Tårta till mamma




Bakade tårta till mamma idag, blev en vanlig med bara vaniljkräm i två lager, sååå god blev den! Dekorerade med rosa vispgrädde, färska jordgubbar och chokladfigurer som jag har gjort själv. I present fick hon tårtfatet som jag hittade på Åhléns, så jäkla sött, funderar på att köpa ett till mig själv, fanns även en glaskupa till, så fint! Hon fick även ett flätat armband i brunt mocka med berlocker på, kommer inte ihåg vad märket hette, men jag hittade även det på Åhléns.
Trevligt var det iallafall ♥ 

Happy Mothers Day


Idag är det mors dag ♥ Ska fixa en liten surprice till mamma. Jag, Fredrik och Leo åker strax härifrån. Ska baka lite och fixa lite lunch, mamma är på jobbet och är hemma vid två, då ska allt vara färdigt när hon kommer hem. Har köpt lite presenter också som jag hoppas att hon kommer gilla =) Men nu måste vi sätta fart!

Lördag på Skansen












Helt underbar dag på Skansen har vi haft idag, jag, Fredrik och Leo ♥

Hippie


Studded Vest


Åååååå så fin den är, nitvästen från Balmain, helt underbar!

Afrikansk Dvärgget




God morgon! Fattar inte att jag vakande redan vid sju imorse när jag i sänga runt halv två inatt, inte många timmars sömn men jag kan bara inte somna om! Jobbade ett riktigt långt pass igår, 16 timmar! Helt slut var jag. Ska drick alite kaffe och sen ta en promenad med Romeo. Sen måste jag till affären och handla lite gott till en liten picknick. Ska nämligen till Skansen idag med Fredrik och Leo. Ska bli så mysigt. Ska klappa på de söta afrikanska dvärggetterna, kan man bli sötare? =)


Beställning från Ellos


Blev en liten beställning från Ellos. Har letat efter lite nya sommarklänningar men inte hittat något speciellt i butik. Så dessa två blev det, en svart och en marin. Hade velat ha den svarta i korall också, himla fin färg, men jag börjar med den svarta, man kan ju alltid klicka hem en till om den är nice. Skönt att den är lite längre, ska ha den i när vi är i Rom tänkte jag, så att man kan vara barbent, ogillar att ha korta klänningar när man inte har strumpbyxor. Och i Rom kommer strumpbyxor inte på frågan, det kommer ju vara tokvarmt där!

Mys med tjejerna...







Har hängt med mina underbara tjejer Alicia och Elsa idag. Vi köpte bullar och dricka och hittade en gräsmatta i Tessinparken där vi njöt av solen. Riktigt härligt var det och mina sötnosar är så roliga att vara med ♥
Kolla hur coola dom är i mina Ray Bans =)

Horror Weekend


Jag och älsklingen har fått en hang up på skräckfilmer. Tre filmer har vi kollat på i helgen: "Amusement", "The Messengers" och "The Uninvited". Ingen var väl direkt så där jättebra, men det var bara galet mysigt att krypa ner under täcket med min babe och vara lite rädd =)

Cupcakes


Blir så inspirerad av alla de här bilderna, vill sätta igång och baka nu. Vill komma på någon riktigt fin dekoration eller kanske ett helt nytt recept på frosting. Har klickat runt och hittat massor med roliga böcker med cupcakes recept. Synd bara att man inte kan baka på amerikanska recept, vissa ingredienser finns ju inte ens här...Men en bra svensk bok har jag hittat iallafall som jag ska klicka hem när lönen kommer =)

Changeling


Har precis sett "Changeling" och är alldeles tagen! Jäklar vilken film, baserad på en sann händelse om en kvinna vars son försvinner och hennes kamp om sökandet och att få honom tillbaka. Hemskt att detta har hänt på riktigt, jag satt med en klump i halsen av irritation över att något sådant har fått hända. Man gråter och man hoppas med henne och man blir förbannad och jag mådde fysiskt illa faktiskt hur jäkla vidrigt det var ibland! Angelina Jolie är fantastisk, faktiskt första gången hon imponerar på mig som skådespelerska. Se den, se den, se den!!!

Mr & Mrs Smith


Vackraste paret ever, ingen tvekan om saken. Jag älskar ju Angelina Jolie, vet inte riktigt varför men hon har något speciellt och hon är ju vacker som en tavla! Så fina dessa bilder, kolla blickarna dom ger till varandra och hur han tittar på henne. It's love ♥ Bilden i mitten är ju så cool med hennes tatueringar!

Crazy Cute





Haha, hittade den här bildserien när jag kollade igenom mina bilder på datan. De är tagna för ca tre veckor sen när vi var på födelsedagsfest. De två första bilderna är när vi är på väg till festen, då är vi fortfarande nyktra och snygga =) Men de andra bilderna, asså jag kan ju säga att vi hade fått lite för mycket att dricka. Men fasiken vad kul vi hade =)

Beyoncé- Ego


Nytt från Beyonce! Låten heter "Ego" och är riktigt bra tycker jag. Men videon...nä inte riktigt my cup of tea. Jag tycker att det räckte med videon till "Single Ladies" då hon skuttade runt i heels och badräkt, känns inte som om man ville ha en repris på det. Plus att låten inte riktigt passar med videon, vet inte varför jag tycker så, men det känns bara inte rätt.

