Linda Pritchard


Har precis kollat på idol och Linda Pritchard är ju helt klart bäst. Vilket galet cool tjej! De andra hamnar verkligen i hennes skugga...ska bli intressant att se hur det går för killarna och om man kan hitta någon favorit bland dem. Och det är väl ingen som saknar den gamla juryn...?


Armband


Har precis beställt dessa armband från Accessora, har spanat på dem ett bra tag, men det har aldrig blivit av att jag har köpt. Plötsligt händer det =) Nu är de på väg he till mig, wiiiiiiiiiiiie! Vem sa att man inte kan köpa lycka?

All she really wanted was a little Rock N Roll that night...


Jag hade en helt fantastisk kväll i lördags. Festen började hemma och Lupe, Laura och Angella där vi drack drinkar och snackade en massa, fan vad jag skrattade =) Trevligt att B kom upp ett tag och satt där med oss, men jag misstäker att han kände sig som lammkött, haha Sedan blev det en taxi till Mosebacke och där blev allt lite smått crazy, men det är väl så det ska vara =) Även söndagen bjöd på riktigt trevligt sällskap...en härlig helg med andra ord! Var dock helt död på jobbet idag, men det botades med lite shopping, haha =)

Scarlett har gift sig!


Scarlett Johansson och Ryan Reynolds gifte sig i helgen! Scarlett, 23, och Ryan, 31, hade en liten, superhemlig cermoni. Paret förlovade sig i maj och har varit tillsammans i ca 1 år. Blev jäkligt förvånad när jag läste det, för det första eftersom de inte alls har varit tillsammans så länge, plus att scarlett är så ung, ett år äldre än mig bara, och attt gifta sig känns låååååååååångt borta för mig.

Dagens Outfit Måndag


Tunika från Ellos, Leggins från H&M, Päls från Gina Tricot, Skor från Wedins

Shopping

Har shoppat massa underbara saker idag, är så lycklig, haha =) Köpte bland annat väldens finaste ullkappa. Kort modell, marinblå med guldknappar och pälskrage. Den är så himla fin! Köpte även en marinblå plisserad kjol, det blir verkligen väldigt Gossip Girl över det har om man har de ihop. Köpte även lite annat smått och gott, men jag är så jäkla slut nu efter både en hel dag på jobbet och shopping på stan. Men bilder kommer nog imorgon....fast imorgon är det fullt upp också, ska först jobba på förmiddagen och sedan blir det utgång med Lupe och några tjejer till. Det finns inget bättre än helg, och just idag känns allt så fatastiskt, haha jag låter som någon religiös dåre, men jag är på jäkligt bra humör! =)
Nu ska jag bänka mig i soffan med en stor kaffe och en bra film. Puss darlings!

Britney Spears- Womanizer


Äntligen är den här, Britney Spears nya singel "Womanizer" från nya skivan "Circus" som släpps på Britneys födelsedag den 2 december. I like it, men det är väl ingen surprice, hon är ju min älskling =) Ser verkligen fram emot att höra hur resten av skivan låter.

Dagens Outfit Måndag


Klänning och päls från Gina Tricot, Skinnjacka från Tiger, Stövlar från Skopunkten


Grattis Darling!


Idag fyller min älskling Eleonor 22 år. Grattis baby! =)

Partykvällen!





Igår var det party baby! =) Kvällen började hemma hos Eleonor med middag, så himla god hemmagjord pizza. Sedan blev det drinkar, musik, prat och en jäkla massa chips, nötter och guacamole, jag var så jäkla proppmätt! Vi satt hemma ett bra tag fram tills klockan var runt halv ett, då ringde vi taxi och åkte iväg till stan. Tyvärr hade jag totalt tappat mitt partyhumör vid det laget, kände mig riktigt deppad och ville helst av allt bara hem och sova, började tänka på allt jobbigt just nu...men jag pallrade mig iväg ändå och tur var ju det för kvällen blev så jäkla rolig. Vi hamnade på Berns, nere på vippen där vi träffade roliga människor. Jag och Eleonor ramlade in hemma klockan 6 på morgonen. Är helt slut nu, ska fixa lite prima bakiskäk á la snabbmakaroner med ketchup och grillkrydda =)

The Gifts


Detta är vad jag köpte till min lilla älskling Eleonor. En rolig bok med 600 fakta om sex, haha, väldigt intelligent litteratur. Köpte en jättesöt puderpuff med glitter i som kan kan pudra över hela kroppeen, så himla söt plåtburk med en pinuppa på, ska köpa en likaadan till mig själv, tycker det är så fint att glittra lite när man ska ut och parta. En svart vippkjol blev det också, söta tuggummin och ett kort med Marilyn Monroe. Dom har massa sådana fina kort på Lagerhause med James Dean, Elvis Presley mfl.

