Måndag


Igår när vi alla tre var på väg från tvättstugan så kröp Leo in under en stor gran, vi frågade vad han gjorde och han sa att det var en gren som hade ramlat ner som han ville "lägga upp i granen igen" =) Gren? utbrast jag, "Leo är det barr på den?", "Japp", "då tar vi med oss den hem". Leo såg lite förvirrad ut och undrade vad jag skulle ha den till. Grenen hamnade i en vas och sedan hade jag tänkt att hänga små julgranskulor i den. Det blir en mini julgran eftersom vi inte kommer att ha någon i år.

Idag är jag hemma och mår inte så jättebra. Planen var ju att ta det lugnt i helgen eftersom jag gick tidigare från jobbet i fredags med feber och en dos cocillana i kroppen som gjorde att jag kände mig helt väck...hela fredagen låg jag nerbäddad i soffan  med frossa och tittade på den ena tv programmet efter det andra. Sov flera timmar och vaknade inte förens kl elva dagen efter. Vi tog det lugnt hela förmiddagen och det kändes mycket bättre. På eftermiddagen åkte vi och handlande och sedan bakade vi pizza och så blev det en film som avslut på dagen. Igår kände jag mig sämre igen. Ändå satte jag igång och målade dörren samt baka pepparkakshus som jag hade lovat Leo att göra, annars hade jag hoppat över det. Kände mig helt svimfärdig igår framåt kvällen.

Inatt har jag sovit riktigt dåligt och drömt massa mardrömmar, vaknade upp helt genomblöt av svett. Vaknade av att jag hade ställt larmet för att kunna höra av mig till jobbet och meddela att jag inte kunde komma. Somnade sedan om och drömde mardrömmar igen, vaknade upp av att jag trodde att det var någon som försökte ta sig in i lägenheten...obehagligt, men självklart var det ingen där, bara något i drömmen som hängde kvar. Migrän, svidande ögon och näsa, och en kliande hals med jobbigt hosta. Har även värk i ryggen över lungorna. Har tagit en dos cocillana och ska verkligen ta det lugnt idag!

Tycker alltid att det känns jobbigt att vara hemma när man vet att man borde vara på jobbet. Så här har jag alltid varit, känner mig skyldig när jag är hemma och är sjuk. Men samtidigt har jag aldrig förstått sådanan som går till jobbet och är sjuka, vad tjänar det till? Men det var precis det jag gjorde i fredags. Jag tror att det hänger kvar från när jag jobbade på dagis. Där var vi alla så beroende av varandra, var någon borta så blev det tuffa dagar. Så för varje dag man var hemma kände man sig som en svikare. Och samtidigt blev folk galna om man kom till jobbet och var sjuk.


Kommentarer
Postat av: Nina

maila den till mig med lösen etc.. så klirrar ja d

2010-12-13 @ 19:37:03
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Eleonor

Stackars lilla... Ingen vill ha en sjukling på jobbet för då smittar man andra =)

2010-12-13 @ 21:06:57
URL: http://eleonorsamerica.blogg.se/
Postat av: Nina

så darling. nu är den klirrad. vart super fin!

2010-12-14 @ 09:45:24
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina

nu ligger headern på alla sidorna med.. glömde säga det. förut så va den bara på två av nån anledning...



asså då menar ja framsida, kommentarsida, arkivsida etc...

2010-12-14 @ 09:50:35
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Johanna

Vilken fin header du har!!!

2010-12-14 @ 11:11:47
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tror jag ska pyssla ihop en i Uppsala eller kanske ikväll om jag orkar :-). Jag är fortfarande sjuk och har fått en riktigt jobbig hosta. Vill inte bli mer sjuk så försöker kurera mig så gott det går.



2010-12-14 @ 11:35:06
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Nina

suck. kom min lååååånga kommentar med nu? va ju nämligen sådär då man trycker skicka så kom det upp ord som man skulle fylla i. tror ja glömde d å stängde rutan. men osäker.. :S

2010-12-14 @ 13:27:28
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Eleonor

Chaaaaarla.. Vilken fin ny header du har.. jag vill ocksååååååååå =(

2010-12-14 @ 13:56:57
URL: http://eleonorsamerica.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det var så lite så att länka. Har tänkt på det LÄNGE men det har inte blivit av. Kommer alltid av mig!



Ja det är ju det att om man vill göra saker så är det inte enkelt att bli frisk. Jag skulle ta det lugnt i helgen då jag kände att det var på G men givetvis höll inte det. Blev både fest och shopping i alldeles för högt tempo.



Krya på dig nu och hoppas att du kryar på dig rejält till helgen i varje fall!

2010-12-14 @ 15:36:30
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Bitte

Oj vad kul med din kommentar. Här kommer länken http://homesweethome-bitte.blogspot.com/.

Ps Fin blogg du själv har. /Bitte

2010-12-14 @ 17:35:48
URL: http://homesweethome-bitte.blogspot.com/
Postat av: Nina

men suck. nej det va på detta inlägg- nu minns ja inte ens va ja skrev :p



men ja vet att ja fråga va ni skulle hitta på i jul..

2010-12-14 @ 17:58:21
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0