Hemma igen...

image949
Nu är jag och Melanie hemma i Stockholm igen. Det har varit en jobbigt resa hem...först åkte vi buss i 1 timme till Karlstad. Där hade vi en timme på oss innan tåget skulle gå, så vi kollade lite i affärer. Riktigt mysig stad måste jag säga och dom hade riktigt bra rea också =) Hittade en underbar klänning från "Soaked in Luxury" på halva priset men det fanns inte riktigt tid till att börja pröva kläder och så utan vi gick och käkade middag och sen till tåget. Vi var helt utmattade på tåget och låg mest och halvsov och spelade lite kort. Tre timmar senare var vi framme och mamma hämtade upp oss på Centralen. Känns skönt men samtidigt konstigt att vara hemma. Det har varit riktigt härligt ute på landet. Det var så himla fint där, naturen och husen vi bodde i var underbara. Många som har undrat vad jag skulle jobba med så svaret på den frågan är att jag jobbar som barnflicka här i Stockholm och nu när famlijen har åkt ut på landet så behövdes jag i några dagar.
Första dagen kändes det konstigt och jag hade riktigt svårt att somna, det var helt knäpptyst efter att barnen hade gått och lagt sig, man är ju så van med massa ljud i stan, datan och teven...Men sen var det  bara skönt, så himla nice att kunna äta frukost ute, bara gå rakt ut utan skor och bara vara helt enkel, inge smink och inge fix och inge stress och inga måsten. Bara vara med barnen och leka och ta det lungt. Härligt härligt! =)

Tågresa med Melanie

image948
Om typ en halvtimme så åker vi iväg till Centralstationen, jag och Melanie ska åka tåg till Värmland. Jag ska dit i 4 dagar och jobba, så jag tänkte att det skulle vara kul för Melanie att få komma iväg lite. Men just nu är hon jättenervös, dels för tågresan och sen för att vara hemifrån ett tag, men det blir nog bra =) Ska blir riktigt mysigt att åka tåg. Vi har köpt massa godis och tidningar ( man får boken "Djävulen Bär Prada" i  nua numret av Glamour )och självklart har vi laddat en varsin mp3 med massa bra låtar. Hoppas verkligen att vi får bra väder så man kan passa på att få lite solbränna och förhoppningsvis även bada lite.

Så det blir inget bloggande förens på lördag när vi kommer hem igen.
Bye Bye Darlings ♥

Dagens Outfit Onsdag

image947
Dagens outfit ser ut så här, valde det som kändes mest bekvämt eftersom jag ska åka tåg i ca 3 timmar...
♥ Topp, Leggings, Kofta, Gina Tricot ♥ Ballerinas, KappAhl ♥ Smycken, I.Me.My

Avril Lavigne

image946

Jag har aldrig varit något direkt fan av Avril Lavigne, men hennes nya låt är sååå bra...Love it! ♥

Sååå Snygga Armband!

image945

Shopping!

image937


Har varit i stan hela dagen och sprungit i tusen affärer med Melanie. Meningen var ju att jag skulle leta efter en resväska, men jag hittade bara en enda och den gick på 800 kr, jag vill hitta något lite billigare. Frågan är om jag hinner nu, åker ju iväg och jobbar 4 dagar imorgon och sen har jag bara söndagen att leta i så fall, åker ju till Finland på måndag. Men men...gjorde iallafall många bra fynd idag.

Rean på Gina Tricot var ju helt klart bäst, nästan allt är ju på rea! Köpte två oversize t- shirts, en rosa och en vit, de kostade bara 49 kr/st! Sen blev det även två koftor, en grå och en svart, pefekta till hösten, perfekta även nu, koftor är så bra att ha, 75 kr/st, det kallar jag fynd! Fyra par trosor blev det också, gillar verkligen modellen, 25 kr st!
Två skärp hittade jag också och en underbart kedjehalsband *löv*

Inne på H&M var inte rean lika bra (som vanligt). Men jag hittade en kornblå lång finstickad tröja som jag inte kunde motså och en topp med katter på, så himla söt, kostade bara 29 kr!

Hittade även armband inne på I.Me.My. Ett rosa i marmorerat mönster och två randiga, och på Din Sko gjorde jag dagens bästa fynd. Lila ballerinaskor för 50 kr! Köpte även ett par till lillasyster, så himla fina!

Är väldigt nöjd med dagens alla köp =)


Gisele For

image936

RayBan Wayfarers

image935
Jag har länge velat ha ett RayBan Wayfarers, tycker dom är så himla snygga! Hittade ett par kopior på H&M för ett tag sen och blev alldeles lycklig inombords. Hade självklart inte en krona på mig utsn beslutade mig för att köpa dom senare den veckan...Gissa tre gånger om dom var slut när jag kom tillbaka! Och dom verkar inte få in nya heller. Så nu har jg varit på jakt efter ett par andra snygga kopior och de från TopShop kommer jag nog att köpa om de finns i svart *Hoppas Hoppas*

1. The Real Deal! RayBan Wayfarers, finns att köpa hos Synoptik för 1300 kr.
2. Kopior från TopShop *vill ha*,  ca 200 kr
3. Dessa kommer från fredflare.com och hade varit helt perfekta, men jag vet inte ens om de skickar till Sverige, plus att det känns så struligt och osäkert att beställa från USA. Annars var dom riktgigt billiga också, endast 62 kr (plus frakten på typ 50 kr)
4. Kopior från Asos, kostar 149 kr. Finns även i killmodell vilka jag tyckte var mycket snyggare, mer lika orginalet (kostar 179 kr)

Som sagt, de från TopShop ska jag leta efter och jag hoppas verkligen att de finns i svart. Annars blir det en beställning från Asos. Någon som har något annat tips till denna desperata kvinna om vart jag kan hitta wayfarers- kopior?

