Fredag


Härligt med fredag idag! Trots att veckan inte varit den bästa med migrän och illamående i stort sett varje dag. Men men, har jobbat lite hemifrån idag, nu är tvättstugan på g, sedan ska jag hänga tavlor inför morgondagen och efter det in till stan för att träffa Eleonor. Ja, jag ignorerar totalt det faktum att jag inte är 100%, jag har inte tid att ligga hemma och vara sjuk!


Sold!


Dessa tavlor har jag sålt under september 2011 :)
Det är en väldigt speciell känsla när någon köper en tavla, blir helt pirrig och lycklig över att någon vill hänga det som jag har målat på sin vägg.


Höstsalong


Jag har ju helt glömt bort att skriva om min nästa utställning som startar imorgon. I söndags var jag och hängde ner mina tavlor på Bladverket, då jag även fick den glada nyheten att jag hade sålt 3 tavlor till (alla 3 ingick i en serie). Sålde även en annan tavla till en kund i måndags och det är alltid lika roligt att få sälja sina verk, känns lika overkligt varje gång :)
Iallafall, imorgon ställer jag ut på Allhusets Höstsalong som ligger i Hässelby Gårds centrum. Har tidigare ställt ut där på vårsalongen. Det var sjukt mycket folk sist och himla trevligt med bubbel och snittar. Hoppas att det blir lika roligt imorgon :) Jag är där mellan 12:00- 15:00, hör av er om ni kommer förbi och tittar ;)


Girls!


I vanlig ordning när det är torsdag så kikade jag in hos H&M för att spana in nyheterna. Hittade inget speciellt intressant på Home eller dam, däremot hittade jag sååå mycket fint för små flickor. Vilka underbara kläder! Älskar den randiga tröjan, den bruna klänningen med volang och de söta skorna! Och kolla in koftan på den lilla flickan på bilden.


Boknörd


Idag läste jag ut "The Beach" - väldigt bra bok! Men filmen håller verkligen måttet i det här fallet, nästan så att den är bättre än boken...måste vara första gången jag tycker så...men de kändes väldigt olika helt enkelt, bra bok och bra film! :)
Tre nya böcker som jag har beställt från cdon har landat väldigt lägligt hos mig. Vet inte riktigt vilken jag ska börja med...men det blir nog "Half Broke Horses", har velat läsa den ett bra tag nu.
Det var dagens rapport från boknörden ;)


Boknörd


Idag läste jag ut "The Beach" - väldigt bra bok! Men filmen håller verkligen måttet i det här fallet, nästan så att den är bättre än boken...måste vara första gången jag tycker så...men de kändes väldigt olika helt enkelt, bra bok och bra film! :)
Tre nya böcker som jag har beställt från cdon har landat väldigt lägligt hos mig. Vet inte riktigt vilken jag ska börja med...men det blir nog "Half Broke Horses", har velat läsa den ett bra tag nu.
Det var dagens rapport från boknörden ;)


Parfym




Jag har inte haft någon parfym på ett par månader. För jag blir så jäkla snål när jag går in på Åhlens, parfymerna är svindyra! Därför blev jag väldigt glad när jag såg att eleven.se hade 10% rabatt på alla parfymer. Det blev Pretty från Elizabeth Arden, den luktar sååå gott och fräscht! Köpte så att jag fick body lotion också eftersom den kostade lika mycket som bara parfymen, why not liksom. Det roliga med eleven.se är ju att man får små goodies när man beställer. Den är gången fick jag en intensiv inpackning för håret, ansiktspeeling och två parfymprover. Den ena kom men en fin ros :) Men asså, parfymen från Escada "Especially Escada" luktade sååå underbart! Den måste jag ha nästa gång det blir ett parfymköp.


