My new bag!


Det var inte bara rosor jag fick av Fredrik, utan även denna underbara väska! Är helt kär i den, bara längtar tills all snö och allt som heter vinter är borta så jag kan börja använda denna goding!
Jag har världens bästa älskling ♥


Gardiner





Idag har Fredrik satt upp gardinstången och gardinerna som kom i fredags. Har letat ett tag efter en fin gardinstång i vitt på tre meter, inte det lättaste...men nu så, från Ellos och gardinerna från samma ställe. Vita med lite bladmöster. Perfekt täthet, vill ju släppa in så mycket ljus som möjligt. Nu börjar det mesta blir färdigt. Bara tv- bänk och tv som fattas.
Sedan är det bara att börja addera lite färg =) Vi har kommit överens om att detta rum ska få toner av mint och grönt, blir nog super! Har hittat en underbar pläd på Åhlens i mintgrönt som jag ska köpa så fort jag kommer iväg till närmaste Åhlens. Ska även hitta två kuddar till sängen i samma färg...jakten har börjat =)
En stor härlig ljusbricka ska vi ha också, med massa olika blockljus i olika gröna toner.


Flowers


Fick dessa underbara rosor av Fredrik i torsdags, bara sådär, älskar när han är vardagsromantisk =) De pryder nu vårat köksbord och är sååå fina!

Och dessa köpte jag i fredags och pryder vardagsrumsfönstret, jag älskar verkligen tulpaner! Färska blommor är det bästa jag vet. Ska köpa på mig lite fler vaser, vill ha samma som den rosa fast i annan färg, fanns massa fina, en turkos vore fint...


Mums!


Måste bara tipsa om den här underbara saften från Robinsons, den är sååå god! Cherry & Raspberry är favoriten, fantastiskt god smak av körsbär. Peach är också underbar, smakar precis som en färsk persika. Inte sockerfri dock, men jag dricker hellre äkta vara lite då och då än får i mig massa onaturliga ämnen!


God Morgon!


Är uppe tidigt idag, vaknade innan klockan ringde och det är alltid så skönt när man vaknar så. Har hunnit vara uppe i lugn och ro och duschat och tvättat håret, sminkat mig och nu sitter jag och dricker kaffe. Ska iväg till skolan om ca 35 minuter så jag har gott om tid att bara ta det lugnt nu- nice! Ska ha en lektion i säkerhetsteknik som är väldigt roligt och sen börja äntligen helgen!

Ställde mig på vågen imorse och den visade ytteligare - 1,3 kg, fasiken vad glad jag blir =)
På söndag har jag varit nyttig och duktig i en hel månad, inte en enda godisbit och inge pasta alls!!! Är så jäkla glad över att det har gått så här bra. Nästa månad börjar även att träna och det ska bli så roligt!

I kväll ska jag och älsklingen åka till Willys och storhandla, jag måste vara den enda människan i världen som tycker att det är roligt, haha, gud så stört. Ska fylla på skåpen med massa nyttigt. På kvällen ska vi äntligen se Avatar, har verkligen längtat efter att se den. På fredag ska vi förmodligen gå på Jason Derulos releasefest på Café Opera. Det kommer med andra ord blir en riktigt härlig helg ♥


Blue


För många innebär våren pastellfärger, men för mig som faktiskt inte är så förtjust i det tycker att marint och randigt är mer vår. Det är ju så himla snyggt med creme/marint! Har hittat 4 favoriter på H&M som skulle sitta fint i min vårgarderob. Favoriten är klänningen som verkligen är ett fynd- 99 kr!


Dagens Outfit Onsdag


Idag har jag på mig kjol och kofta från Gina Tricot, Tee från Ralph Lauren och utomhus så blir det boots från Bianco och jacka från Benetton.

Nu ska jag alldeles strax gå iväg till bussen, håller tummarna för att jag ska slippa massa trafik kaos, finns nog inget som gör mig mer stressad än att blir försenad. Men nu är jag ute i väldigt god tid, fast med den här satans kollektivtrafiken vet man ju aldrig...


