Just nu...

Just nu sitter jag nerbäddad i soffan med en Magnum och boken jag läser just nu - "The Glass Palace". Bredvid mig har jag en trött liten hund :) Hur härligt är det inte med fredag! Går runt och tror att det är lördag idag eftersom vi alla vakande upp och var lediga idag (Leo har sportlov, jag är alltid ledig fredagar och Fredrik är sjukskriven). När jag inser att det fortfarande bara är fredag så känns det sååå bra :) Har fixat lite på vår sänggavel och bytt plats på lite grejer. Har även varit iväg och köpt lite härliga tulpaner som står här hemma och sprider vårkänslor. Ikväll ska vi laga god mat, bunkra upp med chips och godis och titta på "Hotell Transylvanien". När Leo har gått och lagt sig ska jag och Fredrik se på "The Hobbit". Trevlig fredag på er!

Kommentarer
Postat av: Nina (tävling pågår)

jaaa dem gick vidare! fasiken på tiden!!! hoppas det går bra för dem i finalen. så jäkla illa att 2a chansen nästan hade bättre låtar än finalen. suck. äntligen röstades det rätt..!

2013-03-03 @ 11:19:23
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina (tävling pågår)

va gosig han är där han ligger å sover <3

2013-03-03 @ 11:20:00
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina (tävling pågår)

hotel transylvanien har vi kikat på en del vi med. blä blä blä blä hah. rolig :D

2013-03-03 @ 11:21:08
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina Bergquist

va gullig du är. tyvärr har ja ju storlek 39 i skor. men ja ska försöka lösa det.

likaså kläderna. måste ju ändå ha kläder om ja nån gång ska börja träna :P så det är lika bra att göra en investering. dem från hm va inte allt för dyra. ska bara hinna dit :D

2013-03-05 @ 19:58:11
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0