South Beach Pink


Jag har äntligen hittat det perfetka rosa nagellacket! Har länge tänkt att jag vill ha ett riktigt barbie rosa lack, men det har liksom aldrig blivit exakt den rosa tonen som jag har tänkt mig, har sjukt många rosa lack hemma vill jag lova...men iallafall, gjorde ju en beställning på eleven.se här om dagen och då klickade jag med detta rosa lack från Mavala och nu sitter jag här med perfekt rosa naglar :)


@ Snaps










Igår firade vi Eleonor som fyllde 25 i torsdags. Vi började hemma hos henne med paj, sallad och massa godsaker. Sedan körde Fredrik in oss till söder där vi satt på uteserveringen på Snaps. Det var himla mysigt att sitta där med filtar och bara prata och ha trevligt. Efter att tag gick vi in men satte oss ute på innergården. Det var verkligen kul och det är så härligt att Eleonor är här i Sverige. Min underbara Fredrik kom och hämtade oss när det var dags att åka hem.


P90X - Ab Ripper X


Dagens träning är avklarad! Idag är det vilodag från Insanity så jag passade på att göra lite annan träning. Först blev det en powerwalk i skogen på 30 minuter och sedan 17 minuter med P90X Ab Ripper X. Fy fan vilken jobbig magträning, men det känns så skönt när man är färdig :) Tänkte att det var lika bra att köra hårt idag eftersom vi ska iväg på födelsedagsfirande hos Eleonor senare i eftermiddag ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan är det dags att göra sig i ordning inför kvällen.
Hoppas att ni får en trevlig lördag!


Hello Cupcake!


Underbara Leila Lindholm släpper sin nya bok "Hello Cupcake" den 3 oktober. Gissa om jag ska ha den!? ;)


Eleven.se


Eleven.se har just nu 10% på alla parfymer, så jag passade på att klicka en en stor favorit, Pretty från Elizabeth Arden, den luktar såååå gott! Det blev även ett rosa nagellack från Mavala och en liten present till mamma som fyller år snart, men den håller jag hemlig ett tag till :)


Little Deer



Ja, då har jag köpt ytterligare en ny kudde...men ni förstår väl att jag inte kunde säga nej till en kudde med en liten hjort på, det var ju meant to be att den skulle flytta in här ;)
Jag räknade och kom fram till att vi ha 17 prydnadskuddar här hemma; 2 i hallen, 6 i soffan och 9 i sängen.
Men jag är väl ändå inte ensam om detta, för visst finns det väl fler kuddtokiga kvinnor där ute?


Torsdag


Sitter och kollar på halv 8 hos mig samtidigt som jag spanar på lite kläder på nätet. Har hittat en massa klänningar som jag vill ha från H&M! Fredrik jobbar över och har fortfarande inte kommit hem. Idag har det inte hänt så mycket. Har jobbat hemifrån hela dagen, varit nere och hämtat paket från H&M, tränat Insanity, duschat och käkat middag. Imorgon är det äntligen fredag, woohoo! :) Har jag tur så kommer mamma över en sväng imorgon på lite lunch och shopping nere på vår loppis. Har hittat ett litet bord som jag vill ha.
Nu ska jag göra en vaniljlatte och sedan ska jag visa er min fina kudde som kom med paketet från H&M.


Stars


Var nere och hämtade ett paket från H&M på lunchen som bland annat innehöll den här fina fleecetröjan till Leo. Åh den är så fin med alla stjärnor, love it!


Grattis Eleonor!


Hipp Hipp Hurra!!! Idag fyller min darling Eleonor 25 år. På lördag blir det party :) Woohoo!
Puss och kram my love ♥


Onsdag





Idag har jag haft en date med Eleonor. Vi har hängt i stan där vi har shoppat lite och fikat. 
Det var väääldigt trevligt! ♥


Visitkort


Min leverans från Vistaprint har kommit. Woohoo, nu har jag 250 nya visitkort :)


The Beach


Har börjat läsa "The Beach", det känns som en självklar bok att läsa, lite av en klassiker trots att den inte är gammal. Läste ut "The Shadow Of The Wind" i söndags, hade ju utmanat mig själv till att läsa ut den på en vecka och det gjorde jag :) Har läst hundra sidor av "The Beach" och den är redan grymt bra, har stora förväntningar på boken, filmen är verkligen grymt bra!


3 favoriter från Jotex


Idag kom det en katalog från Jotex och dessa tre favoriter skulle gärna få flytta in här.
Kudde 99 kr, 2- pack löpare 99 kr, brödkorg 49 kr


She's coming home!!!!