Tårta!





Vaknade tidigt imorse och satte igång med tårtan till kvällens födelsedagsfest för Eleonor. Hade tänkt att det skulle vara en överaskning men jag var tvungen att avslöja det när hon började prata om vad hon skulle köpa till efterrrätt =) Kakan gjode jag på ett vanligt sockerkaksrecept. Fyllningen är vaniljkräm i två lager, jag hatar verkligen sylt så något sådant ville jag inte lägga i. Sedan färgade jag grädden med röd karamellfärg. Dekorationen gjorde jag med vanlig mjölkchoklad, smälte den i micron och spritsade sedan ut bokstäverna och hjärtan på ett bakplåtspapper, in i frysen några minuter och sen var de bara att lägga på tårtan. På sidorna har jag krossad daim. Hoppas verkligen att den smakar bra ikväll =)

Shopping



Sprang runt på stan igår som en dåra för att fixa lite saker som behövdes inför kvällens födelsedagsfest. Självklart blev det även lite shopping till mig själv. Det blev en blommig klänning och en fuskpäls från Gina Tricot.


Ska beställa denna!


Är helt kär i den här underbara klänningen från StylebyStars! Den är i 100% bomull och kostar 499 kr. Det blir en beställning på den nästa vecka, jag bara måste få äga den =)

Varmt från Lindex


Två grejer jag är sugen på att köpa från Lindex. Stickad löskrage med knytband och bollar, så fint! Och mössa med stor rosett, yes jag gillar rosetter! =) Båda är i 100% akryl, och när det gäller mössor och halsdukar och sånt så funkar akryl för mig, annars passar jag mig väldigt noga för det materialet. Kostar 99 kr/st.


Is it over?


Det skulle väl inte förvåna mig om detta stämde, kändisarna gör ju slut till höger och vänster. Men det skulle lika gärna bara kunna vara påhittad, tidningarna är ju bra på det...
Men enligt Star så har paret bråkat i flera månader om en massa saker och att Nicole flera gånger har dragit iväg med Harlow och sagt att det är slut mellan henne och Joel. Det återstår väl bara att se hur det liger till med sanningen i denna story...men tråkigt vore det väl med tanke på lilla Harlow...

Nya klänningen!

Här är nya klänningen från H&M Trend som jag köpte förra veckan. Var helt desperat efter något snyggt att ha på mig på lördag och denna har jag spanat på ett bra tag. På bild ser den jäkligt basic ut, men materialet är glansigt (utan att se billigt ut, det är bara en aning glansigt!) och plisseringen i "kjolen" ger lagom vipp. Vet dock inte vilka skor jag ska ha till, ska som sagt kolla lite i min skosamling, men några snygga heels blir det till!

Armband


Köpte två nya armband förra veckan från H&M. Två söta rosetter i plast, kunde inte motstå, är lite svag för rosetter. En svart och en orange blev det, fanns även i rosa som jag funderar på köpa också faktiskt! Ska inviga det oranga på lördag tillsammans med min nya fabulösa klänning jag har köpt, då det blir födelsedagsparty! =) Ska försöka få upp en bild på klänningen, älskar den! =) En kofta frånn Zara hittade jag också...
shopping, shopping, shopping =)

Dagens Outfit Onsdag


Tröja från JC, Strumpbyxor och halsduk från H&M, Skinnjacka från Tiger, Stövlar från Skopunkten

Nya stövlar!