Bride Wars


Har precis kollat på "Bride Wars" med mamma och lillasyster. Helt ok film i den kategorin =)

Nyheter hos H&M


Å så mycket fint det finns bland nyheterna i H&M's webshop. Alla klänningarna är ju helt fantastiska och väskan i äkta skinn med dragkedjor är sååå snygg! Rosetterna älskar jag ju- så klart! Men för att det inte ska bli för gulligull så skulle jag nog välja de i svart. Men dock är den gröna färgen på örhängena superfina.

En liten lista till min älskling...


Jag skickade iväg älsklingen till affären med en liten lista på vad han ska köpa. Vi ska göra en stor mumsig frukost i sängen och titta på "Crouching Tiger Hidden Dragon"

God Morgon!


                                                                                                                   Jag myser i mina tofflor från Friis & Company...

Gud så skönt med lite ledigt idag, speciellt efter att det har varit lite drama på jobbet- igen! Älsklingen kom och hämtade mig från jobbet igår och så hade vi en mysig hemmakväll, synd bara att vi somnade så tidigt, asså vi total däckade med tv och lampa på!? Fick även iväg alla papper och meriter till Nackademin igår, så skönt. nu är det bara att hålla tummarna för att jag blir antagen, jag har ju liksom ingen plan B...
Älsklingen är så söt, ha ligger och kollar på "Tingeling" som går på fyran just nu och helt inne i filmen är han =) Ska strax gå iväg till affären och köpa frukost och sen på eftermiddagen ska älsklingen skjutsa hem mig. Imorgon ska jag tyvärr jobba, visste inte att man fck vara ledig "gratis" imorgon utan att ta ut semester, hade ju varit så skönt med långledigt. Men det blir en lugn dag ändå, vi slår ihop oss, alla personal och alla barn. Känns alltid lite som semester på jobbet när man jobbar ihop med andra, på en annan avdelning och med andra barn, plus att jag kommer att få sluta tidigare ändå. Och det bästa av allt är att vi som jobbar får ta ut en ledig dag någon annan gång, när vi vill.
Nä nu ska jag gosa med älsklingen ♥

6 months of love...


Idag har jag och älsklingen myst lite extra, för idag har det gått 6 månader sen jag fick min prins =) Vi har ätit en supergod middag på vårt ställe, en liten thairestaurang på söder. Så mysigt och så gott och servicen är grym, hon är så himla gullig som jobbar där. Vi satt i en mysig hörna för oss själva med tända ljus....åååå vad jag älskar honom, min Fredrik ♥

Godis!




Var inne på Stockhome igår och hittade världens sötaste bord med bara godis prylar, så sött! De små skålarna i form av cupcakes var ju bara för söta, fint att ha sockerbitar i t.ex. Köpte iallafall med mig skrivblocket med massa söta cupcakes på, tänkte att jag skulle ha alla mina favorit recept i den, det blir ju mycket muffins och cupcakes när jag väl bakar. Tänkte att jag skulle ha bilder på allt och alla recept på frostings och olika dekorationer. Men det blir ett litet projekt jag får starta efter att alla andra små pyssel projekt jag har igång för tillfället är avslutade =)

Australia


Startade denna söndag med att mysa ner mig i soffan och titta på Australia. Fasiken vilken bra film, den hade verkligen allt, spänning, skratt och romantik. Se den!

Heja Island!


Sorry Malena men ikväll hejar jag på Yohanna och Island!

Rosett!



Hittade ett supersött diadem med rosett idag på Glitter. Jag älskar rosetter ♥

Now And Then...


Så himla kul att titta på gamla bilder, då inser man hur många år som har gått...Den första bilden är tagen 1997 på mig och Melanie, jag är 11 år och hon har inte ens fyllt ett år. Den andra bilden tog jag idag, då är jag 23 år och Melanie är 12. Kan inte fatta att det  har gått så många år, vart tog tiden vägen?

Dagens Outfit Lördag


Leggings, Jacka & Armband från H&M, Tunika från Indiska, Väska köpt i Helsingfors, Skor och Scarf köpta i Paris

Grattis pappa!


Idag fyller väldens bästa pappa 44 år. Stort GRATTIS ♥

Pyssel





ÄNTLIGEN är jag färdig med mitt lilla projekt till jobbet. Vi ska ha en gårdsfest och jag fick i uppdrag att göra välkomst skyltarna, jag älskar ju att pyssla, så det var givet att jag skulle göra det =) Har hållt på ett bra tag med det här nu, över en vecka. Har tillverkat alla blommor och bokstäver i färgat kartongpapper. Det jobbigaste var att få till stilen på bokstäverna, vet inte hur mycket jag har suddat och gjort om innan jag fyllde i med svarta pennan. Hoppas att det blir godkänt nu när jag tar med mig skyltarna på måndag till jobbet!

Shut up and drive!