Jag kan inte fatta att Eleonor kommer hem till Sverige imorgon! Har inte träffat henne sedan vi hade avskedsparty för henne i vintras förra året. Hur har jag egentligen överlevt utan henne? Det ska verkligen bli underbart att ses igen ♥


Industriellt




Industriell inredning - jag skrev om det igår och har sedan dess sutit och googlat bilder. Blir så jäkla inspirerad! Jag vill ha vita Tolix stolar, en stor griffeltavla och svarta industrilampor. Åh vad fint! Små doser ska det vara, annars ser det ju bara "smutsigt" ut tycker jag. Tycker att det passar perfekt att blanda upp det industriella med det franska lantliga.


Rosa kuddar



Lite färg har krypit sig in här hemma i form av rosa kuddar på sängen. Bilden visar inte riktigt rätt färg, de ser så röda ut här men de är alldeles hallonrosa och jättefina i verkligheten. Fyndade dem på H&M när det var halva reapriset och fick dem 19 kr/st. Jag kanske borde döpa om den här bloggen och helhjärtat blogga om kuddar, haha :)


Snabbshopping


Sitter på kontoret och jobbar idag. Helt plötsligt insåg jag att det är torsdag vilket betyder att det har trillat in nyheter på H&M. Snabbt som fasiken gick jag in och spanade Home utbudet. Gissa om jag dog lite när jag hittade en kudde på en hjort på!?!?! Klickade blixtsnabbt ner den i korgen tillsammans med en innerkudde, ett par leggings till mig och den fina fleecejackan till Leo. Det hela tog mindre än 10 minuter.
Längtar efter mina grejer!!! :)


Get The Look: Industriellt


Jag är ett stort fan av den industriella stilen, med zink, betong och ruffa ytor.

1. "Coffee" skylt från Mixin.se  2. Burk för tråd från Mixin.se  3. & - tecken i zink från Mixin.se
4. Förvaringskorg från H&M Home  5. Ljus från H&M Home  6. Plåtburkar från Granit
7. Vit industrilampa från IKEA  8. Svart industrilampa från Ellos  9. Svart pall från Ellos
10. Vit pall från Mio  11. Klocka från Par Courrier  12. Bur från Ellos


Oh Deer!


Men åh vilken fin hjort som Ellos har fått in. Den här måste jag ju ha! Kostar 179 kr och finns som sagt att klicka hem hos Ellos. Fåglarna ser ju också väldigt söta ut och finns i 2- pack för 69 kr.


KappAhl


Idag damp det ner rabattkuponger från KappAhl i brevlådan. 25% x 2 på valfria barnplagg. Brukar inte handla till Leo på KappAhl, men jag spanade lite på hemsidan och hittade två väldigt fina tröjor. Stars & stripes - behöver jag ens säga något, klart han ska ha den tröjan! ;) Den blåa, finstickade med lappar på armbågarna är också väldigt fin. Kanske lite shopping i helgen?


Dagens



Jag tar en mini paus efter 1 timmes jobb och slänger upp en lista som jag har snott av Blondinbella:

Dagens humör: Glad och utvilad!
Dagens mående: Mår superbra! Mätte mig dessutom imorse och såg att fler centimeter har försvunnit från kroppen :)
Dagens borde: Jag borde få in en del möten och jag hoppas att det blir så!
Dagens frisyr: Utsläppt och vågigt efter att ha sovit med fläta
Dagens smink: Inget smink idag när jag jobbar hemma
Dagens klädsel: Leggings och Rolling Stones t- shirt, haha, snacka om business outfit ;)
Dagens planer: Jobba hemma, tvätta, hänga med Leo medan Fredrik är på föräldrarmöte och självklart köra ett pass med Insanity!
Dagens materiella vill ha: En vit fågelbur, rosa sport BH och en massa nya klänningar!
Dagens fundering: NÄR köper vi lägenhet...?!
Dagens beroende: Elizabeth Ardens 8 hour creme, mina läppar är galet torra!
Dagens tråkigaste: Tvättstugen som väntar i eftermiddag
Dagens längtan: Att se mina resultat efter 60 dagar med Insanity!
Dagens superlängtan: Att köpa en lägenhet till mig, Fredrik och Leo ♥
Dagens tidning: Snarare dagens bok som är "The Shadow Of The Wind"
Dagens låt: Adele - "Someone Like You"


God morgon!


