Elton ♥


Igår var och tittade på de här fina valparna. Och en av dessa sötnosar är vår!! Vi har försökt att lista ut vem av dom det är, men vi är inte säkra. Har kramat och pussat och gosat med vår lilla valp som kommer till oss nästa söndag. Saknar honom redan, vår lilla Elton som vi har bestämt att han ska heta :)
Han är sååå söt! Vi har vaknat här hemma mitt i natten och pratat om vår lilla valp, vi längtar galet mycket efter honom! Idag ska vi iväg och leta lite hundprylar. Måste hitta halsband och koppel, det är prio ett! Vill ha ett enkelt halsband i cognacsfärgat läder och gärna matchande tunt koppel. En korg är prio två. Vill ha en oval i rotting, gärna vit ;) men mörkbrunt blir också snyggt, och i där tänkte jag ha en vit teddypläd, Rusta har billiga just nu.
Och sedan måste vi självklart köpa mat...och en transportbur...vad behöver man mer?


Kommentarer
Postat av: Johanna

Gud vad kul! Grattis!!! :-) Alla ser bedårande ut!

2011-10-22 @ 16:47:23
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Eleonor i Nashville

Goooooooooooooooollliiiigg... Ni behover leksaker, skalar for vatten och maten, borste?, hund schampo, Har han fatt alla valpsprutor?, Och sen kolla upp en bra forsakring for honom =)

Pussssssssssss Langtar efter att fa se er lilla bebis!!

2011-10-22 @ 17:19:16
URL: http://eleonorsamerica.blogg.se/
Postat av: Minna

2011-10-22 @ 18:07:10
URL: http://kminna.blogg.se/
Postat av: Minna

Oj skickade en kommentar med inget på det var inte meningen men gud så söta valpar köp en filt till den också och några leksaker! :) lycka till!

2011-10-22 @ 18:08:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0