Jag älskar att åka bil med min babe. Vi va ute i helgen och körde runt på lite ärenden. Tycker att han är så jäkla sexig när han kör, haha =) Sitter och tittar på honom i smyg och blir nästan lite extra kär i honom ♥

The best kisser in the world!


Söt liten hjärtformad plåtask med mintpastiller i. Hittade den på Lagerhaus och självklart ska min älskling få den ♥

Halvår...


Så kul att se de här bilderna! Fia, från jobbet, har lagt upp dessa bilder på Facebook från vår förra personalfest. Det var precis den här kvällen, i november, som det klickade mellan mig och Fredrik ♥ Kommer ihåg hur mycket fjärilar jag hade i magen den här kvällen...och nu firar vi ett halvår nästa vecka på måndag. Love you ♥

Söndag




Söndagen börjar lida mot sitt slut. Jag och älsklingen ligger i sängen och tittar på tv. Tidigare på dagen var vi ute och promenerade lite i området, så himla fint när man kommer bort en bit från gallerian, söta små radhus, känns inte ens som om man är i Kista längre. På vägen hem köpte vi med oss nya Ben & Jerry's smaken "Chocolate Macademia". Har inte hunnit smaka på den är men jag misstänker att den är god =) Strax dags att sova, imorgon är det en lång dag med APT möte på jobbet. God natt ♥

Sen frukost och film


Jag och älsklingen äter väldigt sen frukost och ska strax titta på "Familjen Robinson"

Klick klick!



Äntligen har mina grejer kommit som jag har klickat hem, tre nya Disney filmer och reseböcker om Rom. Ska bli så kul att kika lite i böckerna och börja planera vår resa ♥

Nu ska jag läsa böckerna också...


Nu har jag klickat hem böckerna också, ska bli så himla spännande att börja läsa =)

Robert Pattison



Vacker som en tavla är han, Robert Pattison. Kollade på Twilight igår igen, sååå bra film! Haha snart blir väl det här också en riktigt Twilight blogg precis som min lillasysters =) Det var en låt i filmen som gav mig gåshud och just till den scenen. Har kollat runt på youtube som en tok och äntligen hittat den- och det visade sig att det var Robert Pattison som sjöng den.
Robert Pattison- Let me sign

Grattis Natalia!


Idag fyller min vän Natalia 23 år. Ett stort GRATTIS! =)

Twilight



Åh filmen igår var ju alldeles, alldeles underbar. Jag är förtrollad precis som alla andra Twilight fans. Och Robert Pattison var ju inte helt fel att vila ögonen på, han får gärna bita mig lite i halsen =)

Twilight- äntligen!


Sprang ner till Kista Gallerian och köpte Twilight, har längtat så mycket efter att få se den. Nu äntligen! Ska krypa ner under täcket med min älskling nu och titta på den. God natt ♥

Lördagen


Fasiken vad kul jag och Fredrik hade igår. Vi förfestade lite här hemma, fixade oss och drack lite drinkar, lyssnade på musik, pussades ♥ Sen åkte vi iväg till Gärdet, där Lupe hade sin födelsedagsfest. Det var inte direkt så mycket party som jag hade väntat mig, men vi hade så kul jag och min Fredrik, det kändes nästan som om jag blev kär i honom- all over again, som för första gången. Han är min bästa vän, min älskling, vi satt för oss själva och skrattade högst av alla. Och resan hem igen var helt crazy =) Väl hemma kokade vi pasta och kröp ner i sängen...

Pizza!


Idag har jag och älsklingen varit galet bakis...en pizza med mozzarella och pesto botade det =)

Grattis Lupe!


Idag fyller min söta arbetskamrat Lupe 26 år. Grattis darling ♥
Jag och Fredrik ska på party ikväll och fira henne, ska bli riktigt roligt =)

Nitar & dragkedja


Funderar på att beställa dessa underbara skor från Love Label. De är ju precis i min smak, nitar, dragkedja, remmar, hög klack....riktigt snygga! Kostar bara 299 kr och kan klickans hem från Halens.

Blommig kjol


En blommig kjol är ett måste i min garderob i vår/ sommar. Så himla snyggt att matcha med svart eller vitt, kort skinnjacka och ballerinas.

Nya filmer...



Igår blev det en ny Disney film till samlingen- "Svärdet i stenen", har faktiskt aldrig sett den! Är uppe i 20 filmer nu, har ju en hel del kvar...Fick även "Sex And The City" filmen av Eleonor, gud så glad jag blev, älskar verkligen den filmen! Tack snälla Eleonor ♥

God Morgon!



God morgon! Så skönt med lite extra ledigt den här veckan, jag älskar röda dagar =) Börjar min morgon med en kopp kaffe och min nya bok som jag har börjat läsa. En riktig tegelsten på 1300 sidor, har för mig att jag har läst någonstans att det är världens längsta roman, sidorna är lika tunna som i bibeln och texten är pytteliten! Men den verkar sååå bra, har ju läst hennes tidigare böcker. Synd bara att jag har köpt den på svenska, föredrar verkligen att läsa på engelska, det känns som om böckerna blir mycket bättre då, när de är skriva på orginalspråket, en översättning blir ju alltid annorlunda.

RSS 2.0