Färgade jeans...


Tycker att det är sååå snyggt med ett par jeans i färg. Har länge velat ha ett par i kornblått eller rött men det har aldrig blivit av att jag köpt några. Nu till sommaren vore det så himla fint med ett par rosa. Och för att det inte ska bli för gulligt och barnsligt matchar man snyggast med en rockig tee och skinnjacka.

Nya Kjolar!


Det blev två nya kjolar för mig igår. En rutig med ett svart band man knyter upptill från Gina Tricot och en svart vippig från H&M Trend. Gillar verkligen den svarta, så himla härligt material i den, lite prassligt nästan, med superfint fall och perfekt vippig. Trend avdelningen har så himla fina grejer, tog en sväng idag och hittade massa grejer jag vill ha. Något dyrare än vanliga H&M priser men så mycket bättre kvalité och passform.

Äntligen!


Haha äntligen har jag och Eleonor hittat en varsin basker. Vi har ju snackat hela tiden om att vi bara måste ha en basker när vi åker till paris, bara för att det är kul liksom. Och igår tog vi en runda på NK för att spanan på alla underbara väskor och så hängde de bara där liksom, i massa olika färger. Vi bestämde oss för rosa, det var den finaste färgen =)



Dagens Outfit Tisdag


Leggings & tunika från Gina Tricot, Jacka & ballerinas från H&M, Väska från Jouels

Medusa i lördags...


Hade verkligen superkul i lördags när jag och Eleonor var ute och partade. Det var ju riktigt bra väder så vi satt på Eleonors balkong och förfestade. Sedan blev det en eller två drinkar på Nivå 22 och sedan avslutades kvällen på Medusa. Och det var bara så jäkla kul! =) Vi var där tills det stängde och sista låten de körde var Elvis " In The Ghetto", så jag och Eleonor dansade lite tryckare, haha!

Dagens Outfit Lördag


Vilken Hottie!


                                                                                         Simon Mathwe- All Night Long

It was love at first sight! Jäklar vilken snygg snubbe som sjunger för Danmark i Eurovision. Kände mig galet uttråkad efter Perrelli och så dök den här snyggingen upp i rutan som var snygg som en gud, kunde sjunga och bara var så jäkla cool (Såg minsann en tatuering dessutom på hans arm!) Plus att låten var så jäkla skön till skillnad från all jävla skit som dom andra har att komma med.

Dagens Outfit


Jeans från Cubus, Skjorta från Gina Tricot, Tröja från Seppälä (Helsingfors)
Skinnjacka från Tiger

Läppglans


Pyssel På Jobbet!


Älskar att pyssla på jobbet och barnen älskar det också! Jag kan sitta i evigheter med dem och göra massor av fina saker. Det bästa jag vet är att göra kort, så fint att ge bort till födelsedagar och sådant när man har gjort det själv. Vi har en hel katalog med massa roliga pysselsaker man kan beställa, vill beställa massa saker till mig själv, hehe =)

Hallon & Ananas Smoothie


Gjorde en såååå god smoothie till frukost imorse. Det var så himla längesen sist jag drack det. Den här gör jag garanterat till frukost imorgon också!

Till en person:
1,5 dl lätt vaniljyoghurt
I dl mjölk
1 dl hallon
3 ananas ringar (i burk el färsk)
Toppa med några hallon!

Rosa Godbitar

image2024
Blir man inte bara alldeles lycklig när man ser desas rosa godbitar!?
Ååå vad jag skulle vilja glida runt med en ljusrosa Miu Miu på armen och den i rosa lack från Mulberry är ju bara för cool! Men smakar det så kostar det =)

Inspiration: Gwyneth Paltrow

image2023
Jag vet inte vad som hände med Gwyneth paltrow, hon har aldrig tidigare klätt sig speciellt snyggt, inte så att man lagt märke till henne iallfall. Men helt plötsligt klippte hon av det långa blonda håret och började klä sig riktigt fab! En ny stylist maybe? Snyggt är det iallafall!

Drömplagg

image2022

Lunch!

image2021
Ska sätta mig ner och få i mig lite lunch innan jag åker iväg till jobbet. Har varit ute på morgonpromenad också! =)
Lunchen består av omelett gjort på två äggvitor, lök, paprika och kryddor. Till det har jag keso, tonfisk, gurka och riven morot. Mums!

Vill ha!

image2020
Herregud vad ha begäret är stort efter de här supersöta skorna! Finns på Nelly.se och jag skulle absolut beställa om de fanns kvar i min storlek. Men självklart är de slut, finns bara storlek 39 kvar. Men så fort de kommer in i lager igen så ska de bli mina. Har ju velat ha cericerosa hur länge som helst, men denna ljusa rosa är mycket finare och dessutom mycket lättare att matcha till fler outfits.