Hade egentligen inte tänkt att köpa några nya vinterstövlar eftersom jag har en hel del skor! Köpte ett par stövlar i ridmodell i Helsingfors förra vintern som jag var så nöjd med och som även skulle få vara med i år igen. Men jag kunde inte motstå att köpa ett par till iallafall. Även fast jag hade gjort en deal med mig själv att inte köpa skor från Skopunkten så kunde jag inte motstå dessa. Gillar verkligen modellen plus att de inte alls ser billiga ut. För 399 kr är de helt okej liksom. Ville inte lägga ut pengar på några i äkta skinn eftersom jag har så jäkla många redan, så ett par billiga som man varvar med de andra håller ett bra tag ändå! Ska göra en liten inventering bland mina skor snart, ska se vad jag har som jag vill använda till hösten och vintern. Plus att det ska bli jäkligt intressant att även se hur många par jag har totalt...

Dagens Outfit Söndag


Kjol från Gina Tricot, Tee och skor köpt i Paris, Skinnjacka från Tiger

The Beatles


Å vad jag är förtjust i denna tee från Junkfood som finns att beställa på Asos för 498 kronor.

I Love My Ipod!

Ja, jag älskar verkligen min Ipod sjuk mycket! Musik kan verkligen hjälpa en genom det mesta, hur skulle man klara sig utan??? Topp 10 favoriterna i min lilla älskling just nu är:

Leona Lewis- Better in time
Shakira- No
Hinder- Lips of an angel
Marilyn Manson- Personal jesus
Damien Rice- Rootless tree
Christina Aguilera- Welcome
Mötley Crüe- Helter skelter
Skid row- In a darkened room
Live- They stood up for love
Duffy- Stepping stone

Dagens Outfit Lördag


Långt linne från Monki, Tee från Punkt Shop, Skinnjacka från Tiger
Skor från Wedins, hatt från H&M

Shopping

Ska nog åka in en sväng till stan och spana lite i affärer. Ska leta efter lite saker som jag behöver för att uppdatera höstgarderoben lite. Ska bland annat leta efter: Lång stickad kofta med knappar och fickor i bra material, ribbade strumpbyxor och även strumpbyxor med färg, gärna mörk cerise eller mörk lila, finstickad poloklänning, spetsleggings, knästrumpor, långa basic linnen i svart och vitt. Skulle även behöva något till nästa helg då det blir middag och utgång för att fira Eleonors födelsedag. Samt en snygg klänning för personalfesten vi ska ha som kommer att äga rum i Stadshuset! Vad har man på sig då liksom!? Skulle vilja satsa på ett enkelt fodral med en grov dragkedja i ryggen och ett par snygga heels, men finns det någon sådan klänning att få tag i nu? Ett par fantastiska heels har jag dock spanat in på Zara...Får se vad jag kommer hem med =)

Love Will Tear Us Apart


Såg den här sjukt bra filmen igår. Control handlar om Ian Curtis, sångare i bandet Joy Division som den 18 maj 1980,  endast 23 år gammal, begick självmord. Världsberömda fotografen Anton Corbijn skildrar bandets framgångssaga och det tragiska slutet.

Jag var helt inne i denna underbara och gripande film, kände ångesten och depressionen ända in i hjärtat som Ian Cutis led av. Och hela filmen är fantastiskt vacker med snygga Sam Riley i rollen som Ian Curtis, alltid rökandes på en cigarett med det lite smått deppiga men samtidigt vackra England i bakgrunden.
Och att filmen är svart vit gör det hela bara ännu bättre.

Funderar till och med på att klicka hem boken "Beröring långt ifrån", skriven av Deborah Curtis, änka till Ian Curtis där hon skriver om sitt liv med honom. Paret fick även en dotter, Natalie, som föddes den 16 april 1979.

Rekomenderar absolut denna film, men jag misstänker att det är många som inte alls kommer gilla den, det är ju absolut ingen "Hollywood film"...

Ny jacka!



Köpte en ny jacka igår från H&M, det har ju blivit så jäkla allt ute nu, och min jag hade förra året är jag inte intressearad av längre. Gillar verkligen färgen, jag som oftast klär mig i svart passar det utmärkt med lite färg på jackan! Gillade även den stora kragen och att den var så rak i modellen utan massa fickor och skärp och sånt!


Dagens Outfit Fredag


Kjol från Gina Tricot, Tee från Lindex, Skinnjacka från Tiger,
Skor från Wedins, Mössa från Zara

Mossa...


