London Dag 1


Vi började vår första dag med att ta en liten promenad i vårt område. Vi bodde i Wembley, precis vid Wembley Stadium. Vi köpte frukost på Tesco och gick mot tunnelbanan.

Det tog ca 10 minuter från Wembley till Baker Street. Här bytte vi linje för att komma till Oxford Circus - shopping stod nämligen på schemat första dagen.

Framme! :)



Carnaby Street

Kuddar inne på Debenhams

När vi inte orkade gå mer fram och tillbaka på Oxford Street så var det väldigt skönt att åka lite buss. Vi satt på övre våningen vilket gav en ganska bra utsikt.

Vi promenerade hela Regent Street tills vi kom till Piccadilly Circus. Där var det galet mycket folk! Vid det laget var vi helt slut i fötterna så vi åkte hem. Vi avslutade dagen med att köpa lite godsaker på Tesco och tittade på film på hotellrummet.


Kommentarer
Postat av: camilla

Gud vad härligt London ser ut att vara sommartid! Har endast varit där på hösten och vintern (regn och rusk eller snö). Men shoppingen är ju lika bra för det ;) Hoppas ni hittar en massa fint!

2011-07-21 @ 22:35:23
URL: http://vitarummet.blogg.se/
Postat av: Nina

mysigt ni har haft det! synd att det va så mkt folk bara. så jobbigt å då orkar man inte det man kanske orkat annars. så drygt liksom.



va sjukt rolig den där bilden där alla sov på t banan :P =)



antar att du shoppat en massa snyggt =)

2011-07-22 @ 10:56:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0