Underbar Bok!

image934

Reatips!

image933

The Style Of: Rachel Bilson

image932

Promenad i det sköna vädret!

image931
Har varit ute på en lång och mysig promenad med Melanie och Romeo. Det har varit riktigt skönt ute idag, hoppas att det håller i sig nu. Självklart åkte kameran fram =) Haha det märks att vi är syskon, båda bara ääälskar att stå framför kameran...

Dagens Outfit Måndag

image930

Mumsiga munkar!

image929
image928
Efter frisörbesöket köpte jag och Melanie lite goda munkar och gick hem och fikade. Godare munkar får man nog leta efter, mums! Fina att titta på är dom också, så gulligt med alla färger =) Den gula var helt klart godast med citonglasyr.

Nyfärgad!

image927
Har precis kommit hem  från frisören och jag är så jäkla nöjd med håret! Jag har ju haft en riktigt konstig hårfärg ett bra tag nu och en riktigt ful utväxt dessutom, jag var bara så less på det! Hon gjorde folieslingor i 3 olika färger och det blev verkligen helt perfekt, precis så som jag hade tänkt mig. Den här färgen ska jag hålla mig till nu och hon är definitivt min nya favoritfrisör, tänker hålla mig till henne i fortsättningen.
 I ♥ my hair!

Acne Rea!

image920
Acne har startat sin rea inne på webbshopen. Jag har hittat massor av saker som jag skulle vilja ha, men plånboken tillåter tyvärr inga lyxköp just nu. Klänningen har jag velat ha sen första gången jag såg den och nu är den på halva priset (600 kr) Den sååå snygg! Här är några andra godbitar jag också skulle vilja beställa:

1. Skjorta 600 kr ♥ 2. Kofta 500 kr ♥ 3. Klänning 500 kr ♥ 4. Jeans 650 kr ♥ 5. Pumps 1000 kr

Lindsay Lohan

image914
image915

Lindsay Lohan tog en liten cykeltur i onsdags på Venice Beach. Kanske hade "Promises" en liten utflykt där alla patienter fick komma ut och ha lite kul, eller det här kanske ingår i programmet för att hjälpa Lindsay med sitt alkohol/drog beroende...haha!

Nytt Från Rihanna

image913

Rihannas nya singel heter "Shut up and drive" och här är nya videon! Jag trodde att den skulle vara galet bra eftersom jag är totalt kär i "Umbrella". Men jag gillar den inte alls så mycket...men det kanske kommer efter att man har lyssnat på den ett tag. Så är det ju med vissa låtar, man gillar dom inte alls först men sen efter att man har hört den ett tag så kan man inte förstå att man inte gillade den från början.

Spice Girls är tillbaka!

image912
Yes, Baby, Scary, Sporty, Ginger och Posh ska återförenas som Spice Girls. De kommer att göra 25 spelningar och släppa ett Greatest Hits album med ett par nya låtar. För detta kommer tjejerna att få 140 miljoner kronor, inte illa betalt!
Jag var ju verkligen ett extremt fan av Spice Girls, samlade på allt som gick att samla på, bilder, klistermärken, pepsiburkar, bilder...har fortfarande kvar min stora låda med alla prylar, hehe =) Det känns ju iofs lite sent för en comeback och det kan ju aldrig bli lika coolt som förut, 3 av dem har ju fått barn nu och jag tvivlar på att de har hållt kontakten med varandra under alla dessa år. Jag antar att det är pengarna som lockar...men lite coolt tycker jag faktiskt att det är, ska bli kul och se om det blir en lyckad comeback!

Hemma igen...

image911
Jaha då var midsommar över för min del. Är hemma igen med Romeo, vi skulle ju egentligen ha stannat hos Patrick men Romeo blir så himla orolig när vi sover där, han trivs bäst hemma =) Det har varit en riktigt lugn kväll. Först åt vi middag, det blev quornsallad med vegetariska köttbullar för min del och kött för patrick. Självklart fick Romeo en egen tallrik och han tyckte det var riktigt gott. Till efterrätt blev det jordgubbar och vaniljglass, det va såååå gott! Efter det kollade vi på film ( "Sunshine" som var riktigt kass!) och sen hände det inte så mycket mer. Patrick mådde ju inte alls bra, stackarn, typsikt att han skulle bli sjuk till midsommar...
Nu är man hemma själv, lite trist, resten av familjen har åkt iväg till landet och firar med resten av släkten. Så jag får väl sätta på en film och gosa lite med Romeo!