Frukost



Dagens frukost består av havregrynsgröt med frysta hallon och 2 skivade kiwi, sååå gott med kiwi i gröten, första gången jag provar det. Tycker att det är så mycket godare och framförallt nyttigare att ha färsk frukt i gröten än sylt som innehåller en massa socker. Och så skippar jag mjölken i gröten. Sitter och försöker planera min resa jag måste göra idag- med kollektivtrafiken! Har hållt mig hemma sedan kaoset började men idag måste jag bege mig ut. Tänker vara ute i god tid. Ska vara på lidingö klockan tre så jag tänkte åka härifrån runt tolv, tänker inte oroa mig och blir stressad. Tar med mig min nya bok, "Breaking Dawn" så har jag lite underhållning.


Vampyrer & Rosetter


Gick utanför dörren för första gången på två dagar idag för att shoppa lite mat till middagen ikväll och hämta ut två paket. Min söta kofta med rosetter från Haléns och den sista delen av Twilight böckerna "Breaking Dawn". Är supernöjd med koftan och boken ska jag sätta igång med så fort som möjligt...


Candy


Jag blir väldigt ledsen när jag ser en sån här fin kofta med inte kan beställa den för att alla andra har hunnit före mig!!! Åååå den är ju så fin, som en liten godisbit ♥ Sonia Rykiel pour H&M, 299 kr.


Happy Birthday!


Idag fyller min älskade lillasyster 14 år! Stor grattis till dig Tamara, hoppas att du får en underbar dag ♥


True Blood


Idag har jag levt i en liten bubbla där bara jag och "True Blood" har existerat. Har suttit i soffan i över 10 timmar och bara tittat på avsnitt efter avsnitt! Oh my god...jag tror bestämt att jag har ett nytt beroende...


Just nu...


...ligger jag i soffan och smaskar på lite goda grönsaker och kollar på "True Blood". Är inne på det fjärde avsnittet av säsong 1 och jag älskar det! Så jäkla bra...


Tavlorna




Nu har äntligen våra bilder kommit och är uppsatta i sina ramar på listen. Ååå jag är så galet nöjd! Himla fina bilder som Fredrik tog när vi var i Rom förra året. Statyerna stod på Piazza Del Popolo, men tyvärr vet vi inte vem de föreställer. Älskar att titta på dem och minnas vår underbara resa...♥


Leggings



Köpte ett par nya leggings här om dagen från Lindex. Har äntligen hittat de perfekta med nitar, endast nere vid benen, har tidigare bara hittat fula med galet mycket nitar över hela benen. Dessa blir perfekta till ballerinas och converse då man ser nitarna, nu i trista vintertider syns de tyvärr inte på grund av stövlarna...men men, väldigt glad över att äntligen ha hittat ett par leggings med nitar i lagon mängd och rätt placerade, 199 kr, Lindex.


Screw


Har hittat ett väldigt fint budgetalternativ till CC Skyes fina "Screw" armband. På accessora finns armbandet "screw you" från Bijoux By Us för endast 149 kr! Väldigt stor skillnad från CC Skyes som kostar 1045 kr! Båda är i läder, men den stora skillnaden är att den dyrare varianten har guldplätterade nitar. Skulle helt klart välja budget alternativet i detta fall, dock lite trista färger att välja mellan, hade klickat hem på en gång om det hade funnits i orange. Fast ett puderrosa vore himla snyggt till våren! Med koden SPRINGFF kan man t.o.m 25/2 beställa fraktfritt på accessora.


Sovmorgon...


Det blev en rejäl sovmorgon idag, vaknade för ca 1 timme sen, har käkat frukost och läst i nya numret av Sköna Hem, så himla härligt med massa inspiration! Skulle egentligen ha varit i skolan kl 9 idag, men på något sätt har jag totalt lyckats sova mig förbi alarmet. Kom hem sent igår efter en lååång dag, plus att jag har sovit galet dåligt inatt. Men det är ingen fara, inget viktigt som jag missar idag. Ska sitta hemma och plugga lite istället. Ska även ta tag i lägenheten och städa, damsuga och torka alla golv. Men först ska jag lata mig ett tag till =)


Glamourama


Jag måste erkänna att jag är stormförtjust i Glamourama, serien där man får följa de tre bloggerskorna Michaela Forni, Anna Hibbs och Petra Tungården. Har länge läst både Michaelas pch Petras blogg, vilket gör det roligt att se hur de är på riktigt. Visst, det kanske är ytligt och töntigt- but I like it =)
Har ni sett det? Vad tycker ni, töntigt eller underhållande?


