Träskyltar


Här kommer ett litet morgontips! Stil Companiet har just nu 15% rabatt på alla träskyltar och lådor, så passa på att klicka hem något fint till hemmet! =) Själv är jag väldigt sugen på att klicka hem den lilla lådan för kryddor.


Kommentarer
Postat av: Nina

ja den va iaf väldans lik den. osäker om det va som handtag på den.. men det kan varit den. 99kr kosta den iaf den ja såg..



det enda ja vart osäker på.. hur gör man då man vattnar kryddorna. för det va ju som trä i lådan.. blir lådan förstörd då?

2010-04-21 @ 12:53:35
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

du va just inne på sidan.. å det va en massa som fanns där som fanns i den butiken ja va inne i. så det kan nog mkt möjligt vara den..



den där här bor en prinsessa skylten fanns den med. å med prins. å träskylten home kolla ja på fast i vitt..

2010-04-21 @ 12:56:06
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

det va den sidan du hade länkat. så det va ingen ny.. tyvärr :P



men leila bakade bounty cupcakes. såg sjukt goda ut.. å dessutom så hade hon dem där fina fina fin fina skålarna som du tipsade om. dem rosa. minns inte vilken färg hon hade dock. men det måste varit dem.. :D ursnygga. sugen på dem själv. du får sluta lägga upp fina saker i bloggen, haha ...



trälådan kanske funkar OM man plastar in det först. på insidan. men då ska man ju fixa det med.. men vanliga kryddor är ju mysigt med.



krams

2010-04-22 @ 19:53:51
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0