Midsommar!

image910
idag är det midsommar! =) Men det blir inget speciellt som händer för min del ikväll. Ska bara vara hemma med min älskling och äta god middag. Meningen var ju att vi skulle äta picknick ute. Men vädret är ju inte så fint direkt plus att Patrick har gått och blivit sjuk...men mig gör det ingenting, orkar verkligen bry mig i år. Men det ska bli mysigt att vara med min älskling iallfall ♥

Trevlig midsommar på er allihopa!

Dagens Outfit Fredag

image909
Det fick bli klänning även fast vädret inte är på topp, det är ju trotrs allt midsommar =)
♥ Klänning, H&M ♥ Skor, Din Sko

Veckans Darling: Justin Timberlake

image908
Justin Timberlake har gått från nördig pojkbandsmedlem till en riktig hottie som gör grymt bra musik. Här kommer lite snabba fakta om Justin:
- Hans fullständiga namn är Justin Randall Timberlake
- Han föddes den 31:a Januari 1981 i Memphis, Tennessee
- Han har två husdjur, en hund som heter Ozzy och en katt som heter Alley
- År 2007 startade Justin ett eget skivbolag som heter JayTee Records
- Hans nuvarande flickvän är skådespelerskan Jessica Biel
- Bland tidigare flickvänner finns bl.a Cameron Diaz och Britney Spears
- Justin är den enda av medlemmarna ur N'sync som inte vill spela in nytt material tillsammans
- Han fick 6 miljoner dollar för samarbetet med McDonald's då de använde hans låt "I'm Lovin' It" i deras kampanj


Beställning från CDON

image907
Sådär, då var beställningen på cdon.com färdig. Det blev 3 filmer: "Bridget Jones Dagbok", "The perfect Man" och "Wimbledon". Två cd- skivor: Pussycat Dolls "PCD" och Rihanna "A Girl Like Me". En bok blev det också: "Ögonsten" av Patrick Redmond. Är väldigt nöjd med min beställning =) Billigt som bara den, allt gick på endast 259 kr. Det var så mycket mer som jag ville beställa...men det här fick räcka!

Rea på CDON

image906
Yes, sommar- rean har dragit igång på CDON.COM och självklart finns det massa saker som jag vill ha! Varje dag har dom "dagens prisbomb" för 1 kr! Idag är det boken "Älskaren" av Marguerite Duras.
Andra bra fynd är bl.a:
Musik:
Pussycat dolls "PCD", 69 kr, Rihanna "A Girl Like Me", 69 kr, Pink "I'm Not Dead", 99 kr, Gwen Stefani "The Sweet Escape", 129 kr, Guns ´n Roses "Greatest Hits", 129 kr, Madonna "Confessions On A Dancefloor", 79 kr, Takida "Make You Breath", 69 kr, Black Eyed Peas "Monkey Business", 69 kr, Jessica Simpson "In This Skin", 69 kr.
Film:
"En Geishas Memoarer",
49 kr, "Catch Me If You Can", 69 kr, "Den där Mary", 69 kr, "Kingdom Of Heaven", 69 kr, "The Break Up", 69 kr, "The Day After Tomorrow", 69 kr, "Ice Age 2", 89 kr, Scarface, 89 kr, "The 40 Year Old Virgin" 89 kr, "Bridget Jones Box", 99 kr, Click, 99 kr,

Jag ska göra en liten beställning senare ikväll =)

Dagens Outfit Torsdag

image905
Det blev en väldigt enkel dagens idag, ska inte göra så mycket idag ju. Måste iallafall ta mig iväg och handla mat och dricka till imorgon. Det blir en lugn midsommarafton för mig och Patrick tror jag, bara käka middag, förhoppningsvis ute om det blir fint väder. Han börjar dessutom bli sjuk så det finns inte så mycket vi kan göra. Har verkligen ingen lust att direkt fira och festa, midsommar känns inte direkt som någon big deal...
♥ Klänning & Leggings, Gina Tricot ♥ Halsband, I.Me.My ♥

Roliga Romeo

image902

Asså jag skrattade ihjäl mig när jag satt och fixade med mitt fotoalbum här om dagen och jag ser att Romeo har lagt sig med rumpan på ett foto av Patrick. Han ligger ju med rumpan rakt på hans ansikte! Jag flyttade på kortet och sen efter ett tag när jag tittade så hade han backat och låg på fotot igen! =)

Heta Jessica!

image901
image895

Galet heta bilder på Jessica Biel i nya numret av GQ Magazine. Hon lär ju inte direkt ha någon bikiniångest...=)

The Style of: Nicole Richie

image894

Onsdagen

image893
Gårdagen var riktigt trevlig. Vi var ju som sagt hemma hos Patricks mamma och firade hennes födelsedag. Jag käkade massa cheesecake, hon gör verkligen världens godaste cheesecake! Spenderade resten av kvällen hos min älskling och nu har vi äntligen bokat våra biljetter till Finland. Så vi åker den 2:a Juli. Det ska bli så himla kul! Det finns ju så himla mycket bra shoppingställen i Finland, gissa om jag jag ska handla som en tok =P Blir borta i 5 veckor, hoppas bara att jag kommer att kunna blogga där också, kommer ju bli knäpp annars av att inte blogga på över en måndad! Sen kollade vi även resor till Paris och förmodligen så åker vi iväg 6 dagar i Augusti, åååå jag vill verkligen dit!

