Mitt 2008

Tänkte göra en lite tillbaka blick i arkivet och visa er hur mitt år 2008 har varit =)


Det nya nya året inleddes med en galen nyårsfest så klart, tillsammans med Eleonor, Annika och Julius.

Året fick en ganska trist start då mina underbara älsklingar, familjen som jag hade jobbat hos i över två år, fyttade till Munchen. Det var många tårar och en lång period visste jag inte hur jag skulle klara mig utan dem. Samtidigt tog det slut mellan mig och Patrick efter nästan 5 år tillsammans. Så jag hade inget jobb och ingen pojkvän, kände mig riktigt deppig...

Men bara efter några dagar fick jag ett nytt jobb på en förskola på Gärdet. Där träffade jag Lillian, vi jobbade tillsammans och hade så jäkla kul. Kände verkligen att jag hade hittat en fantastisk vän. Så nu hade jag iallafall ett nytt jobb och gjorde så gott jag kunde för att gå vidare.

I februari blev det en hel del party med min partner in crime- Eleonor =)


I mars fyllde jag 22 och firade tillsammans med Lillian, Natalia och Eleonor!

I april föddes min söta lilla kusin Amelia =)



Jag åkte till Munchen för att äntligen få träffa mina älsklingr igen. Hade det sååå bra där, trivdes i staden och kände mig allmänt lycklig. När jag kom hem igen blev jag och Patrick tillsammans igen. Kände mig så glad, äntligen var allt som det skulle vara...
Maj flöt på som vanligt. Jag shoppade massa vippiga kjolar och längtade som en galning efter min och Eleonors resa till Paris!




I juni åkte vi äntligen till Paris efter att ha längtat så länge! Och det var den bästa resan någonsin. Vi hade det helt fantastiskt. Vi shoppade, festade, utforskade staden oc hade så jäkla kul. Kommer aldrig någonsin glömma allt galet vi gjorde =)

I juni fick jag även gå på Nina och Johans bröllop. Så fint och så glad var jag för deras skull ♥

I juli fick jag Bronkit och blev riktigt sjuk. Var hemma från jobbet och bakade väldigt mycket för att hålla mig sysselsatt =) Firade även 5 år tillsammans med Patrick. Levde fortfarande i min och Eleonors lilla Paris bubbla, lyssnade på Edith Piaf och drömde om att flytta till Paris. Kunde inte göra så mycket eftersom jag var så sjuk, åt penicillin och kunde varken vara i solen eller festa. Blev en hel del shopping...

I augusti åkte jag och Melanie till Ämtervik för att träffa Ebba och Alexis. Hade det så underbart, vi badade, blåste såpbubblor och kramades. Var så ledsen när jag var tvungen att åka hem igen...Började vid det här laget känna mig lite deppig eftersom jag fortfarande inte var helt frisk.


I september ångrade jag och Eleonor ingenting så vi tatuerade in det- Je ne regrette rien.

Jag bakade en rosa tårta och vi partade hela natten för att fira att Eleonor blev 22 år!

Det tog slut mellan mig och Patrick igen och den här gången var det på riktigt. Efter 5 år tillsammans funkade det helt enkelt inte längre. Jag var riktigt ledsen och drabbades av panikångest...men det gick över ganska snabbt när jag insåg att det var mycket bättre så här. Kände mig så fri, det var skönt att slippa alla problem. Och jag insåg att vi nog bara hade hållit ihop så länge bara för att och att vi hade växt ifrån varandra för längesen...

Oktober och hösten kom...

Mamma fyllde år och jag fortsatte med mitt nya intresse- att baka! =)


Var på fest i Stadshuset med jobbet. Riktigt fint var det, med god mat och trevlit sällskap!


Fick gratis VIP- biljetter till Idol när det var ABBA tema. Hade så jäkla kul, fick träffa alla idolerna och juryn, fick äta god mat och dricka vin och framför allt lyssna på de duktiga deltagarna, det var ju helt annorlunda när det var live.


I början av november hade vi personalfest på jobbet. Det blev god middag och Singstar och sedan fortsatte kvällen med att några av oss fortsatte ut och festade. Och detta visade sig vara början till något underbart...=)

Började hänga med Fredrik i stort sätt varje dag och vi hade så jäkla kul hela tiden. Blev så galet kär ♥ Visste att jag hade träffat min drömprins...
Och ikväll ska vi fira det nya året tillsammans. Vi ska mysa på hotell med tända ljus och skumpa ♥

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA!




Singstar


Nu jäklar ska jag och Melanie sjunga ABBA Singstar =)

Ni är underbara!

Posten kom precis och jag fick världens sötaste julkort och julhälsning från mina underbara vänner i Munchen. En liten tår fick jag minsann i ögat, fy vad jag saknar dem och den vardagen vi delade, tänker på dem varje dag och längtar tills jag får träffa dem igen. Stor kram till er ♥

Julklappsbyte med lillasyster!



