Accessoarerna

image1608
Ska alldeles strax gå iväg till Eleonor, vi ska dricka lite skumpa och fixa oss. Klockan 17.00 kommer våran bil och hämtar upp oss, känns så lyxigt att inte behöva åka tunnelbana. Sen blir det lite förfest hemma hos Annika och efter det är det party som gäller! Festen är på Scandic hotell på Gärdet i deras Sky bar, på 17:e våningen! Kommer bli så coolt, snacka om att vi kommer ha härlig utsikt när alla fyrverkerier kommer igång!

Till min underbara svarta klänning från Zara  kommer jag att ha dessa accessoarer:
♥ Pumps, New Look ♥ Kuvertväska, Primark ♥ Diadem, H&M ♥ Örhängen, Chanel
♥ Armband, Cocoo ♥ Nagellack, Mavala
image1609

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA!

Little Sister

image1607
Var bara tvungen att lägga in dessa bilder på min älskade lillasyster Tamara...De är tagna på julafton och jag blev så himla nöjd med dem, älskar verkligen mitt fotoprogram som kan fixa så fina kontraster i svartvitt!
Love you little sister ♥

Nya älsklingar!

image1606

Inspiration: Jessica Simpson

image1605
Jessica Simpson är en av mina favoritkändisar, hon verkar vara en sån härlig människa. och jag gillar verkligen hur hon klär sig, inte så orginell direkt men hon ser alltid så fin och fräsch ut.

Förra året...

image1604
Bilder från förra årets firande av nyårsafton. Det var så himla roligt! Hoppas att det blir lika kul imorgon, ska låna Eleonors underbara klänning, syns inte så bra på bilderna, men den är så himla fin! Ska bli så kul att få fixa sig riktigt partysnygg och glittrig!

Nyårsafton

image1603
Imorgon är det nyårsafton! Ska bli riktigt kul faktiskt, har inte festat på en hel månad, haha =) Den här frisyren ska jag försöka mig på imorgon. Hoppas verkligen att jag lyckas, måste iväg imorgon och fixa hårnålar och något bra mousse så man får massa volym i håret. Sen gäller det bara att tupera som bara den och fixa lockar!

Katie Holmes

image1602
Katie Holmes är en av de tråkigaste kändisarna ever och hennes stil är väl inget direkt speciellt men på den här bilden ser hon galet snygg ut, älskar hennes outfit. Det verkar som om Victoria Beckhams goda smak har smittat av sig på Katie...

Merry Christmas Bitches!


Hoppas att alla har en trevlig jul med god mat och sexiga julklappar =)
Här borta i Finland har jag det bara bra, har ätit och öppnat julklapparna, är proppmätt! Snart blir det nog en mysig film och imorgon blir det utgång, tydligen så är alla ute och festar här dagen efter julafton...

Helsingfors

image1601
Om ca 30 minuter bär det va till Arlanda där jag ska ta mitt flyg till Finland. Det ska bli sååå skönt med lite semester. Kommer hem nästa torsdag. Redan idag ska jag nog ta en liten till i affärer, haha, har ju längtat som bara den efter shoppingen. Det är alltid så himla bra rea i Helsingfors, där hänger som inte bara fram massa crap som här i Sverige utan man kan verkligen fynda riktigt bra saker. Ska hålla ögonen öppna efter en nyårsklänning, koftor i bra material, svarta stövlar, underkläder och klänningar. Självklart ska jag även spana efter bra julklappar till alla här hemma. Affärer som ska spanas in är Stockmann, Zara, Purple Shop och Seppälä.
Förhoppningsvis blir det lite party också på min favoritklubb Royal Onnela!

Bye Bye Darlings!

Britneys lillasyster är gravid!

image1600
Britney Spears 16- åriga lillasyster jamie Lynn är gravid! Hon har bekräftat det för tidningen OK! Mgazine och pappan är pojkvännen Casey Aldridge. Hon är i tolfte veckan.
Detta känns ju riktigt tragiskt om det nu är sant, 16 år och mamma känns ju inte så himla kul...

Nyårsafton

image1599

Nyårsklänning?

Har hittat en klänning på Gina Tricot faktiskt som jag skulle kunna tänka mig att ha på nyårsafton. Har iofs inte sett eller provat den på riktigt än, men på bilden ser den riktigt snygg ut!

Elvis Forever!

image1598
Yes, nu har jag Elvis på handleden för alltid! Älskar verkligen min nya tatuering, den blev precis så fin som jag hade hoppats på! Det gjorde inte alls ont, hade ju varit beredd på att det skulle göra superont, jag satt och tittade hela tiden medan han tatuerade och det tog mindre än 10 minuter. Han är så himla duktig! Gjorde den på Evil Eye hos Fredrik. Han är så himla söt, haha =) och trevlig som bara den.
Nu gäller det bara att ta hand om den och hoppas på att läkningsprocessen går bra.