Dagens Outfit Onsdag

image892
Idag är det lite födelsedagsfirande igen. Patricks mamma fyller år idag så vi ska dit snart och äta tårta!
♥ Jeans, H&M ♥ Tunika, Gina Tricot ♥ Skor, Wedins

Fynd från Ellos

image891
Sommarrean är ju igång typ överallt nu. Kollade en snabbis inne på Ellos och hittade de här 3 godbitarna som jag mer än gärna skulle vilja beställa. Men jag försöker ju spara pengar så jag kan shoppa i Finland istället...
Blusen har jag ju bloggat om förut och den är bara så himla fin (finns i vitt också) Funderar på att kanske bara beställa den, ha-begäret är nämligen riktigt stort när det gäller den...

Black & White

image889

Veckans Fynd

image888
Veckans fynd kommer från Lindex i form av en supersöt rosa blus. I'm in love! Den är ju bara för söt och kostar bara 99 kr.

Chris Isaak- "Wicked Game"

CHRIS ISAAK ♥ "WICKED GAME"


Den här låten är ju bara för bra. Och videon måste vara den snyggaste och sexigaste ever!!!

Strange what desire will make foolish people do...

Det senaste i kändisvärlden!

image887

Sjukt Trött!

image886
Fy vad trött jag är, orkar knappt hålla ögonen öppna, men nattuggla som jag är pressar jag mig uppe ändå...Känner mig helt slut, först och främst efter gårdagen. Det blev ju inte alls många timmars sömn efter min och Eleonors partykväll. Sov ju över hos henne och hon var riktgit morgonpigg idag. När jag vaknade (ofrivilligt då Eleonor väckte mig med musik från datan) satt hon helt fullt påklädd redan och verkade inte ett dugg trött. Min plan var ju att gå hem och sova men så blev det ju inte, mina foton hade kommit från Fujifilm så självklart har jag suttit och fixat med mitt fototalbum hela förmiddagen.

Efter jobbet ringde Patrick och undrade om jag ville följa med ut och käka middag med Fia, orkade egentligen inte men jag har inte träffat henne på typ ett år!? Så jag släpade mig iväg ut ändå. Det blev thaimat på Sawadee, sååå himla gott, behövde verkligen lite mat för att komma igång igen. Sen bar det av till Sytembolaget där det inhandlades lite dricka eftersom Fia och Patrick (och Nina) skulle på fotbollsmatch. Fotboll är ju inte riktigt min grej, men att pimpla lite i parken säger jag aldrig nej till =) Vi åkte till Medborgarplatsen och satt i gräset och drack lite. Ingen smart idé direkt i mitt fall, men jag fick iallafall ner 2 Xider. Prövade den nya smaken "Strawberry Desire", men den var ingen hit direkt, galet söt!
Det var fullt med poliser och hammarbyare överallt, jag va fan nästan lite rädd asså, haha. Gillar inte alls stämmingen runt fotboll, fast det var ju ändå rätt coolt när alla satt där och sjöng ramsor och sånt, men folk blir så jäkla galna, det händer ju så mycket i samband med fotbollsmatcher och sånt.

Åkte hem sen iallfall och bara la mig i soffan, borde egentligen gått och lagt mig för längesen så jag kan känna mig bra imorgon. Men ett litet tag till tänker jag nog sitta uppe iallafall =)

Armband

image885

Måndagsdrinkar!

image884
Igår blev det dubbla festligheter för mig. Efter att jag hade kommit hem från Leos födelsedagsfest så ringde Eleonor och föreslog att vi skulle leta upp någon nice uteservering. Mycket bra förslag tyckte jag och bytte snabbt till en annan outfit och begav mig sedan till söder. Först tog vi ett glas vin på den mysiga bakgården, där passade vi sjävklart på att larva oss lite med kameran =P Vi kände oss väldig fabulous efter de där glasen med vin kan jag lova, haha!
När vi sedan begav oss ut igen orkade vi inte leta efter någon uteserviering utan körde på ett säkert kort och gick till favvostället Nivå 22. And it was sooooo fun! Love you my partygirl ♥

Drömplagg

image883
Vill haaaaaaa! Jag skulle vara världens lyckligaste om jag fick äga ett Hermés armband. Min lycka kan nämligen köpas för pengar =)

Nicole Richie

image882

Dagens Outfit Måndag

image881
Dagens outfit ser ut så här:
♥ Klänning, H&M ♥ Skor, Skopunkten ♥ Halsband & Armband, I.Me.My ♥

Födelsedagsfest hos Leo!

image880
image879
Har precis kommit hem från Leos födelsedagsfest. Har ätit supergod tårta och bullar, är så mätt nu! Käkade pastasallad också...Leo är så himla söt, man vill bara krama honom hela tiden. Han fick böcker och en tröja av oss, den tröjan han har på sig på bilderna.