Jag startar denna dag med te i mina fina kopp från Anthropologie och en ny bok som jag har börjat läsa, "The Shadow Of The Wind" av Carlos Ruiz Zafón. Har utmanat mig själv till att läsa ut den i veckan, började med den i söndags. Klockan 8 sätter jag igång och jobbar hemifrån men nu blir det läsning! Hoppas att ni får en härlig tisdag! :)


Insanity - Day 8


Tro inte att jag har givit upp med min Insanity workout, uppdaterar ju den andra bloggen mycket mer om min träning. Idag är det iallfall dag 8 och jag kan säga att jag redan ser resultat. Har ju tagit en före- bild på första dagen och tog en ny bild igår, man ser skillnad!!!! Woohoo! Jag är så grymt peppad inför resultatet efter alla 60 dagar. Träningen är grymt tuff, man är helt förstörd efteråt, men det känns så jäkla bra! Och jag har redan märkt små förbättringar, jag orkar fler repetitioner och jag är betydligt mer flexibel.


Jackor x 2


Jag är lite kär i den quiltade jackan från H&M, hur snygg skulle inte Leo vara i den! Självklart är den helt slutsåld! Typiskt...någon som har sett den i butik? Även fleecejackan är ju underbar, älskar ju stjärnor :) Så den blir det nog en beställning på redan ikväll!


Shantaram


Igår läste jag äntligen ut Shantaram! Denna tegelsten på 933 sidor har tagit ovantligt lång tid för mig att läsa, har dock läst den parallelt med en annan bok (The Wishing Game) också, men iallafall. De första 300 sidorna var otroligt tröga och jag tänkte många gånger att jag skulle ge upp. Men sedan hände det...helt plötsligt blev det riktigt bra. Spännande och och ibland hjärtskärande sorgligt. Slutet blev tyvärr lika trögt och uttraget som början. Jag har aldrig haft någon direkt önskan om att åka till Indien, men efter denna bok lovar jag att man blir sugen på att åka dit bara för att själv få uppleva Bombay. Boken får 3,5 av 5 av mig.


EAT



     Bilder:  Simplicity & Landiskan (översta från Google)

Nästa projekt här hemma är att sätta upp svarta bokstäver i ordet "EAT". Har velat ha det länge nu, men det blir liksom aldrig av. Vill ju även på samma väg ha lite tavlor i svarta ramar, så det gäller att få ihop allt som ska upp på väggen. Vet inte riktigt vilken vägg det blir, antingen ovanför köksbordet eller vid köksbänken.


Next


När vi var i London i juni så blev det självklart en runda på Next. Jag var så pepp på att spana in deras inredningsavdelning....men den var sorglig. Jag frågade till och med om det var alls som fanns, trodde liksom att jag hade kommit fel. Fanns knappt någonting! Vi skrev iallafall upp oss på någon lista och nu får jag nyhetsbrev därifrån. Kolla lite idag på hemsidan och jäklar vad mycket inredning det finns!
Kolla kudden, så himla lik den som jag har suktat efter från Day, självklart är den slutsåld! Burkarna för te, kaffe och socker är underbara och tavlan skulle vara söt i köket.


Someone Like You


Så vackert! Jag får rysningar och tårar i ögonen av den här låten. Underbara Adele sjunger som en gud!


Tårtfat


Det här fina tårtfatet och två små skålar fyndade jag för halva priset på Cervera för några veckor sedan. Fick fatet för 125 kr och skålarna för 75 kr/st. Åh vad jag älskar att fynda! :)


Cupcakes


Den här söta duken från H&M Home må vara lite hysterisk men jag tycker att den är så söt! Vore så fint att duka med den när man bjuder sina gäster på massa cupcakes och andra sötsaker, en riktig kalasduk!