Igår på jobbet är jag hade rast satt jag ute och läste i min bok...och på marken fick jag syn på denna mossa, haha, yes jag är väldigt omogen, I know! Men jag kunde inte låta bli att ta ett foto =)

Better in time?


Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time


Föreläsning

Gud! Nu är jag trött asså, kom hem för ett litet tag sen efter en tre timmar lång föreläsning. Riktigt intressant var det och handlade om den nya läroplanen inom förskolan. Så mycket intressant blev sagt och så många nya tankar sattes igång. Funderar seriöst på att faktiskt utbilda mig till förskolelärare nu medans jag jobbar. Varför inte liksom? Jag har ju bara allt att vinna på det. Ska kolla upp vilka möjligheter som finns.
Ska strax dyka ner i sängen, ska upp och öppna imorgon. Skönt att helgen äntligen är här snart igen, det har varit så sjukt stressigt på jobbet den här veckan eftersom vi har brist på personal för tillfället.

Kort!!!


Victoria Beckham har gjort ett klipp och hennes redan korta frisyr har blivit ännu kortare! Visst passar hon i det, hon har ju alltid haft ett perfekt ansikte för kort hår. Men det måste vara så jäkla tråkigt att styla det där håret!? Jag kommer nog aldrig någonsin ha kort hår, skulle känna mig så konstig...

Dagens Outfit Måndag


Kjol och kofta från Gina Tricot, Linne och strumpbyxor från H&M, Skor från Wedins

Peace, Hayden!


Hayden Panettiere är casual i jeans och tee på LAX i Los Angeles. Jag är fortfarande väldigt förtjust i peace symboler på plagg och accessoarer. Skulle inte sitta helt fel med en liknande som Hayden har, lite oversize med ett stort peace märke på, dock i svart för min del, grått är verkligen inte min färg!

Söndag


                                                                                   Jessica Folcker- How Will I Know

Har haft en väldigt trevlig söndag trots min lilla känslomässiga kaos. Hade min vän Natalia här hemma på besök. Vi fikade, jag bakade en kladdkaka som vi sedan toppade med grädde och krossad Daim, så himla gott. Blev dock lite för sött för mig, min aptit har inte alls varit på topp de senaste dagarna. Igår när jag käkade middag hade jag inte ätit på ett helt dygn, min matlust är helt borta! Tror att det beror på min medicin som jag tar och just nu har jag iofs inte lust att göra någonting...Det var skönt med lite sällskap iallafall, vi tittade även på min favvo komedi "Supersugen", fick mig att skratta som vanligt, man kan inte göra annat än att älska McLovin, haha =)
Fick även en hel påse med skivor och singlar av Natalia, massa musik från 90- talet, sådant som vi lyssnade på när vi gick i mellanstadiet. Det är så sjukt att alla de texterna fortfarande sitter i minnet och alla minnen man har till låtarna dessutom. Samtidigt som jag tycker att det är jätteroligt så blir jag alltid på något sätt så ledsen också, det känns lite sorligt...haha nu låter jag skitlöjlig. Men när jag till exempel hörde den här låten med Jessica Folcker så blev jag väldigt emotionell, jag minns så väl hur jag var då, vad jag tyckte och vad jag kände, och helt plötsligt sitter jag här och är 22 år gammal och allt är så annorlunda utan att an knappt märker att allt förändras...

ONLY Online!


Hade ingen aning om att ONLY hade öppnat en webbshop. Kikade in och hittade dessa söta tee's som jag mer än gärna skulle vilja klicka hem, en med Betty Boop och en med Musse Pigg. För övrigt var det väl inte så mycket att hurra för, har aldrig över huvud taget varit så förtjust i att shoppa på Vero Moda. Men för er som gillar det är det nu även fri frakt hela september!

Kofta


Just nu kan man beställa dessa fina koftor till specialpris i H&M webshop. Ordinarie pris är 349 och nu kostar de 174.50. Så himla fin modell tycker jag, ser nästan ut som en liten kavaj. Materialet är 60% akryl och 40% ull och finns i färgerna naturvit, mörk gråmelerad, gråbeigemelerad och svart. En naturvit skulle sitta fint i min garderob!


Så Coolt!