Grattis Leo!

image878

Drömplagg

image876

Dagens Outfit Fredag

image875
Yes, äntligen fredag. Ska iväg snart till min älskling och laga lite middag till oss som förmodligen kommar att ätas på balkongen *mys*  Funderar på  att laga bulgursallad med quornfileeér...får se vad det blir.
Hoppas att alla får en superhärlig helg!
♥ Skjortklänning, Indiska, ♥ Halsband, I.Me.My

Rea på I.Me.My

image874
Rean hos I.Me.My har börjat. Självklart pasade jag på att uppdatera bland mina smycken och köpa lite nytt. Jordgubben var inte på rea men jag kunde inte motstå den, kostade bara 69 kr! och jag gillar att den är större än min vita jordgubbe. Det fanns så himla mycket fint, och allt är ju 70% också. Plus att det är 30% på Friis & Company smycken. Ska nog tillbaka dit och köpa massa mer saker =)

Gravid?

image873
Ja det ryktas ju att Nicole Richie skulle vara gravid och på den här bilden ser det ju faktiskt ut som om hon med all sannolikhet skulle kunna ha en liten början till mage...

Nya DV

image872
Nu kom posten och där låg mitt nya nummer av Damernas Värld. Man fick någon pocketbok med också och en påse "Malaco Truly Smoothy", ser galet gott ut med den ger jag bort till någon, inge mer sånt för mig tack! =)

Powerwalk!

UT PÅ MORGONPROMENAD!

image871

Gårdagens ångest p.g.a bilden har hållt i sig hela natten. Drömde att jag vägda 100 kilo och satt och käkade en helt tårta med sked...haha så nu  blir det lätt en kopp kaffe till frukost som ska kicka ingång förbränningen och en 40 minuters snabb morgonpromenad. Nu längtar jag bara efter att få åka iväg till Finland, att åka till är världens bästa diet, kommer alltid hem och har gått ner i vikt. Förra sommren gick jag ner 6,5 kg på en månad, inte helt fel!

Oj vilken ångest jag fick...

image870

Katie vs Victoria

image866
Katie Holmes har ju gått och skaffat sig en liknande frisyr som Victoria Beckham har. Kan verkligen inte förstå hur hon kunde låta någon sätta saxen i hennes fina långa hår för det här resultatet. Hon ser ju så mycket äldre och tristare ut. Hjärnan bakom detta är säkert Victoria. Hon saknar säkert sitt egna långa hår och kunde inte stå ut med att att se vänninans fina hår hela dagarna. Så hon övertalade henne säkert att det skulle bli så fint så om hon klippte sig...Victoria har ju haft ett stort inflytande på Katie på senaste tiden när det gäller kläder och utseende så det var nog ingen match att övertala henne om detta...Men men hår växer ju trots allt ut igen!

Dagens Outfit Torsdag

image865
Idag har jag varit en vandrande reklamkampanj för H&M =)
♥ Jeans, Tunika, Scarf, Väska, Solglasögon, H&M ♥ Guldballerinas, KappAhl ♥

Internetberoende!

PANIK UTAN INTERNET!

Herregud säger jag bara! Jag har haft ett helvete i två dagar eftersom internet inte har funkat. Och jag skojar inte, det var väldigt nära att ett besök på menatalsjukhuset skulle vara mitt enda botemedel. Jag har varit så extremt uttråkad och panikslagen. Har suttit vid datan och försökt och försökt.
Gissa om jag nästan grät av lyckan när jag kom hem från jobbet och för ett dagligt försök satte mig vid datan och internet helt plötsligt funkar. Ren lycka. Jag hörde änglakören sjunga. Jag har äntligen fått mitt liv tillbaka.



Drömplagg

image864

Dagens Outfit Tisdag

image862
Idag är det inte lika varmt som det har varit de senaste dagarna och jag måste erkänna att det är ganska skönt att sätta på sig ett par jeans igen...
♥ Jeans, H&M ♥ Tunika, Gina Tricot ♥ Tygskor, Skopunkten ♥ Väska, H&M ♥ Armband, KyssJohanna

Nytt Program på Kanal 5

image861

The Style Of: Eva Mendez

image860

Veckans Fynd

image859
Veckans fynd kommer från CDON.COM som är mitt favoritställe att beställa från =) Jag tror helt seriöst att jag är deras bästa kund någonsin. Jag beställer böcker, filmer och musik hela tiden, tar en daglig titt varje dag!
Anyway, just nu har dom en riktigt bra kampanj där man får 2 filmer och betalar endast 99 kr (frakten går på ynka 29 kr) Det finns hundratals titlar att välja mellan och det är max 6 filmer per kund som gäller.
Shoppa loss här!

Ny Väska!

image857
Köpte äntligen väskan som jag har spanat lite på, nu var den på rea så då slog jag till. Bilderna gör den inte riktigt rättvisa. Den är vit med gulddetaljer på alla dragkedjor. Den perfekta sommarväskan, priset gör så att jag inte behöver vara så orolig för att den blir smutsig (den kommer garanterat bli supersmutsig och vara helt oanvändbar i slutet av sommaren) Tycker att den påminner lite om en supersnygg väska som jag har sett från Marc Jacobs:


I Love My New Bag ♥

Drömplagg

image856
Skorna från Asos är så jäkla söta! Vilken dröm att få ha dom på fötterna...