En hatt kanske?

image2019
Hittade en riktigt snygg hatt på H&M förra veckan men gjorde ingen köp. Hittade dagen efter denna bild på Nicole Richie, och visst är de lika! Det sköna med en hatt är att det verkligan kan rädda en bad hair day, plus att det är jäkligt coolt tillsammans med skinnjacka. Det blir nog ett köp =)

Dagens Outfit Måndag

image2018

Drömplagg

image2016

Börjar idag

image2015
Jag var med i viktävktarna för typ 4 år sen och gick ner 20 kg på tre månader! Men de fyra åren har gått nu och tyvärr kom kilona smygande tillbaka igen. Letaed som en dåre och hittade äntligen min points plan cd skiva igen. Världens bästa program på datan där man skirver matdagbok och räkna ut points och allt...så idag börjar jag med dettta fantastiska program igen. I will keep ypu updated om hur många kilon i veckan jag går ner =)
Nu ska jag ut på morgonpromenad!

Dagens Outfit Söndag

image2014
Jeans köpta i Helsingfors, Tee från Punkt Shop, Trench från Ellos, röda lackballerinas från Primark

Just Married!

image2013
Ashlee Simpson och Pete Wentz blev man och hustru i lördags. Cermonin tog plats i Ashlees föräldrars hus med ingen mindre än pappa Joe som präst. Jessica Simpson var hedersbrudtärna och vigselringen bars fram av Petes bulldog. Bland de ca 150 gärsterna fanns bl.a Nicole Richie och Joel Madden.
Paret bekräftade även att de väntar sitt första barn tillsammans.

What Happens In Vegas

image2012
Såg den här filmen imorse med Patrick, hade riktigt låga förväntningar men blev glatt överaskad. Jag gillade den faktiskt, inte allt för cheezy heller. Och Ashton är ju bara såååå hot! =)

Lite nytt i garderoben...

image2010

image2011
Det blev en liten shoppingrunda efter jobbet. En vippig kjol med fickor i ett riktgti härligt mönster och ett linne i tre lager i skiftande blåa toner. Från H&M.

Vackra Angelina

image2009
Det slår mig på samma sätt varje gång jag ser Angelina Jolie- hon är ju bara så jäkla vacker! Gravid med tvillingar och det bara strålar om henne!

Maroon 5 feat. Rihanna- If I Never See Your Face Again


Lite oväntat samarbete, men väldigt bra! =)

Another day....

image2008
Känner mig riktigt duktig över att jag har gjort färdigt mitt statistik arbete för matematik kursen, nu slipper jag sitta och stressa med det imorgon. Så nu är det dags för sängen, ska upp tidigt imorgon och jobba extra innan "riktiga" jobbet...Jag börjar verkligen längta efter min semester som börjar i juni, kan inte fatta att tiden har gått så fort, började ju jobba där i januari. Och det faktum att Paris resan närmar sig känns helt underbart! Nä, nu är det sängen som gäller. God Natt!

Elin & Elin

image2007
På Nelly kan man spanan in snyggt badmode med Elin Kling och Elin Lanto som modeller. Mycket fina badplagg men självklart är det roligast att bara titta på bilderna bara för att det är Elin Kling! Och hon är sjukt snygg, ingen bikiniångest där inte...=)

Fint med marint

image2006

Yes, jag hittade låten!

Hörde en sjukt bra låt i taxin i fredags när vi var på väg in till stan. Och nu äntligen hittade jag den.
Thank God for youtube! =)

En härlig dag på Djurgården

image2004
Det har verkligen varit en helt underbar dag idag! Har varit på Djurgården med Patrick och Romeo och njutit av det härliga vädret. Vi hade med oss picknick och en filt och det var så skönt att bara ligga där...Sen promenerade vi runt, tog en glass och lekte med Romeo. Han verkligen älskar att få vara ute och röra sig fritt och han blir som en helt annan hund när han kommer hemifrån, han är så duktig och kan gå hur lätt som helst utan koppel och låter alla klappa honom. Jag och Patrick bestämde oss för att vi bara måste få på Gröna Lund någon dag, det var sjukt längesen vi var där. Inte för att det är några direkt roliga karuseller men det är bara något speciellt med att gå på Grönan, så mysigt med sockervadd och allt =)

Dagens Outfit Lördag

image2003
Skorta från Gina Tricot, Lackleggings från American Apparel, skor från Luciano Fabbri

Rock And Roll Baby!

image2002
Jäklar vad kul jag hade igår! Kvällen började med förfest hemma hos Natalia och dedan rockade vi hela natten på Medusa. Jag sparkade av mig skorna till och med och vi röjde som bara den på dansgolvet. Var hemma vi fem i morse och har sovit ca 5 timmar...och ikväll väntar jobb...haha får se hur det går!

Jag Såg...Amanda Jenssen

image2001

Stoned

image2000
Köpte en Rolling Stones tee igår när jag var på en liten shoppingrunda. Funderar på att ha den ikväll när det är dags för party, med lackleggings och röda pumps.