Har precis bytt julklappar med lillasyster Melanie. Jag fick 3 par trosor, långa vantar (precis vad jag behöver när jag anvnder skinnjackan och viker upp den i ärmarna) och mysiga duntofflor, så jäkla härliga, kommer ju använda dom hela tiden! Av mig fick hon ABBA Singstar och en kavaj a la Gossip Girl =) Fasiken vad vi ska sjunga imorgon!

Shopping i Helsingfors






Som sagt, inte lika mycket shopping i år som det har varit förut, hann ju bara med en dag av mellanrean, men detta fick följa med iallafall:
Underbar väska från favoritbutiken Purple Shop. Man ser ju helt klart vart inspirationen kommer ifrån- Balenciaga. Köpte en likadan till mamma. Blixten gör att färgen blir lite konstig, men den är mörk cognac.
Plånbok från Mango i skinn och lack, har tittat på denn förut så nu när det var halva slog jag till! Köpte även en sån till mamma fast i brunt skinn och svart lack. Så skönt med en ny plånbok, har haft min så länge!
Lång, stickad väst med knappar och fickor från Gina Tricot. Kön där inne var ju löjlig, ända ut utanför butiken, nästan 40 minuter stod jag där! Helt galet när jag tänker efter, men jag ville så gärna ha grejerna som jag hade hittat där inne!
Köpte även en stor rosettbrosh, me love rosetter =) Helt täckt i svarta paljetter och perfekt för att piffa upp ett basic svart plagg. Ett hårband a la hippestyle hittade jag också, gjort av svarta och guldfärgade små pärlor.
Och sist men inte minst hittade jag små bokstavsberlocker i en liten silverbutik. Ett F för Fredrik och ett S för mig (Sara), så nu har jag oss runt halsen ♥

Back In Stockholm!





Lite bilder från julafton, Leo är bara för mysig, så jäkla söt! Är hemma i stockholm nu igen, flygresan gick super, 45 minuter tog det bara och jag var inte rädd en enda gång. Galet trist och tomt att vinka hej då till pappa, får samma klump i magen varje gång. När jag var yngre grät jag som bara den, en gång minns jag att jag grät hela vägen ut till flygplatsen. Vi har haft det bra iallafall, så mysigt att bara få vara hemma med pappa ♥ det var längesen han hade semester.

Ska väl strax ta och packa upp också, har delat ut allt som jag hade köpt till alla i familjen, och det var väldigt uppskattat. Har inte alls handlat så mycket år mig själv, älskar att köpa grejer till andra! Ska lägga upp det jag köpt.
Har äntligen fått prata med min älskling iallafall och det var så underbart. Har inte hört hans röst sen i tisdags. Ska träffa honom senare ikväll, det kommer bli magiskt!

Inspiration: Alexa Chung


Alexa Chung är het! Randigt, läder och gummistövlar...hon skulle se bra ut i vad som helst!

Rosetter


Jag har hittat paradiset för alla er som gillar rosetter och jag tillhör den skaran, älskar rosetter! På söta sidan Mihi finns det massor av smycken med rosetter, har hittat en hel del som jag vil beställa. Blev helt kär i armbanden ovan, men de är tyvärr slutsålda för tillfället, kommer in om ca 3 veckor. Då ska jag klicka hem ett brunt.

Nitar & fransar


Jag kan nog inte beskriva med ord hur mycket jag vill ha alla dessa tre par skor. De är ju som tagna rakt ur mina drömmar! Hittade dem på Have2Have. Märket heter ZiGi New York och priserna för dessa ligger på 1595- 1995 kr. Ett par skulle jag ju kunna beställa, men fasiken vad svårt att välja, de är ju alla lika fantastiska. Kära tomten, kom tillbaka och ge mig dessa, SNÄLLA! =)

Nio till fem


Jag är helt beroende av den här bloggen- Niotillfem. Kan sitta och titta i evigheter på alla fina bilder, hon är som tagen ur en sagobok. Och vissa texter är så fina att de träffar rakt i hjärtat, som den här och den här.

Let this moment be forever

Men hur fin är inte den här tröjan??? Skulle mer än gärna bära desa fina ord på min rygg. Kommer från Alex & Chloé.
Hittade även ett par andra som jag absolut skulle kunna tänka mig att klicka hem:

Merry Christmas!


Så var julen över för i år, ganska skönt, jag har aldrig varit mycket för att fira jul. Dock tycker jag att det är riktgit kul att köpa julklappar, och alla här verkade bli nöjda med sina klappar. Har ätit ihjäl mig, är fortfarande proppmätt...Vi firade hemma hos Gina, så kul att träffa alla igen. Lilla Leo var där också, jag är helt kär i den lilla killen, så gullig! Tog massa foton men självklart har jag glömt min USB sladd hemma, suck!