Gick in på stayhard.se för att kolla om det fanns några coola tee's att klicka hem och hittade dessa coola små tee's till barn. Det är ju bara för coolt att klä sin lilla i lite rock 'n' roll =) Finns till barn från 6 månader upp till 5 år och kostar 348 kr.

Tatueringen!






Det var så jäkla kul igår när vi tatuerade oss. Blev så himla nöjd med resultatet och det bästa av allt var att det inte gjorde ont alls! Det blev så att jag och Eleonor gjorde olika typsnitt till slut ändå, men det står samma sak iallafall. Det tråkiga är att jag liksom inte kan titta på den, ser knappt i spegeln heller, men jag vet ju hur den ser ut =)

Tatuering ikväll!


Ikväll klockan halv nio ska jag och Eleonor iväg och bli tatuerade! Vi ska göra likadana, kul att ha något som vi båda har. Vi valde att skriva Je ne regrette rien som betyder jag ångrar ingenting på franska. Dels för att vi var i Paris i somras och hade det så underbart, dels för att vi båda gillar Edith Piaf och den låten, plus att det är så jag ser på det mesta: Man ska inte ångar det man gjort, finns ingen poöng i att älta sådant som redan har hänt! Längtar! =)
Dock kommer det nog göra jäkligt ont eftersom vi ska ha den på ryggen, precis nedanför nacken, så nålen kommer gå över ryggraden...har ju tidigare bara tatuerat båda handlederna och det känns ju absolut ingenting. Men, vill man vara fin får man lida pin! =)


UPDATE: Vi fick en ny tid och ska vara där klockan 19.00 istället, fan vad skönt! Vilket betyder att vi måste åka om en timme, wiiiiiiiiiiiiiiiiie =) Blev lite nervös nu faktiskt, haha!

Tvillingar!


Min morbror och hans fru har fått tvilligar! En flicka och en pojke som heter Wilma och Hugo, hehe, så gulliga namn. Längtar verkligen efter att få träffa dem =) Grattis till er ♥

Prima ballerina!



Nu är båda tavlorna färdiga! Gick upp tidigt imorse och målade färdigt. Är så himla nöjd med kjolarna, gillar verkligen färgen jag fick till! Nu vill jag bara måla mer, ska googla runt lite och se ifall jag hittar lite inspirerande bilder. Men några fler i ballerina tema blir det nog iallfall!

Jennifer Lopez for Elle



Jennifer Lopez pryder nya numret av Elle. Gillade verkligen bilderna där hon har blivit fotograferad med (och klädd i) olika designers. Från vänster: Marchesa, Versace och Michael Kors. Gillar verkligen bilden på J. Lo och Donatella, den är så glamorous!

Här är ett utdrag ur intrevjun:

On not being able to get pregnant right away: "We knew nothing was wrong with either one of us-I had been checked, and he had kids already. I knew Something's not ready here, in my head or in my life, and when it is, I know it's going to happen."

On first realizing she was pregnant: "I was sitting down doing hair and makeup and I felt a flutter. The weirdest little...flourish. My makeup artist said ‘What's the matter?' I didn't say anything, but in my head, I was like, I have life inside me!"

On her pregnancy: "We came off tour and I said ‘I did the superwoman thing, I finished the tour-now I need you to take care of me. I love doing things for you; if I'm not cooking, then I'm picking out a shirt. But this is the first time in my life where I'm just going to be a little bit selfish. I don't know if I'm going to have kids again, so I want it to be a beautiful experience. I don't want to have any drama. I want to just be smiling every day.'"


Ny kjol!



Gissa om jag är glad över min nya kjol jag köpte idag =) Jag som älskar stjärnor blev helt såld när jag såg denna inne på Gina Tricot. Plus att jag hade min rabattkort så jag fick den för endast 99 kr istället för 249 kr!

Skissat...