Tatueringen idag...

image1597
Om tio minuter ska jag åka iväg till tatueraren. Kl 10.00 har jag tid där. Längtar så himla mycket, än så länge är jag inte nervös men jag antar att det kommer så fort jag sätter mig där och han ska börja...
Elvisbilden är en liten ledtråd till vad det är jag ska tatuera...

Lindsay Lohan

image1596

Natacha Peyre

image1595
Ett litet bloggtips: Spana in Natacha Peyres blogg här

You Want A Piece Of Me?

image1594
Nu kan man se hela "Piece Of Me" videon. Spana in den här

Jag gillar faktiskt videon, lite roligt att hon liksom har självdistans till allt som skrivs i tidningen om henne. Plus att låten och texten gillar jag verkligen. Lite trist bara att man ser att Britney har tappat stinget på något sätt, hon är väldigt stel...

Julklappstips

image1593

Julklapp

image1591
Igår fick jag min julklapp av världens bästa arbetsgivare Rebecca och Andreas ( och världens underbaraste barn Alexis och Ebba). Fick ett par gummistövlar från Hunter som jag har önskat mig i evigheter. Är sååå himla glad! Så snygga gummistövlar, väldigt feminina och nätta, man känner verkligen inte att man har just gummistövlar på sig. Gillar att det är högt skaft på dem, det gör att man känner sig välklädd, det känns liksom som om man har på sig ett par vanliga stövlar. Så de går utmärkt att matcha till klänning. Kommer att använda dom galet mycket!

Party Accessoarer

image1590
Det bästa tipset för att känna sig lite extra glamorös när man ska ut och parta men kanske inte har så mycket tid att lägga ner på sin outfit är att att addera snygga accessoarer som verkligen syns.
♥ Färgade strumpbyxor, H&M ♥ Tiara, Accessorize ♥ Ring, Kenneth Jay Lane
♥ Paljettväst, H&M ♥ Mask, Asos ♥ Leopardmönstrade strumpbyxor, Accessorize
♥ Pumps, Christian Louboutin ♥ Skärp, Asos

Britney Spears- Piece Of Me

image1589
Här är ett litet smakprov på Britneys nya video till låten "Piece Of Me"

Twenty8Twelve by S.Miller

image1588
Savannah och Sienna Miller har designat kollektionen "Twenty8Twelve" som finns att köpa på Asos.
Riktigt snygga plagg måste jag säga, gillar allt! Priserna ligger på ca 500 kr och uppåt!

Rachel Bilson

image1587

Dagens Outfit Fredag

image1586
Skjorta från Anna Holtblad, Klänning, Strumpbyxor & Jacka från H&M, Väska från Friis & Company, Stövlar från Don Donna

Nu ska jag iväg och mysa lite med min älskling innan jag ska iväg och jobba. Vi ska tiita på "Ensam Hemma" och äta lussebullar =)

trevlig helg till er alla!

Nyårsafton

image1585

Agent Provocateur öppnar i Sverige!

image1584
Sexiga underklädesmärket Agent Provocateur är en stor favorit hos kändisarna. Idag öppnas den första butiken i Sverige i Birger Jarlspassagen, Stockholm. Priserna ligger på 500 kr och uppåt. Förutom underkläder finns det också bland annat skor och skönhetsprodukter.

I Love My Leggings...

image1583
Lindsay Lohan verkar gilla sina glansiga leggings väääldigt mycket, nästan varje bild man ser på henne nu för tiden har hon på sig dem =)

Idol

image1582
Se Marie Picassos video "This Moment"  här

Katie Holmes Does InStyle Magazine

image1581

Dagens Outfit

image1580

Nyårsafton

image1579

Get The Look

image1578
Jeans från TopShop, Linne från H&M, Skor från Wedins, Skinnjacka från TopShop, Skärp från Hermés

Inspiration: Chloë Sevigny

image1577
Chloë Sevigny är en sån där person som bara är så naturligt cool! Gillar verkligen hennes stil.

