Girls!


I vanlig ordning när det är torsdag så kikade jag in hos H&M för att spana in nyheterna. Hittade inget speciellt intressant på Home eller dam, däremot hittade jag sååå mycket fint för små flickor. Vilka underbara kläder! Älskar den randiga tröjan, den bruna klänningen med volang och de söta skorna! Och kolla in koftan på den lilla flickan på bilden.


Kommentarer
Postat av: Nina

hihi dem där skorna provade ja på freja idag. men dem va lite för stora.. så synd..

2011-09-29 @ 12:26:21
URL: http://deliciously.se
Postat av: Johanna

Jag klickade hem koftan med rosetter. Beställde en storlek för en 2-åring (väntar vi flicka så får den sparas i garderoben) eller så ger vi bort den. På T.s sida har vi två töser i passande ålder och en av dem får den till jul om det visar sig vara en pojke. Men det får vi se! På ultraljudet i tisdags kunde hon absolut inte ens ana att det var det ena eller den andra. Så det är verkligen 50/50 men vi har tid kring den 20.e november för "vanligt" ultraljud. Då ska vi se! :-)

2011-09-29 @ 15:53:18
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Magdalena Asplund

Åh visst var det mycket fint! Jag köpte skorna till Emi, hon har haft dem på sig hela dagen, t o m somnade med dem ett tag :-) Nästan så man önskar att de kom i större storlek ;-)

2011-09-29 @ 21:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0