Tulpaner


Imorgon är det väldigt mycket som ska göras inför kalaset. Allt ska bakas och hela lägenheten ska städas och piffas. Ska köpa årets första tulpaner, älskar verkligen att ha en fräsch bukett med rosa eller vita tulpaner hemma. Den rosa vasen med de rosa tulpanerna är en bild på en av de väääldig många buketterna med tulpaner som jag köpte förra året. Älskar min stora rosa vas som jag fick i födelsedagspresent. Den åker fram imorgon och så blir det nog två buketter med vita tulpaner, den är så stor så att man måste köpa minst två buketter annars ser det bara töntligt ut, haha =)


Kommentarer
Postat av: Johanna

Så tjusigt med den vasen! Har kikat på den ett x-antal gånger men aldrig slagit till :-/.



Det är intressant med namn ja. Jag tycker att det ska klinga med efternamnet. Jag heter Forsblom och skulle jag få barn med min kille så skulle det bli Engen. Jag gillar långa namn men har så svårt för att finna några som passar. Dessutom är det bra om namnet fungerar på finska med tanke på att halva min familj bor där. :-)



2011-01-21 @ 07:17:26
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Nina

va bra att du tyckte om den så mkt den där vasen! den är sjukt snygg! skulle lätt kunna köpa en sån själv. bara för att få fylla med extra mkt tulpaner..



ja är sådär fan av dem då dem inte står så länge. förut fanns det som krontulpaner. dem såg ut som kronor i spetsen. inte sådär runda som vanliga. dem va super fina! men ja vet inte vart dem tagit vägen. inte hittat sådana sen ja bodde i gubbängen..

2011-01-21 @ 09:33:10
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina

ja längtar mest till tapeten s är man knäpp då? =)

2011-01-21 @ 09:56:12
URL: http://deliciously.se/
Postat av: KyanaInSweden

I LOVE TULIPS!! I was feeling very Spring like today and i bought Semlor...Love those..Its time to start buying tulips..I even have a special tulip vase that I received as a gift. I think it is from Åhlens but its perfect for a big bunch of candy colored tulips!! Good Luck tomorrow!! Its going to be fabulous!!

2011-01-21 @ 22:28:51
URL: http://kyanainsweden.com
Postat av: Nina

Lycka till idag!

2011-01-22 @ 14:57:59
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Elinas Hem

Oj det glömde jag att skriva: hos boudoir! Här får du en direktlänk: https://boudoir.nordicshops.com/product.html/day-winther-graphics-3?category_id=10



Massor av annat från Day rear butiken också ut, bland annat tavlorna i samma serie - skit också att jag köpt en till fullpris tidigare haha:-)

2011-01-23 @ 11:20:12
URL: http://elina85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0