Kuddar till hallen


Kollar runt lite efter kuddar till vår möbel i hallen som jag visade upp här om dagen. Lånade ju några kuddar från soffan då. Så nu är jag på jakt efter något som skulle passa ute i hallen. Har kollat lite på Ellos och fastande för dessa tre alternativ. Vill ha tre stycken i storleken 40x40. Fjärillskuddarna kommer redan i trepack vilket är toppen, plus att jag verkligen gillar dem. Men ju mer jag tittar på kuddarna så blir favoriten den svarta med fåglarna, så himla fin ju. Kommer i 2- pack, så den tredje kudden skulle i så fall blir en enfärgad i svart eller vitt. Den gröna gillar jag också, ljus och fin, och jag vet att Fredrik förmodligen skulle gilla denna bäst, även denna i 2- pack så en cremefärgad tredje kudde vore fint. Ska kolla med Fredrik vad han tycker sen blir det klick klick =)


Frukost och bloggar


Äter frukost och kollar mina dagliga bloggar =) Havregrynsgröt med banan, hallon och kanel. Knäckemacka med keso och paprika och kaffe. Gott!


Mitt armband!


Alla Hjärtans Dag


Igår var det ju alla hjärtans dag som troligtvis ingen har missat! I år har jag lagt ner noll intresse för det, lite tråkigt, för även om de flesta bara tycker att det är en töntig och onödig dag. så tycker jag faktiskt att det är roligt och mysigt att skämma bort min älskling lite extra på denna dag. Men igår stod jobb på schemat, kom hem vid sex på kvällen och var mer eller mindre död.
Men min älskling stod glatt vid spisen och lagade min favorit- lax! =) Så vi åt en god middag med tända ljus. Ett kort hade jag köpt till honom med några söta ord samt en härlig duschcreme och lite goda ätbara grejer. Av honom fick jag ett sånt fint armband som han har gjort själv! åååå jag blev så glad. Han hade suttut och pysslat med det medan jag var på jobbet. Ska visa det sen =)
Kvällen avslutades med skräckisen "The Fourth Kind"- satan så rädd jag blev, fick verkligen krypa upp älsklingens famn =)


Dinner


Dagens middag består av panerad torskfilé, kokta morötter, kokt bladspenat och sallad. Sååå gott =)


Hallen




Här är en lite smygtitt på hur våran halla ser ut just nu. Snodde kuddarna från soffan för att piffa till det hela lite =) Planen är att ha några kuddar där, men då blir det tre små som får agera lite ryggstöd när man sitter där. Korgarna har jag som dagt flyttat upp på hatthyllan för att ge utrymme till skorna, blev jättebra! Hatt hyllan ska även bytas ut till en vit med vita galgor för att hänga jackorna på, vill att de ska hänga så mycket till vänster som möjligt så att man kan sitta på bänken utan att det är massa jackor ivägen.
En spegel saknas också för tillfället, blir en lång helkroppsspegel på vänstra väggen från ytterdörren, funderar även på att kanske ha några söta ljuslyktor på golvet, under spegeln, mysigt när man vill ha lite mysbelysning hemma. En stor fin bild på oss alla tre skulle jag även vilja få upp i hallen, ovanför någon utav dörrhålen (in till köket eller till vardagsrummet) Sen är jag nöjd! =)


Frukost


Så här ser min frukost ut nu när jag äter nyttigt, knäckebröd med keso, gurka och rödlök, en kopp kaffe och en apelsin. Är hemma idag och känner mig inte alls bra, är glad att jag kom iväg till skolan igår iallafall, men igår kväll hade jag feber igen samt kände av luftvägarna, läskigt...så den planerade utgången med klassen ikväll är  tyvärr inställd för min del. Blir till att bara vara hemma och vila upp mig, nästa vecka måste jag vara på topp för den är galet uppbokad. Känner av att jag är så himla stressad, över en massa saker, så jag ser fram emot två lugna dagar nu med min älskling, även om det hade varit kul att gå ut och festa lite ikväll...


Cute


Hittade denna söta kofta på Halens och blev lite kär ♥


UPDATE: Hittade en rabattkod (7070) som gav 40% på stickade plagg, så självklart gjorde jag en beställning och nu är den underbara koftan på väg hem till mig, tog den i svart.