De tvp närmaste dagarna blir nog galet lugna, har köpt hem massa ingredienser till thaimat, ska göra grönsaker i kokosmjölk med nudlar, mums, och så blir det nog en massa Elvis filmer. Måste ladda upp inför mellandagsrean som börjar på lördag. Var på shoppingrunda igår och spanande in en massa saker som jag vill ha, får se om det är någon rea på lördag, annars köper jag det ändå! Hittade ett par galet snygga heels på Mango som bara ska bli mina!

För övrigt har jag det väldigt bra, otroligt skönt att bara göra ingenting...galet jobbigt bara att sakna min älskling så mycket, längtar så mycket efter att få pussa och krama på honom igen. Och jag ser sååå mycket fram emot nyårsafton, då har vi planerat en fantastisk kväll ♥ Nä nu ska jag sluta med mitt kärleksgull så ni inte spyr, hehe =)

Hoppas att alla har haft en mysig jul!

Halo


Så bra. Lyssnar på denna i stort sätt hela tiden, om och om igen...

Tisdag


It's the start of something new, it feels so right to be here with you...

Har sovit läääänge idag, det var längesen jag kunde sova till efter tolv, men nu tänker jag minsann passa på! Har druckigt kaffe och ätit frukost och ska strax ge mig iväg till Itäkeskus, som är det största inomhus shoppingcentret i norden, där kan man verkligen shoppa ska jag lova =) Ska först och främst köpa inslagspapper och lite sånt som fattas, hann ju inte alls fixa med julklapparna innan jag åkte.
Självklart blir det även shopping till mig själv också, det är några butiker jag verkligen längtar efter, haha helt stört. Sedan är det ju mellandagsrean också, hinner precis spana in den innnan jag åker hem igen.

Ikväll ska jag nog laga lite thaimat till mig och pappa och förmodligen blir det en till Elvis film ( vi har kollat på en varje kväll) Längtar även efter att få höra från Fredrik ikväll också. Min älskling ringde mig fyra gånger igår, med ca 1 timmes mellanrum, haha, han är bara för söt! Och världens gulligaste sms skickar han också, jag smälter verkligen...*I'm in love*

Nä, nu ska jag fixa till mig så jag kommer iväg någon gång! Hoppas att alla har en bra dag. Puss!

Nelly Shoes



Hittade massa snygga heels på Nelly från deras egna märke Nelly Shoes. Kostar mellan 299- 399 kr. Helt såld är jag på de bruna, jäklar vad snygga de är, vill väldigt gärna klicka men jag ska försöka stå emot =)

Helsinki!


Befinner mig äntligen i Helsingfors! Kom hit i lördags och skoja inte hur trött och slut jag var då! Förra veckan var helt galen mot slutet. Dum som jag är hade jag tackat ja till massa extrajobb vilket resulterade i att jag jobbade 16 timmar både i onsdags och i fredags. Torsdagen gick åt till att i panik försöka köpa det sista julklapparna och det som behövdes innan resan. Det gick dock inte så bra, var så speedad av stress att det blev helt kortslutning i hjärnan. Fredrik ♥ bjöd mig då på middag istället och sedan gick vi vidare för lite öl. Kom hem sent utan att ha fått något gjort. Fredagen var värst av allt. Var tvungen att jobba över pga personalbrist och sedan direkt efter det var det extrajobb i nästan 7 timmar. Var helt knäckt när jag kom hem kl 2 på natten och var tvungen att ställa mig och börja packa. Bröt ihop och grät medan jag försökte tänka på vad jag behövde ha med mig. Somnade vid tre och skulle sedan upp vid sex. Var helt förvirrad när jag vaknade, trodde att jag skulle upp och jobba tills jag såg resväskan som stod på golvet, då kom jag på att jag skulle resa bort. I all förvirring glömde jag att ta med mig min jacka, så nu får jag frysa ihjäl här i bara skinnjackan hela veckan...
Det enda positiva den dagen var att min underbara babe kom och mötte mig på centralen för att säga hej då till mig, klockan 7. 30 på morgonen! Han är bara för bra...♥
På Arlanda var jag som i koma, gick fel tre gånger och så fort jag hade satt mig i min stol somnade jag, innan vi ens hade lyft! Och jag vaknar av dunsen när vi landar. Och då ska ni veta hur otroligt flygrädd jag är, jag har aldrig någonsin förut sovit på ett flygplan, brukar mest sitta och ha dödsångest hela vägen.
Väl här hemma hos pappa sov jag sedan 14 timmar och efter det kände jag min normal igen. Och nu är allt bra, så skönt att vara här och bara koppla av, att slippa tänka på jobbet och alla måsten. Mitt nyårslöfte ska definitivt vara att ta det lite lugnt, att tacka nej till jobb när jag verkligen känner att jag inte orkar!

