna tidning, är så nyfiken på intervjun och självklart alla fina bilder.
För att se fler bilder + behind the scenes från plåtningen spana in min Lindsay blogg:
Love Lindsay Lohan

Hello Lover!

image1199image1200
Skulle absolut inte ha något emot denna lila söta klänning. Kommer från Ellos och kostar ynka 179 kr!

Sarah Jessica Parker

image1198
image1197

Feed Courtney!

image1194image1195
Courtney Love ser verkligen för jävlig ut! Vad har hon gjort, slutat äta? Ge kvinnan en hamburgare eller något...

Love The Hair!

image1193

Beställning från Ellos

image1190image1191
Gjorde en liten svart beställning från Ellos, kunde bara inte motstå (Shoppingproblem? Jag? Nä absolut inte....) Svart tunika med knappar, endast 99 kr från höstkollektionen. Och så blev det även ett rea- fynd för 49 kr, svart blus i viskos med knytrosett i halsen. Hopppas nu bara att det sitter bra, hittills har jag faktiskt aldrig behållt något jag beställt från Ellos på grund av det mesta har varit för stort...man tycker att jag borde ha lärt mig av mina misstag vid det här laget. Men jag kunde inte stå emot ha- begäret...

Peachy

image1188image1189
Jennifer Lopez i New York på premiären av "El Cantante". Hon ser så himla fräsch ut i sin solbränna och persikofärgade klänning.

Christina Aguilera är gravid!

image1187 
Det är inte bara Nicole Richie som snart ska bli mamma, även Christina Aguilera är gravid! Hon och maken Jordan Bratman beräknas få en liten dotter till vintern. Old news, I know, men nu är det iallafall bekräftat.

Dagens Outfit Torsdag

image1185image1186
Dagens outfit ser ut så här:
♥ Jeans, KappAhl ♥ Topp, H&M ♥ Hatt, Seppälä ♥ Väska, Massimo Dutti
♥ Halsband, Purple Shop ♥ Armband, KyssJohanna

Onsdag

image1179


Dagens Outfit Onsdag

image1177image1178

It's Confirmed- She's Pregnant!

image1176
Nu är det äntligen över med alla spekulationer. Nicole Richie har bekräftat att hon är 4 månader in i sin graviditet och barnets far är Joel Madden. Enligt rykten är det en pojke hon kommer att få. Hon och Joel har redan börjat köpa massa babyprylar och fundera på namn...

RSS 2.0