Jessica Alba

image1576

Tatuering

Yes!!! Nu har jag äntligen bokat en tid för min tatuering. Fick en tid redan på måndag, ååå vad jag längtar =)

Pinsamt På Stureplan

image1575
Fy vad jag gjorde bort mig idag! Var på en liten shoppingrunda efter jobbet och gick och pratade i telefon med Patrick. Kom från Biblioteksgatan och skulle över gatan mot Stureplan och helt plötsligt flyger jag upp i luften med världens högsta skrik och landar helt raklång mitt i gatan! Det tog några sekunder innan jag uppfattade vad som hade hänt. Alla bilar var tvungna att stanna och folk kom springade och skulle hjälpa mig upp. Mobiltelefonen hade flygit iväg och landat typ 3 meter ifrån mig, tur att den inte gick sönder!
Snacka om pinsamt! Jag gick fort som fan in på Lagerhaus och stannade där inne ett bra tag. Jag fattar inte hur jag kunde ramla så där, måste ha halkat på något...Hahaha jag måste ha sett så jäkla rolig ut och mitt skrik måste ha väckt döda till liv =)

Peta VS The Olsen Twins

image1574
Djurrättsorganistionen Peta rasar mot tvillingarnas användande av päls. Tvillingarna har totalt ignorerat peta- medlemmarnas vädjan till dem om att sluta bära päls. Peta lanserar nu en kampanj mot tvillingarna med budskapet: "Päls bärs av djur och fula människor".
Mary- Kate och Ashley bär ju en hel del päls och jag tycker att det är så fruktansvärt! Dom kan ju inte vara helt omedvetna om vad de stackars djuren utsätts för och jag kan inte förstå att man då gör ett aktivt val att bära päls. Dom borde utnyttja sitt kändisskap och statusen som modeikoner och stötta peta så att vi en vacker dag kanske slipper pälsmarknaden helt och hållet.

Andra stjärnor som ha lite mer vett i huvudet och stöttar Peta är bl.a: Eva Mendez, Alicia Silverstone, Pamela Anderson, Tommy Lee, Christina Applegate och Dita Von Teese.

Nyårsafton

image1572
Snart är det dags för nyårspartyt och då gäller det ju att ha hittat en snygg klänning med matchande accessoarer. Fram tills dess kommer jag ha lite tips och förhoppningsvis inspiration till nyårsafton här i bloggen. Enjoy!

David Beckham

image1571
David Beckham som modell för Armani Underwear...Mums! =)

Natural Beauty

image1569
Megan Fox är en av de där galet snygga människorna tycker jag. Älskar hennes sminkning på de här bilderna. Gillar looken när man inte ser sminkad ut. Något som jag verkligen prioriterar när jag sminkar mig är en felfri hy, det gör att man ser så fräsch ut vilket gör att man inte behöver så mycket mer än mascara, läppglans och lite färg på kinderna.
image1570
Jag sminkar mig likadant varje dag. Wonder Finish från Maybelline är världens bästa foundation tycker jag, tunn och lätt med ett täckande resultat. För att få lite färg i ansiktet kör jag alltid med solpuder. Brukar vanligtvis ha Isadoras men för tillfället använder jag H&Ms egna märke som faktiskt är riktigt bra med tanke på priset. Max Factors 2000 calorie mascara är sååå bra, men absoluta favorit! och när det gäller färgat glans så använder jag gärna min Juicy Tubes från Loncome annars är det Elizabeth Ardens 8 hour creme som gäller!

Glamourkväll hos Indiska!

image1568

Julklapp!

image1567

Pälsmössa

image1566

Shopping

image1565
                                                                                         Paris Hilton vet hur man gör av med pengar

Nu ska jag iväg med mamma på en liten shoppingrunda på outlet, hoppas att man kan hitta något...=)

Marie Picasso

image1564
Ja som förväntat blev det Marie Picasso som vann Idol igår. Är väldigt besviken, ville ju så gärna att Amanda skulle vinna, hon var ju min stjärna...Det var så jäkla spännande när det var så jämnt mellan dom, tänk om man bara hade röstat lite till på Amanda, hehe =)
Det var stort av henne iallfall tycker jag att säga att hon unnar Marie vinsten av hela sitt hjärta, och jag hoppas verkligen att Amanda får ett skivkontrakt, vill verkligen se mer av henne!