Mitt hjärta i din hand...


Älskar ♥

Crazy In Love...


Ligger i soffan och tittar på repriser av The Hills, dricker julmust rakt ur flaskan med gårdagens make och galet ruffsigt hår. Och jag är så jäkla glad, har en helt underbar känsla i hela kroppen...Im'm so crazy in love! =) Haha det är så galet att man kan känna sig så här, som om man svävar och är i en helt annan värld. Kan knappt minnas hur det var innan, som en enda stor minneslucka efter en galen partykväll. Känns som om det alltid har varit du och jag babe ♥
Ska väl ligga här ett tag till men sen måste jag hoppa in i duschen, ska jobba ikväll. Behöver verkligen jobba så mycket extra som möjligt nu. Åker ju till Helsingfors nästa helg och då ska det minsann shoppas =) Ska bli så kul att träffa alla där igen och redan samma dag som jag kommer (på lördag) har vi planerat in en partykväll. Det bästa av allt är att jag äntligen ska få ha semester, känner verkligen att jag behöver det!


Sååå fin!


När jag såg den här klänningen så sa det bara klick! Love at first sight helt enkelt. Jag bara måste köpa denna underbara klänning från Paris Kate & I som finns att köp på MQ. Gillar verkligen modellen, ärmen har perfekt läng, lagom urringad, så fint med paljetter och längden är super...kostar 699 kr och SKA bli min. Kommer med all sannolikhet att bäras på nyårsafton...

Nitar


Ända sedan jag såg Burberrys skor med nitar har jag velat ha ett par i min egen samling. Men ett par Burberry kan man ju glömma, men just ett par med nitar har jag velat ha. Dessa från Friis & Company i skinn med runda guldnitar skulle jag absolut inte säga nej till, kostar 899 kr och klickas hem från Chique

Pearls


Åh vad jag är sugen på ett långt pärlhalsband, det är ju så jäkla snyggt att matcha till en svart enkel klänning. Drömmen vore ju att få äga det fantastiska halsbandet från Chanel som Ashlee Simpson har på sig. Annars har Chicy väldigt fina alternativ som kostar runt 200 kr.

Tack Eleonor!


Eleonor min lilla älskling var ju på semester i den underbara Amerika =) Och med sig hem hade hon denna underbart fina kofta till mig. Kommer från Forever 21 and I love it! =)

Kofta


Så fina koftor som jag hittade på La Redoute. Dessa är på rea nu så den med lång ärm kostar 246 kr och den med kort ärm kostar 194 kr. Själv skulle jag nog först och främst föredra den långärmade. Finns även i fler färger men blå skulle sitta bäst i min garderob.

Dagens Outfit Fredag


Kjol från Indiska, linne från Gina Tricot, kofta från Zara

Britney Spears "Circus"


Spana in Britneys nya video "Circus" här.  Älskar verkligen den här vidon, får lite rysningar faktiskt, bara för att man verkligen ser att hon är tillbaka. Och låten är jäkligt bra också! Lyssnade på nya skivan igår och precis som jag hade väntat mig, den är bra! =)

Nya Skönhetsfavoriter



Mina två nya skönhetsfavoriter kommer från Face Stockholm och Clarins. Köpte ansiktscremen förra veckan och jag bara älskar den. Har velat ha den jättelänge men varit alldeles för snål, den kostar ju trots allt 350 kr. Men värd varenda krona är den iallafall. Ser och känner verkligen skillnaden.
Eyelinern kommer från Face Stockholm och följde med gratis i nya numret av Damernas Värld och den är så jäkla bra. I gel form i den lilla burken som man applicerar med pensel. Resultatet blir så mycket bättre än de som är i dip form, som har tendens att vara vattnig och ge ett sånt markant resultat. Denna form är lättare att sudda och ger samtidigt lätt en perfekt linje.

Måla, måla, måla!




Är hemma från jobbet och är sjuk idag så jag passade på att måla lite...och detta blev resultatet. Har målat med akrylfärg på canvas. Är galet nöjd faktiskt =) Fem timmar tog det, ska alldeles strax lacka den och förmodligen hamnar den på väggen i vardagsrummet.

Love you Britney!


I tisdags fyllde Britney Spears 27 år och firade med att släppa nya albumet Circus. Och som ett stort Britney fan har jag självklart köpt skivan =) Har dock inte riktigt hunnit lyssna igenom den än men jag är säker på att den kommer vara het!

Har självklart alla Britneys skivor =) Tycker fortfarande att första skivan "Baby One More Time" är bäst...

RSS 2.0