Fotoalbum

I söndags var vi allihopa en sväng till Farsta Centrum för uträtta lite ärenden. Jag passade äntligen på att köpa ett fotoalbum (från Åhlens) samt lite pyssel inne på Panduro. Min plan är att göra fina album till lilleman som han kan bläddra i när han blir större.

Kommentarer
Postat av: Nina Bergquist

Min blogg finns ju på fb och när ja la upp länken så var det en tjej som skrev : "Jag tog 60 bilar till 3 dl grädde, jättebra"

så du kanske kan prova det receptet istället? sen tog den lite tid å göra. då ja gjorde varje färg separat. så enl hennes recept blir det 20 röda bilar till 1 dl grädde. å så koka ja upp d. å hällde i glaset. ut på balkongen för å svalna. när det va stelnat så tog ja nästa färg. så går det ju att spä på färgen med karamellfärg. så att färgerna blir tydliga.

ska iaf prova det nya receptet. för ungarna älskade ju det. däremot skulle ja gärna vilja ha något till. som bryter av lite. eller om man gör miniportioner. typ som i snappsglas. kanske liite större. så tror jag att det fungerar. dricksglad vart lite för mkt..

meeeeeen (velig ab), om den blir krämigare, så blir den ju inte lika mastig..

jätte söt å göra. man kan ju annars bara göra en färg i taget. å sen kör man glasen med olika färger bara. asså inte tre lager som jag gjorde. då går det ju mkt snabbare å göra. för det är så enkelt å göra den. iom att bilarna innehåller gelatin.

gud förstod du något som jag skrev nu *s* ;)

2014-02-05 @ 09:50:33
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina Bergquist

Theo
http://deliciously.se/2009/may/lite-mer-dop.html
http://deliciously.se/2009/may/inte-langt-kvar.html
http://deliciously.se/2009/may/lite-om-dopet.html

Freja
http://deliciously.se/2011/october/dopfikat.html
http://deliciously.se/2011/october/lite-av-dukningen.html
http://deliciously.se/2013/january/cookies-and-cream-cupcake.html
http://deliciously.se/2012/april/cakeball.html

Finns ju söta små dekorationer i form av godis som går att köpa tex på åhlens å lagerhaus. det finns lite allt möjligt. ursöta. satte dem på cakeball:en. enkelt å göra å det blir massor. enkelt å ändra färg med karamellfärg + byta formar såklart.

oreocupcakes gjorde ja i miniformar. perfekt storlek. å så är det minicupcakes som dekoration. å frostingen där kan du ju faktiskt färga med om du vill. apgoda om man gillar oreo!

gjorde sen cheesecake, en vanlig å sen oreosmak (istället för digestive).

till theo gjorde ja vanliga chokladcupcakes (leilas). men dem är ju sjukt söta å mastiga. älskar dock kronan :D går väl kanske å göra dem i mindre cupcakeformar. men kanske inte matchar ditt kalas. då du har ett tema med färgerna.

å sen gjorde ja silviakaka. jätte god å blir så många av på en plåt. du kan ju skära i vilken storlek du vill. så dem räcker till många och spar verkligen tid. å då beställde ja ju tårtor med. va samma som gjorde mina bröllopstårtor.

2014-02-05 @ 10:05:45
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina Bergquist

Gjorde ju mina dem där böckerna hos fuji. en fotobok. älskar dem. men det blir så mkt mysigare då man kan pyssla ihop det. hade dock sånt där gratiserbjudande. så jag passade på.

har dock inte fixat frejas!! skandal. måste göra det. man glömmer så fort. jag ska ju inte bli som min mamma. fet album med mig i. mindre om putte. så nej ungarna ska ha likadana böcker. målsättning iaf :P

2014-02-10 @ 10:59:50
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0