En Annorlunda Jessica

image855
Varenda bild på Jessica på senaste tiden ser likadan ut när det gäller hennes kläder. Jessica brukar ju vanligtvis klä sig snyggt så jag blev så förvånad när jag såg bild efter bild där hon har jeans, t- shirt, keps och en stor väska över axeln...Är det här en ny stil som Jessica har skaffat sig eller orkar hon inte bry sig helt enkelt vad hon har på sig längre?

Armbandet är här!

image853
Imorse kom det lilla söta paketet från KyssJohanna med mitt underbara armband. Det var verkligen jättefint på riktigt. Bra kvalité och det sitter helt perfekt! Läste på hemsidan att dom hade fått in det svart och vitt nu också, så jag ska garanterat slå till på ett svart.

Nya Bilder i Fotoalbumet!

image843


Har pysslat med mitt fotoalbum hela kvällen. Mina foton har äntligen kommit efter 3 veckors försening! Jag har alltid älskat att fotografera, bilder är de bästa minnena som finns. Har så många fotoalbum och jag älskar att titta igenom dem då och då. Ska nog skicka iväg en till beställning med bilder...
Rekomenderar verkligen den här sidan för er som också vill framkalla era digitala bilder.

Veckans Darling: Rihanna

image841
image837

Rihanna har blivit lite av en favorit hos mig, och främst på grund av hennes musik, "Unfaithful" är fortfarande en av mina favoritlåtar! Plus att hon verkar lite coolare nu, ja jag börjar helt enkelt gilla Rihanna väldigt mycket! Här kommer lite snabba fakta om veckans darling:

♥ Hennes fullständiga namn är Robyn Rihanna Fenty
♥ Hon föddes den 20:e  februari 1988 på Barbados
♥ Hon har en roll i filmen "Bring It On: All Or Nothing"
♥ Låten "Unfaithful" handlar om en riktigt händelse i hennes liv
♥ Om hon inte höll på med musik skulle hon helst vilja jobba som psykolog
♥ Hon har 3 tatueringar
♥ Hon har släppt 3 album: "Music Of The Sun" (2005), "A Girl Like Me" (2006) och det senaste "Good Girl Gone Bad" (2007)


Grekisk Middag

image836
Det blev ett riktigt mysigt avslut på helgen. Grekisk middag hemma hos Nina och Johan. Så himla mysigt att sitta på balkongen och äta god mat. och till efterätt blev det äppelpaj *mums* Allt var riktigt gott men jag käkade självklart alldeles för mycket. Är fortfarande proppmätt! =)

Dagens Outfit Söndag

image835
Tur att man har köpt upp sig på ett stort lager av klänningar. Det är verkligen hysteriskt varmt ute!
♥ Klänning, H&M ♥ Halsband, I.Me.My

Blivande mammor?

image834

Party På Hilton

image833
Det blev en riktigt trevlig kväll igår. Söta Robban fixade så att vi kunde komma till Hilton och festa lite =) Vi fick sitta på V.I.P avdelningen vilket kändes lite coolt faktiskt, men till min besvikelse så var det inga kändisar där...Det var självservering när det gällde drinkarna så Eleonor plockade fram sina bartender kunskaper och blandade till massa goda (och starka) drinkar. De andra gärsterna måste ha tyckt att vi va helknäppa. Dom satt tysta och sofistikerade medan jag och Eleonor var helvilda och låg i sofforna och fotade.
Meningen var ju att vi skulle ha gått till Snaps efteråt men där kom vi inte in, vi har ju inte riktigt åldern inne utan brukar bara ha tur när vi kommer in där annars. Vi sprang runt på Odenplan se ett bra tag och letade efter ställe som vi hade fått tips om men vi hittade det inte.
Så tyvärr fick kvällen avslutas på Kickis, inget favoritställe direkt, men där vet man att man alltid kommer in. Fast det är ju bara för kul att lyssna på folk som sjunger karaoke.

Dagens Outfit Fredag

image832
Nu är jag färdig inför kvällens party =) Ska iväg till Eleonor snart och dricka vin och njuta av solen.
♥ Klänning, H&M ♥ Skor, Skopunkten ♥ Halsband, I.Me.My

Nya Skor

image827
image828

Har varit inne snabbis i stan och shoppat lite nya skor. Kände att jag behövde några som var lite öppna, det blir så varmt och instängt annars. Blev helt kär i dessa, helt perfekt för mig, så jag slog til och tog ett par i varje färg. Är verkligen nöjd! Och eftersom det var på Skopunkten så betalade jag ju bara för två vilket slutade i en summa på ynka 398 kr. Lite  små i storlekerna var dom, så jag blev tvungen att ta en 40!
Ikväll är det utgång som gäller för mig och Eleonor så då blir det nog de röda skorna som får invigas ikväll.

Fynd!

image826
image825
Ni vet ju hur lätt en hundring försvinner, helt plötsligt är den bara borta, man köper en tidning, en glass, nått att dricka... och till slut är hundringen bara lite småpengar. Men man kan faktiskt investera 100 kr i något bättre, man kan få en "riktig" sak. Här är lite tips på smått och gott under 100 kr!

