Mirrors


Jag vill verkligen ha en STOR vit spegel här hemma, och den får gärna vara sjukt "krusidullig" som jag brukar säga =) Spegeln högst upp till höger skulle jag ge vad som helst för! Kollar Blocket dagligen, men hittar aldrig någon som får mig att känna "wow". Min önskan är ju att göra ett loppisfynd, och är den i guld så det ju bara att måla om. Jag vet inte hur länge jag orkar vänta på den perfekta spegeln, jag är ju så otroligt otålig, vill ju gärna ha allt på en gång. Har hittat ett okej substitut på Jysk, men den är ju inte ens i närheten av vad jag egentligen vill ha, men fin är den och jag misstänker att den inom kort kommer att finnas här hemma.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Rekommenderar verkligen den på Jysk som brukar kosta 350 efter rabatt. Den är döläcker och alla som besöker oss fastnar för den. Står just nu uppe i det nya rummet.



Att bygga garderob var 10x enklare än detta rum. Jisses så vi har jobbat! Ringde nyss en annan bygghandel så vi får de klossar som saknades igår idag. Så med andra ord blir vi klara idag. Galet!!!

2011-01-19 @ 09:56:12
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Nina

johan sa igår. åå va ja gillar vår spegel??????? ja trodde han va ironisk lr någe. haha. men det va han inte. du vet då mamma hade den från början så titta han bara på mig som, jaha va ska vi ha den till. skönt att han kommit på bättre tankar S

2011-01-19 @ 10:08:55
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina

Köpte ju tröjorna på hm. å dem är så bra för att dem är så långa. sånt problem då man är ute å man känner hur det drar underifrån å man blir kall om magen. Ingen höjdare direkt. det som är bra är ju att man kan ha den som en kort klänning med. kanon! å sen super skön! köpte en i svart med. tur för mig :D



gick ok hos bm. fått läkartid inbokat och järnet va dåligt som vanligt. hon va inte så glad över att ja gått ner. men magen mätte som om hon växte bra och hjärtljudet va jätte bra det med. så det va ingen fara med det iaf. alltid någe.



är ju inte så att ja inte äter heller. snarare tvärtom. så ja vet inte varför ja gått ner. jätte konstigt..



nej nu blir det en promenad med hunden här. måste få lite frisk luft å piggna till..



är det jobb som gäller för dig idag?



krams

2011-01-19 @ 10:13:34
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Johanna

Haha! Det där med jeans är alltid ett dilemma. Jag är likadan, får jag på mig ett par så åker de av när jag kommit hem. Bättre är det när man har strumpbyxor eller leggings. Men nu beställde jag två par på nätet faktiskt (får se om de passar). Fick dem billigt på H&M och båda är lite baggy så de kan kaaanske bli något jag börjar använda. Men jag är fortfarande skeptisk ;-).

2011-01-19 @ 10:58:33
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Johanna

Du kommer älska spegeln btw. Den är så fin, ångrar aldrig att jag köpte den.

2011-01-19 @ 12:21:01
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Vill också ha den som är uppe till höger! SÅÅ FIN! Har också letat på blocket och loppis men ännu inte hittat nått, eller så kostar dom multum.... men det är ju värt väntan om man hittar den perfekta. ;)

2011-01-19 @ 13:16:07
URL: http://cblog.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Åhh såå fina speglar =)

2011-01-19 @ 13:31:40
URL: http://candygirl84.webblogg.se/
Postat av: Nina

Hahhaha. Fredrik verkar ju ändå gilla inredning och sådana prylar liksom. Är inte förvånad att han sa ja till den. Johan är ju så anti allt. Du skulle hört då ja sa att ja va tvungen å få tag i vita galgar. hahahahahahahha ;)



men va roligt, då blir det en ny spegel snart då eller? =)

2011-01-19 @ 13:49:01
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina

Nej ja vet faktiskt inte varför ja gått ner. Jätte konstigt tycker ja själv å börja ju såklart oroa mig. men det skulle ja inte göra. Men nej det låter inte normalt enl mig.



enda hon sa var att när man väl gått ner så kan det ibland ta lite tid innan man går upp igen. å det har det ju gjort. men ja vägde ju 1,5 kg mer i förra veckan. så varför har ja gått ner igen då ja käkar och inte spyr?



men det kan ju vara så att ja vägde mig med kläder på i förra veckan lr att det va någe knas på vågen då? att den stod fel å så. kan ju va sån enkel förklaring med? (gissar)

2011-01-19 @ 13:50:53
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina

har det redan gått fem månader???????? jäklars! va tiden gått fort. förstår att det blir som en omställning att ställa om allt som man är van vid. fixa alla papper å hoppas på att det blir rätt. är ju så lätt att spänna sig tom även då man sover om man känner av det, bara en uns..



hur lång tid tar det innan du får examenbeviset å så?



va ska du hitta på sen? några planer?



krams

2011-01-19 @ 13:54:04
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Pernilla

Nää det är inte alltid så lätt att hitta det man söker....

2011-01-19 @ 16:58:03
URL: http://candygirl84.webblogg.se/
Postat av: emilia

fy F*N va snygg den i mitten längst ner va! ååh jag behöver en lägenhet i vitt!!!

2011-01-20 @ 07:23:21
URL: http://nollfemnolltva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0