Tog mig iväg till Kreatima idag och köpte papper, så nu på kvällen har jag suttit och skissat lite. Det blir en serie med ballerinor. Har gjort två stycken nu, mamma vill ha den med bara en ballerina på och Melanie vill ha den med två. Ska nog sätta igång och måla lite nu också, är så himla sugen på att prova färgerna, kan inte vänta längre =)

Dagens Outfit Tisdag


Kjol från Indiska, Tee från Ralph Lauren, Jacka & scarf från H&M
Skärp från Punkt Shop, Väska från Hollies, Skor från Bruno Bresciano

Ida Sjöstedt for Monki



Till hösten gör Ida Sjöstedt ett samarbete med Monki vilket har resulterat i en av höstens största trender- Spets!
Har länge funderat på att skaffa mig ett par leggings i spets och till min glädje så såg jag att just ett sådant plagg kommer att ingå i kollektionen =)
För övrigt är Monkis höstkollektion helt underbar med massa fina plagg som jag är sugen på att köpa:


Hello lover!

Dessa två par skor skulle passa utmärkt till min skokollektion! =) Det första paret kommer från Forever 21 och de andra från Bianco. Ing partyskor direkt, men de passar när man ska typ sitta på Snaps och pimpla drinkar, inget för en partykväll på Medusa direkt!

Max Bratman


Christina Aguilera och maken Jordan Bratman tog ut sin lilla son Max Bratman på middag i måndags. Max har nu blivit 7 månader gammal, det är första gången jag ser honom sedan de första bildern i People Magazine. Jag tycker ofta att det blir så med kändisbebisar. Man väntar som en tok på de första babybilderna och sedan "glömmer" man bort dem.

Alice & Sens


Helt underbar scarf! Vill så gärna ha denna, men den går loss på 1599 kr, which is kind of crazy...Kommer från svenska märket Alice & Sens och gjord i siden och cashmere, helt fantastiskt! Men tyvärr alldeles för dyr för min lilla plånbok =(
Finns att beställa på Modemecka.se

Nu jäklar ska jag måla!


Var iväg en sväng till Kungens Kurva med mamma för att köpa data, men självklart var den jag ville ha slut. Så vi gick och tittade lite på Rusta, haha, älskar att gå där. Hittade äntligen oljefärg så jag kan börja måla. I gymnasiet målade jag på som bara den, tre tavlor här hemma är gjorda av mig =) Och nu när jag ändå sitter hemma och häckar med mina sjukdommar till höger och vänster kan jag lika bra passa på att måla lite, sånt hinner man ju inte direkt med efter jobbet.
Nu fattas bara papper...om jag orkar ska jag ta en sväng till stan i morgon till Kreatima. Men jag tvivlar på att jag verkligen klarar av det, vad jag än gör blir andningen ansträngd, kan inte ens sjunga eller tugga med stängd mun...

Köpte även en Marilyn Manson cd och rosa bajspåsar till Romeo =)

Sjuk igen...


Det börjar bli helt absurt det här! Blir så jäkla trött på läkare som inte vet ett skit...Var ju akut till läkaren förra torsdagen, på City Akuten för att jag hade problem med att andas. Läkaren lyssnade på mina lungor och konstaterade direkt att den minsann inte var något större fel på mig. Hon sa att det fortfarande var Bronkiten och förkylningen jag hade åkt på och gav mig penicillin för att hindra förkylningen att vandra ner i lungorna. Det faktum att jag sa att det gjorde ont i lungorna och att jag fick andnöd nonchalerade hon bara. Just då var jag så uppskakad att jag inte tänkte mer på saken. Men under hela helgen tänkte jag bara mer och mer på det och blev så jäkla irriterad över att hon inte hade lyssnat på det jag sa och gjort en ordentligare undersökning. Förkylningen försvann direkt men problemen med andningen bestod.
Så imorse var jag uppe till min läkare och han behövde bara lyssna på mina lungor så förstod han varför jag hade haft så svårt för att andas: Luftrören är så svullna att det är svårt för luften att passera som vanligt, så han skrev ut någon astma liknande medicin som jag ska inhalera i en månad. Så jäkla läskigt att det har blivit sådan följder av Bronkiten, plus att det är så jobbigt att behöva vara hemma igen, blir så deppad av att bara sitta här. Plus att det har gått så mycket pengar till alla läkarbesök och mediciner...blir bara så jäkla trött på hela skiten och mest irriterad är jag på den där jäkla läkaren på City Akuten som sa att det inte var något fel på mig alls. Nu är det bara att hoppas att efter det här så dröjer det jäkligt länge innan jag blir sjuk igen och att alla problem med lungorna är borta för alltid!

RSS 2.0