Gult linne från Ellos, 99 kr
Vita tygskor från Skopunkten, 99 kr
Halsband med gitarr från Asos, 89 kr
Solglasögon från Lindex, 89 kr
Diadem i olika färger från Accessora, 29 kr
Cd- skivor från CDON, 99 kr/ st
Prenumeration på 4 nummer av Elle + en film från Tidningsbutiken, 99 kr

Buddha & Zlatan

image824
Va ute med mina små älsklingar igår. Nu när det har blivit varmt så kan jag äntligen ta ut dom. Meningen är ju att dom ska få komma ut och titta och röra på sig, men det är noll action när dom här två kommer ut. Buddha lägger sig helt platt mot gräset eller hoppar upp i mitt knä och Zlatan tuggar gräs non stop =)

Jayden James


image823
Britney syns här med  sin son Jayden James. Det är inte ofta man ser honom, det här är andra gången jag ser en bild på honom. Började nästa tvivla på hans existens förut. Vart är han när britney för det mesta är med Sean?
En annan sak jag har tänkt på när det gäller Britney och hennes barn är att jag aldrig har sett henne med en barnvagn!? Hon bär ju jämt på barnen, hur orkar hon?

Tips!

image820

Dagens Outfit Torsdag

image819

Lyssna på det här!!!

image818

Alla bara måste offra 4 minuter och 26 sekunder och lyssna på detta...HELT FANTASTISKT!
Darren Hayes sjunger Delta Goodrems låt  "Lost Without you"ARIA Awards som är en gala i Australien.
Delta Goodrem har varit en stor vinnare på dessa galor med sin musik och detta är en hyllning till henne eftersom hon fick cancer 2003 och genomgick kemoterapi och strålbehandling.
Titta på slutet när hon filmas och hon gråter...jag grät minsann en liten tår när jag såg det här.
Darren sjunger så himla fint!
Jag har lyssnat på det här hundra gånger nu på högsta volym...Love it!

Linnen från Lindex

image817
Nu har även Lindex fått in linnen i samma modell som TopShop och Ellos har. Den gråa ser riktigt fin ut, plus att jag misstänker att materialet är lite annorlunda i de här, lite tunnare vilket säkert gör att den faller mycket finare. Jag har ett från Ellos och det har en tendens att "stå ut". Måste spana in =)
Kostar 149 kr, billigt och bra!

Önskelistan: Juni

image816
Ny månad och nya saker att önska sig =)
1. Ett par jeansshorts känns verkligen som ett måste i sommar, så otroligt snyggt. Dessa kommer från Forever21
2. Nytt läppglans behövs självklart med jämna mellanrum, på min önskelista är det just nu ett rött som ligger överst, supersnyggt till brännan!
3. Att bränna sig i solen är ju verkligen inte bra, L'oreals nya solskydd i sprayform är definivtivt någon jag ska köpa.
4. Det har inte blivit av att jag har köpt det men nu är det verkligen på tiden att jag köper ett brett bälte, funkar superbra till de flesta klänningarna. Helst är det ett i lack jag vill ha...
5. En vit väska bara måste jag hitta, somrigt och snyggt. Denna goding från Botkier skulle jag inte tack nej till =)
6. Älskar nye låten "Umbrella" och känner på mig att resten av skivan är lika galet bra. Finns att köpa på CDON.com

Underbar Dag

image815
image814
Det har varit en galet underbar dag! Vilket skönt väder det har varit, njuter som bara den av värmen! Jag, Patrick och Romeo har varit på Djurgården hela dagen. Så mysigt, först satt vi och åt lite sallad och annanas och annat gott. Sen blev det lång promenad och sen hittade vi en mysig liten strand där Romeo fick bada lite. Inte för att det blev så mycket badande för hans del, han stod mest bara där med tassarna i vattnet och tittade argt på mig. Sen kom det en jättevåg som nästan sköljde bort honom och då sprang han upp och satte sig på filten och vägrade gå i igen =) Nu är jag heeeelt slut ( och Romeo också för den delen, han ligger helt utslagen på soffan)

Beställning från KyssJohanna

image813

Det senaste i kändisvärlden!

image812

Drömplagg

image811
Som jag har sagt förut, jag gillar verkligen kombinationen grått och rosa, så himla fint!

Snygga Nicole

image810
ja vad ska man säga, Nicole Richie lyckas alltid se faboluos ut! Gillar verkligen shortsen!

Veckans Fynd

image809
Veckans fynd kommer återigen från Indiska. Den här gången är det en par blå/vit randiga shorts i lite light ballong- modell. Tycker verkligen att du är supersöta. Finns på Indiska för endast 149 kr!

Fynd från H&M

image808

Dagens Outfit Tisdag

image807

Britney visar rumpan!

image804

 Här bjuds det på lite kändisrumpa á la Britney Spears. Inga smickrande bilder direkt...

Dramatik på Mtv Movie Awards

image803
Victoria Beckhams värld rasade samman när hon insåg att hon och Cameron Diaz hade på sig likadana skor på MTV Movie Awards...=)

Armband Från Hermés

image802

The Style Of: Ashley Olsen

image800
Olsen tvillingarna är enligt mig lite överskattade. Men om man ska välja någon av dem så gillar jag Ashley bäst, hon klär sig oftast riktigt fint. Mary- Kate ser bara ut som ett troll tycker jag...