God morgon!


Haha, hittade den här roliga bilden när jag gosar lite med min kaninlampa, var så himla glad när jag hade köpt den =)

Yes idag vaknar jag riktigt sent, men det är jag värd för idag är jag bara helt ledig. Gud så skönt! Ska bara lata mig här hemma och pyssla och göra sånt som man aldrig annars har tid med. Tyvärr har jag dock åkt på en ordentlig förkylning. Den bara kom från ingenstans, på ca 45 minuter gick jag från helt frisk utan att känna av något alls till totalt mega förkyld!? Så jäkla konstigt...en gnutta feber har nog haft inatt också. Hoppas att det bara är någon tillfälligt, för imorgon måste jag till skolan. Får nog tyvärr ställa in den planerade utgången på fredag, klassen tänkte gå ut och käka och dricka lite öl, men i det här skicket går jag ingenstans!

Ingen tvättstuga blir det idag heller, fast det känns ju inte allt för trist =) Ska boka om tiden till senare ikväll så jag och Fredrik kan gå tillsammans. Så planen för idag blir nog att dricka en jäkla massa te, äta apelsiner, koka en god soppa och kolla på en massa filmer =)
 En annan rolig sak är att jag vägde mig imorse och har redan gått ner 5 kilo!?!?! Det är ju helt galet...hade inte tänkt att bry mig om vågen, man blir bara fixerad, men jag kunde inte låta bli eftersom jag har kännt mig så pass fräsch den senaste veckan, ville bara att vågen skulle bekräfta, haha =) Men det är väl typiskt att det blir så ibörjan, sedan går det långsammare. Men kul iallafall =)


Star


Den här fina stjärnformade skålen i zink vill jag ha! Skulle vara perfekt att ha frukt i, kostar 139 kr och kommer från Ellis Corner.


I hallen...


Här är möbeln vi köpte igår på Jysk och den står nu i hallen och är sååååå snygg! Nu fattas en hatthylla i vitt, har hittat en perfekt på IKEA, samt en helkroppsspegel. Korgarna kommer jag att flytta upp på hatthyllan och fylla med halsdukar, sjalar och annat. Och istället ska våra skor flytta in där nere, ska lägga på en "gummimatta" först som jag har hittat på IKEA, finns att köpa på rulle i ett genomskinligt gummiliknande material, så att möbeln inte blir förstörd och så går det att torka av. Är väldigt nöjd =) Ska visa någon dag, men som sagt, för tillfället ser det för jäkligt ut med alla jackor och halsdukar huller om buller...


Lunch


Det nya nyttiga livet har gått så himla bra, är inne på min andra vecka nu och det hela går helt utan problem.
Har fixat lite lunch nu som jag ska njuta av innan jag åker iväg och jobbar ett par timmar. Det blev en sallad, som helt klart är min favorit, skulle kunna äta det här jämt- Roccula, gurka, paprika, majs, rödlök, fetaost och tonfisk smaksatt med lite svartpeppar, italiensk salladskrydda och rödvinsvinäger. Sååå gott!


Daylight





Här är resultatet av gårdagens fix här hemma fast i dagljus, det ser ju så himla annorlunda ut med det rätta ljuset. Är så imla nöjd, det gav verkligen rummat lite djup och liv när det kom upp något på väggen, längtar efter bilderna, hoppas att de kommer idag...


I Love It!



Ååååååh! Det blev så himla fint här hemma nu när vi fick upp tavellisten! Vi köpte den och ramarna igår när vi var en snabbis på IKEA. Bokstäverna hämtade jag ut idag...I love it! Kan knappt sluta titta på väggen, haha =) Bilderna som ska vara i ramarna är två förstoringar av fotografier som Fredrik tog när vi var i Rom. De är beställda och på väg, så jag hoppas att de kommer imorgon.
Ska ta bättre bilder på allt imorgon med dagsljuset, ogillar att fota när det är mörkt, blixten gör aldrig bilderna rättvisa, tycker bara att det ser smutsigt ut...

Vi har även köpt en bänk till hallen idag, från Jysk, jättefint blev det. Men för övrigt så ser hallen fortfarande ut som fan, så jag avvaktar nog med att visa den tills att hela hallen är färdig.


