H&M Spring 2010


Å så mycket fint H&M har fått in i webshopen, vill klicka som en galning =) Men jag tänkte ta en heldag snart och bara gå runt och kolla i affärer och shoppa lite nytt. Det har blivit så mycket till hemmet de senaste två månaderna så ni känner jag att jag är riktigt sugen på att köpa massa nytt till mig själv. Färger jag är ute efter i vår är svart och vitt som bas så klart, och till det marinblått, korall och grönt.


Kommentarer
Postat av: Nina

gud va mkt fint! kjolen längst ner till vänster vill ja ju bara hoppa på, nu på en gång. å toppen till höger. men ja vet inte hur den sitter. den ska ju sitta ovanför brösten. men då skulle ja vilja ha ett par brallor till. något som jag inte äger. förstår du. ja kommer fortfarande inte i mina brallor. skandal! nej det är leggins hela tiden för min del. synd bara atty ja fryser rumpan av mej.. heh..



gud min sminkning där. ja tror att det är enda gången ja har sån där mörk sminkning. försökte testa å så.. hah. finns så mkt bra bilder på oss. bla från santorini. minns du kollaget du gjorde åt oss? ja har ju så mkt bilder. blir helt kär å fnittrig all over again..



har inte sagt till johan att ja ska göra ett album. tänkte att han skulle få det på alla hjärtans dag :D



så nu har ja klistrat in från santorini resan. måste framkalla mer bilder bara. å sen från kreta resan som ja hade framkallat. sen är det ju bröllopet med.. va nu allla dem bilderna är.. måste leta.. en skiva hade ju gått sönder!!!!!! skandal. så många bilder är borta. så ledsen för det..



haha ja minns vilken fest det där va med. hänget i köket. alla som skrev på kylskåpet. haha.. roligt..

2010-01-13 @ 12:50:22
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0