Insanity Workout - Day 1



Nu är jag officiellt igång med min Insanity Workout! Kolla på videon så ser ni vad jag ska göra i 60 dagar från och med nu :) Idag gjorde jag mitt första Fit Test och mina resultat såg ut så här:

1. Switch Kicks - 64 st
2. Power Jacks - 30 st
3. Power Knees - 60 st
4. Power Jumps - 20 st
5. Globe Jumps - 5 st
6. Suicide Jumps - 3 st
7. Push- Up Jacks - 8 st
8. Low Plank Oblique - 2 st


Jag trodde inte att testet räknades som dag 1 men det gjorde det! Hade egentligen tänkt att börja imorgon, men nu är jag igång! Ska fota mig imorgon så att jag kan visa er före och efter bilder :)

Here we go!!!!!!!!!


Söndag










Idag har vi varit en sväng till Bladverket där min utställning just nu pågår. Fredrik hjälpte till att fixa med lite praktiska saker runt huset, så som tack fick vi fika :) Det är så himla mysigt därute!


Lördag


"Determined", av Veronica Strandberg

Idag tog vi bilen till Ensta Krog i Täby för att titta på Veronica Strandbergs utställning. Som jag skrev tidigare så träffades vi när vi båda ställde ut tavlor på Spirit Of Art i Täby Centrum tidigare i år. Hon är grymt duktig, vill ni ha ett porträtt så är det henne ni ska kontakta :) Massa fina tavlor iallfall och jag köpte ett kort med motivet ovanför. Efter det åkte vi till Arninge men jag hittade inte inget roligt där, det blev två par rosa löparstrumpor :)
Nu har vi ätit middag och det är allmänt chill är hemma. Senare när Leo har somnat så ska jag och Fredrik kolla på några avsnitt av en ny serie vi har börjat kolla på - "Breaking Bad"


Converse


Beställde precis den här fina ryggsäcken från Converse till Leo :)

Har varit ute på en härlig powerwalk. Ska hoppa in i duschen, laga lite lunch och sedan åker vi iväg till Täby där Veronica Strandberg ställer ut sina tavlor. Träffade henne när vi båda ställde ut våra tavlor på Spirit Of Art tidigare i år. Efter det ska vi till Arninge för att kolla lite på XXL och Stadium Outlet. Jag ska leta efter ett linne och en vattenflaska och sedan kanske man hittar något annat kul :)


Resultat


Jag har bestämt mig för att sluta väga mig hemma på min våg då den inte är pålitlig. Ska väga mig nere hos läkaren istället, vågen står i hallen så jag tänkte att jag bara smiter upp där typ två gånger i månaden och väger mig, haha :)
Här är iallafall mina resultat hittills efter 3,5 veckor (räknar inte med veckan då jag var i Helsingfors)
Vägde mig senast några dagar innan jag åkte till Helsingfors så jag vet inte om jag har gått ner mer nu.

- 4,5 kg
- 17 cm i midjan
- 8 cm höft
- 5 cm rumpa
- 4 cm armar
- 6 cm lår
Bröst - ingen förändring

På måndag börjar jag med Insanity workout och kommer att väga och mäta efter halva tiden (30 dagar) och sedan när jag är färdig (60 dagar) Ska även ta före och efter bilder.


The Swan Princess


Ny tavla som jag ännu inte har visat här. Målade den strax innan utställningen och den heter "The Swan Princess". Vill ni se den live så hänger den på Galleri Bladeverket som är öppet nu på söndag mellan 12:00- 14:00 ;) Jag kommer även att vara där nu på söndag, så passa på ni som inte kunde komma på vernissagen förra helgen!


Mia Öhrn


Jag vill ha den här boken NU!!!!

Mia Öhrn har släppt sin nya bok "Macarons, cupcakes, cakepops och andra söta bakverk" och den ser ju helt underbar ut. Jag kanske till och med klickar hem den redan ikväll! :)


Fantastiskt kök!




Hittade det här fina köket inne hos Gingerbreadhouse och blev lite kär. Vilket fantastiskt kök! Älskar den randiga tapeten, elefantbrickan och...ja i stort sett varenda detalj! :)


God Morgon!


Här sitter jag och äter frukost och kollar på Nyhetsmorgon. Om en halvtimme är det jobb som gäller och jag kommer att sitta hemma idag. Vid lunch blir det en powerwalk och sedan när klockan slår fem byter jag om till träningskläder igen och kör ett pass med Hip Hop Abs. Hoppas att ni får en härlig torsdag!


RSS 2.0