Hearts And Dots


Inne på Åhlens är det 100% alla hjärtans dag vill jag lova, och jag kunde inte motstå allt rosa så jag fick med mig servetter och en anteckningsbok hem.


Lady GaGa & Beyonce- Telephone


Lady Gaga är ett geni, det är en sak som är säker, allt hon rör blir till guld! Jag ÄLSKAR det här låten!


Nytt här hemma...


Blev lite snabb shopping igår i Fältöversten där jag köpte två krukor- åh jag är så glad att jag äntligen hittade dessa kronformade. De fanns i tre olika storlekar och detta är den största, 99 kr/st på blomsterpassagen i Fältöversten. Måste dit och köpa några i de mindre storlekarna också. Medicinlådan i plåt köpte jag på favoritaffären Grosso på Karlaplan, tog den sista de hade! Fasiken vilken tur jag hade...
Väldigt nöjd med min inköp =)


Accessoarer





Jag älskar Kappahls accessoarer och köpte ett gäng förra helgen då jag och älsklingen var på en shoppingrunda i stan. Nitar och rosetter är ju min grej och det fanns det mycket av. Det blev två diadem 49 kr/st och tre armband 69 kr/st- billigt och bra =)


Godis för mig...


Så här ser mitt godis ut ikväll när jag och älsklingen ska mysa. Har streamat en hel kanna med bubbelvatten med lime och jordgubbar. Och så några frysta jordgubbar att smaska på. Låter dem tina en stund, men inte allt för mycket, sååå himla gott, funkar perfekt som ersättning för godis. Älsklingen sitter med chips och godis bredvid mig och jag blir inte ett dugg suktad! Är så himla stolt över mig skälv för att jag har varit så otroligt duktigt den här veckan (på söndag blir det en hel vecka). Nu blir det mys ♥


Prenumerationer


Detta låg och väntade på mig när jag kom hem, mina två första nummer av Elle Interiör och Elle Mat & Vin som jag precis har börjat prenumerera på. Köper så galet mycket tidningar så man tjänar på att prenumerera, plus att man själv slipper gå ut och köpa, massa härlig läsning rakt ner i brevlådan =) Har även börjat prenumerera på favoriten Sköna Hem samt Plaza Interiör.


Fredag


Gud så skönt att äntligen vara hemma! Har haft en lååång dag. Uppe vid 6 imorse och iväg till skolan för att ha tenta i systemintegration. Var så jäkla nervös och jag har ingen aning om hur det gick...efter det gick jag jag på stan en liten stund med Felicia, kollade på H&M och Monki men kände mig för stressad för att handla något, vill inte göra impulsköp. Iväg till jobbet, men en dunkande migrän, bara att bita ihop...och sedan jobb i 6 timmar. Efter det en snabbrunda i Fältöversten för att köpa några saker jag hade spanat in tidigare, samt handla lite gott till kvällen (blev ett paket frysta jordgubbar till mig och chips till Fredrik) Och sedan kånka på allt ner till t- banan...så skönt att komma innanför dörren. Slängde mig över maten då jag inte hade ätit på 8 timmar, en supergod sallad slängde jag ihop. Så nu äntligen känner jag min som människa igen och ska njuta av fredagskvällen med jordgubbar och några bra filmer med min älskling ♥


Randigt


Klickade runt lite och hittade denna snygga bastopp. Randig i fem olika färger för endast 149 kr. Oversize i 100% bomull. Favoriterna är den rosa och den svarta, ska fundera på om det blir ett klick på dessa. Finns hos Ellos.


Pink


Med små medel kan man förnya mycket hemma. Jag är ju lite småkär i färgen rosa, men med tanke på att jag bor med en man så får jag ta det lite lugnt med det rosa, haha =) Åhlens har just nu massa fina grejer som jag mer än gärna skulle vilja ha, ska spana på pläden, vasen, duken och de söta servetterna.


4 days...


Dagens middag såg ut så här, mos gjort på röda linser, potatis och persilja, stekt quornfilé och en halv avocado- så himla gott! Har ätit supernyttigt i 4 dagar nu och det är otroligt hur snabbt man kan känna sig så fräsch! Inge pasta och inga mjölkprodukter (förutom mjölk i kaffet och keso på knäckebrödet till frukost). Godissuget är noll, även fast vi till och med har en stor godispåse från helgen i skafferiet så är jag inte ett dugg intresserad av den. Istället häller jag upp lite frysta bär så som hallon eller jordgubbar, låter dem tina lite, och äter som de är, så himla gott...