Nicole & Harlow

image1999

Nytt Armband

image1997

image1998
Hittade ett super cute armband i en liten butik på Grev Turegatan idag.
Fem enkla silver ringar med varsin berlock. Love it!

Killing My Darlings

image1996
Gissa om jag hade en fantastisk morgon när man vaknar och ser att det har kommit ett litet paket från cdon. och så som jag har väntat! äntligen har jag Amanda Jenssens debutalbum "Killing My Darlings". Och precis som jag hade förväntat mig så gör denna fantastiska människa att jag blir lycklig enda ner i tårna. Älskar verkligen skivan. Är så imponerad, hon är så cool. Hon har skrivit det mesta själv och hennes texter går rätt in i hjärtat på mig. Får lite Elvis vibbar av vissa låtar vilket gör mig ännu mer förtjust! Bäst är "Greeting From Space", helt fantastisk! Och självklart är "Numb" snuskigt bra också. Jag vill att Amanda ska vara min bästa kompis, jag vill gifta med henne, jag vill vara henne!!! Haha =)

I'm Yours


Den här åten är så sjukt mysig. Jag och Eleonor lyssnade på den i lördags, den passade perfekt på högsta volym när vi satt i solen och drack drinkar.

Dagens Outfit Måndag

image1995
Fodral, Gina Tricot, Jacka, H&M, Scarf, Oasis, Skor, Dorothy Perkins
Armband, Punkt Shop och H&M

Frisören idag...

image1991

Före  Efter
Haha vilken snygging jag var idag i frisörstolen. Så himla skönt att äntligen få fixa håret. Det blev klippning av topparna plus att hon tog lite extra i fram också, gillar inte när "luggen" blir för lång. Och självklart blev det nya slingor också, känner mig så fräsch i håret nu! Det är ju absolut ingen extrem skillnad, är så himla nöjd med de slingorna hon gör varje gång, älskar verkligen färgen, så jag lär ju köra på samma färg ett bra tag!

En Underbar Kväll...

image1990
Varje sommar är det tradition för mig och Eleonor att sitta på hennes balkong och förfesta innan vi drar ut och partar. Och igår blev det invigning för i år. Det är så himla skönt och mysigt att sitta där i solen, dricka drinkar och lyssna på Guns 'n Roses. Kvällen fortsatte sedan med ett snabbesök på Nivå 22 och avslutades på vårat favoritställe- Snaps. Det ver en sån där perfekt partykväll när allt bara är så himla kul!

A Shot At Love

image1989
Jag ÄLSKAR det här programmet som går på Mtv med Tila Tequila. Det är så jäkla kul med all drama! Jag och Eleonor har laddat ner och sett klart på hela första säsongen och börjat titta på andra säsongen. Tila är verkligen sååå himla söt.

Dagens Outfit Lördag

image1988
Jeans köpta i Helsingfors, Jacka och ballerinas från H&M, Tunika från Gina Tricot och väska från Jouels

Har precis kommit hem från en liten shoppingrunda med Eleonor. Ikväll är det utgång som gäller för oss, så jag letade efter en vippig kjol. Hittade en grå på H&M som jag impulsköpte, är inte så förtjust i grått, men jag ska prova den här hemma och se vad jag tycker...Igår fyndade jag även den söta svarja jackan jag har på mig, älskar den verkligen, blev min för halva priset!

Sailor Girl!

image1987
Jag verkligen älskar sailor trenden som är sååå söt och fräsch till sommaren. Är ute efter ett par randiga ballerinas och de från Ellos är riktigt söta. Och självklart vill jag ha en randig basic topp i lite längre modell, ursnyggt till kavaj och jeans eller till kjol.

Dagens Outfit Torsdag

image1985
Klänning och ny kofta från Gina Tricot

Bio med Patrick!

image1984
Igår hade jag och Patrick en riktigt mysig dag! Mötte honom efter jobbet på söder, där gick vi först och tittade i lite affärer, käkade middag och avslutade sedan kvällen med bio. Vi såg "21" och jag gillade verkligen den! Riktigt bra faktiskt. Snacka om att man blev sugen på att lära sig räkna kort och leva i lyx i Las Vegas =)

Nostalgi

image1983
Sitter just nu och lyssnar på Backstreet Boys greatest hits, så himla härligt, snacka om att det tar mig tillbaka till mellanstadiet då jag och Natalia var helt galna i dem. Köpte även Spice Girls greatest hits, de var mina största idoler någonsin, samlade på allt som hade med dem att göra. Det är så kul hur musik kan få fram olika känslor och att man kan känna igen precis hur man kände när man lyssnde på den musiken för flera år sen.
Gjorde en rätt stor beställning från cdon, köpte även lite filmer och en bok. Känner att jag har börjat falla tillbaka i mitt gamla mönster med att hela tiden beställa från cdon...måste sluta med det, så jobbigt att alltid ha räkningar att betala! 

RSS 2.0