Utmaning antagen!

image796


Antar Jennys utmaning och visar upp mina 3 favoritskor just nu:
1. Rosa sneakers från H&M: Brukar inte vara något stort fan av sneakers men de här gillar verkligene ftersom de är så nätta i modellen, gillar inte när det bli klumpigt och för "sportigt". Plus att jag älskar den rosa färgen! =)
2. Svarta lack ballerinas från Skopunkten: Behöver inte säga så mycket- svarta, i lack och jäkligt bekväma. Passar till allt vilket gör att de definitivt förtjänar en plats här!
3. Guldstövlar från Friis & Company: Enda sedan jag köpte dessa darlings har jag älskar dom. De är verkligen de ultimata partyskorna. Dom är verkligen bekväma också, har aldrig fått ont av att dansa runt i dom en hel natt. perfekta helt enkelt!

Gör utmaningen du också!

Lohan leker med knivar

image792
image791
Lindsay Lohan och Vanessa Minnillo leker med knivar på en fest för ca 4 månader sen...inget som lilla miss Lohan gör är direkt chockerande längre...

Dagens Outfit Måndag

image790
Dagens outfit ser ut så här:
♥ Jeans, Sneakers & Halsband, H&M ♥ Kofta & Topp, Gina Tricot ♥

Rösta
på denna outfit på outfits.se

Mtv Movie Awards 2007

image778
igår gick Mtv Movie Awards 2007 av stapeln i Californa, USA.
Snyggast var ju helt klart Cameron Diaz med sin lilla svarta och silverpumps. Victoria Beckham hade helt tappat sin känsla för fashion och såg bara trashig ut. Och Paris Hilton passade på att visa upp sig och ha lite kul innan fängelsetiden börjar.

♥ Mandy Moore ♥ Vanessa Hudgens ♥ Amanda Bynes ♥ Victoria Beckham ♥ Cameron Diaz


♥ Fergie ♥ Jessica Biel ♥ Eva Mendez ♥ Paris Hilton ♥ Jessica Alba ♥ Rihanna

Nicole gömmer sig!

image777
Nicole Richie gömmer sig bakom en pizzakartong för att inte fastna på bild, (Tvivlar på att hon själv har ätit pizzan) och ännu en gång går hon runt utan skor, what's up with that?(se föregående inlägg) Kvinnan äger galet många snygga skor, välj ett par och sätt dom på fötterna!!

American Apparel

image776

Luffaren jessica

image772

Luffigt värre! Jessica ser ut som en hemlös när hon är ute och handlar, seriöst vart har hon hittat de där hemska mjukiskläderna? Hade jag hennes bankkonto så hade jag lätt investerat i ett par Juicy Couture set i olika färger att glida omkring i...

Jag såg...Lars Wallin

image771

Gwen Stefani

image770

Älskar verkligen hennes nya låt, så himla fin. Och Gwen är ju så himla snygg i videon, älskar håret och allt, hon ser så söt ut!

Dagens Outfit Lördag

image769
Klänning, H&M ♥ Skor, Skopunkten

Silver

image768
Silver har blivit mer och mer av en favorit hos mig, annars brukar det bara vara guld som går hem hos mig. Ska definitivt spana efter ett par silverskor...och klänningen från Lindex är ju bara för härlig!

Dagens Outfit Fredag

image767
Dagens outfit ser ut så här:
♥ Jeans, H&M ♥ Polotröja, Lindex ♥ Skinnjacka, Vero Moda ♥ Sneakers, H&M
♥ Väska, Massimo Dutti ♥ Halsband, I.Me.My

Rösta på denna outfit på outfits.se

That's It For Today



3 galet bra låtar som jag utan problem skulle kunna lyssna om och om igen på resten av mitt liv...

Live- Lightning Crashes
Takida- Give In To Me
Def Leppard- Bringin' On The Heartbrak

Bara så ni vet...=)

Nu är det nog dags att gå och lägga sig, klockan börjar ju närma sig halv fyra...fast jag är inte ett dugg trött...det kan ju iofs bero på att jag somnade två timmar hemma hos Patrick, kunde inte hjälpa det, det var så mysigt att ligga i hans famn...Imorgon är det fredag och en helg som väntar. Imorgon blir det jobb för min del och förmodligen på lördag också. Jag är helt galet partysugen. Vill ha en härlig varm kväll och sitta på uteserveringen på Snaps med Eleonor och pimpla vin =)
Nu när det är juni så får vädret faktiskt ta och skärpa sig, nu ska det ju vara sommar! Men jag har hört att det ska bli varmt i helgen iaf, man kan ju alltid hoppas att det håller i sig sen resten av veckan också, är så trött på att det är varmt den ena dagen och sen dagen efter är det iskallt.
Föresten, om det är någon som är intresserad av att köpa min klänning som jag beställde från Ellos så är det bara att hojta till, säljer den för samma pris, 150 kr (plus ev frakt) Storleken är 38/40.


♥ God Natt ♥

Britney Spears

image765
Britney Spears har postat ett brev till alla fans för att försöka förklara och ge lite perspektiv på varför hon har betett sig som hon har gjort på senaste tiden. Läs brevet här.

Scarlett For LV

image764
Fina bilder på vackra Scarlett Johanson för Louis Vuittons höstkollektion.

RSS 2.0