Bokstäver


ÄNTLIGEN har jag fått tag i de bokstäverna som jag har letet efter ett bra tag nu. Antingen har de varit slut, för stora, för små, för dyra...Svårast var att få tag i &- tecknet...Bokstaven F klickade jag hem för ett tag sen, tänkte att det var lika bra att börja någonstans när jag inte kunde få tag i alla bokstäver i samma beställning på samma sida. Och nu idag hittade jag äntligen ett S och ett &- tecken och jag är så GLAD =) Så nu har jag klickat hem dem och de är på väg, hoppas på en snabb leverans!


CHANEL


Att matcha svart och vitt á la Chanel kan aldrig blir fel! Här en hel del godsaker som jag mer än gärna skulle klicka hem.


Nybäddat


Har precis bäddat sängen med nya fräscha påslakan som jag köpte från Hemtex här om dagen. Självklart med favoritmönstret- Stjärnor! =)


Middag


Nu har vi precis ätit middag. Pojkarna åt kyckling i currysås med ris och jag åt en supergod sallad. Gjorde en sådan jäkla miss när jag gjorde maten. Skulle krydda med curry, men istället tog jag kanel! Kryddburkarna ser exakt likadana ut. Och jag hällde på massor tills jag började undra varför det inte luktade curry...fasiken vilken panik jag fick när jag upptäckte det, trodde ju att jag skulle få börja om från början. Men jag lyckades rädda det hela med lite grädde, smör och en massa curry, såsen blev till och med supergod, smakade inge kanel alls utan hade bara en söt eftersmak. Fredrik tyckte till och med att jag skulle göra den maträtten fler gånger- med kanel! =)
Till mig själv gjorde jag en underbar sallad med ruccola, gurka, röd och gul paprika, bönor, rödlök, fetaost, oliver och tonfisk...sååå gott =)


Healthy


I lördags var vi och storhandlade. Jag som har bestämt mig (eller jag har faktiskt redan börjat) för att äta mer hälsosamt köpte massa nyttigt och gott att fylla skåpen med. Tanken är inte att gå på någon diet eller liknande, vill bara äta gott och nyttigt. Ska dessutom ta bort pasta helt ut min kost till att börja med, känner att jag inte mår bra av att äta det och vill se ifall det blir bättre. Ska istället äta röda linser, quinoa, ris och potatis. Ska även ta bort mjölkprodukter, dock några undantag så som fetaost och keso och visst, någon enstaka gång i kaffe och så. Planen är att äta mycket sallad, har därför köpt ruccola som är min favorit, och till det laxfilé eller tonfisk. Ska även göra en hel del soppor och baka eget morotsbröd.


Lampan




Nya lampan kom på plats i lördags, och vi är båda mycket nöjda. Ville ha en lampa som smälter in så mycket som möjligt och självklart i vitt =) Så det blev denna från Ellos med vit organzaskärm. Så svårt at få en bra bild på den, de där svart kanterna och strecken som bilden visar syns inte på riktigt, utan den bara lyser helt kritvit. Diametern är 50 cm. Blir nog en matchande fönsterlampa, med samma vita organzaskärm.
(min tavla som jag har målat har äntligen kommit hem, den har stått hos mamma, så nu ska även den upp någonstans, blir nog i köket)


Dagens Outfit Måndag


Ny oversize tunika & leggings från H&M, Stövlar från Skopunkten, Hårband från Gina Tricot


En ledig dag!


Tulpanerna från förra veckan  har gjort sitt och åkte i soporna idag. Dock räddade jag de två som såg mest fräscha ut och satte dem i varsin vas (från Hemtex)

Imorse när jag kom till skolan så visade det sig att lektionen var inställd, wohoooo! =) Hehe, man känner sig som om man går i gymnasiet all over again när man blir så där otroligt glad över en inställd lektion och helt plötsligt känner sig friare än en fågel. Så skönt att man har gått upp tidigt och är påklädd och fixad och har hela dagen framför sig. Ska bara lata mig och göra ego grejer =) Dock har jag redan tagit en runda i köket och diskat, torkat och fixat så nu kan jag med gott samvete blogga ett tag =)


RSS 2.0