Balkongen

Äntligen är vår balkong färdig! Eller, den har faktiskt varit färdig i två veckor och jag har bara varit seg med att lägga upp bilder ;) Möblerna kommer från Bauhaus och mattan kommer från Rusta. Så härligt att kunna sitta där ute och äta frukost, dricka vin eller läsa bok. Vi ville ha en ordentlig soffa med djup så att man verkligen kan krypa upp och sitta skönt. Det syns inte på bild men det finns även en sittpuff som ingick, som står till höger om bordet, så vi har gott om sittplatser ute på balkongen :) Självklart har Elton en egen liten plats på balkongen, hans lilla krypin kommer från ÖoB och funkar även som gästsäng när Romeo kommer på besök, haha :)

Kommentarer
Postat av: Eleonor

Jag alskar er Balle!!!

2012-07-29 @ 23:04:09
URL: http://nashvillemama.blogg.se/
Postat av: Elinas hem

Sååå fint, gillar det verkligen! Och så fin er lägenhet ser ut att vara, det ser ut att vara stora fönster och jag gillar verkligen tegelfasaden i kontrast mot inredningen - vackert!

2012-07-31 @ 19:37:01
URL: http://elina85.blogg.se
Postat av: Johanna

Hela kollektionen reades ut så tror det gäller alla IKEA då allt från just Kollektion Blå var nedsatta. :-) Så värt att kika. I Göteborg hade de ca 10 kvar. Hade haffat en till sis om vi hade haft mer plats i bilen med med vagn är platsen där något begränsad.

2012-08-02 @ 16:27:24
URL: http://passionforpoison.blogg.se
Postat av: Nina

Jätte fint! vilken super härlig balkong ni har! stor å fin!

2012-08-13 @ 09:27:05
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0