Idolfinalen!

image1562
Ikväll är det final i Idol och det ska bli så himla spännande! Som ni redan vet är Amanda min absoluta favorit. Har suttit hela dagen och laddat med alla henns framträdanden. Jag hoppas verkligen att hon vinner och är ju så jäkla fantastisk. Hon är den bästa hittills som någonsin varit med i svenska Idol. Hon får mig verkligen att känna något och det är det viktigaste med musik tycker jag. Marie har en fantastisk röst men det är allt, hon har verkligen ingen utstrålning, hon är bara en i mängden.
Tyvärr så tror jag att Marie vinner ikväll, men jag tvivlar inte en sekund på att Amanda kommer göra en Darin i så fall- att komma tvåa i Idol men bli större än vinnaren.
Amanda är den sanna stjärnan med sin sång,sin personlighet och sin fantastiska utstrålning!
image1563
Riktigt tråkigt låtval av Marie måste jag säga, så förutsägbart att hon väljer powerballader. Blev lite orolig när jag såg Amandas låtval, men jag tror att hon gör något fantastiskt av det som vanligt. Är riktigt glad över att tittarna valde Suspicious Minds, älskade verkligen det uppträdandet!
Här har ni anledningar till att Amanda ska vinna och fler som har förstått hur fantastisk hon är, Carola, Orup och juryn kan inte ha fel!

Amanda Jenssen- Suspicious Minds
Amanda Jenssen- Disco Inferno
Amanda Jenssen- hallelujah

Lyssna även på Amandas egna låt "For The Sun". En helt underbar låt!

You Go Girl!

Lugg...

image1561
Förra veckan var det Katie Holmes och nu är det Keira Knightley som har skaffat lugg. Men Keira var mycket snyggare innan måste jag säga, hon passar inte alls i lugg...

Sex And The City

image1560
Nu är inspelningen av Sex and the city filmen färdig. En trailer finns ute men jag hittade ingen som gick att spela upp, här är iallafall några bilder från trailern. Ååå vad jag längtar! Sex and the city är ju verkligen den bäste serien ever!

Lindsay Lohan

image1559
Galet coolt Lindsay! Älskar denna rockiga outfit...

H&M Spring Peek

image1558
Nu kan man kika lite på vårmodet hos H&M. Hittade inte alls mycket som intresserade mig, men som sagt så är det ju bara en liten förhandstitt. Gillade iallafall den svarta klänningen med fickor, den svarta blusen med vitt mönster och ballerina skorna. Skorna kommer jag nog beställa en hel del av,  kostar bara 98 kr.

Zac Efron

image1557
Okej, jag vet att det är lite lammkötts varning på Zac Efron (han är bara 20 år) men han är ju bara för söt! =)

Sequins

image1556

Paljetter har blivit riktigt hett på senaste tiden. Jag har aldrig varit mycket för paljetter, tycker att det kan se väldigt billigt ut, men jag tror faktiskt att jag börjar ända åsikt. Paljettvästen från H&M är jag riktigt sugen på att beställa, supersnyggt att matcha till mörja jeans och vitt basic linne.
Vad tycker ni om paljett trenden?

Mary- Kate Olsen

image1555
She looks totally trashy- but I love it! Jag kan inte rå för att jag gillar Mary- Kate när hon ser så där nyvaken och lite smått trashig ut, hon är cool!

Lilla nallen...

image1554
Jag är så himla kär i den här söta lilla nallen från Boudoir by Disaya som finns att köpa på KyssJohanna. Nallen har rörliga leder och är helt täckt av swarowski kristaller. Kostar 2275 kr, för det priset kommer den nog aldrig att bli min tyvärr...

Lindsay Lohan

image1553
Supersöta bilder på Lindsay Lohan med olika superhjältar. Tydligen så är de från någon reklamfilm som Lindsay spelade in här om dagen...

Nytt från Jennifer Lopez

image1552

Jag gillar verkligen Jennifer Lopez nya låt! Och videon är snygg som vanligt...

Lindsay Lohans underbara hår!

image1551
Jag älskar verkligen Lindsay Lohans hår. Det är så himla fint och välvårdat och färgen är underbar!

Tara Reid

image1550

Inspiration: Jessica Alba

image1549

Preppy

image1547
Den här looken är verkligen en favorit hos mig! Älskar det här med koftor, knästrumpor och korta kjolar. Jag och Eleonor körde på den här looken till Halloween för ett par år sen (som ni ser på bilden längst ner till vänster) och det var väldigt uppskattat vill jag lova =)
image1548
Trench från Burberry
Rutig kjol från H&M
Over- knee strumpor från Ellos
Kofta från Chloé
Handskar från Moschino
Armband från Hermés
Kofta från Lindex
Mössa från Ellos
Kjol från Chloé
Stövlar från Din Sko
Skjorta från Lindex
Halsduk från Burberry
Mössa från Bianco
Väska från Mulberry

Ashlee Simpson

image1546
Det har ju varit tyst kring Ashlee Simpson och hennes musik på senaste tiden men nu är hon tillbaka igen med den Timbaland producerade singeln "Outta My Head". Och eftersom allt Timbaland rör blir till guld så gissar jag på detta blir en stor hit. Lyssna på den här

RSS 2.0